Dimitris_41Mpxls Δημ. June 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2015 Ενταξει να πω την αληθεια εγω απο την Lumia Camera 5 περισσοτερο θελω την ταχυτητα της!Εστω μια μικρη βελτιωση αναμεσα στις ληψεις για το 1020.. Για rich capture η για live images δεν καιγομαι και τοσο βασικα... Τί να τα κάνεις πάλι μπροστά είσαι... :cool: Παράθεση Sony XPERIA Neo V, Samsung Ativ S, Nokia Lumia 830 Nokia Lumia 1020 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PIT Δημ. June 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2015 Παιδια πως μπορω να διαβασω pdf αρχειο στο τηλεφωνο;Εχω βαλει ενα αρχειο στο τηλεφωνο αλλα δεν το βλεπω με κανενα προγραμμα (Metro filemanager,File manager free,Foxit MobilePDF,PDF Reader). Εκανα και φακελο αλλα δεν βλεπω ουτε τον φακελο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mivas Δημ. June 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2015 Παιδια πως μπορω να διαβασω pdf αρχειο στο τηλεφωνο;Εχω βαλει ενα αρχειο στο τηλεφωνο αλλα δεν το βλεπω με κανενα προγραμμα (Metro filemanager,File manager free,Foxit MobilePDF,PDF Reader). Εκανα και φακελο αλλα δεν βλεπω ουτε τον φακελο Μήπως το αρχείο ήταν κατεστραμμένο/προστατευμένο/κρυφό κλπ και δεν φαίνεται; Εμένα τα ανοίγει κανονικά (Adobe Reader, PDF Reader κλπ) Παράθεση Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1 Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. June 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2015 Είχαν και τα ΝΟΚΙΑ θεμα με την επανεκκινήση; Δεν το ηξερα! Γιατί δεν μ έτυχε ακόμη φτου φτου...Μόνο το Ativ που είχα το έκανε όταν δεν έβρισκε σήμα γοα κάποια ώρα. Τώρα στο άλλο με την lumia camera 5 να σας πω ότι στο 830 έχει θέμα. Στο βίντεο playback κολλάει που και που. Συνήθως αν το βίντεο ξεπερνάει τα 25 δευτερόλεπτα και το έχεις να αποθηκεύεται στην SD. Οπότε δε με καιέι και τόσο να την κατεβάσω στο 1020... Για να πω την αλήθεια, δεν το κατάλαβα αυτό το update. Και καλά για επανεκκινήσεις λέει ενω δεν είχε κανένας μας πρόβλημα. Πιστεύω πως κάτι άλλο είναι. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Seattheodore Δημ. June 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2015 και μένα μου ήρθε (σε ισπανικό - unbranded) αν και δεν μου έχει κάνει επανεκκίνηση ποτέ η συσκευή από τότε που την πήρα. Παράθεση πριν NOKIA E72, ΝΟΚΙΑ Ν8, LUMIA 1020, Samsung Galaxy S7, S10+ ceramic, τώρα S23 ULTRA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psyber Δημ. June 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2015 λοιπον παιδιά το 1020 μου πρώτη φορά μου έπεσε από τα χέρια και η οθόνη έκανε χίλια ραγισματα. Παρόλο που οι λειτουργίες του κινητου δεν εχουν πάθει τίποτα σε nokia care που είπαν ότι δεν αλλάζει μόνο το τζάμι αλλά πρέπει να πάει μαζί με την οθόνη. και το κόστος είναι 190 ευρώ (!). Τι εναλλακτικές έχουμε; γνωρίζει κανείς; ευχαριστώ για οποιαδηποτε βοήθεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimo Δημ. June 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2015 λοιπον παιδιά το 1020 μου πρώτη φορά μου έπεσε από τα χέρια και η οθόνη έκανε χίλια ραγισματα. Παρόλο που οι λειτουργίες του κινητου δεν εχουν πάθει τίποτα σε nokia care που είπαν ότι δεν αλλάζει μόνο το τζάμι αλλά πρέπει να πάει μαζί με την οθόνη. και το κόστος είναι 190 ευρώ (!). Τι εναλλακτικές έχουμε; γνωρίζει κανείς; ευχαριστώ για οποιαδηποτε βοήθεια. 190€ !!!!¡¡¡¡ Α. Κάνεις πως δεν το βλέπεις (αδύνατο) Β. Τα δίνεις και κάνεις πως δεν τα δωσες (αδύνατο) Γ. Παίρνεις ανταλλακτικό (60-100€) από eBay και το αλλάζεις μόνος σου (αδύνατο αν δεν ξέρεις) Δ. Βρίσκεις κάποιον τεχνικό έξω για να γλιτώσεις 20-30€ Ε. Το πουλάς όπως είναι στο eBay ίσως και 150€ !!! Στ. Το βάζεις στο συρτάρι , να μην το βλέπεις και σου ραγίζει την καρδιά . Παράθεση Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS pinterest,instagram,EyeEm,flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxristos Δημ. June 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2015 λοιπον παιδιά το 1020 μου πρώτη φορά μου έπεσε από τα χέρια και η οθόνη έκανε χίλια ραγισματα. Παρόλο που οι λειτουργίες του κινητου δεν εχουν πάθει τίποτα σε nokia care που είπαν ότι δεν αλλάζει μόνο το τζάμι αλλά πρέπει να πάει μαζί με την οθόνη. και το κόστος είναι 190 ευρώ (!). Τι εναλλακτικές έχουμε; γνωρίζει κανείς; ευχαριστώ για οποιαδηποτε βοήθεια. 60-80€ απο ebay/aliexpress (screen+digitizer+plastic frame) και ειναι 5-10 λεπτα υποθεση. Βιντεο θα βρεις στο youtube και ειναι πανευκολο. Προσεξε μονο να εχει και plastic frame ενσωματωμενο το digitizer γιατι αλλιως εχει δουλεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psyber Δημ. June 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2015 60-80€ απο ebay/aliexpress (screen+digitizer+plastic frame) και ειναι 5-10 λεπτα υποθεση. Βιντεο θα βρεις στο youtube και ειναι πανευκολο. Προσεξε μονο να εχει και plastic frame ενσωματωμενο το digitizer γιατι αλλιως εχει δουλεια. φίλε oxtristos μιλας για γνήσιο ανταλλακτικό ή απομίμηση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxristos Δημ. June 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2015 φίλε oxtristos μιλας για γνήσιο ανταλλακτικό ή απομίμηση; Δεν το διευκρίνισα εχεις δικιο. Μιλαω καθαρα για απομιμηση καθως η αυθεντικη οθονη εχει γυρω στα 170€ και δεν νομιζω οτι πολυ-αξιζει καθως το κινητο καινουργιο μπορεις να το βρεις με λιγο κοπο στα 250€. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mivas Δημ. June 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2015 Οι επιλογές όπως έχουμε πει είναι τρεις. 1. Ανταλλακτικό από Κίνα από 60 ευρώ, το αλλάζεις εύκολα μόνος σου και είσαι κομπλέ 2. Ανταλλακτικό από ΗΠΑ ή αλλού (της Nokia ή ΟΕΜ, όχι απομίμηση) πάνω από 100 ευρώ και το κάνεις μόνος σου, ουσιαστικά σαν το πρώτο, αλλά πιο ακριβό 3. Αγοράζεις αναγκαστικά άλλο (καινούργιο 200-250, μετάχειρο έως 170-180) και το πουλάς κανένα 100άρι για ανταλλακτικά. Η 1η είναι η πιο συμφέρουσα λύση πάντως, κι αν είναι ελαττωματικό, ζητάς αποζημίωση από ebay. Με τις άλλες δύο το κόστος είναι γύρω στο 100άρι στην καλύτερη περίπτωση. Παράθεση Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1 Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jamesc Δημ. June 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2015 Ρε παιδιά είχα καιρό να τραβήξω video και με πρόδωσε το αποτέλεσμα... Τραγικό το focus. Μακριά θολόνει ο φακός. Αν δεν είναι κοντινή η λήψη η θολούρα καταστρέφει το video. Στις φωτό δεν έχω θέμα. Στο video με πούλησε το 1020.... Τι να συμβαίνει...; Παράθεση - There is no place like 127.0.0.1 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. June 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2015 Ρε παιδιά είχα καιρό να τραβήξω video και με πρόδωσε το αποτέλεσμα... Τραγικό το focus. Μακριά θολόνει ο φακός. Αν δεν είναι κοντινή η λήψη η θολούρα καταστρέφει το video. Στις φωτό δεν έχω θέμα. Στο video με πούλησε το 1020.... Τι να συμβαίνει...; Περίεργο. Τραβάω μια χαρά ρίξε μια ματιά στις ρυθμίσεις και κάνε και κανένα soft reset Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jamesc Δημ. June 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2015 Περίεργο. Τραβάω μια χαρά ρίξε μια ματιά στις ρυθμίσεις και κάνε και κανένα soft reset Τελικά ήταν πρόβλημα hardware. Ευτυχώς άλλαξα τη κάμερα σε 20 λεπτα στο Nokia Care Κατεχακη εντός εγγύησης.. Οπότε αν δείτε ότι δε κάνετε focus πάνω από 5-6 μέτρα βουρ για αλλαγή.. Παράθεση - There is no place like 127.0.0.1 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psyber Δημ. June 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2015 (edited) Οι επιλογές όπως έχουμε πει είναι τρεις. 1. Ανταλλακτικό από Κίνα από 60 ευρώ, το αλλάζεις εύκολα μόνος σου και είσαι κομπλέ 2. Ανταλλακτικό από ΗΠΑ ή αλλού (της Nokia ή ΟΕΜ, όχι απομίμηση) πάνω από 100 ευρώ και το κάνεις μόνος σου, ουσιαστικά σαν το πρώτο, αλλά πιο ακριβό 3. Αγοράζεις αναγκαστικά άλλο (καινούργιο 200-250, μετάχειρο έως 170-180) και το πουλάς κανένα 100άρι για ανταλλακτικά. Η 1η είναι η πιο συμφέρουσα λύση πάντως, κι αν είναι ελαττωματικό, ζητάς αποζημίωση από ebay. Με τις άλλες δύο το κόστος είναι γύρω στο 100άρι στην καλύτερη περίπτωση. η ποιότητα της οθόνης θα συγκρίνεται με το γνήσιο; Εχουμε κάποιο έμπιστο ebay shop για να ριξω μια ματια; Edited June 28, 2015 by psyber Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. June 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2015 η ποιότητα της οθόνης θα συγκρίνεται με το γνήσιο; Εχουμε κάποιο έμπιστο ebay shop για να ριξω μια ματια; Τίποτα δεν είναι σαν το γνήσιο. Την είχα πατήσει με το Ν8. Μη το σκέφτεσαι. Πάρε ένα μεταχειρισμένο στα 160€ και δώσε το δικό σου για ανταλλακτικά. Οτιδήποτε άλλο, θα γλιτώσεις λίγα € αλλα δεν θα έχεις "σωστό" τηλέφωνο και θα κλάψεις δίπλα. Κάποιοι θα διαφωνήσουν αλλά φοβάμαι πως το αποτέλεσμα θα με δικαιώσει. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mivas Δημ. June 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2015 η ποιότητα της οθόνης θα συγκρίνεται με το γνήσιο; Εχουμε κάποιο έμπιστο ebay shop για να ριξω μια ματια; Δεν γνωρίζω προσωπικά... Η διαφορά με το γνήσιο πάντως είναι γύρω στο 30άρι βλέπω. Το γνήσιο (ΟΕΜ) είναι στα 100 περίπου http://www.ebay.com/itm/OEM-Nokia-Lumia-1020-LCD-Touch-Glass-Digitizer-Screen-Frame-Assembly-Tool-/391077991567?pt=LH_DefaultDomain_3&hash=item5b0e10948f Πάντως δεδομένων των συνθηκών, δεν είμαι σίγουρος αν θα σου πρότεινα την τελευταία λύση, καθώς δεν γνωρίζω αν θα έπαιρνε κάποιος μετάχειρο με σπασμένη οθόνη και σε ποια τιμή... Θα πρέπει να το δώσεις τουλάχιστον 50-70 ευρώ ώστε να σου βγει πιο οικονομικό από το γνήσιο ανταλλακτικό... Παράθεση Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1 Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxristos Δημ. June 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2015 η ποιότητα της οθόνης θα συγκρίνεται με το γνήσιο; Εχουμε κάποιο έμπιστο ebay shop για να ριξω μια ματια; Η ποιοτητα της οθονης εμενα μου φαινεται μια χαρα. Κ στα χρωματα κ στην αποκριση κ στην φωτεινοτητα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mivas Δημ. July 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2015 Δεν ξέρω για τους υπόλοιπους, αλλά πρώτη φορά είδα σε κόκκινο γυαλιστερό χρώμα το 1020!!! Και στο κουτί δείχνει, ότι υπάρχει και η επιλογή σε γαλάζιο! Γιατί όμως τόσο σπάνιο; http://www.ebay.com/itm/Beautiful-Nokia-Lumia-1020-Exclusive-Red-Color-Edition-AT-T-Unlocked-RM-877/331592550409?_trksid=p2060778.c100276.m3476&_trkparms=aid%3D222007%26algo%3DSIC.MBE%26ao%3D1%26asc%3D29979%26meid%3Dfae2aae06b6d459f875e63e0fe76acfc%26pid%3D100276%26rk%3D1%26rkt%3D4%26sd%3D141705061672 Παράθεση Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1 Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_41Mpxls Δημ. July 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2015 Δεν ξέρω για τους υπόλοιπους, αλλά πρώτη φορά είδα σε κόκκινο γυαλιστερό χρώμα το 1020!!! Και στο κουτί δείχνει, ότι υπάρχει και η επιλογή σε γαλάζιο! Γιατί όμως τόσο σπάνιο; http://www.ebay.com/itm/Beautiful-Nokia-Lumia-1020-Exclusive-Red-Color-Edition-AT-T-Unlocked-RM-877/331592550409?_trksid=p2060778.c100276.m3476&_trkparms=aid%3D222007%26algo%3DSIC.MBE%26ao%3D1%26asc%3D29979%26meid%3Dfae2aae06b6d459f875e63e0fe76acfc%26pid%3D100276%26rk%3D1%26rkt%3D4%26sd%3D141705061672 Καλή φάση... Για συλλεκτικούς λόγους... Αλλά τα γυαλιστερά προσωπικά δεν μου αρέσουν.... Αυτό το ματ πλαστικό της NOKIA είναι για γλείψιμο ρε π()7στ11 :lol: Παράθεση Sony XPERIA Neo V, Samsung Ativ S, Nokia Lumia 830 Nokia Lumia 1020 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis_the_fraud Δημ. July 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2015 Καλησπέρα παιδια! Ενας φιλος μου αποκτησε προσφατα την συσκευη και εχει προβλημα με τα δικτυα. Συγκεκριμμενα, δεν συνδεεται ΠΟΤΕ σε 4G. Στο μενου "κινητη τηλεφωνια και δυνδεση" η επιλογή μέγιστης ταχύτητας σύνδεσης ειναι ρυθμισμένη στο 4g και η sim παιζει σωστα σε αλλη συσκευή. Επισης, οι δοκιμές μας εγιναν και σε μέρη οπου αλλες συσκευες στην ιδια εταιρια κινητης παιζουν με 4 και 5 γραμμες σηματος. Μηπως υπάρχει καποια αλλη ρύθμιση που μου ξεφευγει; Υ.γ. το κινητο ειναι πλήρως ενημερωμένο και φοράει την 8.1 denim. Ευχαριστω! Παράθεση θα παρακαλούσα όσους γράφουν εντυπώσεις, να παραθέτουν και τα προηγούμενα κινητά τους για να έχουμε μια πιο ξεκαθαρη εικόνα για τα οσα λεει ο καθένας. οσοι αναφέρονται σε SoT, να μας λένε και τις ρυθμίσεις που ειχαν, πχ ανοικτο 4g, wifi only, gps, gaming κλπ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. July 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2015 Καλησπέρα παιδια! Ενας φιλος μου αποκτησε προσφατα την συσκευη και εχει προβλημα με τα δικτυα. Συγκεκριμμενα, δεν συνδεεται ΠΟΤΕ σε 4G. Στο μενου "κινητη τηλεφωνια και δυνδεση" η επιλογή μέγιστης ταχύτητας σύνδεσης ειναι ρυθμισμένη στο 4g και η sim παιζει σωστα σε αλλη συσκευή. Επισης, οι δοκιμές μας εγιναν και σε μέρη οπου αλλες συσκευες στην ιδια εταιρια κινητης παιζουν με 4 και 5 γραμμες σηματος. Μηπως υπάρχει καποια αλλη ρύθμιση που μου ξεφευγει; Υ.γ. το κινητο ειναι πλήρως ενημερωμένο και φοράει την 8.1 denim. Ευχαριστω! Και τι πιάνει? H, H+ ??? Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis_the_fraud Δημ. July 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2015 Και τι πιάνει? H, H+ ??? Πιανει τις περισσοτερες φορες Η+, αλλα και Η. Παράθεση θα παρακαλούσα όσους γράφουν εντυπώσεις, να παραθέτουν και τα προηγούμενα κινητά τους για να έχουμε μια πιο ξεκαθαρη εικόνα για τα οσα λεει ο καθένας. οσοι αναφέρονται σε SoT, να μας λένε και τις ρυθμίσεις που ειχαν, πχ ανοικτο 4g, wifi only, gps, gaming κλπ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. July 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2015 Πιανει τις περισσοτερες φορες Η+, αλλα και Η. Ας κάνει ένα soft reset μήπως και..... Δοκίμασέ και και σε άλλη περιοχή με 4g. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fredometrios Δημ. July 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2015 Παιδιά ξέρει κανείς'αν'οι αρχικές παρτίδες έχουν χαμηλότερης ποιότητας φακό?? Γιατί θέλω να αγοράσω ένα μεταχειρισμένο και είναι απο τις πρώτες της voda.Για μπαταρία και ακουστικό το ξέρω ότι μερικά έχουν θέμα άλλη για φακό δεν το ήξερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts