UserXP Δημ. October 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2016 Η δίγλωσση μπάρα επαφών, δουλεύει μόνο όταν έχεις γλώσσα τα Ελληνικά στο κινητό ε; Γιατί με την γλώσσα στα Αγγλικά δεν υπάρχει στο δικό μου, παρόλο που εγκατέστησα το patch.... Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Ποια άλλη γλώσσα θέλεις μαζί με τα αγγλικά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fufutos Δημ. October 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2016 ...Είναι καλύτερη ή χειρότερη από την 8.0.1.0; Γιατί διαβάζω στο αντίστοιχο θέμα του γειτονικού φόρουμ για κάποια θεματάκια και πάει για αλλαγή... λέω να περιμένω λίγο καθώς η 8.0.1.0 δεν μου έχει βγάλει προβλήματα μέχρι στιγμής και τα πάει και καλά από μπαταρία... Είναι πιο γρήγορη, αλλά έχει ένα bug (μάλλον η base ρομ) και θέλει reboot μετά από κάθε αλλαγή θέματος, αλλιώς παγώνει και κάνει forced restart. Επίσης λένε ότι έχει χειρότερη διάρκεια μπαταρίας, αλλά αυτό δεν έχω προλάβει να το διαπιστώσω λόγω συνεχούς χρήσης GPS αυτές τις μέρες. Καλύτερα να περιμένεις λίγο, γίνεται ψάξιμο για βελτιώσεις... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. October 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2016 Ποια άλλη γλώσσα θέλεις μαζί με τα αγγλικά; Καμία, δεν κατάλαβες τι έγραψα....όταν έχω την γλώσσα του κινητού στα Αγγλικά, ΔΕΝ εμφανίζονται δίγλωσσα τα γράμματα στις επαφές (Αγγλικά και στο τέλος Ελληνικά γράμματα αλφαβήτου). Όταν όμως έχω την γλώσσα του κινητού στα Ελληνικά, εμφανίζονται δίγλωσσα τα γράμματα στις επαφές (Ελληνικά και στο τέλος Αγγλικά γράμματα αλφαβήτου). Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
voidjava Δημ. October 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2016 ένα φιλαράκι με redmi note 2, πήγε στην Αγγλια και η συσκευή του ζητάει να πατήσει +30 κάθε φορά που είναι να κάνει κλήση, ενώ δεν έχει ελληνική sim. Τι πρέπει να αλλάξει ή να ρυθμίσει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spdiv1972 Δημ. October 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2016 ένα φιλαράκι με redmi note 2, πήγε στην Αγγλια και η συσκευή του ζητάει να πατήσει +30 κάθε φορά που είναι να κάνει κλήση, ενώ δεν έχει ελληνική sim. Τι πρέπει να αλλάξει ή να ρυθμίσει; ρυθμισεις κλησεων-τοποθεσια-εκει εχει αυτοματη προσθηκη +30 Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kerlon10 Δημ. October 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2016 έχει πάρει κανένας μπαταρία από banggood? να προτιμήσω την γνήσια ή αυτή της nohon? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2016 για την nohon διαβαζω καλα λογια. για δες στην ελληνικη κοινοτητα miui Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eddy_Gordo Δημ. October 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2016 (edited) Παιδιά μια μικρή βοήθεια πως περνάω σωστά την ρομ 8.0.1.0 στειμπλ του γκαλεν; Ισχύουν οι οδηγίες από εδώ ; https://xiaomi-miui.gr/community/wsif/index.php/Entry/6150-ROM-MiUi-8-Custom-Rom-για-το-RedmiNote2-Hermes-MiUi8-6-9-22-και-Stable-Custom-Ro/#description αυτή τη στιγμή έχω την ντιβελοπερ 5.10.17 από μιγιουαι τζιαρ τζιτιβί Ρυθμίσεις κλήσεις μηνύματα φωτογραφίες και εφαρμογές που έχει το τηλέφωνο θα χαθουν; Edited October 5, 2016 by Eddy_Gordo Παράθεση Αυτο που θελουν οι γυναικες ΔΕΝ το ξερουν ουτε οι Ιδιες οτι κι αν κανεις καντο ΣΩΣΤΑ και με ΤΡΟΠΟ Εχεις PSP ;;; Θελεις CF;;; τοτε στειλε πμ ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2016 (edited) μεσω twrp κανεις wipe τα παντα εκτος ατην sd και εσωτερικη μνημη επειτα install το zip της ρομ και εισαι ετοιμος εντιτ: μπορεις να κρατησεις τοπικο μπακ απ. μεσω της μιυι. το επαναφέρεις στην νεα και ολα καλα! προτεινω να μην σβησεις τις μνημες αποθηκευσης(εσωτερική και micro sd) Edited October 5, 2016 by mol Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eddy_Gordo Δημ. October 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2016 Οκ μάλλον θα κρατήσω μπακ απ αντιγράφοντας τα πάντα στην κάρτα και στον υπολογιστή. Τώρα όμως προέκυψε άλλο θέμα με τις επαφές. Εκεί που είχα αυτές που είχα αποθηκεύσει εγώ μου εμφάνισε και κάποιες άλλες οι οποίες παίζει να ναι από σκάιπ ή μειλς και δεν έχει αριθμούς. Πως το κάνω να μην φαίνονται; Παράθεση Αυτο που θελουν οι γυναικες ΔΕΝ το ξερουν ουτε οι Ιδιες οτι κι αν κανεις καντο ΣΩΣΤΑ και με ΤΡΟΠΟ Εχεις PSP ;;; Θελεις CF;;; τοτε στειλε πμ ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2016 στις επαφες, καπου θα εχει ρυθμιση για επιλογη εμφάνισης. εκει διαλεγεις ποιες θες να βλέπεις Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gdp77 Δημ. October 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2016 Οκ μάλλον θα κρατήσω μπακ απ αντιγράφοντας τα πάντα στην κάρτα και στον υπολογιστή. Τώρα όμως προέκυψε άλλο θέμα με τις επαφές. Εκεί που είχα αυτές που είχα αποθηκεύσει εγώ μου εμφάνισε και κάποιες άλλες οι οποίες παίζει να ναι από σκάιπ ή μειλς και δεν έχει αριθμούς. Πως το κάνω να μην φαίνονται; Βάλε τελευταία dev. Σου εμφανίζει ξεχωριστά αυτές με αριθμούς. Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=5479&dateline=1263640289 get a life... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spdiv1972 Δημ. October 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2016 https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161006/53c3556e65aadfb80b1b8f67719c3bc5.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20161006/bbb073caefae5d648b7eadf52c0d5609.jpg με νεα μπαταρια μετα απο μια βδομαδα φορτισης Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
forisonex Δημ. October 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2016 παίδες θέλω να αλλάξω rom σε cyanogen ..προτείνει κάποιος που έχει ασχοληθεί κάποια συγκεκριμένη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsarlatanos Δημ. October 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2016 (edited) Θα ήθελα να αγοράσω μια μπαταρία για το note 2 του ανιψιού μου όμως δεν ξέρω αν υπάρχει κάποια μπαταρία που δεν είναι της xiaomi και είναι καλύτερη, παράδειγμα εγώ είμαι κάτοχος του Jiayu S3 advance και αγόρασα την μπαταρία konpson που είναι πολύ καλύτερη της αυθεντικής ευχαριστώ. Edited October 6, 2016 by tsarlatanos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2016 για την nohon διαβαζω καλα λογια. για δες στην ελληνικη κοινοτητα miui ψαξε για την παραπανω Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsarlatanos Δημ. October 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2016 (edited) Σε ευχαριστώ φίλε mol όντος η μπαταρία έχει καλές κριτικές και η εταιρία που τις κατασκευάζει λένε πως είναι αξιόπιστη. Edit: Διαβάζω τα χαρακτηριστικά της μπαταρίας nohon και γράφει σε παρένθεση (HongMi Only) τι να σημαίνει άραγε μήπως δεν είναι συμβατή. Edited October 6, 2016 by tsarlatanos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Keraunos Δημ. October 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2016 https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161006/53c3556e65aadfb80b1b8f67719c3bc5.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20161006/bbb073caefae5d648b7eadf52c0d5609.jpg με νεα μπαταρια μετα απο μια βδομαδα φορτισης Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ποια μπαταρια,ποια ρομ ,από που και ποσο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2016 Σε ευχαριστώ φίλε mol όντος η μπαταρία έχει καλές κριτικές και η εταιρία που τις κατασκευάζει λένε πως είναι αξιόπιστη. Edit: Διαβάζω τα χαρακτηριστικά της μπαταρίας nohon και γράφει σε παρένθεση (HongMi Only) τι να σημαίνει άραγε μήπως δεν είναι συμβατή. αν δε κανω λαθος, hongmi=redmi, οποτε κανενα προβλημα! Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsarlatanos Δημ. October 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2016 Για την Nohon BM45 Απο εδώ: http://oki-dokki.com/freeshipping/product/battery-for-mobile-phone_32715819395.html?b=2&i=ae01.alicdn.com/kf/HTB14NWtLpXXXXXfXXXXq6xXFXXXz/Hot-sale-Original-NOHON-Battery-BM45-For-Xiaomi-RedMi-Hongmi-Note2-Red-Rice-Note-2-3060mAh.jpg_220x220.jpg&c=106747 Στα 16$ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fufutos Δημ. October 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2016 Η 8.0.2 Stable GKalen έλαβε fix που βελτιώνει διάρκεια μπαταρίας και κάποια άλλα θεματάκια. Το link είναι το ίδιο, αλλά κατεβάζει την "φρέσκια". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spdiv1972 Δημ. October 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2016 Ποια μπαταρια,ποια ρομ ,από που και ποσο? pisen λεγεται ,μου την εφερε ενας φιλος ναυπηγος απο κιναhttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20161006/2be9ce7d98e24c9783e1cc38510aa2e4.jpgεχει σελιδα στο ιντερνετ ,στα ιδια χαρακτηριστικα πιστευω με την nohon παντως ειναι ,παντως καλυτερες απο τις δηθεν αυθεντικες που κυκλοφορουν ,dev eu εχω την τελευταία Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaiosgf Δημ. October 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2016 (edited) υπαρχουν και πιο φθηνα. εγω την παρηγγειλα απο Ali στα 10,32 Edited October 6, 2016 by gaiosgf Παράθεση K 700 - K 800 - N 95 - N 96 - N 900 - Zte blade(κουτρα) - N 9 - SE XPERIA tipo (για τον κανακαρη μου) - JOLLA - MEIZU M2 MINI - REDMI NOTE 2 - REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Send from my REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsarlatanos Δημ. October 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2016 υπαρχουν και πιο φθηνα. εγω την παρηγγειλα απο Ali στα 10,32 Ναι το γνωρίζω όμως έχω παραγγείλει ήδη κάτι άλλο από το ίδιο site και λέω να προσθέσω και την μπαταρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2016 παίδες θέλω να αλλάξω rom σε cyanogen ..προτείνει κάποιος που έχει ασχοληθεί κάποια συγκεκριμένη? ψαξε αυτήν που φοραω. θα την δεις στην υπογραφη μου. αν θες παραπανω ινφο πες... Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts