vwbestakos Δημ. December 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2014 50 - 50 να έρθω το θέλω πολύ αλλά δεν ξέρω τι μπορεί να προκύψει την ημέρα της συνάντησης :) Παράθεση Samsung Galaxy S24 Ultra 5G (SM-S928B/DS) (Snapdragon 8 Gen 3, 512GB, 12GB RΑΜ) Android 14 (OneUI v6.1). Samsung Galaxy Watch 4 LTE (SM-R875F) (Exynos W920, 16GB, 1.5GB RΑΜ) WearOS v5.0 (OneUI v6.0). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. December 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2014 Ίσως τη σκάσω κι εγώ αυτή τη μύτη και να ερθω στο... meeting!!!! Δεν είναι σίγουρο όμως! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. December 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2014 Εγώ τελικά δεν θα μπορέσω να έρθω..Πρέπει να αλλάξω ιμάντα και δεν το διακυνδυνευω Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emm_stra Δημ. December 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2014 Καλησπερα και απο εμενα πιθανον να ερθω με το παιδι μου.... Ελπιζω να υπαρχει θεση. Παράθεση Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. December 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2014 Έλα εσύ και μην στεναχωριέσαι. :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTAKOTA2 Δημ. December 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2014 Και εγω θα μπορεσω να ερθω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dante20gr Δημ. December 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2014 Μέσα και εγώ με τον bistonis μαζί.. Ίσως είναι ακόμα ένα άτομο..αυτό θα το μάθω αύριο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis71 Δημ. December 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2014 Ελπίζω αυτή τη φορά να τα καταφέρω και εγώ !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enick Δημ. December 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2014 Ναι!!! και εγώ θα έρθω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostolidisathan Δημ. December 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2014 Επιστρέφω το βράδυ από Αυστραλία, αν τα καταφέρω θα είμαι εκεί.. Παράθεση Δεν υπογράφω ρε!!! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Feannor Δημ. December 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2014 (edited) Θα έρθω και πιθανώς +1 άτομο Edited December 13, 2014 by Feannor Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
button Δημ. December 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2014 εγω ισα ισα προλαβενο ... Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. December 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2014 Πάμε να περάσουμε τέλεια για μια ακόμη φορά! Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. December 13, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2014 H αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει και να πω ότι μέχρι τις 12 το βράδυ θα δεχόμαστε συμμετοχές και αυτό γιατί πολύ απλά πρέπει να διαμορφώσουμε από πολύ νωρίς την Κυριακή το μαγαζί για να χωρέσουμε όλοι και να ήμαστε άνετα, άρα καλό θα ήταν να ξέρουμε από σήμερα τον ακριβή αριθμό :) Και ναι, θα περάσουμε τέλεια, ούτε λόγος περί αυτού!!!! Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. December 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2014 Να συμπληρώσω κάτι στα λεγόμενα του «καμένου» :p από πάνω. Όσοι «ψήνονται» για http://yoursmiles.org/tsmile/eat/t1967.gif και για http://yoursmiles.org/tsmile/drink/t0364.gif αν είναι δυνατόν να είναι αποφασισμένοι στην αρχή της συνάντησης. Επειδή λόγο των ημερών κάποιοι νηστεύουν θα είναι ίσως δύσκολο να μπορέσουμε να κανονίσουμε μαγαζί για όλων των ειδών τα «πιρούνια». Ένας λόγος που το λέω είναι γιατί είμαι σίγουρος πως κάποια παιδάκια, συμπεριλαμβανομένου και του εαυτού μου, έχουν μια ροπή προς κρεατικά κ.τ.λ.π. :D Θα είναι πιο εύκολο αν ξέρουμε από πριν στο περίπου αριθμό ατόμων για να κανονίσουμε χώρο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. December 13, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2014 Ο κύριος Γιώργος θέλει να φύγετε και χορτασμένοι, οπότε μην έχετε κανένα παράπονο :) Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. December 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2014 Ο κύριος Γιώργος θέλει να φύγετε και χορτασμένοι, οπότε μην έχετε κανένα παράπονο :) Γιάννη δεν θα τα πάμε καλά, αρχίσαμε τα κύριε; Για συμμαζέψου. :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silviadelikoura Δημ. December 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2014 θα έρθω και εγώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harisct Δημ. December 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2014 θα ερθω και εγω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade300 Δημ. December 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2014 Και εγώ θα έρθω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. December 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2014 50-50 να έρθω...ανήψια δίδυμα στο σπίτι. Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dext Δημ. December 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2014 Θα έρθω και εγώ!!!:ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. December 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2014 Μάλλον θα είναι η μεγαλύτερη συνάντηση ever.:) Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest24 Δημ. December 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2014 Μέσα με +2 άτομα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. December 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2014 Μάλλον θα είναι η μεγαλύτερη συνάντηση ever.:) Δεν θα μας χωράει το μαγαζί!!!! :D Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts