Jump to content

Redmi Note 2

telefoneri
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 14,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Από τον Δεκέμβριο

Αν κανεις μια αναζητηση στο νημα, θα δεις οτι το τηλεφ. εχει θεμα με την σκονη στην μπροστινη καμερα. Τωρα αν επηρεαζει και το ακουστικο, δεν ξερω

Mecool M8s Pro L - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box /

YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g

Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes:

Για την κάμερα το γνώριζα, για το ακουστικό δεν έχω ιδέα για αυτό ρωταω γιατί για να το στείλω Κίνα δεν νομίζω οπότε κάθε βοήθεια δεκτή

Κοίταξες τις ρυθμίσεις των σιμ?

Δυστυχως χρησιμοποιώ ακομη μια καρτα σιμ στην συσκευή οπότε δε μπορώ να βοηθήσω παραπάνω.

Το έχω πει πάρα πολλές φορές. Μπορεί να είναι "αρρώστια" από άλλες ρομ. Εφόσον κάποιος αλλάζει ρομ και πάει από την μια στην άλλη, έχω πει θέλει καθαρή εγκατάσταση. Και για να είσαι σίγουρος ότι το πρόβλημα όντως ανήκει σε μια ρομ κάνεις την δουλειά σου με miflash. Τρανταχτό παράδειγμα εγώ που έκανα εγκατάσταση με flashtool για να βρω την ησυχία μου αφού και το miflash δεν έκανε απόλυτα την δουλειά μου.

Και στο λέω γιατί εγώ με τόσες ρομ developers δεν το είχα και ούτε τώρα με stable.

Εκανα την εγκατάσταση ακριβώς όπως έλεγες μερικές σελίδες πιο πίσω.Σύμφωνα με τις σουμβουλές του pechr που ήθελες να μοιραστείς μαζί μας.Με όλα τα wipes από 3 φορές.Αρα μιλάω για πεντακάθαρη εγκατάσταση.

Και εγώ με την τελευταία stable είμαι.Σύμφωνα με τα λεγόμενά σου ΔΕΝ θα έπρεπε να συμβαίνει αυτό-αφού σε σένα λειτουργεί κανονικά η αντιγραφή.

Εγώ σύμφωνα με αυτά που βλέπω και πέρα από τις θεωρίες του καθένα ότι δεν πειράζει αυτό-δεν έχει σημασία εκείνο κτλ....καταλήγω στο εξής.

1) Τελικά ΔΕΝ είναι το ίδιο εγκατάσταση Μi flash με SP flash tools.το 2ο θεωρώ ότι είναι το σωστό.Οπως λες και εσύ.Και ας λένε κάποιοι ότι είναι το ίδιο.

2)Εσωτερική μνήμη τηλεφώνου.σβήσιμο ΚΑΙ την internal για μένα.Αλήθεια εσύ zaf την έκανες ή την άφησες στα wipes απ έξω?

Για την κάμερα το γνώριζα, για το ακουστικό δεν έχω ιδέα για αυτό ρωταω γιατί για να το στείλω Κίνα δεν νομίζω οπότε κάθε βοήθεια δεκτή

Τελικά αυτοί που έχουν προβλήματα με το ακουστικό αυξάνονται, είμαστε πάνω από 5-6 εδώ μόνο, άρα φαντάζομαι και πόσοι άλλοι που δεν μπαίνουν στο forum.. Για μένα δεν είναι τυχαίο,τελικά κάτι παίζει με την συσκευή. Εγώ είχα μιλήσει με vickmall και μου είχαν δώσει οδηγίες να το στείλω πίσω,αλλά δεν θέλω να μείνω και χωρίς κινητό.

Εκανα την εγκατάσταση ακριβώς όπως έλεγες μερικές σελίδες πιο πίσω.Σύμφωνα με τις σουμβουλές του pechr που ήθελες να μοιραστείς μαζί μας.Με όλα τα wipes από 3 φορές.Αρα μιλάω για πεντακάθαρη εγκατάσταση.

Και εγώ με την τελευταία stable είμαι.Σύμφωνα με τα λεγόμενά σου ΔΕΝ θα έπρεπε να συμβαίνει αυτό-αφού σε σένα λειτουργεί κανονικά η αντιγραφή.

Εγώ σύμφωνα με αυτά που βλέπω και πέρα από τις θεωρίες του καθένα ότι δεν πειράζει αυτό-δεν έχει σημασία εκείνο κτλ....καταλήγω στο εξής.

1) Τελικά ΔΕΝ είναι το ίδιο εγκατάσταση Μi flash με SP flash tools.το 2ο θεωρώ ότι είναι το σωστό.Οπως λες και εσύ.Και ας λένε κάποιοι ότι είναι το ίδιο.

2)Εσωτερική μνήμη τηλεφώνου.σβήσιμο ΚΑΙ την internal για μένα.Αλήθεια εσύ zaf την έκανες ή την άφησες στα wipes απ έξω?

Aπαντώ φίλε μου στο 1) ότι καθαρά εμπειρικά το flash tool κάνει την καλύτερη δουλειά, τέλος. Και εάν γινόταν απ όλους το ίδιο τουλάχιστον όταν αλλάζουν διαφορετικές ρομ και δεν αναφέρομαι από devs σε devs, δεν θα είχαμε και τόσα bugs.

και 2) Όχι δεν διέγραψα την ιντερναλ γιατί βάζοντας την fastboot με flash tools, τα διαγράφει όλα σαν ξυράφι για να γίνω κατανοητή. Έτσι και αλλιώς στο κινητό δεν μένει τίποτα εκτός από την εξωτερική κάρτα, αν υπάρχει.:)

Και όσον αφορά για ότι σας είπα εδώ με βάση συμβουλή από φίλο μου, μου είχε μείνει πάλι ένα bug που είχα σε wifi tethering και έφυγε εν τέλει με το flash tool (που είναι και το τελευταίο που μπορείς να κάνεις). Αυτή τη στιγμή έχω μια απροβλημάτιστη συσκευή!

zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ!

Xiaomi Pocophone F1

Τελικά αυτοί που έχουν προβλήματα με το ακουστικό αυξάνονται, είμαστε πάνω από 5-6 εδώ μόνο, άρα φαντάζομαι και πόσοι άλλοι που δεν μπαίνουν στο forum.. Για μένα δεν είναι τυχαίο,τελικά κάτι παίζει με την συσκευή. Εγώ είχα μιλήσει με vickmall και μου είχαν δώσει οδηγίες να το στείλω πίσω,αλλά δεν θέλω να μείνω και χωρίς κινητό.

Τώρα το έχεις αφήσει ως έχει ή έκανες τιποτα? Σκέφτομαι να το πάω να του ρίξει κανείς καμμία ματιά αλλά θα βγάλω άκρη?

καλησπερα

στην εφαρμογη security υπαρχει μια επιλογη allow background data (allow apps to use mobile data when you 're not using them). Εγω αυτη την επιλογη την εχω απενεργοποιημενη για να μην ξοδευω mobile data οταν ειμαι με 3G. Με αυτη τη ρυθμιση το play store μου δουλευε κανονικα οταν ημουν με wifi. Ξαφνικα εχοντας αυτη την επιλογη απενεργοποιημενη δεν μου δουλευει το play store με wifi και μου ζηταει να ενεργοποιησω τα background data. Την ιδια ρυθμιση χρησιμοποιω και σε 2 αλλα κινητα μου ενα ZTE και ενα Samsung και το play store δουλευει κανονικα με wifi. Επειδη δεν εγινε κανενα update στο play store υποψιαζομαι οτι εγινε καποιο update στην εφαρμογη security με αποτελεσμα να μην δουλευει πλεον σωστα αυτη η ρυθμιση.

Η εκδοση που εχω τωρα στην εφαρμογη security ειναι η 1.0.140709 αλλα δεν θυμαμαι αν απο την αρχη ηταν αυτη η εκδοση.

εχω και παντα ειχα rom dev 5.12.17. μπορει καποιος να δοκιμασει να απενεργοποιησει την επιλογη και να μου πει αν μπορει να κατεβασει κατι ή να κανει καποιο update απο το play store με wifi?

Η συγκεκριμενη επιλογη βρισκεται στην εφαρμογη security-->μετα πανω δεξια παταμε το γραναζι (settings)-->data usage -->απενεργοποιουμε την επιλογη allow background data

καλησπερα

στην εφαρμογη security υπαρχει μια επιλογη allow background data (allow apps to use mobile data when you 're not using them). Εγω αυτη την επιλογη την εχω απενεργοποιημενη για να μην ξοδευω mobile data οταν ειμαι με 3G. Με αυτη τη ρυθμιση το play store μου δουλευε κανονικα οταν ημουν με wifi. Ξαφνικα εχοντας αυτη την επιλογη απενεργοποιημενη δεν μου δουλευει το play store με wifi και μου ζηταει να ενεργοποιησω τα background data. Την ιδια ρυθμιση χρησιμοποιω και σε 2 αλλα κινητα μου ενα ZTE και ενα Samsung και το play store δουλευει κανονικα με wifi. Επειδη δεν εγινε κανενα update στο play store υποψιαζομαι οτι εγινε καποιο update στην εφαρμογη security με αποτελεσμα να μην δουλευει πλεον σωστα αυτη η ρυθμιση.

Η εκδοση που εχω τωρα στην εφαρμογη security ειναι η 1.0.140709 αλλα δεν θυμαμαι αν απο την αρχη ηταν αυτη η εκδοση.

εχω και παντα ειχα rom dev 5.12.17. μπορει καποιος να δοκιμασει να απενεργοποιησει την επιλογη και να μου πει αν μπορει να κατεβασει κατι ή να κανει καποιο update απο το play store με wifi?

Η συγκεκριμενη επιλογη βρισκεται στην εφαρμογη security-->μετα πανω δεξια παταμε το γραναζι (settings)-->data usage -->απενεργοποιουμε την επιλογη allow background data

Είμαι με 5.12.17 αλλά δεν έχω την τελευταία επιλογή Allow bg data που αναφέρεις! πως γίνεται αυτό; (έχω μια SIM μέσα)

Αυτά...

Καλησπέρα, με την τελευταια dev δεν μπορώ να κάνω συγχρονισμό, μου λέει ότι έχω 814 δεδομένα που δεν έχουν συγχρονιστεί αλλά όταν πατάω συγχρονισμός τώρα, μετά από 2 δευτερόλεπτα σταματάει. Είμαι με WiFi ανοιχτό. Έχει πρόβλημα ο σερβερ ή η τελευταία dev;

Τώρα το έχεις αφήσει ως έχει ή έκανες τιποτα? Σκέφτομαι να το πάω να του ρίξει κανείς καμμία ματιά αλλά θα βγάλω άκρη?

Αν δεν θέλεις να το στείλει πίσω παρτο http://m.aliexpress.com/item/32508050921.html και κάνε την αλλαγή, 15λεπτα υπόθεση είναι,τόσο χρειάστηκα σε ανάλογα κινητά με παρόμοια ακουστικά.

Παιδια κατι ασχετο..αξιζει ανταλλαγη το redmi note 2 με zte nubia z7 max?

Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB  + Watch 5 44mm

Είμαι με 5.12.17 αλλά δεν έχω την τελευταία επιλογή Allow bg data που αναφέρεις! πως γίνεται αυτό; (έχω μια SIM μέσα)

Η επιλογή βρίσκεται στην εφαρμογή security. Αν προσέξεις στο αρχικό μου μηνυμα γράφω ακριβώς τη διαδρομη

Ναι βρε, εκεί πήγα. Δεν έχω τέτοια επιλογή...

δες εδώ: http://postimg.org/image/pim9w4ttd/

Αυτά...

Καλησπέρα,

Ζητώ εκ των προτέρων συγγνώμη εάν έχει ήδη απαντηθεί το ερώτημά μου, αλλά το thread είναι τεράστιο. Στο ερώτημα:

Λόγω κουπονιού που έχω, προτιμώ να κάνω την αγορά από το geekbuying. Ποια από τις δύο εκδόσεις πρέπει να επιλέξω;

http://www.geekbuying.com/item/Xiaomi-Redmi-Note-2-Standard-4G-Smartphone-5-5-Inch-FHD-Screen-2GB-16GB-64bit-Helio-X10-Octa-Core-3060mAh-13-0MP---White-354977.html

http://www.geekbuying.com/item/Xiaomi-Redmi-Note-2-4G-Smartphone-5-5-Inch-FHD-Screen-2GB-16GB-64bit-Helio-X10-Octa-Core-MIUI-V7-3060mAh-13-0MP---Gray-351517.html

Υποτίθεται ότι η δεύτερη κι ακριβότερη είναι η έκδοση FDD-LTE, αλλά δε βλέπω διαφορές στις μπάντες του 4G ανάμεσα στις δύο εκδόσεις. Έχει αγοράσει κανείς την πρώτη έκδοση;

Ευχαριστώ πολύ!

το ίδιο πρόβλημα ακριβώς και εγώ αντιμετωπίζω, να το στείλω για επισκευή στη Κίνα μου είπαν από το vickmall. Δεν παίζει κάτι τέτοιο, να περιμένω 'κανα τρίμηνο να το παραλάβω πίσω, και παρήγγειλα ανταλλακτικό από ebay να το φτιάξω μόνος μου. Κρίμα τη συσκευή την έχω λιγότερο από μήνα..

το ίδιο πρόβλημα ακριβώς και εγώ αντιμετωπίζω, να το στείλω για επισκευή στη Κίνα μου είπαν από το vickmall. Δεν παίζει κάτι τέτοιο, να περιμένω 'κανα τρίμηνο να το παραλάβω πίσω, και παρήγγειλα ανταλλακτικό από ebay να το φτιάξω μόνος μου. Κρίμα τη συσκευή την έχω λιγότερο από μήνα..

για δωσε λινκ φιλε μου να το εχουμε στα υποψην!! :)

Και απο αγγλια κιολας μια χαρα!!εννοειται καλυτερα μονος σου να το φτιαξεις το κινητο ανοιγει πολυ ευκολα!Ευχαριστω για το λινκ!

Και απο αγγλια κιολας μια χαρα!!εννοειται καλυτερα μονος σου να το φτιαξεις το κινητο ανοιγει πολυ ευκολα!Ευχαριστω για το λινκ!

το κακό είναι ότι θα χάσω την εγγύηση, κι αν συμβεί κάτι άλλο....

Θα φανει αμα το ανοιξεις λες?