mol Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 τι να σεταρεις; δε χρειαζεται τιποτα. απλα την κουμπωνεις στο τηλεφωνο και ειναι οκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SV9ANJ Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 Είναι φοβερό το πως έχετε ασχοληθεί τόσο πολύ με την μπαταρία! Πραγματικά το κινητό εγώ που πήρα το prime στα 160 ευρώ δεν υπάρχει σε αυτά τα λεφτά κάτι καλύτερο, καινούργια συσκευή. Ή το απλό στα 135 περίπου. Γκρινιάζεται ενώ κάθε ρομ που βάζεται δεν λέτε πως κάνετε την εγκατάσταση, τι εφαρμογές έχετε πάνω. Αλλά και πάλι πείτε μου ένα κινητό καλύτερο σε αυτά τα λεφτά από το RN2! Και όπως λέει και ο φίλος SV9NJ μια μπαταρία εξτρά ή ένα power bank κάνεις την δουλειά σου. Έχω βάλει μόνο την ελληνική devs και μέχρι στιγμής μπορώ να πω 3-4 ρομς που έχουν καταπληκτική μπαταρία και με μια εφαρμογή όπως το redmi note 2 tool έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. edit: Και το πιο σημαντικό αφήνουμε πάνω από μια ώρα την φόρτιση μετά το 100%. Και ένα παράδειγμα με την 16.1.29 devs ελληνική είχα 100% σε 90% μετά από 6 ώρες με μεσαία χρήση. Μια που το ανάφερες τι ρυθμίσεις έχεις στο redmi note 2 tool ;;Κάνει δουλειά;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaf_4 Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 Μια που το ανάφερες τι ρυθμίσεις έχεις στο redmi note 2 tool ;;Κάνει δουλειά;; Κάνει δουλειά εννοείται. Εγώ το έχω στο unlimited, 2 cores, 806Mhz, Set on boot και με μια επανεκκίνηση είσαι έτοιμος. Παράθεση zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ! Xiaomi Pocophone F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 http://forum.xda-developers.com/redmi-note-2/development/xposed-framework-miui-7-1-t3320102 Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis91 Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 http://forum.xda-developers.com/redmi-note-2/development/xposed-framework-miui-7-1-t3320102 Το εχω εγκαταστησει και δουλευει επιτυχως. Ως τωρα το amplify και το greenify δουλευουν ρολοι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 το minminguard και πολλα αλλα δεν τα κατεβαζει απο το xposed installer.Επισης μερικα Modules προκαλουν bootloop οποτε προσοχη. Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SV9ANJ Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 Κάνει δουλειά εννοείται. Εγώ το έχω στο unlimited, 2 cores, 806Mhz, Set on boot και με μια επανεκκίνηση είσαι έτοιμος. Οκ ευχαριστώ θα το δοκιμάσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P4nos Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 Wallpapers for Xiaomi MIUI Εδώ θα τη βρεις σίγουρα! ;) THANK YOU MAN! Μετά το τελευταίο update η άτιμη είχε φύγει και δεν ήξερα πως θα την βρω! :p :thanks: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
referi Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 (edited) Παίδες το δικό μου φοράει dev.eu δηλαδή ευρωπαϊκή.διάφορες από την ελληνική;;επίσης αν θελησω κατεβαζω την νεα dev απλά και την κάνω εγκατασταση ή χρειάζεται να μεσολαβήσει κάτι ενδιάμεσα; Καμια βοήθεια παιδιά.. Edited February 23, 2016 by referi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zenix Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 Μολις πουλησα το δικο μου. Παμε γι αλλα. Φτηνοτερο και με μεγαλη μπαταρια. Εχω ηδη σταμπαρει 2-3 γυρω στο 100αρικο. :) Παράθεση Mecool M8s Pro L - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 Μολις πουλησα το δικο μου. Παμε γι αλλα. Φτηνοτερο και με μεγαλη μπαταρια. Εχω ηδη σταμπαρει 2-3 γυρω στο 100αρικο. :) Με 20euro παίρνεις powerbank 17600mah από ελλάδα!!! Για σκέψου το λιγάκι πριν δώσεις το 100στάρικο για smartphone:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foler Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 Μολις πουλησα το δικο μου. Παμε γι αλλα. Φτηνοτερο και με μεγαλη μπαταρια. Εχω ηδη σταμπαρει 2-3 γυρω στο 100αρικο. :) 150$ redmi 3 και ξεχνάς ποτέ φορτισες τελευταία φορά.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiross4 Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 Ναι, 4,5 ώρες οθόνη είναι χαντακωμα της συσκευής.. Να δω τι άλλο θα ακούσουμε οι 4,5 ωρες δεν ειναι χαντακωμα συσκευης...η μπαταρια λεω εχει χαντακωση την συσκευη...χαθηκε να της δωσουν μια 3500mah? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galiatsogio Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 Δηλαδή ρε παιδιά δεν υπάρχει μπαταρία στα μέτρα μας με περισσότερα mAh ώστε να καλυφθεί και αυτή η ανάγκη; Ούτε καν στο aliexpress ούτε ebay; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pontokeras Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 (edited) Κάνει δουλειά εννοείται. Εγώ το έχω στο unlimited, 2 cores, 806Mhz, Set on boot και με μια επανεκκίνηση είσαι έτοιμος. Ολα αυτά σχετικά με το redmi Note 2 Tool για να γίνουν...απαραίτητη προυπόθεση είναι να φοράει dev ?....επειδή εγώ φοράω την Ελληνική μεν .....αλλά stable 7.1.3.0 Εβαλα και το battery calibration και μου έλεγε "root your device first"....και όσων γνωρίζω οι stable δεν είναι root. Αν είναι και το redmi tool να θέλει να είσαι root τότε χρειάζομαι οπωσδήποτε σίγουρα αυτές τις 2 εφαρμογές...οπότε θα με ενδιέφερε να μου πει κάποιος ΠΩΣ θα κάνω root το τηλέφωνο αλλά με stable ρομ μέσα...νομίζω ότι γίνεται...κάπου είχα διαβάσει τον οδηγό αλλά ψάχνω και δεν τον βρίσκω. Edited February 22, 2016 by pontokeras Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tora33 Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 Μολις πουλησα το δικο μου. Παμε γι αλλα. Φτηνοτερο και με μεγαλη μπαταρια. Εχω ηδη σταμπαρει 2-3 γυρω στο 100αρικο. :) πόσο μεγάλη μπαταρία !!!! , 10.000 mAh είναι καλά ? http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_204428.html (μάλλον θα θέλεις και καλά χαρακτηριστικά , οπότε άκυρο το παραπάνω) Παράθεση OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaf_4 Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 Ολα αυτά σχετικά με το redmi Note 2 Tool για να γίνουν...απαραίτητη προυπόθεση είναι να φοράει dev ?....επειδή εγώ φοράω την Ελληνική μεν .....αλλά stable 7.1.3.0 Εβαλα και το battery calibration και μου έλεγε "root your device first"....και όσων γνωρίζω οι stable δεν είναι root. Αν είναι και το redmi tool να θέλει να είσαι root τότε χρειάζομαι οπωσδήποτε σίγουρα αυτές τις 2 εφαρμογές...οπότε θα με ενδιέφερε να μου πει κάποιος ΠΩΣ θα κάνω root το τηλέφωνο αλλά με stable ρομ μέσα...νομίζω ότι γίνεται...κάπου είχα διαβάσει τον οδηγό αλλά ψάχνω και δεν τον βρίσκω. Δεν είχα stable ποτέ. Δεν ξέρω οπότε εάν όντως το ροοτ παίζει απροβληματιστα σε τέτοια Ρομ. Αλλά ναι το redmi note 2 tool θέλει να είσαι ροοτ. πόσο μεγάλη μπαταρία !!!! , 10.000 mAh είναι καλά ? http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_204428.html (μάλλον θα θέλεις και καλά χαρακτηριστικά , οπότε άκυρο το παραπάνω) Δεν είναι για όλους το κινητό. Ελπίζω να έχει η νέα συσκευή του το ίδιο υποστήριξη με τη xiaomi. Και εγώ προσωπικά πλέον δεν θα απαντώ σε ερωτήσεις για την διαρκεία της μπαταρίας. Ο καθένας μας έχει τις ανάλογες γνώσεις και κριτική για να αντιλαμβάνεται τι συσκευή έχει στα χέρια του. Παράθεση zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ! Xiaomi Pocophone F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgiosimeoni Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 Αντικειμενικα παντως μιλωντας για μπαταρια, το κινητο εχει θεμα. Εχοντας αλλαξει πολλα κινητα τα τελευταια χρονια μπορω να πω πως πρωτη φορα αναγκαζομαι να κυκλοφορω με powerbank στην τσαντα μου. Το πουλαω και γω πολυ κοντα στην τιμη που το αγορασα και παω για Zuk Z1. Ισως φταιει η mediatek που δεν δινει τον κωδικα του kernel για να ασχοληθουν λιγο σοβαρα μαζι του οι developers. Επισης ολοι ξερουμε πως βασει επεξεργαστη οι δυνατοτητες του κινητου ειναι πολυ μεγαλυτερες απο αυτες που προσφερει αυτη τη στιγμη, σαν να κρατας ενα αγριμι στο κλουβι του με λιγα λογια. Επιστρεφω πανευτυχης σε qualcomm, καλη συνεχεια σε ολους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 Αντικειμενικα δεν εχει κανενα θεμα. Δεν εχω αλλαξει 40 τηλεφωνα, αλλα 5 ωρες ειναι ενα εξαιρετικο νουμερο. Τωρα αν σας εχει wakelock το facebook messenger 8000 φορες στην καθισια του και το αγνοειτε, ε δεν ξερετε να κανετε δουλεια. Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgiosimeoni Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 Αντικειμενικα δεν εχει κανενα θεμα. Δεν εχω αλλαξει 40 τηλεφωνα, αλλα 5 ωρες ειναι ενα εξαιρετικο νουμερο. Τωρα αν σας εχει wakelock το facebook messenger 8000 φορες στην καθισια του και το αγνοειτε, ε δεν ξερετε να κανετε δουλεια. Κατανοω την θεση σου ομως ασχετο δεν με λες, πρεπει να σεβαστεις την αποψη μου, δεν ειχα κανενα wakelock και καμια απολυτως απωλεια τετοιου ειδους. Με το ζορι μου εβγαζε 3 ωρες SOT. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaf_4 Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 Νέα devs με 7 το πρωί χωρίς μπαταρία μέχρι τώρα. 71% μπαταρία και 1 ώρα ενεργή οθόνη. Καλή φαίνεται τελικά και σ αυτό το τομέα η 6.2.18 Παράθεση zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ! Xiaomi Pocophone F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 Κάνει δουλειά εννοείται. Εγώ το έχω στο unlimited, 2 cores, 806Mhz, Set on boot και με μια επανεκκίνηση είσαι έτοιμος. Από κάτω που έχει 4 Profile, ποιο επιλέγουμε;; Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 Κατανοω την θεση σου ομως ασχετο δεν με λες, πρεπει να σεβαστεις την αποψη μου, δεν ειχα κανενα wakelock και καμια απολυτως απωλεια τετοιου ειδους. Με το ζορι μου εβγαζε 3 ωρες SOT. Ναι, δεν το λεω για σενα, με το giorgosmc το εχουμε πει 17 φορες σε αυτο το φορουμ και το αλλο αλλα τπτ, ωσαν να μην υπαρχει. 3 ωρες δεν ειναι φυσιολογικό οπως καταλαβαινεις (χωρις παιχνιδια). Εγω τη μοναδική φορά που ειδα 3 ωρες και κατι ηταν οταν ειχα ανοιχτα για 2+ ωρες το ραδιόφωνο, τη μουσικη, το bluetooth, με το οποιο εστελνε τη μουσικη σε εξωτερικα ηχεια, τα δεδομενα που σερφαριζε συνεχως, το wifi hotspot που εστελνε ιντερνετ στο ταμπλετ που σερφαριζε κιαυτο.. Ε, εντάξει, μονο ευχαριστώ εχω να πω στο κινητακι μου. Και αισίως επιασα στα χερια μου το LG G2 με την παροιμιώδη μπαταρία, ε σας διαβεβαιω ειναι σημαντικα χειροτερο ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Από κάτω που έχει 4 Profile, ποιο επιλέγουμε;; Απο κατω προς τα Πανω ειναι το ποσο γρηγορα θα πιανει τη max συχνοτητα Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 Απο κατω προς τα Πανω ειναι το ποσο γρηγορα θα πιανει τη max συχνοτητα Ποιο επιλέγουμε όμως; Αυτό που έχω στη φωτογραφία είναι ΟΚ; https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160222/43e9485dc362dfd8678e6abadd99ba51.jpg Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lucifer2223 Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 Ποιο επιλέγουμε όμως; Αυτό που έχω στη φωτογραφία είναι ΟΚ; https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160222/43e9485dc362dfd8678e6abadd99ba51.jpg Ναι, αυτες ειναι οι ρυθμισεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts