aelarav Δημ. February 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2015 $120 στο to2c http://www.to2c.com/lenovo-lemo-k3-1gb-ram-16gb-rom-5-0-inch-64bit-msms8916-quad-core-1-2ghz-android-4-4-mobile-phone.html . Νομίζω καλύτερη τιμή ως τώρα. Έχει βρει κανείς κάποιο review, κάπου; πολυ μπερδεμα...οι μπαντες σιγουρα ειναι οκ για ελλαδα?120$? στα αλλα κινεζομαγαζα το λευκο 4g fdd lte ειναι στα 155-160$..μηπως ειναι μονο για κινα με τα 120$? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Baniko Δημ. February 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2015 πολυ μπερδεμα...οι μπαντες σιγουρα ειναι οκ για ελλαδα?120$? στα αλλα κινεζομαγαζα το λευκο 4g fdd lte ειναι στα 155-160$..μηπως ειναι μονο για κινα με τα 120$? Γράφει οτι είναι: "3G: WCDMA 900/2100MHz 4G: FDD-LTE 1800/2100MHz;" Δηλαδή για Ευρώπη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aelarav Δημ. February 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2015 Ετσι γραφει συμφωνοι απλα ειναι μεγαλη η διαφορα με τα λοιπα κινεζομαγαζα και πολλες φορες οι κινεζοι αλλα γραφουνε κι αλλα ειναι..βεβαια τι to2 ειναι εμπιστο site...ας γυρισουνε απο την χρονια της κατσικας μηπως μας απαντησουνε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c0rle0ne Δημ. February 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2015 εγώ το πήρα από minideal το οποίο έχει 2 εκδόσεις το "φθηνό" με 120$ το οποίο είναι LTE 4G και το "ακριβό" με 140$ το οποίο είναι FDD LTE. Παράθεση www.servicethessaloniki.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Episkeptis Δημ. February 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2015 εγώ το πήρα από minideal το οποίο έχει 2 εκδόσεις το "φθηνό" με 120$ το οποίο είναι LTE 4G και το "ακριβό" με 140$ το οποίο είναι FDD LTE. Φίλε ποια έκδοση πήρες εσύ; και λειτουργεί κανονικά εδώ; αν παραλάβεις κάνε καμία ενημέρωση αν θελεις Παράθεση "Η επανάσταση δεν είναι ένα φρούτο που θα πέσει όταν είναι ώριμο. Πρέπει να κουνήσουμε το δέντρο για να το κάνουμε να πέσει." Ernesto "Che" Guevara Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c0rle0ne Δημ. February 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2015 Φίλε ποια έκδοση πήρες εσύ; και λειτουργεί κανονικά εδώ; αν παραλάβεις κάνε καμία ενημέρωση αν θελεις Για Ελλάδα ξέρω ότι μόνο η FDD LTE λειτουργεί. Το περιμένω την επόμενη βδομάδα. θα σας πω! Παράθεση www.servicethessaloniki.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aelarav Δημ. February 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2015 Απο το to2 μου απαντησανε οτι ειναι 4g fdd-lte.για 120$ μου φαινεται καλη ευκαιρια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. February 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2015 θα στο θεσω αλλιως. Ειναι καλυτερο απο το lg που αναφερεις. Αν το παρεις απο σωστα site δεν υπαρχει καμια περιπτωση να σου ερθει με προβλημα (τα checkaroun πριν τα στειλουν) και δεν υπαρχει περιπτωση να περασει τελωνειο αν ακολουθησεις την σωστη αγορα του. Αυτα ναι,το παιρνουν αφοτου το χεις πληρωσει για καμια βδομαδα σπιτι τους,το σκαλιζουν,το φορτωνουν,κι αν κατσει προβλημα στελνουν αλλο.κανεις δεν επιβεβαιωνει οτι το κινητο θα ερθει και δεν θα εχει καποιο προβλημα,εστω hardware. για το τελωνειο,ναι το γλυτωνεις στο ανετο. παντως η συσκευη δειχνει ομορφη και ειναι δελεαστικη,ελλαδα δυστυχως παιζει στα 200 ευρω που και παλι ομως θεωρω οτι μαλλον τα αξιζει αν καποιος δε θελει να ρισκαρει απο Κινα,βεβαια θα το πληρωσει ενα 60αρι παραπανω εδω,αλλα θα εχει το κεφαλι του ησυχο. μιλαω για το αν καποιος το θελει σωνει και καλα απο εδω. προσωπικα σαφως κινητο που δεν εχω δει απο κοντα δεν ψωνιζω. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aelarav Δημ. February 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2015 τελικα δεν κρατηθηκα αλλο (οπως παντα) και το πηρα απο το to2 στα 120$ σε κιτρινο χρωμα να γουσταρουμε...αναμονη λοιπον αν και ειμαι σιγουρος πως η lenovo για ακομη μια φορα θα με βγαλει ασπροπροσωπο...πηρα κι αυτην την θηκη http://www.aliexpress.com/item/In-stock-Lenovo-K3-Imak-crystal-transparent-case-with-retail-package/32264608717.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 1, 2015 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2015 θα στο θεσω αλλιως. Ειναι καλυτερο απο το lg που αναφερεις. Αν το παρεις απο σωστα site δεν υπαρχει καμια περιπτωση να σου ερθει με προβλημα (τα checkaroun πριν τα στειλουν) και δεν υπαρχει περιπτωση να περασει τελωνειο αν ακολουθησεις την σωστη αγορα του. Αυτα ναι,το παιρνουν αφοτου το χεις πληρωσει για καμια βδομαδα σπιτι τους,το σκαλιζουν,το φορτωνουν,κι αν κατσει προβλημα στελνουν αλλο.κανεις δεν επιβεβαιωνει οτι το κινητο θα ερθει και δεν θα εχει καποιο προβλημα,εστω hardware. για το τελωνειο,ναι το γλυτωνεις στο ανετο. παντως η συσκευη δειχνει ομορφη και ειναι δελεαστικη,ελλαδα δυστυχως παιζει στα 200 ευρω που και παλι ομως θεωρω οτι μαλλον τα αξιζει αν καποιος δε θελει να ρισκαρει απο Κινα,βεβαια θα το πληρωσει ενα 60αρι παραπανω εδω,αλλα θα εχει το κεφαλι του ησυχο. μιλαω για το αν καποιος το θελει σωνει και καλα απο εδω. προσωπικα σαφως κινητο που δεν εχω δει απο κοντα δεν ψωνιζω. Θα το επαναλάβω για τελευταία φορά... οποιαδήποτε συζήτηση που έχει να κάνει με την παράκαμψη του τελωνείου απαγορεύεται στο παρόν forum. Την επόμενη φορά θα υπάρξουν άμεσες κυρώσεις αποκλεισμού πρόσβασης στο forum. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
estiakos Δημ. March 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2015 τελικα δεν κρατηθηκα αλλο (οπως παντα) και το πηρα απο το to2 στα 120$ σε κιτρινο χρωμα να γουσταρουμε...αναμονη λοιπον αν και ειμαι σιγουρος πως η lenovo για ακομη μια φορα θα με βγαλει ασπροπροσωπο...πηρα κι αυτην την θηκη http://www.aliexpress.com/item/In-stock-Lenovo-K3-Imak-crystal-transparent-case-with-retail-package/32264608717.html Φίλε έβαλες καποιο κουπονι και το πήρες στα 120$??? Με ενδιαφερει πολύ αυτο το κινητο!! Ποια εκδοση πήρες? Ειναι 4G με την Kit-Kat?? Παράθεση Lenovo A630 -----> Cubot S200 -----> Xiaomi Redmi 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aelarav Δημ. March 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2015 Κλαιω μαγκες...η κλασσικη κινεζικη πουστ...μολις ελαβα μυνημα απο το to2 οτι το κινητο ειναι out of stock..χαχα και το εχουνε stock εννοειτε αλλα με τιμη 160$..out of stock ειναι αυτο που πηρα εγω με 120$ και μου ζητανε τωρα να αλλαξω παραγγελια...μου θυμιζουνε πολλες φορες εμας τους ελληναρες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papg Δημ. March 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2015 Κλαιω μαγκες...η κλασσικη κινεζικη πουστ...μολις ελαβα μυνημα απο το to2 οτι το κινητο ειναι out of stock..χαχα και το εχουνε stock εννοειτε αλλα με τιμη 160$..out of stock ειναι αυτο που πηρα εγω με 120$ και μου ζητανε τωρα να αλλαξω παραγγελια...μου θυμιζουνε πολλες φορες εμας τους ελληναρες Μακριά απο αυτούς κάνε πλήρη ακύρωση και πάρτο απο αλλού. Προσωπικά έχω πολύ κακή εμπειρία απο το σερβις τους:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo1988 Δημ. March 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2015 Παιδια δυστυχως εκανα την πατατα και δεν προσεξα τις συχνοτητες στις οποιες παιζει το κινητο και το 3g-4g ειναι με τις συχνοτητες της Κινας. Υπαρχει πιθανοτητα να μπορω να το αλλαξω με καμια Rom πχ ή πρεπει να το στειλω πισω..??? Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpil Δημ. March 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2015 Ποιο αγόρασες δηλαδή; Τους το στέλνεις πίσω με δικά σου έξοδα και αγοράζεις το άλλο μοντέλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikiforos_ Δημ. March 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2015 Δεν έχει παραλάβει κανείς ακόμη παιδιά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emxa2k Δημ. March 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2015 Δεν έχει παραλάβει κανείς ακόμη παιδιά? ...αύριο παραλαμβάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c0rle0ne Δημ. March 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 ...αύριο παραλαμβάνω. Kαι εγω :lol: σημερα :p Παράθεση www.servicethessaloniki.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikiforos_ Δημ. March 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 Ωραία... Θέλουμε mini reviews για να ξέρουμε τί μας περιμένει :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emxa2k Δημ. March 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 ...αν και η πρώτη εντύπωση είναι εξαιρετική και άλλη μια φορά η Lenovo αποδεικνύει ότι ξέρει να βγάζει όμορφα και ποιοτικά κινητά, με προβληματίζει η χαμηλή ένταση του ήχου που βγάζει παρόλο τα δύο ηχεία και το σύστημα MaxxAudio (ειδικά χωρίς αυτό είναι τραγικά χαμηλά). Ίσως οφείλεται στη rom. Το συνάντησε κάποιος άλλος; Θα επανέλθω σχετικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c0rle0ne Δημ. March 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 παιδια δε με ενθουσιασε καθόλου....Τραγικός ο ήχος, κάμερα αρκετά ικανοποιητική για τα λεφτά του, θετικό είναι η ποιότητα κατασκευής. Παράθεση www.servicethessaloniki.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emxa2k Δημ. March 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 (edited) παιδια δε με ενθουσιασε καθόλου....Τραγικός ο ήχος, κάμερα αρκετά ικανοποιητική για τα λεφτά του, θετικό είναι η ποιότητα κατασκευής. ...άρα είναι γενικότερο το πρόβλημα, ας ελπίσουμε στη rom. Κατά τα άλλα, κάμερα και οθόνη πολύ καλά, μέγεθος εξαιρετικά συμμαζεμένο, φωτεινότητα στο αυτόματο σχετικά χαμηλή αλλά χωρίς να προβληματίζει. Έχει πυξίδα. Απουσία φωτιζόμενων hardware keys, notification led και OTG. Edited March 12, 2015 by emxa2k Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpil Δημ. March 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 Ποια έκδοση πήρατε; Λειτουργεί κανονικά το 4g; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emxa2k Δημ. March 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 Ποια έκδοση πήρατε; Λειτουργεί κανονικά το 4g; ...υποστηρίζει κανονικά (έκδοση Κ30-W) αλλά προσωπικά δεν έχω τη δυνατότητα να το ελέγξω (Θεσσαλονίκη με WIND), το κινητό στήνεται για άλλον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emxa2k Δημ. March 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2015 παιδια δε με ενθουσιασε καθόλου....Τραγικός ο ήχος, κάμερα αρκετά ικανοποιητική για τα λεφτά του, θετικό είναι η ποιότητα κατασκευής. ...c0rle0ne, με τη multilanguage S025 σου ήρθε και σένα (από ποιο κατάστημα); Ελπίζω να μην είναι πρόβλημα hardware στο μοντέλο. Βελτιώνεται κάπως η κατάσταση μέσω του MaxxAudio στη ρύθμιση ταινίας, αλλά εξακολουθεί να είναι απογοητευτικά χαμηλή η απόδοση και η καθαρότητα του ήχου. Πολύ περίεργο για music model. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts