Antretng Δημ. December 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2017 Παιδιά ο φίλος το βαλε σε λάθος thread. Μετά από αναφορά του, μεταφέρθηκε στο mi note 2. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g3o1982 Δημ. December 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2017 Χρονια πολλα σε ολους με υγεια!!Μια ερωτηση παιδια γιατι εχω χασει λιγο τη μπαλλα σχετικα με την nohon.Το λινκ που δοθηκε απο aliexpress ειναι αξιοπιστο?Και οποιος παρηγγειλε ειχε κανενα θεμα με τελωνειο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2017 Ναι ειναι και δεν ειχαν θεμα με τελωνειο οσοι παρελαβαν Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g3o1982 Δημ. December 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2017 Ναι ειναι και δεν ειχαν θεμα με τελωνειο οσοι παρελαβαν Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Φαντάζομαι οτι δεν ειναι καλη περιοδος να την παραγγειλω τωρα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2017 Παντα τις γιορτες γινεται πανικος στα ταχυδρομεία Ομως καλο ειναι να την αγορασεις, ωστε να παρει τον δρομο προς ελλαδα Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fufutos Δημ. December 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2017 (edited) όντας σχετικά χαλαρός λόγω εορτών, έβαλα την Lineage OS 13 (android 6.01) και την σετάρω σιγά-σιγά. Θα αναφέρω σχετικά... edit: πρώτες εντυπώσεις αρκετά καλές, φυσικά λείπουν... τα πάντα, οπότε θέλει πακετάκι open gapps για να έχεις play store και να προσθέσεις ότι χρειάζεσαι. Smooth συσκευή, ακόμα και πλήρως φορτωμένη - λογικό μια και λείπει πολλή σαββούρα, αλλά λείπουν και κάποια άλλα πραγματάκια: το fm radio και ο χειρισμός IR. Ένα άλλο ζήτημα είναι η κάμερα, σε μένα δεν κρασσάρει αλλά η ισσοροπία λευκού στο auto είναι τραγική και η αυτόματη εστίαση δεν λειτουργεί. Το τελευταίο βέβαια δεν είναι ιδιαίτερα αισθητό μια και το μέγεθος του αισθητήρα σε συνδυασμό με τον φακό έχουν ως αποτέλεσμα να είναι τα πάντα εστιασμένα από το μισό μέτρο και πέρα. Συμπέρσαμα: πάμε γι άλλα, μιά και η όλη ιστορία έγινε για την google camera... Edited December 27, 2017 by fufutos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Keraunos Δημ. December 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2017 Βγήκε καινούρια έκδοση 9.2 https://androidfilehost.com/?w=files&flid=237597.Δεν ξέρω ποιος μπορεί να τη δοκιμάσει να μας πει εντυπώσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fufutos Δημ. December 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2017 Αυτή νομίζω ότι είναι για το Note 2, το δικό μας είναι REDMI note 2. Αν είναι για το δικό μας θα το μάθουμε πολύ σύντομα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spdiv1972 Δημ. December 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2017 Αυτή νομίζω ότι είναι για το Note 2, το δικό μας είναι REDMI note 2. Αν είναι για το δικό μας θα το μάθουμε πολύ σύντομα...για το δικο μας ειναι,αυτος ειναι ο τρόπος γραφής του redmi note 2 ,το άλλο το γράφει minote 2 στις development Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fufutos Δημ. December 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2017 Πράγματι το λένε Hong Mi οι κινέζοι, χτες πέρασα την τελευταία Ελληνική XTRV dev, σήμερα με βλέπω να στήνω πάλι κινητό... :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spdiv1972 Δημ. December 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2017 για το δικο μας ειναι,αυτος ειναι ο τρόπος γραφής του redmi note 2 ,το άλλο το γράφει minote 2 στις development Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalkhttps://androidfilehost.com/?fid=889964283620773666 Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fufutos Δημ. December 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2017 Αυτή είναι developer, η stable είναι εδώ https://androidfilehost.com/?fid=817906626617955044 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstasxt Δημ. December 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2017 Καμία αξιοσημείωτη αλλαγή οποίος την έχει περάσει; Εγώ θα περιμένω τα παιδιά από xiaomi gr να την ανεβάσουν πάντως για να την περάσω από πάνω από την 8.2 που φοράω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fufutos Δημ. December 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2017 Κι εγώ μια από τα ίδια μάλλον, βαριέμαι το format που θέλει από dev σε stable και ξανά πίσω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosvlass Δημ. December 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2017 Ρε παλικάρια έχει συνδέσει κανείς το κινητό με wireless display σε LG smart TV? Έχω προσπαθήσει μάταια σε 2 διαφορετικά μοντέλα και αποτυγχάνει πάντα. Και με miui 8 που είχα πριν και τώρα με miui 9. Δυστυχώς δεν εχω εύκαιρη αλλης εταιρίας τηλεόραση να δοκιμάσω. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PETTROS Δημ. December 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2017 Μα που το είδα ψηλά 28 μήνες με το κινητό αυτο Πλην της μπαταρίας δεν εχω λόγια Συγχαρητήρια στην Xiaomi Παράθεση κουκουρουκου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fufutos Δημ. December 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2017 Ρε παλικάρια έχει συνδέσει κανείς το κινητό με wireless display σε LG smart TV? Έχω προσπαθήσει μάταια σε 2 διαφορετικά μοντέλα και αποτυγχάνει πάντα. Και με miui 8 που είχα πριν και τώρα με miui 9. Δυστυχώς δεν εχω εύκαιρη αλλης εταιρίας τηλεόραση να δοκιμάσω. Δοκίμασε με αυτό https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lge.app1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agmg Δημ. December 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2017 Μα που το είδα ψηλά 28 μήνες με το κινητό αυτο Πλην της μπαταρίας δεν εχω λόγια Συγχαρητήρια στην Xiaomi Μια από τα ίδια... και τώρα πέρασε στο γιο και συνεχίζει την πορεία του ακάθεκτο :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liakosele Δημ. December 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2017 Εβαλε κανενας stable 9? Καμία αξιοσημείωτη αλλαγή οποίος την έχει περάσει; Εγώ θα περιμένω τα παιδιά από xiaomi gr να την ανεβάσουν πάντως για να την περάσω από πάνω από την 8.2 που φοράω. Mια απο τα ίδια γτ ειδικα τις εφαρμογες απο τραπεζες και κατι authenitcators της δουλειάς δεν αξίζει να τα σεταρω καθε φορα Παράθεση Now: Xiaomi Mi A1 / Xiaomi Mipad 2 Βefore: Xiaomi Redmi Note 2/Xiaomi Redmi Note 3 pro/Meizu M2 Note Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosvlass Δημ. December 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2017 Δοκίμασε με αυτό https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lge.app1 Είσαι θεός! Με έφτιαξες! Δουλεύει άψογα! Καλή χρονιά σε όλους! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. December 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2017 Η stable 9 που βγήκε είναι η κινεζική και όχι η Ευρωπαϊκή. Οπότε εμείς με την global πρέπει να περιμένουμε ακόμα Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Keraunos Δημ. December 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2017 Η stable 9 που βγήκε είναι η κινεζική και όχι η Ευρωπαϊκή. Οπότε εμείς με την global πρέπει να περιμένουμε ακόμα Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Την δοκίμασες και το λες η το έκανε κάποιος και το είπε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spdiv1972 Δημ. December 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2017 Η stable 9 που βγήκε είναι η κινεζική και όχι η Ευρωπαϊκή. Οπότε εμείς με την global πρέπει να περιμένουμε ακόμα Sent from my Nexus 6P using Tapatalkhttps://androidfilehost.com/?fid=889964283620774804 η ευρωπαϊκή βγήκε απο οτι είδα, λογικά στο επίσημο furom θα βγήκε και η κινέζικη Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- https://androidfilehost.com/?fid=889964283620774804 η ευρωπαϊκή βγήκε απο οτι είδα, λογικά στο επίσημο furom θα βγήκε και η κινέζικη Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalkκαι εδω όλες οι stable απο το επίσημο furom Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foler Δημ. December 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2017 Η global για το redmi note 2 έχει ελληνικά και ota όπως τα νεότερα μοντέλα της xiaomi? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. December 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2017 Την δοκίμασες και το λες η το έκανε κάποιος και το είπε;Ναι δοκίμασα να την περάσω από global 8.5 που έχω και έβγαζε σφάλμα, ώσπου διαβασα ότι ειναι η αγγλοκινεζικη. Edit:spdiv η ρομ που έβαλες είναι ευρωπαϊκή developer. Για stable global ακόμα υπομονή. Sent from my Nexus 10 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts