mol Δημ. February 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2016 Εφοσον αντιμετωπιζεις θεματαλια, ξανα περασε οποια ρομ θες, αλλα με κλιν ινσταλ αυτη τη φορα. Και τον εσωτερικο θα ελεγα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. February 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2016 Νάι αλλά δεν..... Δεν το είχα δει ξανά αυτό γιαυτό και ρωτησα. Μιλάω για twrp πάντα. Οχι, συμβαινει. Κανε αντιγραφη οσα χρειαζεσαι στον υπολογιστή, διαμορφωση μεσα απο το τηλεφωνο και ξανα μεσα. Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filosofos77 Δημ. February 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2016 Οχι, συμβαινει. Κανε αντιγραφη οσα χρειαζεσαι στον υπολογιστή, διαμορφωση μεσα απο το τηλεφωνο και ξανα μεσα. Οκ,κάτι για τέλος ή global δεν έχει ελληνική γλώσσα αλλά στο location settings τί χώρα επιλέγω μην κάνω καμία πατάτα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. February 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2016 Δε βαζεις αγγλικα που ειναι all time classic? Κινεζικα μπορει να μην ξερεις καλα Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Keraunos Δημ. February 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2016 Εφοσον αντιμετωπιζεις θεματαλια, ξανα περασε οποια ρομ θες, αλλα με κλιν ινσταλ αυτη τη φορα. Και τον εσωτερικο θα ελεγα Βαλε την 7.0.8 multi eu και αφησε το να κάνει μόνο του αναβαθμιση.Για καποιο λογο δεν είναι το ίδιο αρχείο με αυτό που κατεβαζουμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panospc Δημ. February 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2016 Οκ,κάτι για τέλος ή global δεν έχει ελληνική γλώσσα αλλά στο location settings τί χώρα επιλέγω μην κάνω καμία πατάτα??Βάλε Μαλαισία που έχει σχεδόν ίδιες μπάντες με Ελλάδα, αν βάλεις χώρα που δεν υποστηρίζει 4G δεν θα μπορείς να ενεργοποιήσεις το 4G από τις ρυθμίσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasthess_82 Δημ. February 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2016 Ρε παιδιά για την μεταφορά αρχείων στον υπολογιστή μέσω ftp που βρίσκεται στα αρχεία πώς γίνεται? Ανοίγω έναν browser στον υπολογιστή (πχ mozilla)κ στην γραμμή διεύθυνσης γράφω ότι μου δείχνει στο τηλέφωνο όταν παταω το ftp?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xetasa Δημ. February 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2016 Καλησπέρα σας, σκέφτομαι να πάρω το κινητό από κίνα αλλά δεν θέλω να ασχοληθώ με φλασαρίσματα, αλλαγή rom κλπ Ηθελα λοιπόν να σας ρωτήσω εάν το 4G της WIND θα δουλεύει (η μπάντα 800). Επίσης το κινητό έρχεται με 2 sim + sd ή η sd μπαίνει στη μια θέση από τις 2 sim? ή μηπως δεν παίρνει καθόλου sd? Sorry αλλά έχω μπερδευτεί λίγο με τόσες κινέζικες συσκευές:) Από εδώ σκέφτομαι να το πάρω http://www.banggood.com/Xiaomi-Redmi-Note-2-Dual-4G-5_5-inch-16GB-MTK-X10-2_0GHz-Octa-core-Smartphone-p-992911.html?utm_source=tradetracker&utm_medium=tradetracker_sp&utm_campaign=12&utm_content=Rosalia Παράθεση πριν:nokia n82+5800+x6+n8 SlimModed by Lagoskon+lumia 800+920+820+830+925+1020+930, huawei p8 lite+p9 lite+mate 10 pro, iphone 5c+5+5s+6, Xiaomi Redmi note 2+ redmi 3s gold+ redmi note 3 pro+Redmi Note 4+Redmi Note 5+Mi A1+Mi8 6/64+Mi9 6/128+Poco F3, samsung galaxy s3+s3 mini+s4+s6+s7+s7 edge+s8 plus+s9plus+s10 plus 8/128+note 9+Note 10 plus+s20 fe 5G+s21fe+s21ultra+s21plus+s22 plus+s23plus τώρα: s23 ultra 8/256 & s21 fe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas234 Δημ. February 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2016 Πας στο πρωτο ποστ. Διαβαζεις τις οδηγιες για να περασεις το twrp. Οταν το κανεις ενημερωσε μας Δεν κατάφερα να τήν περάσω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filosofos77 Δημ. February 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2016 Βαλε την 7.0.8 multi eu και αφησε το να κάνει μόνο του αναβαθμιση.Για καποιο λογο δεν είναι το ίδιο αρχείο με αυτό που κατεβαζουμε Παίζει ευκαιρο κάνα link από stable multi γιατί εδώ καί 2 ώρες παλευω να περάσω είτε multi είτε ελληνική με κάθε τρόπο που υπάρχει ως ξέρουμε για update καί εκεί που αρχίζει πετα fault. Τουλάχιστον να πάω πάλι από αρχή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kolkoskylo Δημ. February 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2016 Καμία βοήθεια παιδιά. Πως να απενεργοποιήσω το αίτημα για PIN; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. February 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2016 (edited) Καλησπέρα σας, σκέφτομαι να πάρω το κινητό από κίνα αλλά δεν θέλω να ασχοληθώ με φλασαρίσματα, αλλαγή rom κλπ Ηθελα λοιπόν να σας ρωτήσω εάν το 4G της WIND θα δουλεύει (η μπάντα 800). Επίσης το κινητό έρχεται με 2 sim + sd ή η sd μπαίνει στη μια θέση από τις 2 sim? ή μηπως δεν παίρνει καθόλου sd? Sorry αλλά έχω μπερδευτεί λίγο με τόσες κινέζικες συσκευές:) Από εδώ σκέφτομαι να το πάρω http://www.banggood.com/Xiaomi-Redmi-Note-2-Dual-4G-5_5-inch-16GB-MTK-X10-2_0GHz-Octa-core-Smartphone-p-992911.html?utm_source=tradetracker&utm_medium=tradetracker_sp&utm_campaign=12&utm_content=Rosalia Το κινητό είναι 2 σιμ και 1 micro sd. Η θέση της sd είναι χώρια. Η μπάντα η 800 απ όσο ξέρω δεν δουλευει. Αν δεν θέλεις να ασχοληθείς με φλασαρίσματα ζήτα τουλάχιστον να σου περάσουν μια Ελληνική ρομ. Edited February 17, 2016 by geoanto555 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis92 Δημ. February 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2016 Γνήσιο πίσω καπάκι σαν το original σε μαυρο που μπορω να βρω ; http://www.ebay.com/itm/Slim-Battery-Door-Hard-Replace-Housing-Back-Cover-Case-For-Xiaomi-Redmi-Note2-/252121901014?var=550964073535&hash=item3ab3a2e7d6:m:msQMLe0qLsLgjPZzXjZbAgQ http://www.ebay.com/itm/Battery-Case-Replacement-Styleswap-Back-Cover-Housing-For-Xiaomi-Redmi-Note-2-/262270130971?var=561017750971&hash=item3d10849b1b:m:msRC_8qs5wWii3JrLNCHpRQ Τα 2 παραπανω μουφεξ η οπως το Original με τη ιδια ποιοτητα ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. February 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2016 Καμία βοήθεια παιδιά. Πως να απενεργοποιήσω το αίτημα για PIN; Ρυθμίσεις/ Πρόσθετες ρυθμίσεις/ Ασφαλεια και απορρητο/ Κλείδωμα κάρτας σιμ... κλπ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kolkoskylo Δημ. February 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2016 Ρυθμίσεις/ Πρόσθετες ρυθμίσεις/ Ασφαλεια και απορρητο/ Κλείδωμα κάρτας σιμ... κλπ Είμαι με stable 7.0.8.0 και δεν έχω τέτοια επιλογή στις "πρόσθετες ρυθμίσεις". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. February 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2016 Είμαι με stable 7.0.8.0 και δεν έχω τέτοια επιλογή στις "πρόσθετες ρυθμίσεις". Διαβάζω είναι bug της 7.0.8.0 και δεν εμφανιζει καθόλου το μενου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nifitsa_kakia Δημ. February 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2016 Ρε παιδιά για την μεταφορά αρχείων στον υπολογιστή μέσω ftp που βρίσκεται στα αρχεία πώς γίνεται? Ανοίγω έναν browser στον υπολογιστή (πχ mozilla)κ στην γραμμή διεύθυνσης γράφω ότι μου δείχνει στο τηλέφωνο όταν παταω το ftp?? Δεν ανοίγεις browser, αλλά από την έναρξη πατάς "υπολογιστής" και βάζεις πάνω τη διεύθυνση. Παράθεση :luck: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2016 Δεν κατάφερα να τήν περάσω Τι προβλημα εχεις και δε περναει το twrp? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiross4 Δημ. February 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2016 παιδια μηπως εχει βγει καμμια μπαταρια μεγαλυτερη που να κανει για το κινητο η καμμια θηκη με μπαταρια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosmc Δημ. February 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2016 (edited) ------------ Edited February 17, 2016 by giorgosmc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filosofos77 Δημ. February 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2016 Τελικά απεκτησα πολύ σοβαρό πρόβλημα,ή συσκευή μπικαρισε από μπλοκάρισμα πάγωμα το υπολογιστή κατά την εισαγωγή rom. Δεν έχω παρά την εισαγωγή της ένδειξης mi κατά το αναμα και λευκή οθόνη. Κάπου είχα δει εγκατάσταση με flash tool αλλά πού? Οποία βοήθεια θα μου ήταν πολύτιμη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosmc Δημ. February 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2016 (edited) Παιδια μολης εγκατεστησα την aicp απο εδω http://forum.xda-developers.com/redmi-note-2/orig-development/rom-android-ice-cold-project-10-0-t3288971, τωρα αυτο που μενει ειναι να εγκαταστησω απο twrp και τα gapps, χρειαζετε παλι καποιο wipe? και θελω να μου πειτε επειδη αυτη τη στιγμη κατεβαζω τα gapps, για redmi note 2 τα σωστα ειναι αυτα? >> ARM 64/5.1/stock? edit: Επισης οταν πατησα το superSu απ τις ρυθμησεις μου εβγαλε κατι για ενα αρχειο script αν επιθυμω να εγκατασταθει και πριν διαβασω καλα καλα τι εγραψε επειδη ειμαι παντελως ασχετος πατησα πισω και δε μου το εκανε εγκατασταση Μηπως ηταν κατι σημαντικο αυτο το ''script'' και επρεπε να το εγκαταστησω? Please παιδια βοηθηστε καποιος γιατι ειμαι παντελως ασχετος και τα εχω βρει μπαστουνια σας παρακαλω βοηθηστε αν μπορειτε για να μη κανω καμια βλακεια και κατατσρεψω τησυσκευη ειμαι εντελως ασχετος απο root και τα σχετικα Edited February 17, 2016 by giorgosmc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kolkoskylo Δημ. February 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2016 Διαβάζω είναι bug της 7.0.8.0 και δεν εμφανιζει καθόλου το μενου... Σ΄ευχαριστώ για τη διάθεσή σου να βοηθήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tora33 Δημ. February 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2016 Τελικά απεκτησα πολύ σοβαρό πρόβλημα,ή συσκευή μπικαρισε από μπλοκάρισμα πάγωμα το υπολογιστή κατά την εισαγωγή rom. Δεν έχω παρά την εισαγωγή της ένδειξης mi κατά το αναμα και λευκή οθόνη. Κάπου είχα δει εγκατάσταση με flash tool αλλά πού? Οποία βοήθεια θα μου ήταν πολύτιμη. http://en.miui.com/thread-194310-1-1.html Παράθεση OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filosofos77 Δημ. February 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2016 :worry:http://en.miui.com/thread-194310-1-1.html Ευχαριστώ, θα το δούλεψω το απόγευμα καί νά δω τι θα καταφέρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts