Jump to content

Redmi Note 2

telefoneri
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ετομαζομαι για flash ελληνικη εγω στο καινουργιο μου κινητο... εχει 5.9.2 Multilanguage Developer

Ακολουθαω αυτο το οδηγο σωστα?

https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/10056-Flash-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-ROM-%CF%83%CF%84%CE%BF-RedMi-Note-2/

τον ίδιο οδηγό θα δοκίμαζα Σάκη και εγώ απλά σήμερα παρέλαβα τη συσκευή και είπα να παίξω λίγο πρώτα με αυτή που ήρθε άλλωστε καιρό για δοκιμές θα έχουμε αρκετό.

• Απαντήσεις 14,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παντως για καμια συσκευη δεν εχει ανεβει stable miui/ Μας δουλευουν οι κινεζοι :):). Παω να φλασαρω ξανα deer project γιατι η μπαταρια και στην 5.10.22 ειναι για τα μπαζα. Στο deer παλευοταν τουλαχιστον και ουσιαστικα και εκεινος εβγαλε καινουργια εκδοση βασισμενη στην 5.10.22 οποτε τζετ γιατι αμα περιμενω απο την xiaomi. Δεν λεω ισως να βγαλει την αναβαθμιση αργα ή γρηγορα αλλα εγω ειμαι βιαστικος :):). Ας παιξουμε λιγο με τις αλλες. Αλλωστε εχουμε το γρηγορο restore

τον ίδιο οδηγό θα δοκίμαζα Σάκη και εγώ απλά σήμερα παρέλαβα τη συσκευή και είπα να παίξω λίγο πρώτα με αυτή που ήρθε άλλωστε καιρό για δοκιμές θα έχουμε αρκετό.

Με τι rom σου ηρθε εσενα? Παντως εμενα κινεζιες μεσα δε εχει!

Ετσι οπως τα λεει ο αλκης ειναι τα πραματα!εγω παλι σημερα ειχα να το φορτισω 2 μερες+ και εβγαλα παλι 5 μιση ωρες οθονης με μιση ωρα βαρυ gaming πολυ browsing ,κλησεις κτλ.

Οταν θα βγει η stable θα ειναι καλυτερα να την περασουμε η να μεινουμε με την developer?

Νομίζω ότι ανακοινώθηκε από την χ.. Miui.gr ότι οι stable από δω και πέρα δεν θα είναι rooted. Άρα όσον αφορά εμένα τουλάχιστον δεν θα πάω ( τουλάχιστον άμεσα), εκτός αν είναι εύκολο να την ρουταρουμε. Αν κάποιος ξέρει, να μας πει πως γινεται. Ενα μεγάλο μέρος των εφαρμογών που χρησιμοποιούμε είναι για rooted συσκευές άρα άμα πας σε stable θα έχεις μεν μια σταθερή ρομ, σε μια συσκευή που δεν θα είναι όπως την θες δε. Και νομίζω ότι σε πιο πολλούς από δω, τους αρέσει να την πειράζουν...:lol:

Mecool M8s Pro L - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box /

YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g

Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes:

Νομίζω ότι ανακοινώθηκε από την χ.. Miui.gr ότι οι stable από δω και πέρα δεν θα είναι rooted. Άρα όσον αφορά εμένα τουλάχιστον δεν θα πάω ( τουλάχιστον άμεσα), εκτός αν είναι εύκολο να την ρουταρουμε. Αν κάποιος ξέρει, να μας πει πως γινεται. Ενα μεγάλο μέρος των εφαρμογών που χρησιμοποιούμε είναι για rooted συσκευές άρα άμα πας σε stable θα έχεις μεν μια σταθερή ρομ, σε μια συσκευή που δεν θα είναι όπως την θες δε. Και νομίζω ότι σε πιο πολλούς από δω, τους αρέσει να την πειράζουν...:lol:

ποτέ οι επίσημες stable ρομ δεν ήταν ρουτ απλά υπήρχαν πολλοί σχετικά εύκολοι τις περισσότερες φορές να την κάνεις ρουτ, πράγμα που μάλλον θα είναι πιο δύσκολο από εδώ και στο εξής και σωστά .

τις περισσότερες φορές που επιλέγουν παιδιά να κάνουν ρουτ τις συσκευές τους δεν το χρειάζονται και κάνουν πιο ευάλωτη τη συσκευή και πιο εύκολο να γίνει λάθος .

Edited by Jokey5

Εχει βρεί κανείς καμιά , δοκιμασμένη όμως , εφαρμογή που να βγάζει φωτογραφίες Πανόραμα (360 μοίρες)

Δεν ξέρω αν κατάλαβα καλά τι εννοείς αλλά τσέκαρε μήπως σου κάνει αυτη Camera360 Ultimate μου την πρότεινε το mi key

Δεν έχω βάλει τπτ με τον μανισιο είμαι!

και πως στο καλό ρε τρελέ βγάζεις τόσες ώρες οθόνη...!!!???

http://s21.postimg.org/hzk6sc5k7/IMG_20151027_151835.jpg

http://s22.postimg.org/mygz9ei9d/IMG_20151027_145429.jpg

Eίδα και την διαφορά με την nillkin (έχω πάρει και εγώ την κόκκινη απ΄το vickmall) αλλά πάνω στο κινητό δεν κατάλαβα τόση διαφορά. Ωραία φαίνεται πάντως!

Σκέφτομαι αργότερα για flip θήκη ακόμα κάτι αξιόλογο δεν έχω δει.

----- προσθήκη μηνύματος 56 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Αυτες τις διάφανες εγω τις φοβάμαι... κιτρινίζουν μετά απο κάμποσο καιρό... βέβαια αυτη είναι και nillkin οπότε δεν ξέρω...

Aυτή όμως σαν πολύ λεπτή δεν είναι; Τι προστασία λέτε να έχει;

zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ!

Xiaomi Pocophone F1

δε μπορω να επιλεξω. απλο ή πριμε? μαλλον απο βικμολ θα το παρω

Ανάλογα τις ανάγκες σου mol. Αν δεν σου φτάνουν τα 16+sd, τότε πήγαινε στο Prime. ;)

Aυτή όμως σαν πολύ λεπτή δεν είναι; Τι προστασία λέτε να έχει;

Δεν νομίζω να έχει και πολύ...

δε μπορω να επιλεξω. απλο ή πριμε? μαλλον απο βικμολ θα το παρω

Prime, μικρή οικονομική διαφορά και μόνο τα 32gb για μένα αξίζουν, χώρια η gpu και η cpu

+1 και από μένα για την developer . θα συνεχίσουμε να έχουμε πάλι κάθε Παρασκευή καινούρια έκδοση?

Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB  + Watch 5 44mm

Παιδια να περασω greenify η τη ιδια δουλεια κανει το αριστερο button που καθαριζει τη ram?

Προσφερει περισσοτερους πορους ram το greenify ως εφαρμογη? Δηλαδη να κλεισει καποιες τις οποιες

δε μπορει το εργοστασιακο της Miui.

Edited by sakis92

Παιδια να περασω greenify η τη ιδια δουλεια κανει το αριστερο button που καθαριζει τη ram?

Προσφερει περισσοτερους πορους ram το greenify ως εφαρμογη? Δηλαδη να κλεισει καποιες τις οποιες

δε μπορει το εργοστασιακο της Miui.

Το αριστερό button "σκοτώνει" ό,τι εφαρμογή έχεις ανοίξει. Μπορείς όμως να επιλέξεις ποιές εφαρμογές θέλεις να επανεκκινούν μόνες τους πχ. viber, messenger, whatsapp κλπ για να μην χάνεις μηνύματα. Καλό είναι κάθε δεύτερη μέρα να κάνεις ένα reboot να αδειάζει τελείως η ram.:)

Με αυτό τον τρόπο θεωρώ προσωπικά ότι είναι περιττό το greenify.

7+ years with the legend...

Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a

Apple Watch SE

Apple iPad (6th gen)

τελικα εχεις δικιο μονο το gravity screen δουλευει με τον proximity sensor!Εχω βαλει την εφαρμογη να τρεχει αυτοματα auto lanch και αυτη κλεινει μετα απο 4-5 λεπτα μεσα απο το security center να παγωσω τελειως το security ;

Δεν υπηρχε double tap ποτε σε MIUI, υπαρχει μονο σε ενα μοντελο (Mi4c αν δεν κανω λαθος). Δεν ειναι απλως θεμα ρομ, να το βαλουν και τελειωσε, ειναι θεμα kernel. Υπαρχει η φημη οτι θα προστεθει καποια στιγμη και οχι μονο double tap, αλλα και ελεγχος της συσκευης με χτυπημα στα πλαγια της συσκευης αριστερα και δεξια... Αντε να δουμε

Ειναι οντως γενικευμενο πλεον χαρακτηριστικο και σε φτηνα μοντελα.

Αυτη η εφαρμογη δεν ειναι πραγματικο double tap, κραταει συνεχως την οθονη ενεργη.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6335048#post6335048

wifi planet

Οχι μην το παγωσεις.

Δλδ αμα το κατεβασεις προς τα κατω και κλειδωσει, παλι κλεινει; Εμενα δεν κλεινει το gravity

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

Παιδιά καλημέρα και με υγεία σε όλους ..

Για browser χρησιμοποιοω και τον μαμισιο και τον chrome αλλά δεν μπορώ να δω τις καρτέλες που έχω ανοίξει δίπλα δίπλα και να διαλεξω στον chrome...πως το φτιάχνω?

Πότε δεν εμφανίζονται, όταν πατάς το κουμπί των καρτελων πάνω δεξιά ή συνεχώς; Γιατι συνεχώς δεν εμφανίζονται παρά μόνο σε ταμπλετ. Αν ειναι το πρώτο κανε απεγκατασταση /εγκατασταση. Αν υπάρχει ακόμα πρόβλημα μετέφερε το ζήτημα στο θέμα με τους περιηγητές

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

Παιδιά καλημέρα και με υγεία σε όλους ..

Για browser χρησιμοποιοω και τον μαμισιο και τον chrome αλλά δεν μπορώ να δω τις καρτέλες που έχω ανοίξει δίπλα δίπλα και να διαλεξω στον chrome...πως το φτιάχνω?

τρείς τελίτσες -> settings -> merge tabs and apps -> off