kandilak Δημ. July 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2016 mol πιστεύω ότι αν κάποιος ήθελε να σου κάνει βασανιστήρια, το πιο αποτελεσματικό θα ήταν να σου δώσει ένα τηλέφωνο με υποστήριξη από μια μόνο rom :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2016 ουτε καν. προτιμω κρεμασμα. γι αυτό θελω να φυγω απο mediatek και να παω σε sd. περισσότερες επιλογες. ωρες ωρες σκεφτομαι οτι το τηλεφωνο φτιαχτηκε για να δουλευει με μιυι τελικα. την οποια δε γουσταρω καθολου. ομως την αναζητω :lol: Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thepre913 Δημ. July 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2016 https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160702/61476f2a620c952091579df87869cca6.jpg Με την τελευταία ελληνική miui 8 βλέπω διαφορά στην μπαταρία, γενικά το τηλέφωνο πάει μια χαρά Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Mi Note 3 RedMi Note 4x-RedMi Note 2-Jiayu G4S- Samsung Galaxy S3 mini Sony Ericsson W995-Sony Ericsson W810i-Sony Ericsson K750i- SIEMENS C65-SIEMENS A55-Nokia 3310-Nokia 3210-Motorola International 8700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2016 πας για το κλασικό 4ωρο σοτ δηλαδη... ****το, είχα συνηθίσει σε παραπανω σοτ και με "κακοφαινεται" ολα τα features της miui 8 δουλεύουν σε μας? καπου ειδα οτι θα υποστηρίζει multi windows Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panospc Δημ. July 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2016 ****το, είχα συνηθίσει σε παραπανω σοτ και με "κακοφαινεται"Και εγώ έβγαζα 6-7 ώρες SOT με τις πιο παλιές stable. Τους τελευταίους μήνες 4,5 - 5,5 ώρες βγάζω συνήθως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thepre913 Δημ. July 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2016 Νομίζω όλα δεν ξέρω αν έχουν κάτι παραπάνω οι άλλες συσκευές. Ακόμα δεν έχουμε multi Windows Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Mi Note 3 RedMi Note 4x-RedMi Note 2-Jiayu G4S- Samsung Galaxy S3 mini Sony Ericsson W995-Sony Ericsson W810i-Sony Ericsson K750i- SIEMENS C65-SIEMENS A55-Nokia 3310-Nokia 3210-Motorola International 8700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2016 update στην μοκι by bule! αντε να βρω χρονο να την περάσω τωρα Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anikologr Δημ. July 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2016 update στην μοκι by bule! αντε να βρω χρονο να την περάσω τωρα Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Εγώ που την έχω την περνάω από πάνω άραγε χωρίς wipes;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2016 τις caches θα τις κανεις σιγουρα Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. July 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2016 Ρε παιδιά είναι ιδέα μου η με MIUI 8 έχουμε μηδενικό multitasking; Σε φάση να μου κάνει redraw οπότε αλλαζω σελίδα στον Chrome. Τι παίζει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grinder Δημ. July 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2016 Και εγώ έβγαζα 6-7 ώρες SOT με τις πιο παλιές stable. Τους τελευταίους μήνες 4,5 - 5,5 ώρες βγάζω συνήθως. Ποια miui stable έβγαζε 6-7 ώρες sot; Οι τελευταίες απ όσο θυμάμαι εκεί στο 5ωρο το πολύ έβγαζαν και ήταν ότι καλύτερο είχαμε δει... ----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλησπέρα παιδιά Έχω ενα θεμα με το κινητό. Τελευταία έχω κατεβάσει ενα παιχνίδι "truck simulator" Και όταν παίζω μετα απο περίπου 10 λεπτα όταν ακουμπαω την οθόνη στη πλευρα της κάμερας καίει υπερβολικά σε σημείο που δεν μπορω να έχω το χέρι μου στην οθόνη συνεχόμενα... Επίσης καίει υπερβολικά και η πίσω κάμερα το τζαμακι κ το στεφάνι. Έβαλα το cpuz να δω θερμοκρασία και στο cpu το έχω δει μέχρι και 97°C !! Έχεις θήκη; Ειδικά αν έχεις αυτή την "σιλικονάτη" ανεβάζει αρκετά θερμοκρασίες στο πάνω μέρος της οθόνης. Βγάλτην και θα δεις βελτίωση. Έ τι περιμένετε τώρα το καλοκαίρι με 35αρια και 40αρια; Το χειμώνα τουλάχιστον θα έχεις να ζεσταίνεσαι με το gaming...:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MALACHASKOS Δημ. July 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2016 Ποια miui stable έβγαζε 6-7 ώρες sot; Οι τελευταίες απ όσο θυμάμαι εκεί στο 5ωρο το πολύ έβγαζαν και ήταν ότι καλύτερο είχαμε δει... ----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Έχεις θήκη; Ειδικά αν έχεις αυτή την "σιλικονάτη" ανεβάζει αρκετά θερμοκρασίες στο πάνω μέρος της οθόνης. Βγάλτην και θα δεις βελτίωση. Έ τι περιμένετε τώρα το καλοκαίρι με 35αρια και 40αρια; Το χειμώνα τουλάχιστον θα έχεις να ζεσταίνεσαι με το gaming...:lol: Χωρίς θήκη... Πραγματικά δεν μπορείς να το κρατήσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vlachaquito Δημ. July 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2016 Καλημέρα παλικάρια. Μία ερώτηση. Για σπασμένη οθόνη του Redmi Note 2 που θα το στείλω;;; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclound Δημ. July 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2016 Καλή εβδομάδα! Μιας που θα το δώσω σε άτομο που δεν ασχολείται με mods, κλπ, ποιά προτείνετε να βάλω; Την stable 7.3.2 σκέφτομαι που έχει και το 160 chars SMS mod έτοιμο. Παράθεση Αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agmg Δημ. July 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2016 Καλή εβδομάδα! Μιας που θα το δώσω σε άτομο που δεν ασχολείται με mods, κλπ, ποιά προτείνετε να βάλω; Την stable 7.3.2 σκέφτομαι που έχει και το 160 chars SMS mod έτοιμο. Εγώ χρησιμοποιώ εδώ και 2 εβδομάδες περίπου την Stable 7.3.2.0 του gkalen. Την προτείνω. Βγάζω 4ωρο οθόνη εκεί που με τις dev έβγαζα 3-3,5 ώρες (και παίζω αρκετά παιχνιδάκια)... με χρήση του Redmi Note 2 Tool φυσικά... ----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- @agmg http://dl-xda.xposed.info/framework/uninstaller/xposed-uninstaller-20150831-arm64.zip ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Eγώ πάντως agmg δεν έχω πρόβλημα με την εφαρμογή καιρού και το xposed Μπορεί να ήταν και τυχαίο γιατί τρώει αρκετά σκαλώματα αυτή η εφαρμογή... Όπως και να έχει το έβγαλα το xposed, έτσι κι αλλιώς το μόνο που χρειαζόμουν ήταν ο διαχωρισμός της έντασης του ήχου κλήσης και των ειδοποιήσεων αλλά μπορώ να ζήσω και χωρίς αυτό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclound Δημ. July 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2016 Σε ευχαριστώ! Έχει το mod για 160 χαρακτήρες στα SMS? Το λινκ είναι αυτό: https://www.androidfilehost.com/?fid=24566454284189929 σωστά; Το βρήκα εδώ: https://xiaomi-miui.gr/community/wsif/index.php/Entry/6105-ROM-MiUi-8-Custom-Rom-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF-RedmiNote2-Hermes-MiUi8-6-6-30-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-Stable-Custom-Ro/#description κάτω κάτω στην περιγραφή της ROM. Παράθεση Αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Keraunos Δημ. July 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2016 Δοκιμαζα το Redmi tool το Σα/κο με την 7.3.2 stable.Στον επεξεργαστη εβαλα πολλους συνδιασμους.Απο 2 πυρηνες εως 8 στα 800MHz.Ετρεχα το geekbench για ελεγχο ταχύτητας και παιχνίδια για ελεγχο σταθεροτητας.Οταν εβαλα τις εργοστασιακες ρυθμισεις δηλαδή ταχυτητα χωρις περιορισμους και 8 πυρηνες ενεργους ειδα ότι στο geekbench εριξε το σκορ στα πολλαπλης επεξεργαστικης περιπου 1000 μοναδες.Και επανεκινηση που εκανα από 4550 που εβγαζα εβγαλα 3500.Διαφορα στην μπαταρια πολύ μικρη εως 20 λεπτα μεγιστο με τον επεξεργαστη στα 403 8 πυρηνες.Μετα απενεργοποιησα το Root γιατι δεν το παω και το κινητο επεστρεψε στις κανονικες του επιδοσεις.Συμπερασμα για εμενα ότι το Redmi tool δεν προσφερει ουσια.Την μπαταρια δεν την καταναλωνει ο επεξεργαστης.Κατι άλλο την τρωει που δεν εβγαλα συμπερασμα τι.Αυτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. July 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2016 Ισχύει.... Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 4, 2016 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2016 Έχει το mod για 160 χαρακτήρες στα SMS? Διορθώθηκε το σχετικό link στο πρώτο post. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agmg Δημ. July 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2016 Σε ευχαριστώ! Έχει το mod για 160 χαρακτήρες στα SMS? Το λινκ είναι αυτό: https://www.androidfilehost.com/?fid=24566454284189929 σωστά; Το βρήκα εδώ: https://xiaomi-miui.gr/community/wsif/index.php/Entry/6105-ROM-MiUi-8-Custom-Rom-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF-RedmiNote2-Hermes-MiUi8-6-6-30-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-Stable-Custom-Ro/#description κάτω κάτω στην περιγραφή της ROM. Ναι υπάρχει το mod... Βασικά είναι μια Stable 7.3.2.0 τροποποιημένη προς το καλύτερο... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclound Δημ. July 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2016 Ναι υπάρχει το mod... Βασικά είναι μια Stable 7.3.2.0 τροποποιημένη προς το καλύτερο... :) Σούπερ! Αυτή θα περάσω. Και πάλι σας ευχαριστώ για τη βοήθεια :) Ήμουν καιρό με την Mokee του vofa (ή όπως τον λένε) και τώρα θέλω κάτι stable που θα το δώσω. Παράθεση Αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zenix Δημ. July 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2016 Σούπερ! Αυτή θα περάσω. Και πάλι σας ευχαριστώ για τη βοήθεια :) Ήμουν καιρό με την Mokee του vofa (ή όπως τον λένε) και τώρα θέλω κάτι stable που θα το δώσω. Γιατι θα το πουλησεις? ----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ουτε καν. προτιμω κρεμασμα. γι αυτό θελω να φυγω απο mediatek και να παω σε sd. περισσότερες επιλογες. ωρες ωρες σκεφτομαι οτι το τηλεφωνο φτιαχτηκε για να δουλευει με μιυι τελικα. την οποια δε γουσταρω καθολου. ομως την αναζητω :lol: Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Εγω νομιζω οτι πρεπει να σε κλεισουν σε ενα εργαστηριο και να φλασαρεις σε ολη τη βαρδια σου διαφορα τηλεφωνα. Μπορει και να εκανες και υπερωριες. (Αν πληρωνωσουν κιολας, ακομα καλυτερα) :lol: ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- 130€ Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk https://www.fastcardtech.com/Xiaomi-Redmi-Note-2.html Παράθεση Mecool M8s Pro L - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. July 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2016 Το ένα στο χέρι, το άλλο μετά από καρδιοπάθειες... Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclound Δημ. July 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2016 Γιατι θα το πουλήσεις; https://www.fastcardtech.com/Xiaomi-Redmi-Note-2.html Για να πάρω το redmi note 3 pro. Επίσης, δε νομίζω κάποιος νοήμων να ψωνίσει απο το fastcardtech ποτέ. Κάποτε που το έψαξα, είχα διαβάσει τα χειρότερα... Παράθεση Αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. July 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2016 Εδώ και κάποιες μέρες έχω επιστρέψει στη miui (πόσο μου έλειψε), ομως δεν πιάνουν καλά τα πλαϊνά κουμπιά, πιάνουν μία στις δύο φορές, ενώ αργεί και να χαμηλώσει η ένταση όταν τα πατάς. Παίζει να αρχίσουν να χαλάνε ή κάτι δεν έκατσε στο restore? Είχα πάντα mikey και μπορώ να πω γενικά δεν τα έχω ταλαιπωρήσει Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts