Jump to content

Redmi Note 2

telefoneri
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 14,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

ολα εκτος απ τα 3 που σε ειπα.

εκτος αν θες να κανεις και την ιντερναλ, αλλα προυποθετει οτι εχεις κρατησει μπακ απ και την ρομ την εχεις σε εξωτερικη καρτα (micro sd)

Πρόβλημα!

Έκανα τα wipes και μετά πήγα να κάνω install zip, ξεκινάει ή διαδικασία κ μετά από 10 sec μου βγάζει με κόκκινα γράμματα error update binnary file ή κάτι τέτοιο. Είχε επιλογή wipe και reboot, κάνω reboot και τώρα είναι κολλημένο στην αρχική όταν πατάς power που λέει mi.

Τώρα;

αστο λιγη ωρα, λογικα θα στρωσει (θα κανει μονο του εγκατασταση την ρομ που ειχε).

τσεκαρες αν ειναι οκ το ζιπ που κατεβασες;;;;;

Πρόβλημα!

Έκανα τα wipes και μετά πήγα να κάνω install zip, ξεκινάει ή διαδικασία κ μετά από 10 sec μου βγάζει με κόκκινα γράμματα error update binnary file ή κάτι τέτοιο. Είχε επιλογή wipe και reboot, κάνω reboot και τώρα είναι κολλημένο στην αρχική όταν πατάς power που λέει mi.

Τώρα;

Το κάνει αυτό το TWRP όταν κάνεις όλα τα wipes. Πριν το install της rom να κάνετε reboot recovery και μετά install το zip της rom. Τώρα εσύ ξαναμπες TWRP και κάνε εγκατάσταση χωρίς να κάνεις wipe τίποτα.

Στο recovery, reboot σε recovery, για να δει πιο σωστά την rom

Εάν δεν μπορέσεις πάλι να την εγκαταστήσεις , ίσως δεν Κατεβηκε η rom σωστά

Κατεβασετην πάλι βαλτην στην καρτούλα ....

(Ελπίζω αρχειο φαίνεται update.zip και όχι update.zip.zip

Restore την παλιά rom και κάντο εσωτερικά , όχι απο recovery)

Edited by tora33
OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1

αστο λιγη ωρα, λογικα θα στρωσει (θα κανει μονο του εγκατασταση την ρομ που ειχε).

τσεκαρες αν ειναι οκ το ζιπ που κατεβασες;;;;;

Ναι μια χαρά είναι το ζιπ, το μετονομασα και σε update.zip αλλά τπτ, τα ίδια. Μου βγάζει error executing updater binary in zip sdcard/update.zip. στο twrp μπαίνει πάντως. Μήπως το ζιπ της ρομ είναι μόνο για την εφαρμογή αναβάθμισης της συσκευής και όχι για το twrp?

Ναι μια χαρά είναι το ζιπ, το μετονομασα και σε update.zip αλλά τπτ, τα ίδια. Μου βγάζει error executing updater binary in zip sdcard/update.zip. στο twrp μπαίνει πάντως. Μήπως το ζιπ της ρομ είναι μόνο για την εφαρμογή αναβάθμισης της συσκευής και όχι για το twrp?

Κάνε ξανα wipe cache και dalvik κ μετα install, μου το κανε κ εμενα κάποτε.

εμενα κατι τετοιο εβγαζε οταν ειχε σφλαμα το ζιπ.

το κατεβασα ξανα και εγινε οπως πρεπει η διαδικασια.

Το κάνει αυτό το TWRP όταν κάνεις όλα τα wipes. Πριν το install της rom να κάνετε reboot recovery και μετά install το zip της rom. Τώρα εσύ ξαναμπες TWRP και κάνε εγκατάσταση χωρίς να κάνεις wipe τίποτα.

Tο έκανα και αυτό αλλά τίποτα πάλι. Εντωμεταξυ πριν το reboot με ρωτάει αν θέλω να εγκαταστήσω το su. Πρέπει;

αν θες να εχεις ρουτ, πρεπει

αλλιως οχι.

οπως και να χει, οποια στιγμη θες το εγκαθιστας και εισαι ρουτ

Καλά για το root βλέπουμε ...τώρα το τηλ δεν ανοίγει αλλά ούτε κ ξεκινάει το install με οποίο τρόπο κ να δοκιμασα.

Edit

Πάλι καλά που είχα πάρει backup πριν και επανήλθε στην ρομ του vickmall. Τι απογοήτευση όμως ήταν αυτή ρε γμτ...θα ξανά δοκιμασω να κατεβασω την ρομ αλλά δεν πιστεύω ότι έφταιγε αυτό.

Edited by foler

Καλά για το root βλέπουμε ...τώρα το τηλ δεν ανοίγει αλλά ούτε κ ξεκινάει το install με οποίο τρόπο κ να δοκιμασα.

Ποιο recovery έχεις;

Ναι μια χαρά είναι το ζιπ, το μετονομασα και σε update.zip αλλά τπτ, τα ίδια.

Πως το έλεγξες το zip;

Από τον υπολογιστή μπορείς να κάνεις έλεγχο με το 7zip / WinRAR κάνοντας δεξί κλικ στο zip αρχείο επιλέγοντας έλεγχος αρχείου συμπίεσης / έλεγχος καλής κατάστασης

twrp 2.8.7.0 by cloud

Να δοκιμασω να κανω εγκατασταση το ζιπ απο την εφαρμογη αναβαθμισης της miui?

Recovery έχουμε το ίδιο...δεν νομίζω να έχεις θέμα εκέι.

Δοκίμασε κ αυτό που λες, δεν χάνεις κάτι.

Καλησπέρα.

Αντιμετωπίζω το εξής "πρόβλημα". Καταρχάς να πω πως είμαι νέος στο λειτουργικό Αndoid και ό,τι εμπειρία έχω είναι από κινητά φίλων κτλ. και επίσης ότι έχω διαβάσει από το εν λόγο νήμα. Το θέμα μου λοιπόν είναι το εξής: Το Σεπτέμβριο είχα πάρει το Note 2 (prime) από Vickmall και δε θυμάμαι ποια rom φόραγε, πάντως θυμάμαι ότι έκανε ενημέρωση σε 5.9.24 από xiaomi.eu και με αυτήν είχα μείνει για πολύ καιρό. Τελικά αποφάσισα ύστερα από τα καλά λόγια που λέγανε για της Ελληνική 5.12.17 να περάσω αυτήν. Ακολούθησα τον οδηγό από το xiaomi-miui με καθαρή εγκατάσταση μέσο Mi flash, και όλα πήγαν καλά. Όμως έχω την εντύπωση ότι το κινητό δεν πάει τόσο καλά όσο με αυτήν της eu. Συγκεκριμένα, με την 5.9.24 η αυτονομία για εμένα προσωπικά ήταν πολύ καλή με χρόνους: 3.30 - 3.40 ώρες το ελάχιστο, 4.30 - 4.45 το συνηθισμένο και 5.30 - 5.40 το μέγιστο(δύο φορές). Μετά που πέρασα την 5.12.17 δεν έχω ξαναδεί τέτοιες ώρες. Για την ακρίβεια τις πρώτες δύο μέρες έφευγε νερό η μπαταρία χωρίς καμία ιδιαίτερη χρήση(μιλάμε για μέγιστο 3 ώρες οθόνη), ενώ πλέον με το ζόρι μου βγάζει 4 ώρες. Εκτός αυτού, έχω χάσει το 4G από μερικά σημεία στα οποία έπιανα(vodafone), αλλά και εκτός αυτού πλέον δεν χρησιμοποιώ 4G γιατί μου ρουφάει πολύ γρήγορα την μπαταρία. Επίσης, με την 5.9.24, από το 100% μέχρι το 99% μπορεί να έκανε και ένα μισάωρο να πέσει ενώ με την Ελληνική πέφτει μέσα στο δεκάλεπτο - τέταρτο με ακριβώς την ίδια χρήση(τεσταρισμένο). Φαντάζομαι ότι κάτι δεν έχω κάνει καλά στην εγκατάσταση της 5.12.17 γιατί από όλους ακούω τα καλύτερα. Τέλος δε μου δούλευε το MiRemote που είχε μέσα η rom(το ίδιο και οποιοδήποτε άλλο MiRemote κι αν κατέβασα), με το να μη μου εμφανίζει τους τίτλους κάτω από την κάθε επιλογή και να αρνείται κατηγορηματικά να μου εμφανίσει την λίστα με τις διαθέσιμες συσκευές(με την 5.9.24 η εφαρμογή λειτουργούσε άψογα).

Κάποιες επιπλέον πληροφορίες που μπορεί να είναι χρήσιμες για το πρόβλημά μου:

Πριν κάνω καθαρή εγκατάσταση είχα κάνει backup κάποια αρχεία μου(εικόνες, βίντεο κτλ) στον υπολογιστή και μετά την εγκατάσταση της Ελληνικής τα ξαναπέρασα. Επίσης επειδή ήθελα να δοκιμάσω το titanium backup είχα κατεβάσει και το superSU γιατί νόμιζα ότι είναι απαραίτητο(αν και τελικά κάνει και το κέντρο ασφαλείας) όμως παρατήρησα ότι με εγκατεστημένο το superSU τα δικαιώματα root από το Κέντρο Ασφαλείας δε δούλευαν και έτσι το απεγκατέστησα και ξαναπέρασα την 5.12.17 μέσω της εφαρμογής "Update" και έφτιαξε. Και επίσης έκανα επαναφορά όλες τις ρυθμίσεις και τις εφαρμογές από το micloud.

Εντάξει δε λέω, η αλήθεια είναι ότι με την Ελληνική είναι εμφανής η διαφορά στην ταχύτητα, αλλά προτιμούσα την αυτονομία που είχα με την παλιά rom. Και αν δεν βρεθεί λύση μάλλον θα γυρίσω σε εκείνη..

Πως το έλεγξες το zip;

Από τον υπολογιστή μπορείς να κάνεις έλεγχο με το 7zip / WinRAR κάνοντας δεξί κλικ στο zip αρχείο επιλέγοντας έλεγχος αρχείου συμπίεσης / έλεγχος καλής κατάστασης

Ωπα! Εισαι ωραιος! Εκανα test στα αρχεια μεσω winrar και μου βγαζει τα παρακατω!

(το μετονομασα σε update1 γιατι ξανακατεβαζω ηδη την ρομ, μην γινει κανα μπερδεμα)

D:\sakis\DOWNLOAD\update1.zip: Checksum error in system\app\MiraVision\MiraVision.apk. The file is corrupt

D:\sakis\DOWNLOAD\update1.zip: Checksum error in system\framework\arm64\boot.oat. The file is corrupt

D:\sakis\DOWNLOAD\update1.zip: Checksum error in system\framework\telephony-common.jar. The file is corrupt

D:\sakis\DOWNLOAD\update1.zip: Checksum error in system\lib64\libcamalgo.so. The file is corrupt

D:\sakis\DOWNLOAD\update1.zip: Checksum error in system\priv-app\Browser\Browser.apk. The file is corrupt

D:\sakis\DOWNLOAD\update1.zip: The archive is corrupt

Ρε παιδια δεν χρειαζεται να μετονομασεις την καινουργια ρομ σε update.zip.

Δεν υπαρχει λογος...ποτε δεν ειχα προβλημα με φλασαρισμα ρομ.επισης δεν χρειαζεται το wipe internal storage και sd... Νομιζω ρισκαρεις λιγο με soft brick η bootloop..το χε παθει παιδι απο δω μεσα..wipe data,cache,dalvik και system ειναι αρκετα...

Επισης σωστα ανεφερε φιλος οτι κανουνε ενα reboot recovery πριν το φλασαρισμα...

Τωρα για το ρουτ που αναφερθηκε...εφοσον εχουμε κανει wipe system αν κανουνε reboot recovery θα μας ρωτησει αν θελουμε να εγκαταστησουμε το su...αν θελουμε να βαλουμε dev rom,και να μην κανουμε εγκατασταση το su οταν θα φλασαρουμε την ρομ θα εχει και το su μεσα γιατι οι dev ειναι ρουτ...τωρα αν θελουμε να βαλουμε stable και δεν θελουμε ρουτ δεν παταμε εγκατασταση του su στο reboot της recovery.

Edited by pitspan

Εγω ποτε δε κανω reboot μετα τα wipes! Απευθειας φλασαρισμα. Ποτε δεν είχα προβλημα. Αν βγει ποτε, τοτε θα κανω.

Επισης καλο ειναι να κατεβάζουμε την ρομ απο το τηλεφωνο απευθείας, χωρις χρηση pc. Και παντα τσεκαρισμα αν είναι οκ το ζιπ πριν ξεκινησουμε την διαδικασία!

Παρακαλω καποιον προθυμο να με βοηθησει στα παρακατω:

1) Παιδια σας παρακαλώ πείτε μου μια καλή ρυθμηση βήμα βήμα επειδή δε το έχω από αυτά για τις καλύτερες ρυθμίσεις στο redmi tool για να μου κρατάει πολύ ή μπαταρία αλλά να μη σερνετε και το κινητο

2) βασικα εκανα και modify touchboost αλλα στο τελος αφησα ξεκλικαρισμενη τη συγκεκριμενη ρυθμηση και κλικαρα το slowramp, τωρα αν τα αφησω ετσι θα ειναι οκ θα μετρανε οι ρυθμησεις που εχω δηλαδη δε χρειαζετε καποιο wipe αλλα μονο στη περιπτωση που θελω να γυρισω σε τελιως default θα χρειαστω παλι update της rom & wipe? παρακαλω θερμα καποιος γνωστης να φιλοτημιθει να μου απαντησει θα το εκτιμουσα ιδιαιτερα.