PETTROS Δημ. December 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2016 αυτη ειναι; https://www.androidfilehost.com/?fid=673368273298915521 εμενα ρωτας? :!: εγω ρωτησα πρωτος:rolleyes: Παράθεση κουκουρουκου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2016 (edited) δε ρωταω εσενα :lol: εδιτ: μολις την φλασαρα. 100% η μπαταρια πριν το φλασαρισμα. 50% αμεσως μετα. :'( εδιτ2: Το ηχείο τριζει. Να φταίει η cm ή τα παίζει??? Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk τελικα τριζει κι στην μιυι εδιτ3: μολις τωρα νεκρωσε το τηλεφωνο το κανω επανεκκινηση. εδιτ4: noob mode on περασα την τελευταια eu dev root πως την κανω;;;; Edited December 14, 2016 by mol Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hotgr Δημ. December 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2016 δε ρωταω εσενα :lol: εδιτ: μολις την φλασαρα. 100% η μπαταρια πριν το φλασαρισμα. 50% αμεσως μετα. :'( εδιτ2: τελικα τριζει κι στην μιυι εδιτ3: μολις τωρα νεκρωσε το τηλεφωνο το κανω επανεκκινηση. εδιτ4: noob mode on περασα την τελευταια eu dev root πως την κανω;;;; Κατέβασε το su 2.78 και πέρασε το μέσω twrp. Εγώ μετά έκανα update μέσω του Google play και δεν είχα κανένα πρόβλημα για όσο το δούλευα, το άφησα με 6.11.17 EU dev και είχα μείνει πολύ ευχαριστημένος. Τώρα και στο Redmi pro φοράω 6.11.24 EU dev με root su 2.78 και έχω κάνει update από play store και δεν έχω κανένα πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2016 κατσε, και για stable Και για dev φλασαρω το supersu.zip;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LoukG Δημ. December 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2016 κατσε, και για stable Και για dev φλασαρω το supersu.zip;;; Ναι, η Xiaomi έχει αφαιρέσει το native root που είχε στις παλιές developer. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2016 Οκ. Παω για φλασιγνκ τοτε... Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spdiv1972 Δημ. December 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2016 Οκ. Παω για φλασιγνκ τοτε... Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk το εχεις αφησει ποτε χωρις root; για δοκιμη μπαταριας;και κατι αλλο ποια version recovery εχεις;στο ευρω.forum διαβασα οτι παιζει ρολο στην διαχειριση μπαταριας Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2016 Ποτε χωρις. Μολις φλασαρα το ζιπ! Αυτήν που ποσταρα παραπανω 6.12.8 Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Syrigos1984 Δημ. December 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2016 Σας Euχαριστω για την πληροφορια αυτό θα κανω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spdiv1972 Δημ. December 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2016 την αλλη βδομαδα θα βαλω την παλια μαμισια μπαταρια ,θα αφησω την ιδια ρομ eu dev 6.12.8 να δω τη αυτονομια εχει ,παντως τωρα με 23% υπολοιπο εχω 5 ωρες οθονη Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2016 Εκτιμώ οτι θα εχω καλη διαρκεια μπαταριας με τη νεα ρομ. Εξηγουμαι: απ το ~50% μεχρι να κλεισει έβγαλε σχεδον 2 ωρες σοτ, με στήσιμο εφαρμογων, λιγο παιχνίδι και αρκετο whatsapp/fb/messenger Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hotgr Δημ. December 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2016 @mol πιστεύω ότι όντως θα δεις διαφορά, φαντάσου πως δεν το εστησα από την αρχη, πήρα αντιγραφο οθόνης από το mi cloud και ήταν μία χαρά φυσικά είχα κάνει wipe σε όλα πλην της sd. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2016 Μακάρι Κατι αλλο που παρατήρησα μόλις... Το φορτιζω απ το χιαομι 10000 power bank. Μεχρι το 47% φόρτισε γρηγκρα ας πουμε. Απο κει και περα ανεβαινει με αργοοοοοοοοοοο βημα. Ακομη είναι στο 53%... Θα το βαλω σε λιγο στην πριζα μπας και φορτισει μέχρι τις 4μιση που θα ξυπνήσω. Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PETTROS Δημ. December 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2016 ρε θα μου πειτε ποια ρομ κατεβασατε ? και τον τροπο φλας? εννοω με τι wipes κλπ κλπ? :ninja::ninja: Παράθεση κουκουρουκου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2016 Εδω είσαι αυτη ειναι; https://www.androidfilehost.com/?fid=673368273298915521 Wipe ολα εκτος internal και micro sd Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hotgr Δημ. December 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2016 Μακάρι Κατι αλλο που παρατήρησα μόλις... Το φορτιζω απ το χιαομι 10000 power bank. Μεχρι το 47% φόρτισε γρηγκρα ας πουμε. Απο κει και περα ανεβαινει με αργοοοοοοοοοοο βημα. Ακομη είναι στο 53%... Θα το βαλω σε λιγο στην πριζα μπας και φορτισει μέχρι τις 4μιση που θα ξυπνήσω. Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Νομίζω ότι έτσι πρέπει να λειτουργει. Από 0 μέχρι 50℅ πηγαίνει πολύ γρήγορα και μετά συνεχίζει με κανονικό ρυθμό, και σε Samsung που είχα έτσι φορτιζε. Τώρα με το power bank δεν έχω παρατηρήσει να σου πω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PETTROS Δημ. December 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2016 Εδω είσαι Wipe ολα εκτος internal και micro sd Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk ωραια την περασα και αναμενω !!!!!!!! τιποτα να ειναι αξιο προσοχης? εχει ota updates αυτος ? οπως το global? Παράθεση κουκουρουκου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anikologr Δημ. December 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2016 Εγώ πριν λίγο πέρασα την νέα έκδοση cm του danielpinto8zz6... Εντυπώσεις σε μερικές μέρες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2016 Τελικα η μπαταρια τα ιδια. Με ελαχιστη χρηση, το εβγαλα 5 το πρωι απ το ρεύμα και τωρα ειναι 39% Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liakosele Δημ. December 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2016 Δοκίμασε να κάνεις ένα calibration http://en.miui.com/thread-182940-1-1.html Παράθεση Now: Xiaomi Mi A1 / Xiaomi Mipad 2 Βefore: Xiaomi Redmi Note 2/Xiaomi Redmi Note 3 pro/Meizu M2 Note Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
referi Δημ. December 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2016 Παιδιά μέχρι τη κάρτα μνήμης διαβάζει αποδεδειγμένα;;ήρθε ή ώρα να αλλαχτεί ή αρχαία 8αρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PETTROS Δημ. December 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2016 Τελικα η μπαταρια τα ιδια. Με ελαχιστη χρηση, το εβγαλα 5 το πρωι απ το ρεύμα και τωρα ειναι 39% Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk τελικα μαλλον οι μπαταριες ειναι ανεκδοτο και οχι οι ρομ Παράθεση κουκουρουκου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hotgr Δημ. December 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2016 @mol ψαξου μήπως κάτι τρέχει από πίσω ή στην Αυτόματη έναρξη? Γιατί μου φαίνεται πολύ περίεργο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spdiv1972 Δημ. December 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2016 η μπαταρια πρεπει να φταιει ,εμενα τρεχουν 6 εφαρμογες στην αυτοματη εναρξη ,και 6 εχω κλειδωσει να τρεχουν μονιμα και να εχω ειδοποιησεις,αλλαξα και launcher εβαλα και προφυλαξη οθονης αλλη εφαρμογη και καθε μερα περναει το πενταωρο ,απο τον αυγουστο η παλια μου μπαταρια εβγαζε με το ζορι 3 ωρες ,και το ειχα παρει Σεπτεμβριο το κινητο ,ενα χρονο κρατησε με το ζορι ,παιζουν ρολο και οι rom δεν λεω ,αλλα πιο πολυ η παλαιοτητα της μπαταριας Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 98 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- η μπαταρια πρεπει να φταιει ,εμενα τρεχουν 6 εφαρμογες στην αυτοματη εναρξη ,και 6 εχω κλειδωσει να τρεχουν μονιμα και να εχω ειδοποιησεις,αλλαξα και launcher εβαλα και προφυλαξη οθονης αλλη εφαρμογη και καθε μερα περναει το πενταωρο ,απο τον αυγουστο η παλια μου μπαταρια εβγαζε με το ζορι 3 ωρες ,και το ειχα παρει Σεπτεμβριο το κινητο ,ενα χρονο κρατησε με το ζορι ,παιζουν ρολο και οι rom δεν λεω ,αλλα πιο πολυ η παλαιοτητα της μπαταριας. Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2016 τελικα μαλλον οι μπαταριες ειναι ανεκδοτο και οχι οι ρομ Ετσι δείχνει... @mol ψαξου μήπως κάτι τρέχει από πίσω ή στην Αυτόματη έναρξη? Γιατί μου φαίνεται πολύ περίεργο. Πέρα απ τις βασικές που χρησιμοποιώ, καμια αλλη. Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts