Jump to content

dim_jim

Members
  • Δημοσιεύσεις

    26
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About dim_jim

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 14

dim_jim's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Προεπιλεγμενα εμφανιζεται ο ελληνικος αριθμος αλλα εχεις επιλογη να το αλλαξεις. Χθες την παρελαβα σε 1 εργασιμη με ACS και σημερα περιμενω να ενεργοποιηθει. Την εχω βαλει σε κινητο προς το παρον και παρακολουθω. Ειναι πολυ ωραιο το οτι κλειδωνει στον παροχο της περιοχης με το καλυτερο σημα αυτοματα και μου αρεσε πολυ και η σελιδα που εχουν για το account σου οπου μπορεις να κανεις ανανεωση καθως να δεις και ιστορικο κλησεων και sms.
  2. Εστειλα τελικα μηνυμα στην intertelecom και τους εκανα καποιες ερωτησεις. Παραθετω τις πληροφοριες που μου εδωσαν για οποιον αλλο ενδιαφερθει. Η αποστολή και λήψη SMS είναι δυνατή μόνο από/προς τον Βρετανικό αριθμό και όχι στο ελληνικό σταθερό νούμερο. Σχετικά με το κόστος αποστολής προς τον Βρετανικό αριθμό, συμβουλευτείτε τον τιμοκατάλογο του παρόχου από τον οποίο θα στέλνετε τα SMS. Χρεώνεστε 0,19€ όταν στέλνετε SMS από την κάρτα μας. Τρόποι ανανέωση και ελάχιστα ποσά: Paypal (Ελάχιστο ποσό: 10€) Πιστωτικές / Χρεωστικές κάρτες (Ελάχιστο ποσό: 1€) Paysafecard (Ελάχιστο ποσό: 1€) Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό (Χωρίς ελάχιστο ποσό) Η διάρκεια ισχύος του υπολοίπου είναι 12 μήνες από την τελευταία χρεώσιμη υπηρεσία (κλήση, sms, mobile internet). Αν περάσουν 12 μήνες από την τελευταία χρεώσιμη υπηρεσία, το τυχόν υπολειπόμενο ποσό μηδενίζεται και η κάρτα απενεργοποιείται. Σε περιπτωση κινητης συσκευης(συναγερμος αυτοκινητου), παιρνεις εναν ελληνικο αριθμο σταθερου ο οποιος δεν αλλαζει οταν το αυτοκινητο κινειται σε αλλους νομούς. Παρηγγειλα 1 καρτα να δω πως λειτουργει και θα παρω και τις υπολοιπες μετα.
  3. Καλησπερα παιδια. Κατοχος 2 συσκευων gps και ενος συναγερμου GSM και εγω. Αρχικα cosmote με μηδενικο παγιο, μετα cyta καρτοκινητη και πλεον σε αδιεξοδο γιατι η cyta εξαγοραστηκε απο vodafone και η καλυτερη προσφορα της vodafone αυτη τη στιγμη ειναι 12ευρω καρτα το ελαχιστο για 60μερες. Σκεφτομαι για intertelecom. Ολες οι συσκευες στελνουν και λαμβανουν και sms και κλησεις. Θελω να μου πει καποιος γιατι απο την αρχη που διαβασα το θεμα εχω μπερδευτει με τις αλλαγες που εγιναν τι ισχυει για την ανανεωση, αν τελικα ισχυει μια χρεωσιμη υπηρεσια ανα 12 μηνες ή αν ληγει το υπολοιπο ανα καποιους μηνες και χρειαζεται ανανεωση. Ποιο ειναι πλεον το ελαχιστο ποσο ανανεωσης της καρτας, ξεκιναει απο το 1€ ή απο τα 10€ και τι χρεωσεις εχω οταν στελνει ενα μηνυμα η συσκευη ή οταν μου κανει κληση και την απαντησω. Ευχαριστω εκ των προτερων για τη βοηθεια!
  4. Πολυ ωραια δωρα! Χρονια πολλα και καλα Χριστουγεννα σε ολους!
  5. Καλές γιορτές παιδιά και καλη μας επιτυχια!
×
×
  • Create New...