taliban Δημ. May 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2015 Υπάρχει ακόμη διαφορά στις γραμματοσειρές και στους αριθμούς. Πάντως η 4.13.7 νομίζω ότι έχει καλύτερη γραμματοσειρά από την 4.13.6 Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. May 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2015 Συμφωνώ, αυτό είναι αλήθεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. May 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2015 αμα δεν βλεπεις τα γραμματα με τα θηρια που εχεις note κτλ γερασες μανο μου :lol:παντως εφτιαξε ειναι πιο καλο τωρα.για την γραμματοσειρα δικιο εχεις.... Χαχα ότι γέρασα γέρασα αλλά και αυτοί να φτιάχνουν ένα και απαραίτητα να χαλάνε άλλο. Και η απάντηση τους: Βάλε τη γραμματοσειρά συστήματος σε ποιο μεγάλο μέγεθος! Μα δε θέλω χριστιανέ μου (αν είναι χριστιανός :D:p:confused:)να βάλω στο τέρμα τα fonts για όλο το κινητό, εσύ γιατί δεν επαναφέρεις τη ρύθμιση όπως ήταν πριν, αμάν ποια, να το έχεις πληρώσει κάτι και να βάζεις πιο παλιά apk για να κάνεις τη δουλειά σου! Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. May 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2015 Στην 4.13.6 δεν κάνει edit σε σχόλιο στο myphone. Please select sub-forum γράφει με ένα ξερό ΟΚ. Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. May 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2015 η 4.14.0 ειναι γεγονος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackertom Δημ. May 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2015 η 4.14.0 ειναι γεγονος Λέει τίποτα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. May 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2015 Βαρέθηκα να βγάζουν νέες εκδόσεις Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gringo Δημ. May 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2015 Δηλαδή αν δεν έβγαζαν δεν θα βαριόσουν;:p Παράθεση Smile... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. May 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2015 Λέει τίποτα; κι εγω βαρεθηκα δεν την ειδα και πολυ, την ανοιξα, ιδια μου φανηκε, προτιμω laptop προσωπικα ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. May 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2015 Θα περιμένω αύριο την 4.14.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. May 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2015 Θα περιμένω αύριο την 4.14.1 +1....:D:D:D Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. May 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2015 Θα περιμένω αύριο την 4.14.1 Έλα, κατέβασε την, βγήκε :D Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. May 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2015 χαχα βρηκαμε δουλεια :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. May 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2015 4.14.1 αλλά ρύθμιση για γραμματοσειρά συνεχίζω να μην βλέπω...Δεν πάνε καλά οι άνθρωποι... Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. May 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2015 Τώρα τελευταία θέματα που παρακολουθώ με πηγαίνει στο προτελευταίο και όχι στο τελευταίο αδιάβαστο ποστ , γιατί έτσι; εχω την έκδοση 4.13.4, διορθώνετε αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. May 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2015 Γιατί έχουν βγει καμιά 10αρια update από το δικό σου που το έκανες πριν 4 μέρες Χαχχαχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. May 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2015 Τουλάχιστον φίλε διορθώθηκε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. May 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2015 Ναι έχει διορθωθεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. May 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2015 (edited) Πω πω, δεν ζήταγα καλύτερα λίρες; Ήταν όμως σαν να κλέβεις εκκλησία. Σχεδόν σίγουρο με απόδοση 1.05 στην Ασία. Edit: με κάνετε πλάκα;;; Ακόμη 4.14.0 είναι :):):) Edited May 10, 2015 by cb600f Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. May 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2015 Πω πω, δεν ζήταγα καλύτερα λίρες; Ήταν όμως σαν να κλέβεις εκκλησία. Σχεδόν σίγουρο με απόδοση 1.05 στην Ασία. Edit: με κάνετε πλάκα;;; Ακόμη 4.14.0 είναι :):):) Όχι, εμένα Στο τηλ μου ήρθε, το apkmirror δεν την έχει όμως Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. May 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2015 Και εγώ, από apk mirror κατέβασα. Άρα, αύριο πάμε για τουλάχιστον την 4.14.2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. May 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2015 Με τίποτα....Μέχρι το βράδυ θα την έχουν βάλει :-) Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. May 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2015 Ναι έχει διορθωθεί. Σ ευχαριστώ :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest27 Δημ. May 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2015 Αυτό με το μπλε κουμπί για εύκολη :angry: δημιουργία θέματος, θέλω να μάθω ποιος το σκέφτηκε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. May 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2015 Αυτό με το μπλε κουμπί για εύκολη :angry: δημιουργία θέματος, θέλω να μάθω ποιος το σκέφτηκε! Λόγο του ότι υπάρχει σε όλα τα social apps πλέον το έβαλαν. Και καλά να είναι μέσα στη μόδα Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts