tarif16nikos Δημ. February 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2015 (edited) Από μπαταρία πως πάει; Διάβασα σε ένα review ότι τη βγάζει τη μέρα με αρκετή χρήση , ισχύει; η αρκετη χρηση ειναι κατι υποκειμενικο.....πχ. αρκετη χρηση με παιχνιδια δεν θα βγαλεις ουτε μιση μερα.....αρκετη χρηση με λιγο παιχνιδι,σερφαρισμα,σοσιαλ κτλ ανετα η μερα. για τους φιλους που ρωτησανε για το gps....με navigon κλειδωσε αμεσα δορυφορους και δουλευει μια χαρα...λογικα το ιδιο θα κανει με google maps και αλλα προγραμματα:D δηλαδη +79 € ????? μιλαμε για τοπ ευκαιρια...:dash: --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα. Edited February 5, 2015 by athanaso77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soyzana Δημ. February 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2015 Ξερετε τι παίΖει με το vickmall? παω να αγοράσω το κινητό και δεν μου το δέχεται το paypal. Billing agreenmwnt κεει κατι τέτοιο γιατί; Παράθεση Mobile User: iphone 5 16gb Tablet User: ipad mini retina 4g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarif16nikos Δημ. February 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2015 G2. https://www.dropbox.com/sh/75ckskna9xxvn8v/AAASeDpG6zhRtrVVuYq2uRwha?dl=0 X9. https://www.dropbox.com/sh/r2zh3irs53loi79/AABHGpQsSL9BK2cEek1bNjsWa?dl=0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taxiarchos Δημ. February 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2015 Παρέλαβα κ γω μόλις! Το touch κατα το ρολαρισμα πανω κατω δεν ειναι πολυ ευαισθητο?? Ειδικα στις επαφες ψαχνοντας μια, με το που ακουμπαω για να παω πιο κατω μου επιλέγει την επαφη που έτυχε κ ακουμπησα για το roll down... Στο samsung galaxy grand που εχω δεν είναι ετσι ουτε σε αλλα που εχω επεξεργαστεί! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blueaegean Δημ. February 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2015 G2. https://www.dropbox.com/sh/75ckskna9xxvn8v/AAASeDpG6zhRtrVVuYq2uRwha?dl=0 X9. https://www.dropbox.com/sh/r2zh3irs53loi79/AABHGpQsSL9BK2cEek1bNjsWa?dl=0 πολύ καλύτερες του G2, τι κάμερα φοράει το x9? Παράθεση Samsung I9100 Galaxy S II, Samsung I9505 Galaxy S4, Samsung Galaxy Tab 2 10.1 P5100, Huawei Honor 6 [H60-L02] Xiaomi Redmi Note 7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Foz Δημ. February 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2015 πολύ καλύτερες του G2, τι κάμερα φοράει το x9? Sony νομιζω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MakiS_2-44 Δημ. February 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2015 πολύ καλύτερες του G2, τι κάμερα φοράει το x9? εγω παλι βλεπω υπερφωτισμενες του G2 αλλα το θεμα ειναι πως πιστευω πως κατι εχει γινη λαθος γιατη ι ιδια φωτο του G2 ειναι 3 μεγα ενω του Χ9 284 kilo. Αρα μαλλον διαφορετικές αναλυσεις γιατι στην πρωτη δοκιμη η φωτο με τις μπανανες ητανε 2.900 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarif16nikos Δημ. February 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2015 (edited) εγω παλι βλεπω υπερφωτισμενες του G2 αλλα το θεμα ειναι πως πιστευω πως κατι εχει γινη λαθος γιατη ι ιδια φωτο του G2 ειναι 3 μεγα ενω του Χ9 284 kilo. Αρα μαλλον διαφορετικές αναλυσεις γιατι στην πρωτη δοκιμη η φωτο με τις μπανανες ητανε 2.900 τις εστειλα με viber στο g2 και απο κει τις ανεβασα....φαγανε περικοπη?....θα τις βαλω τωρα στον υπολογιστη και θα τις ανεβασω στο αρχειακι...μολις εγινε αντικατασταση στον φακελο cubot παραπανω....πρωτη συνδεση στον υπολογιστη,το ειδε αμεσως Edited February 6, 2015 by tarif16nikos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarif16nikos Δημ. February 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2015 Παρέλαβα κ γω μόλις! Το touch κατα το ρολαρισμα πανω κατω δεν ειναι πολυ ευαισθητο?? Ειδικα στις επαφες ψαχνοντας μια, με το που ακουμπαω για να παω πιο κατω μου επιλέγει την επαφη που έτυχε κ ακουμπησα για το roll down... Στο samsung galaxy grand που εχω δεν είναι ετσι ουτε σε αλλα που εχω επεξεργαστεί! εχει μεγαλυτερη ευαισθησια...δεν ειναι θεμα νομιζω πολύ καλύτερες του G2, τι κάμερα φοράει το x9? Sony νομιζω.. αντικατασταθηκαν του cubot με οριτζιναλ μεγεθος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. February 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2015 Έφυγε για λογαριασμό φίλης και από εμένα μια παραγγελία, Φυσικά από vickmal, σε μαύρο χρώμα, θα το στείλει Κυριακή οπότε σε 17 ημέρες περίπου θα έχω ιδια άποψη Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jefman Δημ. February 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2015 Εγώ το βρίσκω πολυ καλό, για να βρεις καλύτερο πρεπει να πληρώσεις πολλά παραπάνω. Ελαφρύ, πολύ λεπτό, πολυ γρήγορο και οι φωτο καλές για αυτο που θέλω απο ένα τηλέφωνο. Το Gps κλειδωνει σε 15'' με το τελευταίο Sygic που σε άλλο που δοκίμαζα δεν κλειδωνε με τίποτα και ήθελε προηγούμενη έκδοση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soyzana Δημ. February 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2015 Έφυγε για λογαριασμό φίλης και από εμένα μια παραγγελία, Φυσικά από vickmal, σε μαύρο χρώμα, θα το στείλει Κυριακή οπότε σε 17 ημέρες περίπου θα έχω ιδια άποψη Που σου λεει πότε θα το στείλουνε; Γιατί και εγω έκανα παραγγελία τώρα Παράθεση Mobile User: iphone 5 16gb Tablet User: ipad mini retina 4g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taxiarchos Δημ. February 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2015 Επειδή μου το έστειλαν χωρίς εγκατεστημένη την ελληνική γλώσσα και δεν μπορει να επιλεχθεί απο το μενού παρα μονο τα αγγλικά, γνωρίζει κάποιος αν γίνεται τπτ? Πληκτρολόγιο ελληνικό έχει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplevris Δημ. February 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2015 Επειδή μου το έστειλαν χωρίς εγκατεστημένη την ελληνική γλώσσα και δεν μπορει να επιλεχθεί απο το μενού παρα μονο τα αγγλικά, γνωρίζει κάποιος αν γίνεται τπτ? Πληκτρολόγιο ελληνικό έχει! Από που το αγόρασες και σου το έφεραν χωρίς Ελληνικά ; Εισαι σίγουρος ότι δεν έχει ; Πολύ παράξενο Μπορείς να κατεβάσεις μια από τις παρακάτω ROM και να την περάσεις με βάση τις οδηγίες που δίνει η καθεμία από αυτές http://www.needrom.com/category/cubot/x9-cubot/ Παράθεση Μανώλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. February 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2015 Που σου λεει πότε θα το στείλουνε; Γιατί και εγω έκανα παραγγελία τώρα δεν το λέει κάπου, απλά επικοινώνησα με την γνωστή σε όλους μας Σελίνα :) και μου το είπε Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taxiarchos Δημ. February 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2015 Απο gearbest... Τους τονειχα τονίσει να περάσουν και την ελληνική αλλα το ξέχασαν κ μου επεστρεψαν 10$....Έτσι τα βρηκαμε... Δεν με ενοχλουν τα αγγλικά αλλα αν ειναι κατι απλό θα το κανω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarif16nikos Δημ. February 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2015 Απο gearbest... Τους τονειχα τονίσει να περάσουν και την ελληνική αλλα το ξέχασαν κ μου επεστρεψαν 10$....Έτσι τα βρηκαμε... Δεν με ενοχλουν τα αγγλικά αλλα αν ειναι κατι απλό θα το κανω... κι εγω απο κει ψωνισα...μια χαρα ελληνικα ειχε εχει....τι γινετε εδω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
metalergr Δημ. February 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2015 Έχω την εντύπωση οτι δεν χρειάζεται εγκατάσταση η Ελληνική γλώσσα από την στιγμή που το κινητό έχει "πολύγλωσσο" Android. Απλά επιλογή γλώσσας " Ελληνικα ". Εκτός αν έχει έρθει με καποια κινέζικη ROM. Εχω παραγγείλει και εγώ ένα για τον γιο μου από Gearbest. Θα δούμε.... Παράθεση Δύο πράγματα σ' αυτή την ζωή δεν έχουν τέλος, το σύμπαν και η ηλιθιότητα των ανθρώπων αν και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα βέβαιος. Α.Einstein Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soyzana Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 [ATTACH]56656[/ATTACH] Αυτο μου λεει γιατί; Παράθεση Mobile User: iphone 5 16gb Tablet User: ipad mini retina 4g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 [ATTACH]56656[/ATTACH] Αυτο μου λεει γιατί; Καλημερα, δες εδω --> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=375316 Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
estiakos Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 Καλησπέρα, το Cubot X9 υπερτερει σε κατι έναντι του S200?? Ποιο από τα 2 να επιλεξω για φίλο και γιατι? Παράθεση Lenovo A630 -----> Cubot S200 -----> Xiaomi Redmi 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 9, 2015 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 Καλησπέρα, το Cubot X9 υπερτερει σε κατι έναντι του S200?? Ποιο από τα 2 να επιλεξω για φίλο και γιατι? Γράφεις σε λάθος μέρος. Για σύγκριση συσκευών αυτού του τύπου απευθύνσου εδώ... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=371911 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zampeiros22 Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 Ε όχι και προσιτή τιμή τα 189 + 5 μεταφορικά όταν από κινεζομάγαζο το παίρνεις 115 τα πάντα όλα . Το μόνο θετικό ίσως να ειναι ο χρόνος παράδοσης (αν το έχεις σε stock) και φυσικά η εγγύηση. Και εγώ από ελληνικό κατάστημα σκέφτομαι να το πάρω γιατί η εγγύηση είναι σημαντική!Εκτός και βρίσκεις άλλα θετικά από κινεζομάγαζο που δεν γνωρίζω. Γενικά όσοι το έχετε είστε ικανοποιημένοι? Παράθεση Μην μετράς τον αριθμό των φίλων που έχεις. Μέτρα τον αριθμό των φίλων στους οποίους μπορείς να βασιστείς. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mickey13 Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 (edited) Καλημερα, δες εδω --> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=375316 ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΠΑΡΑΛΑΒΑΝΕ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ.ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ!ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ! ----- προσθήκη μηνύματος 94 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- [ATTACH]56656[/ATTACH] Αυτο μου λεει γιατί; ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΠΑΡΑΛΑΒΑΝΕ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ.ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ!ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ! ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ΜΟΛΙΣ ΠΑΡΕΛΑΒΑ ΚΙ ΕΓΩ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΤΕΛΕΙΟ!!!!!!!!!!! -Ομάδα Διαχείρισης- Απαγορεύεται η αποκλειστική χρήση κεφαλαίων σύμφωνα με τους Όρους Χρήσης του myphone γιατί είναι σαν να φωνάζεις. Edited February 9, 2015 by navi55 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarif16nikos Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΠΑΡΑΛΑΒΑΝΕ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ.ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ!ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ! ----- προσθήκη μηνύματος 94 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΠΑΡΑΛΑΒΑΝΕ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ.ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ!ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ! ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ΜΟΛΙΣ ΠΑΡΕΛΑΒΑ ΚΙ ΕΓΩ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΤΕΛΕΙΟ!!!!!!!!!!! -Ομάδα Διαχείρισης- Απαγορεύεται η αποκλειστική χρήση κεφαλαίων σύμφωνα με τους Όρους Χρήσης του myphone γιατί είναι σαν να φωνάζεις. με γειες...το πυραυλακι:dance: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts