DjNanos Δημ. August 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2016 To fly GPS για το Pokemon go Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2016 αααα δε ξερω νανσε βοηθησω. σε 5.1 δουλευει? Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjNanos Δημ. August 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2016 Δυστυχώς μονο σε 6.0 αλλιως θέλει xposed, και αλλά που δεν βρηκα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2016 xposed παίζει παντως σε μιυι και σε cm Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjNanos Δημ. August 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2016 Δυστυχώς έχω χαλάσει ηδη κοντά 500mb για να το βρω και ακόμα τιτποτα...και δε μπορω να βρω και πισι γιατί είμαι διακοπές.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2016 ποια ρομ έχεις? Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjNanos Δημ. August 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2016 Αν σου πω πως δε ξέρω ποια έχω και δε κάτω και που το λέει αν και δε ξέρω αν έχει καν σημασία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2016 ρίξε ενα screenshot απ το about phone που φαίνεται ποια ρομ φορας. Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjNanos Δημ. August 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2016 https://s4.postimg.org/m5awtlc9pxposed Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nebtios Δημ. August 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2016 Τα τηλέφωνα πρεπει να ειναι σε +30 ? Γιατι μου έστειλαν μνμ , και ενω τα έχω σαν επαφές χωρίς το +30 δεν μου βγαίνει το ονομα. Οταν το πρόσθεσα και μετα ειναι οκ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2016 οχι δεν ειναι απαραίτητο νομιζω. κατεβασε το number fixer κι θα στα διορθωσει ολα αυτοματα ;) Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjNanos Δημ. August 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2016 Συγνώμη mol το άλλο κάτι έγινε και δε δείχνει η φωτο http://i.imgur.com/okGkshm.png Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2016 α εχεις παλια ρομ. ευρωπαικη dev. γιατι δε παιρνας την τελευταια (ελληνικη αν θες)? παντως και η νεες μιυι, σε 5.0.2 πατάνε. Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LoukG Δημ. August 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2016 Τα τηλέφωνα πρεπει να ειναι σε +30 ? Γιατι μου έστειλαν μνμ , και ενω τα έχω σαν επαφές χωρίς το +30 δεν μου βγαίνει το ονομα. Οταν το πρόσθεσα και μετα ειναι οκ. Ναι πρέπει να είναι με +30 για να στα εμφανίζει σωστά. Με την εφαρμογή που σου είπε ο @mol μπορείς να κάνεις τη δουλειά σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2016 οντως, απ οσο ειδα οι επαφες μου ειναι με +30. προφανως θα το ειχα κανει καποια στιγμη με το number fixer Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjNanos Δημ. August 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2016 @mol δε θα έχει διάφορα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2016 δυστυχώς αν θες mm θα πρεπει να περιμενεις και αν την δώσουν καλως αλλιως παιρνεις το νοτε 3 προ που την πηρε ηδη (με cm13) Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Syrigos1984 Δημ. August 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2016 καλησπερα παιδιά έχω το xiaomi redmi note 2 του πέρασα την mui8 πηγαίνω στην αναβάθμιση που λέει εβδομαδιαία και μου γράφει καμιά ενημέρωση πως μπορώ να κάνω ενημέρωση στο κινητό μου; ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2016 ποια ρομ περασες; ΟΤΑ υποστηριζουν οι ευρωπαικες απ οσο θυμαμαι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Syrigos1984 Δημ. August 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2016 Καλησπέρα πέρασα την τελευταία miui8 όχι μόνος μου γιατί δεν τα ξέρω καλά,μου είχε χαλάσει τα 3κουμπια του κινητού μου και το πήγα σε ένα μαγαζί να το φτιαξω μου είπε πάει μαζί με την οθόνη.μου αλαξε οθόνη και μου είπε θα σου κάνω δώρο την ελληνική ρομ γιατί το κινητό το είχα πάρει από την κινα (vickmall).πληρωσα 80 ευρω.1ερωτηση πως μπορώ να κάνω ενημερωσεις;που να πάω;και 2πως ξέρω ότι είναι οι αυθεντική οθόνη; διακρίνεται κάπου; ευχαριστώ ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Έκδοση miui8by xiaomi.grGtv6.6. 23developer Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LoukG Δημ. August 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2016 Καλησπέρα πέρασα την τελευταία miui8 όχι μόνος μου γιατί δεν τα ξέρω καλά,μου είχε χαλάσει τα 3κουμπια του κινητού μου και το πήγα σε ένα μαγαζί να το φτιαξω μου είπε πάει μαζί με την οθόνη.μου αλαξε οθόνη και μου είπε θα σου κάνω δώρο την ελληνική ρομ γιατί το κινητό το είχα πάρει από την κινα (vickmall).πληρωσα 80 ευρω.1ερωτηση πως μπορώ να κάνω ενημερωσεις;που να πάω;και 2πως ξέρω ότι είναι οι αυθεντική οθόνη; διακρίνεται κάπου; ευχαριστώ ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Έκδοση miui8by xiaomi.grGtv6.6. 23developer Η ROM που σου έχουν βάλει δεν παίρνει αυτόματα ενημερώσεις. Πρέπει να κάνεις μία εγγραφή εδώ και από εκεί θα πρέπει να κατεβάζεις κάθε βδομάδα την αναβάθμιση και να την περνάς χειροκίνητα. Αλλά απ' ότι λες δεν ασχολείσαι πολύ οπότε μάλλον αν αποφασίσεις να το κάνεις θα χρειαστείς παραπάνω καθοδήγηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Syrigos1984 Δημ. August 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2016 Μπήκα εκεί είδα κάπου που έχει το κινητό μου xiaomi redmi note 2 kai λέει dowload το κατεβαζω και αυτό ήταν; ευχαριστώ look g Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2016 διαβασε το πρώτο ποστ. εχει οδηγιες Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Syrigos1984 Δημ. August 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2016 Σε ευχαριστώ θα το προσπαθήσω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2016 ολα αναφέρονται εκει. αν κολλήσεις καπου, εδω ειμαστε :) Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts