Jump to content

Redmi Note 2

telefoneri
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Η μπαταρία αλλάζει σωστά;
Ναι, αλλάζει σχετικά εύκολα, το μόνο που μπορεί να σε δυσκολέψει είναι να βγάλεις το πίσω καπάκι.

• Απαντήσεις 14,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

2μιση ωρες σοτ και είμαι στο 50%!

βέβαια δε πιστευω να βγαλει 5 ωρες μεχρι τελος......

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

Να το μετάνιωσω;

Εντάξει τώρα μιλάς για ακραίο να σου μείνει η μπαταρία στο 6μηνο. Και συγνώμη αλλά θεωρείς δύσκολο να την αλλάξεις;

10 λεπτά δουλειά είναι .. Μην πω 5 και φανώ υπερβολικός.

Επαναφέρω μια παλιά μου ερώτηση μιας που το πρόβλημα δεν έχει λυθεί. Δεν μπορώ να συνδεθώ με τίποτα σε pc είτε με Windows 7 είτε με 10.

Υπάρχει κανένας οδηγός;

Έχω την τελευταία stable από xiaomi miui gr

Ποια εκδοση εχεις?
xiaomi miui gr 7.2.3.0 stable

----- προσθήκη μηνύματος 61 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Για κοιτα την εφαρμογη ¨MIUI USB settings¨ απο Play να δουμε μηπως..
την δοκιμασα χθες, χωρις επιτυχια.

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

οταν το συνδεεις ανταποκρινεται;
οταν το συνδεω το μονο που γινεται ειναι η φορτιση. σημειωτεον οτι ειναι δοκιμασμενο σε 3 πισι με win10 και 1 με win7.

Ναι, αλλάζει σχετικά εύκολα, το μόνο που μπορεί να σε δυσκολέψει είναι να βγάλεις το πίσω καπάκι.

Ρητορική ήταν η ερώτηση!

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

10 λεπτά δουλειά είναι .. Μην πω 5 και φανώ υπερβολικός.

Για να καταλάβει ο φίλος μας ότι και εγώ θα το έκανα... Που 1,2 φορές έχω ανοίξει να αλλαξω κάτι ψιλό πράγματα στο παλιό μου Samsung s2. Ρητορική όπως είπα ήταν η ερώτηση.

Σούπερ το RN2 Pro όταν το έπιασα στα χέρια μου αλλά εξαίσιο με την νέα μου αγάπη rn3 Pro. Αρκεί βέβαια όπως έλεγα και για το παλιό μου κινητό να ξέρεις τι ρομ βάζεις και πως την βάζεις!

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ!

Xiaomi Pocophone F1

2μιση ωρες σοτ και είμαι στο 50%!

βέβαια δε πιστευω να βγαλει 5 ωρες μεχρι τελος......

Με ποια ΡΟΜ;

Sent from my Redmi Note 2

Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next?

xiaomi miui gr 7.2.3.0 stable

----- προσθήκη μηνύματος 61 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

την δοκιμασα χθες, χωρις επιτυχια.

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

οταν το συνδεω το μονο που γινεται ειναι η φορτιση. σημειωτεον οτι ειναι δοκιμασμενο σε 3 πισι με win10 και 1 με win7.

Δοκιμάσεις αλλα καλώδια?Εκανες εγκατάσταση το πρόγραμμα της ΜΙ?

Kai εμένα αυτό κάνει ο σκληρός.... Βάλε μια φωτό του καλωδίου, ή τον κωδικό του...

Αυτό είναι το καλώδιο:

http://techgage.com/wp-content/uploads/2015/09/WD-My-Passport-Ultra-2TB-Micro-USB-3.0-Cable.jpg

Ο σκληρός είναι φορμαρισμένος σε NTFS, το ξέχασα εντελώς αυτό.. :X

Άρα μάλλον αυτό είναι το πρόβλημα. Αλλά κάπου είχα διαβάσει ότι ο ES διαβάζει NTFS, δεν ισχύει;

Edited by LoukG

Παιζε καθε μέρα για 2 ωρες παιχνίδια που καταναλώνουν αρκετούς πόρους του τηλεφώνου ενώ ταυτόχρονα το φορτίζεις (το κάνουν πολλοί) και μας λες σε 6 μήνες τ' αποτελέσματα.....

επιβεβαιωνω τα λεγομενα σου. το τελευταιο καιρο κολλησα με 2 παιχνιδια με αποτελεσμα να τα παιξει η μπαταρια. εχβ ηδη παραγγειλει αλλη μαζι με φορτιστη μπαταριας με πολυ μικρο κοστος. το καλο της αφαιρουμενης μπαταριας του νοτε 2 !!

εχετε battery drain με την τελευταια gtv rom?

ξερει καποιος να μου πει που θα βρω και σε ποια ρομ κραταει καλυτερα η μπαταρια?? εχω την 5,10,16 developer

επισης σημερα πηρα και μια θηκη αλουμινιου και βλεπω οτι δεν πιανω καλο σημα...αλλα αυτο διορθωνεται βγαζοντας τη :p

ξερει καποιος να μου πει που θα βρω και σε ποια ρομ κραταει καλυτερα η μπαταρια?? εχω την 5,10,16 developer

επισης σημερα πηρα και μια θηκη αλουμινιου και βλεπω οτι δεν πιανω καλο σημα...αλλα αυτο διορθωνεται βγαζοντας τη :p

Δε τη εχω δοκιμασει αλλα διαβασα καλα λογια για αυτη xiaomi-miui-hellas-5.0_hermes_GTV-6.7.21 dev miui 8 ειναι

Δοκιμάσεις αλλα καλώδια?Εκανες εγκατάσταση το πρόγραμμα της ΜΙ?
Ναι, δοκίμασα και άλλα καλώδια. Το πρόγραμμα της mi το εγκατέστησα αλλά και πάλι δεν το βλέπει... No device εμφανίζει...

Μου φαίνεται απίστευτο αυτό που συμβαίνει!!!

Ναι, δοκίμασα και άλλα καλώδια. Το πρόγραμμα της mi το εγκατέστησα αλλά και πάλι δεν το βλέπει... No device εμφανίζει...

Και σε εμένα σε μια ρομ το κινητό το έβλεπε μόνο για να φορτίζει επειδή το είχα βάλει καταλάθος από την συσκευή και μετά δεν μπορούσα να το γυρίσω σε μεταφορά δεδομένων και έτσι αναγκαστικά να ξανά βάλω την ρομ. Προτείνω ξανά πέρασμα της ρομ ή καθαρή εγκατάσταση με sp flashtool.. Δεν ξέρω τι άλλο να πω... Κουράγιο

Μπες στο twrp και κάνε backup data.Μετα κάνε μία επαναφορά εργοστασιακών.Αφου μπεις στο σύστημα βάλε καλώδιο να δεις εάν το εντοπίζει κανονικά.Αυτο που μαθαίνεις μάλλον είναι από επαναφορά άλλης εκδοσης.Εαν το δει κανονικά τότε μπες twrp και κανε επαναφορά του αρχείου που αποθηκευσες.Εαν παλι το βλέπει τότε όλα καλά.Εαν αρχίζει πάλι το πρόβλημα επαναφορά εργοστασιακών και μετά άσε τη μι μέσω νετ να σου επαναφέρει το κινητό στην αρχική κατάσταση.

Η συσκευή πουλιέται ακόμα? Όλα τα γνωστά κινεζομάγαζα την έχουν out of stock... Με ενδιαφέρει γιατί είναι το μόνο xiaomi στις 5.5" με κανονικό slot για SD - ή κάνω λάθος?

dual sim ναι, το μονο.

αλλιώς το νοτε 3 προ παιρνει 2 σιμ ή 1 σιμ+1 micro sd.

στο βικμολ δε το χει?

νομίζω προχθες ηταν ιν στοκ

Δοκιμασε να κάνεις το http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=68035659&postcount=361

Το έχει λέει το gearbest, 175$ το 32άρι. Το μαγαζί την παλεύει? Ακούω θεματάκια τελευταία...

edit: το βρήκα και στο geekbuying σε 16άρι στα 165$. Περιμένω απάντηση κι από τους δύο για διαθεσιμότητα και official rom :-)

edit2: έχουν κι αυτό http://www.geekbuying.com/item/-HK-Stock--International-Version-Xiaomi-Redmi-Note-2-Standard-4G-Smartphone-5-5-Inch-FHD-Screen-2GB-16GB-64bit-Helio-X10-Octa-Core-3060mAh-13-0MP---White-367515.html τι λέτε? Είναι unoffocial ή η καινούρια official global?

Edited by fufutos

Πριν μια βδομάδα το κινητό μου έπεσε απο το χέρια και ράγισε. Ξέρετε κάποιο αξιόπιστο μαγαζί να μπορέσω να την αλλάξω?

Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

αν πιανουν τα χερια σου, παιρνεις οθονη απο ali και την αλλαζεις μονος

ειναι τοσο χαλια που δε λειτουργει ή ενοχλει; αν οχι, δε βλεπω τον λογο να την αλλαξεις

δε το λες και τερας αξιοπιστιας αλλα ειναι οκ

παρτο απειραχτο και βαλε εσυ οποια ρομ θες.

αν και σε αυτα τα ευρω, το νοτε 2 "δεν αξιζει" οταν υπαρχει το redmi 3/note 3(pro)

Αν έβγαινε 64άρι το 3 θα το έπαιρνα με κλειστά μάτια. Δυστυχώς δεν μου φτάνουν τα 32GB, και θέλω οπωσδήποτε 2 sim. Καμιά άλλη ιδέα? :)