mol Δημ. April 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2016 νταξ, μιυι ειναι :p τι περιμενεις να σε πω; :lol: με μια πρωτη ματια, λειπουν ολες οι εφαρμογες Μι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. April 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2016 με μια πρωτη ματια, λειπουν ολες οι εφαρμογες Μι Ενδιαφέρον!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2016 Ενδιαφέρον!!! info εδω https://xiaomi-miui.gr/community/wsif/index.php/Entry/6105-ROM-Custom-Rom-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF-RedmiNote2-RedmiNote2-Hermes-MiUi7-6-4-7/ CHANGELOG Βασισμένο στα 3 ρομ που ανεφερα στα ΤHANKS και ως επί το πλείστον στο GTV rom από Miui Hellas. Πειραγμενο κερνελ ( rooted με init.d support ). Ή Ρομ είναι rooted χωρίς την ανάγκη supersu. Zipalign at boot. Sqlite optimizer. Μερικά build.prop και init.d performance tweaks. 3 Επιλογες στο power menu ( reboot , recovery , bootloader ). Απενεργοποίηση της εγκαταστασης recovery μαζί με το ρομ ( θα κρατήσει το TWRP recovery που έχετε ). Απενεργοποίηση scrolling cache. Διαγράφηκαν πολλές εφαρμογές για να καθαρίσει το ρομ. Προστεθηκαν , flash player , root explorer και gmail. Ίσως και κάτι αλλά που δεν θυμάμαι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIRUSD Δημ. April 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2016 Ενδιαφερομαι για το note 2 prime υπαρχει περιπτωση να το βρω σε κανα μαγαζι στην αθηνα??δλδ αν ψαξω αθηνα κεντρο θα το βρω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2016 γιατι δε το παιρνεις απο κινα/ευρωπαικη αποθηκη; πιο φθηνα θα σε βγει. εκτος αν δεις μεταχειρο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIRUSD Δημ. April 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2016 Την αναμονη σκεφτομαι γιαυτο ρωτησα αν μπορω να το βρω σε κανα μαγαζι αθηνα.ειμαι αναμεσα σε αυτο το galaxy j5 και p8 lite.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bkan82 Δημ. April 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2016 παιδιά να κάνω μια ερώτηση σχετικά με τη μπαταρία. Έχω δύο ίδια κινητά ένα με τη τελευταία ελληνική dev και ένα με τη τελευταία ελληνική stable 7.2.1.0. ίδιες ρυθμίσεις οθόνης και δικαιωμάτων τα πάντα ίδια και μάλιστα στη stable με πολύ λιγότερες εφαρμογές η μπαταρία στη stable πέφτει πολύ πιο γρήγορα dev που είμαι υπερευχαριστημένος. παίζει ρόλο ότι στη τελευταία stable έχω δύο κάρτες ενώ στη dev έχω μόνο μία? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. April 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2016 Παίζει ρόλο αυτό, απλά δεν ξέρω αν δικαιολογει τόση διαφορά. Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bkan82 Δημ. April 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2016 Αν κάνω αναβάθμιση μέσω twrp stable σε stable χάνω ρυθμίσεις προγράμματα κτλπ? Γιατί αν περάσω dev από stable ξέρω ότι χανω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran7777 Δημ. April 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2016 Αν κάνω αναβάθμιση μέσω twrp stable σε stable χάνω ρυθμίσεις προγράμματα κτλπ? Γιατί αν περάσω dev από stable ξέρω ότι χανω. Αν κάνεις τα δυο wipes cache,dalvik δεν χάνεις τίποτα.Ενώ άμα χρειαστεί να κάνεις factory reset θα πρέπει να κρατήσεις αντίγραφα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2016 Την αναμονη σκεφτομαι γιαυτο ρωτησα αν μπορω να το βρω σε κανα μαγαζι αθηνα.ειμαι αναμεσα σε αυτο το galaxy j5 και p8 lite.. Αν παρεις απο ευρωπαϊκή αποθηκη δε θα αργησει. Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIRUSD Δημ. April 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2016 Στειλε μου πμ απο που να το παραγγειλω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2016 Δες αν το χει το βικμολ. Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morrison86 Δημ. April 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2016 Καλημέρα παιδιά.. Εχω θέμα με το βαιμπερ..κάνω εγκατάσταση της εφαρμογής αλλα δεν μου περνάει τις επαφες..κ μολις πάω να προσθέσω μια νέα επαφη μόνος μου λέει ουπς σφάλμα οθονης ..τι στο καλό γίνεται;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas271980 Δημ. April 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2016 Καλησπερα παιδιά.Είχα την τελευταία ελληνική developer,όλα καλά ώσπου ξαφνικά εχθες σταμάτησαν να δουλεύουν τα κάτω κουμπιά.menu,home,back. Έχω δοκιμάσει τα πάντα αλλά τίποτα.δουλεύω με soft button τώρα.Έκανα αλλαγή ρομ,σε παλαιότερη,factory reset από twrp,εβγαλα μπαταρία....τίποτα.Στο cit test δεν δουλεύουν... Καμιά ιδέα????? Το έπαθε εντελώς ξαφνικά,χωρίς να έχει προηγηθεί πτώση.Εβγαλα και tempered glass, τίποτα... SOS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filosofos77 Δημ. April 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2016 Καλησπερα παιδιά.Είχα την τελευταία ελληνική developer,όλα καλά ώσπου ξαφνικά εχθες σταμάτησαν να δουλεύουν τα κάτω κουμπιά.menu,home,back. Έχω δοκιμάσει τα πάντα αλλά τίποτα.δουλεύω με soft button τώρα.Έκανα αλλαγή ρομ,σε παλαιότερη,factory reset από twrp,εβγαλα μπαταρία....τίποτα.Στο cit test δεν δουλεύουν... Καμιά ιδέα????? Το έπαθε εντελώς ξαφνικά,χωρίς να έχει προηγηθεί πτώση.Εβγαλα και tempered glass, τίποτα... SOS Αφού όπως λες δεν είναι θέμα rom τότε απλά θέμα hardware! Μίλα για αρχή με το κατάστημα που έκανες την αγορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclound Δημ. April 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2016 Καλησπερα παιδιά.Είχα την τελευταία ελληνική developer,όλα καλά ώσπου ξαφνικά εχθες σταμάτησαν να δουλεύουν τα κάτω κουμπιά.menu,home,back. Έχω δοκιμάσει τα πάντα αλλά τίποτα.δουλεύω με soft button τώρα.Έκανα αλλαγή ρομ,σε παλαιότερη,factory reset από twrp,εβγαλα μπαταρία....τίποτα.Στο cit test δεν δουλεύουν... Καμιά ιδέα????? Το έπαθε εντελώς ξαφνικά,χωρίς να έχει προηγηθεί πτώση.Εβγαλα και tempered glass, τίποτα... SOS Κάπως απενεργοποιούνται και ενεργοποιούνται ξανά, αλλά δεν είμαι σίγουρος πως. Μια φορά μου είχε τύχει να μου το γράφει η οθόνη, βγάζοντάς το κινητό από την τσέπη. Σιγουρέψου μην είναι κάτι τέτοιο πρώτα. Παράθεση Αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. April 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2016 Καλησπερα παιδιά.Είχα την τελευταία ελληνική developer,όλα καλά ώσπου ξαφνικά εχθες σταμάτησαν να δουλεύουν τα κάτω κουμπιά.menu,home,back. Έχω δοκιμάσει τα πάντα αλλά τίποτα.δουλεύω με soft button τώρα.Έκανα αλλαγή ρομ,σε παλαιότερη,factory reset από twrp,εβγαλα μπαταρία....τίποτα.Στο cit test δεν δουλεύουν... Καμιά ιδέα????? Το έπαθε εντελώς ξαφνικά,χωρίς να έχει προηγηθεί πτώση.Εβγαλα και tempered glass, τίποτα... SOS Έχει τύχει σε μένα όταν κάποια στιγμή δοκίμασα και άλλαξα την ανάλυση σε 1280x720. Την επανεφερα σε 1920χ1080 και λειτούργησαν ξανά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foler Δημ. April 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2016 Καλησπερα παιδιά.Είχα την τελευταία ελληνική developer,όλα καλά ώσπου ξαφνικά εχθες σταμάτησαν να δουλεύουν τα κάτω κουμπιά.menu,home,back. Έχω δοκιμάσει τα πάντα αλλά τίποτα.δουλεύω με soft button τώρα.Έκανα αλλαγή ρομ,σε παλαιότερη,factory reset από twrp,εβγαλα μπαταρία....τίποτα.Στο cit test δεν δουλεύουν... Καμιά ιδέα????? Το έπαθε εντελώς ξαφνικά,χωρίς να έχει προηγηθεί πτώση.Εβγαλα και tempered glass, τίποτα... SOS Αυτό ήταν κλασσικο πρόβλημα σε lenovo a850 και a850+, ελπίζω να μην παρουσιαστεί και σε άλλα xiaomi... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morrison86 Δημ. April 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2016 Καλημέρα παιδιά.. Εχω θέμα με το βαιμπερ..κάνω εγκατάσταση της εφαρμογής αλλα δεν μου περνάει τις επαφες..κ μολις πάω να προσθέσω μια νέα επαφη μόνος μου λέει ουπς σφάλμα οθονης ..τι στο καλό γίνεται;; Τλκ λύθηκε κ αυτό το πρόβλημα.. Θα ήθελα ενα καλό gps να κατεβασω..τι προτεινετε;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miselon Δημ. April 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2016 Τλκ λύθηκε κ αυτό το πρόβλημα.. Θα ήθελα ενα καλό gps να κατεβασω..τι προτεινετε;; Here Maps . Το έχω χρησιμοποιήσει και δουλεύει απροβλημάτιστα με το κινητό μας. Δουλεύει χωρίς να υπάρχει πρόσβαση στο internet . Παράθεση Xiaomi Redmi Note 2 Prime, SAR: Head: 0.342 W/kg, Body: 0.452 W/kg - Xiaomi Mi Band 2 - Cube Talk 9x U65GT - Hubsan H501S - HP DV6-6B20SV - Mac Mini MGEN2DA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grinder Δημ. April 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2016 Here Maps . Το έχω χρησιμοποιήσει και δουλεύει απροβλημάτιστα με το κινητό μας. Δουλεύει χωρίς να υπάρχει πρόσβαση στο internet . Καλό και χρυσό το here αλλά σε μένα πάντα crashάρει, και πρέπει να κάνω reboot για να ανοίξει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstas1984 Δημ. April 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2016 Τλκ λύθηκε κ αυτό το πρόβλημα.. Θα ήθελα ενα καλό gps να κατεβασω..τι προτεινετε;; Ε πες και πώς λύθηκε... Μισές δουλειές ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2016 Here maps και απο μενα. Παιζει αψογα!!! Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g3o1982 Δημ. April 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2016 Συμφωνω και εγω με here maps. Οτι καλυτερο σε δωρεαν! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts