panos_27 Δημ. April 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2015 Παιδιά έχει παρατηρήσει κάνεις ότι αυτό το μήνυμα ότι απέτυχε η σύνδεση στο φόρουμ που βγάζει, το βγάζει πιο αργά τώρα; μπορεί δηλαδή να τύχει να κλείσω το ταπατοκ και μετά να βγάλει το μήνυμα που παλιό έβγαζε στην αρχή όταν ανοιγες myphone Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. April 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2015 Παιδιά έχει παρατηρήσει κάνεις ότι αυτό το μήνυμα ότι απέτυχε η σύνδεση στο φόρουμ που βγάζει, το βγάζει πιο αργά τώρα; μπορεί δηλαδή να τύχει να κλείσω το ταπατοκ και μετά να βγάλει το μήνυμα που παλιό έβγαζε στην αρχή όταν ανοιγες myphone Ναι, το εχω παρατηρησει και εγω αυτο που λες. Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrosR Δημ. April 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2015 Η 4.12.1 έχει ξεσκιστει να κρασαρει. Σε εμένα με 4.2.2 Android κανένα πρόβλημα πάντως... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. April 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2015 Ναι, το εχω παρατηρησει και εγω αυτο που λες. Παιζει να ξέρουμε αν διορθώνεται κάπως; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. April 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2015 Κι εμένα το ίδιο με το αργοπορημένο μήνυμα για τη σύνδεση στο φόρουμ, κατά τ'άλλα όμως λειτουργεί μια χαρά μέχρι στιγμής.. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. April 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2015 Κι εμένα το ίδιο με το αργοπορημένο μήνυμα για τη σύνδεση στο φόρουμ, κατά τ'άλλα όμως λειτουργεί μια χαρά μέχρι στιγμής.. :) Έχει βελτιωθεί σίγουρα ρε ταχύτητα, απλά είναι λίγο σπαστικό να δείχνει αυτό το μήνυμα ας πούμε οταν ανοίγεις fb :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. April 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2015 Παιζει να ξέρουμε αν διορθώνεται κάπως; Δυστυχώς όχι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. April 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2015 Έχει βελτιωθεί σίγουρα ρε ταχύτητα, απλά είναι λίγο σπαστικό να δείχνει αυτό το μήνυμα ας πούμε οταν ανοίγεις fb :P Σκεφτόμουν να το γράψω αλλά δεν περίμενα ότι θα υπάρχει κι άλλος που βλέπει το μήνυμα του tapatalk στο facebook.! :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2015 Κανένα πρόβλημα με crash με τελευταία έκδοση στο Meizu M1 Note. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. April 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2015 Στο the gear page Δεν μπορω να μπω. Αν δεν έχω λογαριασμό στο φόρουμ όλα καλά, μόλις κάνω sign in φορτώνει στον αιώνα τον άπαντα. Τόσο καιρό κανονικά έμπαινα... Ούτε από τις ειδοποίησεις στην αρχική του tapatalk δεν μπαίνει. Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. April 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2015 Η τελευταία φαίνεται να έχει προβλήματα. Κάποιες φορές θέλει δυο και τρεις φορές να μπει σε ένα thread. Ελπίζουμε σε αναβάθμιση. Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. April 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2015 μπα εμενα μπαινει με την μια, αλλο θεμα εχω εγω: πως προσθετω ρε παιδια φορουμ; προσπαθησα π.χ. να προσθεσω κανα 2-3 που εχω βρει επιπλεον κ η αναζητηση ψαχνει κατι.. αιωνες χωρις να ολοκληρωνεται, ενω μερικα τα προσθεσα την προηγ βδομαδα μεσα απο browser (μπηκα απο browser δλδ στα φορουμ κ μου βγαλε οτι υποστηριζουν tapatalk κ του ειπα να τα βαλει, κατι τετοιο), αλλα αυτα τα τελευταια ουτε απ το browser μου βγαζουν plugin πφφ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. April 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2015 Στην αρχική οθόνη, πατάς τα κυάλια και μετά ψάχνεις το φόρουμ που θέλεις. Κάνεις login ή πατάς follow και είσαι οκ. Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. April 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2015 (edited) ναι, τα ξερω αυτα, αυτα κανω, αλλα μου κολλαει στο "φορτωση" μετα που παταω search κ δεν ολοκληρωνεται ποτε.. edit: εχω την pro version 4.6.2 edit: αντε καλα, τωρα πηρα χαμπαρι οτι σταματησε η pro version Edited April 6, 2015 by patrickdrd Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. April 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2015 Η τελευταία είναι η 4.12.2 Για κάνε αναβάθμιση μπας και στρώσει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nitrox Δημ. April 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2015 Εχω βαλει την τελευταια αλλα παλι δεν ανοιγουν τα λινκ. Στο adaway στις λιστες ειναι κενες δε βρισκω κατι. Τι πρεπει να κανουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. April 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2015 (edited) Όταν γράφω ένα ποστ Και το στέλνω, μετά αν πάω να το επεξεργαστώ δεν μου δίνει την δυνατότητα να βάλω μια συνημμένη φωτο αν θέλω. Μπορώ να επεξεργαστώ μόνο το κειμενο!! Κ σε εσάς το ιδιο? Έχω την έκδοση 4.11.6 αν παίζει ρολο. Edited April 8, 2015 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. April 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2015 Εχω βαλει την τελευταια αλλα παλι δεν ανοιγουν τα λινκ. Στο adaway στις λιστες ειναι κενες δε βρισκω κατι. Τι πρεπει να κανουμε? Πρόσθεσε στην λίστα αυτό στην φωτο [ATTACH]59259[/ATTACH] Όταν γράφω ένα ποστ Και το στέλνω, μετά αν πάω να το επεξεργαστώ δεν μου δίνει την δυνατότητα να βάλω μια συνημμένη φωτο αν θέλω. Μπορώ να επεξεργαστώ μόνο το κειμενο!! Κ σε εσάς το ιδιο? Έχω την έκδοση 4.11.6 αν παίζει ρολο. Έτσι ήταν πάντα σε όλες τις εκδώσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. April 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2015 Νέα έκδοση 4.12.3 Η διαφορά που βρήκα είναι ότι εμφανίζεται το νούμερο του post με μπλε χρώμα στο επάνω αριστερό σημείο Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. April 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2015 Έχει μια βδομάδα περίπου, κάθε φορά που μπαίνω στο Tapatalk μού βγάζει error message ότι δεν μπορεί να συνδεθεί στους servers του Tapatalk. Μου το έκανε και με την προηγούμενη έκδοση, 4.12.2, μου το κάνει και τώρα με την τελευταία, 4.12.3. Κάποιος άλλος με το ίδιο πρόβλημα; Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. April 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2015 Και εγώ το έχω, αλλά ποιος νοιάζεται :-) Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. April 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2015 Εγώ μάλλον πρέπει να 'μαι "άνθρωπος των σπηλαίων":D:p Είμαι (συνειδητά) ακόμη στην έκδοση 4.9.5 και με βολεύει πάρα πολύ!! Έχω δοκιμάσει όλες σχεδόν τις νέες εκδόσεις, αλλά δεν μπήκε στην καρδιά μου καμμία! Πάντα με titanium backup γυρνάω στα παλιά-γνωστά λημέρια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. April 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2015 Δεν εχει να κανει με την καρδια, αλλα με την ευχρηστια. Κι εγω στην ιδια εκδοση ειμαι γιατι με μια ματια κανω τη δουλεια μου χωρις 15 περιττα κλικ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anikologr Δημ. April 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2015 Δεν εχει να κανει με την καρδια, αλλα με την ευχρηστια. Κι εγω στην ιδια εκδοση ειμαι γιατι με μια ματια κανω τη δουλεια μου χωρις 15 περιττα κλικ. Άλλος ένας φανατικός της 4.9.5. Πολύ θα ήθελα την μετάβαση στις νέες εκδόσεις αλλά κάθε φορά που το επιχειρώ σύντομα επιστρέφω. Άσε το έκτρωμα με την ελληνική και αγγλική γραμματοσειρά.. Εγώ μάλλον πρέπει να 'μαι "άνθρωπος των σπηλαίων":D:p Είμαι (συνειδητά) ακόμη στην έκδοση 4.9.5 και με βολεύει πάρα πολύ!! Έχω δοκιμάσει όλες σχεδόν τις νέες εκδόσεις, αλλά δεν μπήκε στην καρδιά μου καμμία! Πάντα με titanium backup γυρνάω στα παλιά-γνωστά λημέρια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nitrox Δημ. April 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2015 Έχει μια βδομάδα περίπου, κάθε φορά που μπαίνω στο Tapatalk μού βγάζει error message ότι δεν μπορεί να συνδεθεί στους servers του Tapatalk. Μου το έκανε και με την προηγούμενη έκδοση, 4.12.2, μου το κάνει και τώρα με την τελευταία, 4.12.3. Κάποιος άλλος με το ίδιο πρόβλημα; Και εγω μια απο τα ιδια και δεν μπορω να ανεβασω φωτο ενω πριν το εκανα κανονικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts