mol Δημ. November 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2017 Δηλαδή σου είπε ότι είναι original και εσύ βασίστηκες στα λόγια του; :lol::lol: Σε βλέπω για dispute μόλις την παραλάβεις :P Βλεπε παρακατω ποστ ;) Η δικια μου ειναι dead. Μολις βγει απ τον φορτιστή, παει απο 100% σε 20% σε κατι λεπτά χρήσης (10-15) Ε καλά από Ελλάδα είναι το μαγαζί οποτε θα δει γρήγορα αν του κάνει ή οχι. Άμα η παλιά του εχει πλεόν πεθάνει όπως ήταν η δικιά μου τότε καλή η δοκιμή Πως μπορώ να τσεκαρω αν όντως ειναι οριτζιναλ? Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstasxt Δημ. November 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2017 Απο Aliexpress οχι; https://www.aliexpress.com/item/Original-NOHON-Battery-BM45-For-Xiaomi-RedMi-Hongmi-Note2-Red-Rice-Note-2-3060mAh-High-Capacity/32625915010.html?spm=2114.01010208.3.2.xBQzce&ws_ab_test=searchweb0_0,searchweb201602_3_10065_10068_10084_10083_10080_10082_10081_10060_10061_10062_10056_10055_10054_10059_10099_10078_10079_426_10073_10103_10102_10096_10052_10050_425_10051,searchweb201603_6&btsid=60d3d9e5-db96-4f70-8b61-43c4c7709cc8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2017 Δυστυχως μονο paypal μπορω. Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosmessa Δημ. November 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2017 Επιτέλους ήρθε η nohon από εχθες την φοράω το μεσημέρι φαίνεται να έκατσε καλά. Όπως ήταν καινούριο. Το 100% μένει για ώρα. Θα δούμε. Πάντως από συσκευασία σκίζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2017 Σήμερα αύριο ελπιζω να παραλαβω την original(?) απο ebay. Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. November 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2017 Σήμερα αύριο ελπιζω να παραλαβω την original(?) απο ebay. Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Βάλε καμποσα ερωτηματικά ακόμα στο original! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2017 Πως μπορώ να τσεκαρω αν όντως ειναι οριτζιναλ? Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Μια απάντηση για το παραπάνω? Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. November 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2017 Μια απάντηση για το παραπάνω? Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk γνώμη μου, αν η μπαταρία είναι γνήσια θα έρθει στο πλαστικό της κουτακι.... αν όχι είναι ιμιτσιον... αν είναι ιμιτσιον δεν σημαίνει απαραίτητα ότι δεν θα αντέχει, στην αρχή θα δουλεύει κανονικά αλλα η απόδοση της θα πέφτει.... σε ενα χρόνο θα είναι για τα σκουπίδια... φιλική συμβουλή σε κάθε περίπτωση να την ελέγχεις να μην φουσκώσει.... Sent from my L200 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2017 Συμφωνα με το ατομο που παρελαβε και χρησιμοποιει το τηλέφωνο, ηρθε σε απλο σακουλακι και το χρώμα είναι λιγο πιο σκουρο απ τη μανισια... Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosmessa Δημ. November 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2017 Παιδιά πήρα την nohon δεύτερη μέρα κ απλά έχω να πω ότι είναι ατελείωτη.. Όλη μέρα σήμερα από τις 7 το πρωί ανοιχτά δεδομένα wifi K gps ανοιχτά είναι 9 το βράδυ κ με πολύ πολύ Facebook viber K Skype. Κλήση φωνής στο viber 55 λεπτά. Κ 1/2 ωρα βίντεο YouTube κ εχω 54 % Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2017 γνώμη μου, αν η μπαταρία είναι γνήσια θα έρθει στο πλαστικό της κουτακι.... αν όχι είναι ιμιτσιον... αν είναι ιμιτσιον δεν σημαίνει απαραίτητα ότι δεν θα αντέχει, στην αρχή θα δουλεύει κανονικά αλλα η απόδοση της θα πέφτει.... σε ενα χρόνο θα είναι για τα σκουπίδια... φιλική συμβουλή σε κάθε περίπτωση να την ελέγχεις να μην φουσκώσει.... Sent from my L200 using Tapatalk Μίλησα με πωλητή και κανει λογο για bulk (οπως ήρθε δηλαδη) και retail (η εταιρια λεει τους στελνει bulk μονο και δεν υπαρχει retail) συσκευασία Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. November 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2017 Μίλησα με πωλητή και κανει λογο για bulk (οπως ήρθε δηλαδη) και retail (η εταιρια λεει τους στελνει bulk μονο και δεν υπαρχει retail) συσκευασία Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk εχω αγοράσει στο παρελθόν δυο μπαταρίες σε κουτακι.....αλλα και ιμιτασιον σε σακουλάκι.... οπότε μάλλον δεν ισχύει.... αλλη συμβουλή ... πάρε μια nohon... έχει αναφερθεί το λινκ πιο πριν... άριστη συσκευασία ακόμα δεν την έχω δοκιμάσει αλλα κάποιοι λένε οτι αξίζει... τιμη κατω απο 7 ευρω με το κουπόνι που ανέφερε ο φίλος [να ναι καλα :) ] Sent from my L200 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2017 Επρεπε να την έχω αμεσα, καθως τα τιναξε η μανισια. Ελπιζω να κρατησει εστω 1 χρονο αυτη που πηρα Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foler Δημ. November 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2017 εχω αγοράσει στο παρελθόν δυο μπαταρίες σε κουτακι.....αλλα και ιμιτασιον σε σακουλάκι.... οπότε μάλλον δεν ισχύει.... αλλη συμβουλή ... πάρε μια nohon... έχει αναφερθεί το λινκ πιο πριν... άριστη συσκευασία ακόμα δεν την έχω δοκιμάσει αλλα κάποιοι λένε οτι αξίζει... τιμη κατω απο 7 ευρω με το κουπόνι που ανέφερε ο φίλος [να ναι καλα :) ] Sent from my L200 using Tapatalk Το λινκ πιο πάνω από aliexpress εννοείς; Ποιο είναι το κουπόνι; Επίσης δεν έχω παραγγείλει ποτέ από aliexpress, θέλει εγγραφή κτλ; paypal περνάει; Εγώ ένα tempered glass στο κουτί του, το ανταλλάσσει κάνεις με μια nohon?:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. November 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2017 (edited) Το λινκ πιο πάνω από aliexpress εννοείς; Ποιο είναι το κουπόνι; Επίσης δεν έχω παραγγείλει ποτέ από aliexpress, θέλει εγγραφή κτλ; paypal περνάει; Εγώ ένα tempered glass στο κουτί του, το ανταλλάσσει κάνεις με μια nohon?:p https://m.aliexpress.com/s/item/32829327489.html αν κάνεις εγγραφή σαν νεος χρήστης σου δίνει κουπόνι 4 δολλαρια Sent from my L200 using Tapatalk υγ.... όχι paypal δεν περνάει Edited November 25, 2017 by HEO Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foler Δημ. November 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2017 https://m.aliexpress.com/s/item/32829327489.html αν κάνεις εγγραφή σαν νεος χρήστης σου δίνει κουπόνι 4 δολλαρια Sent from my L200 using Tapatalk υγ.... όχι paypal δεν περνάει Την παραγγειλα με prepaid της Πειραιώς.... Με χρέωσε μαζί με το κουπόνι 5.04€ Για να δούμε το τελωνείο τώρα... Έχω παραγγείλει την μπαταρία, ένα mi band 2, μια θήκη nillkin και ένα bt ηχείο της xiaomi... Το κακό είναι ότι έχω ακούσει να βαράνε τελωνεία ακόμα κ σε τέτοια ασήμαντα ποσα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. November 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2017 5.04.....τζάμπα πράγμα :) Sent from my L200 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosmessa Δημ. November 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2017 Τι να σου πω.. Ως τώρα δεν με σταμάτησαν ποτέ.. Αλλά κ να σε πιάσουν 3.5 ευρώ θα δώσεις. Με το κόλπο με το κουπόνι ακόμα κ έτσι συμφέρει.... Οσο για την nohon θα δεις τρομερή διαφορά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. November 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2017 η μπαταρία μια χαρα μου ήρθε χωρίς τελωνείο, έχω παραγγείλει ενα σωρό πράγματα τον τελευταίο καιρό - χαμηλής αξίας βέβαια - κανένα δεν πέρασε τελωνείο.... Sent from my L200 using Tapatalk υγ πήρα αλλη μια nohon να βρίσκεται.... Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LoukG Δημ. November 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2017 Θεωρητικά μέχρι 22€ (με τα έξοδα αποστολής) δεν πληρώνει δασμούς. Οι μπαταρίες και τα powerbank δεν απαγορεύονταν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2017 Ποιο ειναι το τελευταιο update επίσημης stable? Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. November 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2017 όχι οι μπαταρίες και τα ppwerbank δεν έχουν θεμα απογορευσης με το τελωνείο... το θέμα είναι με τις μεταφορικές και τα αεροπλάνα μετα το ατύχημα που είχε γίνει.... πολλές μεταφορικές δεν δέχονται μπαταρίες.... κάποιες δέχονται απο οτι φαίνεται.... Sent from my L200 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LoukG Δημ. November 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2017 Ποιο ειναι το τελευταιο update επίσημης stable? V8.5.1.0 Global V8.5.2.0 China πολλές μεταφορικές δεν δέχονται μπαταρίες.... κάποιες δέχονται απο οτι φαίνεται.... Α οκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AfterForever Δημ. November 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2017 Καλησπέρα. Έχω θέμα με το κινητό. Χάνει το WiFi και δεν ενεργοποιειται, άλλοτε για δέκα λεπτά και άλλοτε για μια ολόκληρη μέρα. Δοκίμασα miui 9 με καθαρή εγκατάσταση, τίποτα. Μπορεί να είναι hardware πρόβλημα, απλά θέλω να δοκιμάσω και μια custom Rom για σιγουριά. Μπορείτε να μου πρότεινετε μια που να μην έχει προβλήματα; εκτός miui εννοώ. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Keraunos Δημ. November 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2017 Μην αλλάζεις ρομ.Αλλαξε μόντεμ αρχεία να δεις ποιο κάθεται καλά στο κινητό σου.Σε εμένα κάθεται καλά το 48. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts