Jump to content

oxristos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    631
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by oxristos

  1. Παιδια υπαρχει καποιο tempered glass της προκοπης, γιατι εχω βαλει ενα no-name κ το touch δεν δουλευει οπως πρεπει, με συνεπεια να χρειαζεται αρκετη πιεση κ πολλαπλα taps αρκετες φορες...
  2. Tο ιδιο θεμα ειχα κ εγω το καλοκαιρι. Κινητο του 10μηνου το δικο μου. Τελικα εδωσα 150 κ το εφτιαξα (S6 απλο) κ δεν το μετανιωσα.
  3. Φιλε πριν απο 2,5 χρονια βγηκε το S6. Οποτε με εξαιρεση τους day one, παρα πολλοι εχουμε εγγυηση ακομα...
  4. Παιδια ξερουμε μηπως το κοστος αλλαγης οθονης για το απλο (οχι edge)?
  5. Παιδια ηθελα να ρωτησω αν ξερει καποιος, εχω κατεβασει στην nuggat αλλα απο οτι βλεπω δεν αξιζει να την περασω. Στο μεταξυ ομως εχει κατεβει αυτοματα στο κινητο μου απλα δεν την εχω εγκαταστησει κ μου βγαινει στις ειδοποιησεις κ σαν εικονιδιο οτι η Ενημερωση Λογισμικου αναβληθηκε. Γινεται καπως αυτο να φυγει?
  6. Καλησπερα. Παρατηρησα οτι εξαφανιστηκε το favorites tab απο τις κλησεις κ πηγε στο folder των επαφων απο κατω. Ξερεις κανεις αν μπορει να διορθωθει αυτο?
  7. Δυστυχως το τζαμακι ειναι σχεδον να το αλλαξεις...Πρεπει να το ζεστανεις με πιστολακι να ξεκολλησει απο την οθονη απο κατω, κ μετα να κολλησεις με τελειο τροπο το νεο...Ή παιρνεις καινουργια οθονη με κανενα 100αρικο απο eBay...
  8. Τον τελευταιο καιρο αντιμετωπιζω ενα προβλημα της μη αναγνωρισης της sim λογω του οτι εβαλα nano sim με ανταπτορακι. Ξερει κανεις που μπορω να το επισκευασω σε λογικο κοστος (οχι με αντικατασταση πλακετας)...? Ευχαριστω.
  9. oxristos

    LG G Flex2 (H955)

    Τοσο το πηρα απο μια προσφορα της Vodafone περισι τον Μαϊο. Και μου ζητησαν την αποδειξη για να μου πιστωσουν το ποσο αυτο και να παω στο καταστημα που το πηρα να προμηθευτω αλλη συσκευη. Οσο για την LG μαλλον δεν την συνεφερε να μου δωσει καποιο αλλο κινητο πχ. το G4/G5.
  10. oxristos

    LG G Flex2 (H955)

    Τελικα κ εμενα το bootloop επεμεινε κ μετα την αλλαγη της μπαταριας κ μου ειπαν το ιδιο...Λογικα θα μας δοθει πιστωση για 299ε κ σε αυτη την τιμη Α5, P9 lite ή με καποια διαφορα γυρω στα 80-100ε το S6...
  11. oxristos

    LG G Flex2 (H955)

    23€ +3,5 μεταφορικα με αντικαταβολη
  12. oxristos

    LG G Flex2 (H955)

    Αυτο ακριβως μου εκανε κ εμενα για κανα 2 βδομαδες...Μπαταρια ηταν...
  13. oxristos

    LG G Flex2 (H955)

    Κ μενα κατι τετοια μου εκανε κ ηταν μπαταρια...
  14. oxristos

    LG G Flex2 (H955)

    Παιδια μηπως γνωριζει κανεις η εγγυηση για την μπαταρια αν ειναι 2χρονια ή μονο 1?
  15. oxristos

    LG G Flex2 (H955)

    Παιδια ξερει κανεις, την ΜΜ θα την παρουμε τελικα ή να κοιταξω να το root-αρω?
  16. Καταρχην οπου και να κανεις zoom εφοσον δεν εχεις οπτικο σε κανενα απο τα 2 χανεται η λεπτομερεια. Και στο 1020 που εχω μετα απο ενα σημειο γινεται το ιδιο. Κατα 2ον η ποσοτητα του φωτος που περναει ελεγχεται απο το κλειστρο οποτε το firmware εχει να κανει με την καλυτερη φωτομετρηση με βαση τις συνθηκες ωστε να περασει το καταλληλο φως στον αισθητηρα. Εκει λοιπον διαπρεπει (μιλαω για το auto) το S7. Του Xiaomi καθοτι εχω προσωπικη αποψη πανω στο θεμα, η καμερα του ειναι μετρια λογω του firmware κ λογικα των αλγοριθμων. Αργοτερα μπορει να βελτιωθει αλλα σε καμια περιπτωση δεν ειναι καμερα για ναυαρχιδα. Και τελος κ εσενα δεν σε υποχρεωσε κανεις να γραφεις για το Xiaomi οτι ειναι το καλυτερο απο τα υπολοιπα χωρις να εχεις μαλιστα κ στοιχεια να το αποδειξεις οταν οι αλλοι απο την αλλη πλευρα (σου) παραθετουμε ενα σορο. Κ οσο για την αποψη μου, εφοσον ειναι forum και οχι fan club καποιας συσκευης μπορω να μπαινω κ να συζηταω γιαυτην οσο θελω βαση τους κανονισμους κ με ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ!
  17. Αυτο που λες εχει νοημα αν γραφει καποιος για το οτι ειναι αργη, ασχημη, κολλαει, εχει χειροτερη καμερα, οθονη κ τα σχετικα που εχουν να κανουν με την χρηση. Για το θεμα των υπολοιπων specs κ της τιμης ομως δεν εχει να κανει αν την εχεις την συσκευη ή οχι... Τα επιχειρηματα που λεγαμε...Ευχαριστω που με επιβεβαιωνεις.
  18. Και εγω δεν καταλαβαινω γιατι αν δεν σας απασχολει ο ανταγωνισμος κ η πραγματικοτητα γιατι καθεστε κ γραφετε? Αγοραστε την τυφλα επειδη ειναι Xiaomi κ αφηστε τους υπολοιπους που θελουν να κανουν μια ερευνα αγορας κ δεν γνωριζουν 5-10 πραγματα να μπουν σε ενα νημα κ να πληροφορηθουν για την συσκευη πριν την αγορασουν, κ μετα να κρινουν οι ιδιοι τι θα κανουν... Γιατι οι μισοι περιγραφουμε μια πραγματικοτητα με επιχειρηματα (τα + και τα -) κ οι αλλοι μισοι δεν θελετε αρνητικες γνωμες για την αγαπημενη σας εταιρεια/συσκευη... P.S. Κ επiσης δεν με απασχολει αν η τιμη ειναι Κινας/Ινδιας κτλ απο την στιγμη που κ σενα δεν σε ενδιαφερει αν εχει ΦΠΑ Ελλαδας/δασμους κ πληρωμενες παντεντες... Το βασικο για ολους μας ειναι ποσο θα πληρωσουμε για να την αποκτησουμε! Ολα τα αλλα ειναι απλα για να λεμε...
  19. H Xiaomi ανακοινωσε καποιες τιμες τον Φεβρουαριο.. Τις ειδες?? Η ιδια η εταιρεια κοστολογησε την ναυαρχιδα της (Mi5Pro) στα 405$. Μετα απο 2-3 μηνες το βρισκεις φυσιολογικο (σαν καταναλωτης κ οχι σαν φαν) να το αγορασεις στα 530€+? To S7 π.χ. σε 2-3 μηνες επεσε απο τα 729€ στα 530€ (οσο επρεπε να εχει απο την αρχη)... Δηλαδη εχασε πανω απο το 1/4 της τιμης του περιπου. Οποτε το €300αρι αυτη την στγμη για το Μι5Pro που λεμε δεν ειναι καθολου εκτος πραγματικοτητας τιμη για αυτα που προσφερει... Κ μιλαμε για συσκευη χειροτερη απο τον ανταγωνισμο στα σημεια (καμερα, οθονη, αδιαβροχοποιηση, sd, 800αρα μπαντα, αντοχη πλαισιου,ασυρματη φορτιση κτλ) κ χωρις επισημη εγγυηση! Γιατι το να το στειλω στον αγνωστο Κινεζο μαγαζατορα κ να μου το στειλει πισω ενεχει ενα πολυ μεγαλο ρισκο περαν της ταλαιπωριας του 1+ μηνα...
  20. Εγω σαν απλος καταναλωτης λεω να παει το απλο στο 1000αρικο... Πιο πανω κ απο Apple! Because Xiaomi... Τι σημασια εχει ο υπολοιπος επωνυμος ανταγωνισμος? Τι σημασια εχει οτι υπολοιπονται σε ενα σορο χαρακτηριστικα? Τι σημασια εχει οτι δεν εχει εγγυηση? Δωσε μεταξωτες κορδελες στους φανς! 1000αρικο λεμε!!!
  21. Αν δεν παει αναλογικα ή τουλαχιστον να πλησιαζει το αναλογικα τοτε μας κοροϊδευει κ η Xiaomi κ ο τυπας μαζι...Γιατι τι νοημα εχει τοτε η ενδειξη κ τι νοημα εχει το review του...?
×
×
  • Create New...