evansarmor Δημ. December 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2014 Τελικά νομίζω ότι είμαστε περισσότεροι από τα νιάτα.:lol: Μάλλον .... :lol::lol::rolleyes: Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. December 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2014 Τελικά νομίζω ότι είμαστε περισσότεροι από τα νιάτα.:lol: Μάλλον .... :lol::lol::rolleyes: Σίγουρα !!!!! Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sairisa Δημ. December 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2014 θα ερθω και εγω παιδια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Neo_Geo Δημ. December 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2014 πολυ πιθανων να ειμαι και εγω... Παράθεση Neo_Geo Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pontokeras Δημ. December 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2014 Θα είμαι εκεί σίγουρα και εγώ για πρώτη φορά...πάντα ήθελα και όλο κάτι γινόταν.....τώρα όμως θα έρθω σίγουρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. December 7, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2014 Όσοι έρθετε για πρώτη φορά θα δείτε ότι θα σας αρέσει και θα θέλετε να ξαναρθείτε σίγουρα :) Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggeorgex Δημ. December 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2014 Θα είμαι εκεί! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasgr1 Δημ. December 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2014 και εγω θα είμαι εκεί!!! για πρώτη φορά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aelin Δημ. December 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2014 Εννοείται παρών κι εγώ μετά της συζύγου, όπως ήδη ...φαίνεται στην λίστα!:) Aelin, κι εγώ δουλεύω μέχρι τις 6 λόγω εορταστικού ωραρίου, αλλά το meeting δεν χάνεται με τίποτε! Κανόνισε την πορεία σου!:p τα κανόνισα όλα και είμαι πλέον ελεύθερη να έρθω!!!!!! Θα φροντίσουμε για αυτό δεσποινίς, μην ανησυχείς. :) είμαι σίγουρη!!! Μεζεδάκια καλά έχει και το μαγαζί πάντως, να ξέρετε ;) Ελπίζω να μην έχει μόνο κρέατα, να έχει και τίποτα για εμάς τους χορτοφάγους :D Παρεμπιπτόντως το κρασί που κέρδισα την προηγούμενη δεν το έχω πιεί ακόμα, όσοι μείνουν μέχρι τέλους να το ανοίξουμε και αυτό κρίμα είναι :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. December 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2014 Ελπίζω να μην έχει μόνο κρέατα, να έχει και τίποτα για εμάς τους χορτοφάγους :D Ο καθένας με τα βίτσια του. :p Παρεμπιπτόντως το κρασί που κέρδισα την προηγούμενη δεν το έχω πιεί ακόμα, όσοι μείνουν μέχρι τέλους να το ανοίξουμε και αυτό κρίμα είναι :D Λες και θα προλάβει να ανοίξει το μπουκάλι. :lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aelin Δημ. December 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2014 Λες και θα προλάβει να ανοίξει το μπουκάλι. :lol: :shifty::shifty::shifty::shifty::shifty: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GR_MAcedon Δημ. December 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2014 Και εγώ μέσα για after ταβέρνα ή για κινέζικο Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ELBARTO1989 Δημ. December 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2014 θα έρθω και εγώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toyotisW700i Δημ. December 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2014 Θα είμαι και εγώ εκει! Παράθεση Resources based economy supporter kutt.it/nomoney History: Ericsson T10s,Nokia-3510i,Motorola-V525,SE-W700i,SE-W705, Huawei Ideos X5,LG p936, fairphone, Lenovo k3 note, Huawei P9 lite vns-l21, oneplus5t Τρέχουσα συσκευή: oneplus6t Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyriasgr87 Δημ. December 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2014 Θα ειμαι και εγω εκει!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GR_MAcedon Δημ. December 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2014 Καμία κλήρωση στην ταβέρνα θα κάνουμε; :-D Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. December 8, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2014 το μενού της ημέρας θα κληρωθεί εκεί, οπότε μην φάτε τίποτα γιατί αν σας χαμογελάσει εκεί η τύχη δεν θα σταματήσει η μάσα!!! :lol: Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. December 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2014 το δρομολογώ για να είμαι, εκτός βροχής (μηχανάκι) ή απροόπτου. Να γνωριστούμε απο κοντά επιτέλους. Παράθεση http://www.sv2evs.blogspot.gr Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dim_jim Δημ. December 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2014 Θα 'μαι και γω εκει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. December 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2014 κι εγώ μέσα παιδιά :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mayumura Δημ. December 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2014 Eκτος απροοπτου, θα παρεβρεθω κ γω αυτη τη φορα :p Παράθεση Τhe difference between genius & stupidity is that genius has limits... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
voltaire Δημ. December 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2014 Λογικά το ΝΟΤΕ4 μου και εγώ θα είμαστε εκεί. Παράθεση Gh174 G-500 768 GD-70 8210 Z-5 SL45 8310 515 T68 T68i 7650 P800 T600 gd-87 SL 55 GX20 3650 P900 GX30 410i 7610 V902 8020 K750i N73 N95 Kaiser II N95 8gb, N85 E55 E52 SGS SGS2 SGS3 NoteII Note3 Note4 SGS7e Note8 P20pro P30pro Pixel6Pro VivoX60Pro Iphone14ProMax ...Keep on Spending! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis_thess Δημ. December 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2014 Φυσικα και εγω θα ερθω ! Παράθεση :up: Myphone Meeting @ Thessaloniki 14/12/14 ! XARISETO.GR Μην το πετάς... XariseTo.gr ! 2030.gr Οδηγος camping Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lithis Δημ. December 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2014 Θα μαι και εγώ εκει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. December 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2014 Φυσικα και εγω θα ερθω ! Στο προηγούμενο πήρες απουσία Μάκη νομίζω,ε;:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts