Jump to content

Redmi Note 2

telefoneri
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

το κατεβαζω τωρα και θα σε πω αυριο πως τρεχει!! :)

Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB  + Watch 5 44mm

• Απαντήσεις 14,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

το κατεβαζω τωρα και θα σε πω αυριο πως τρεχει!! :)

Σε ευχαριστώ φιοε μου! Θα αναμενω νέα σου :)

Ακομα 10 λεπτα εχει για να δουμε!!το επαιξες στο ισορροπημενη η υψηλη αποδοση?

Edit:μόλις τελείωσα την πρώτη λίστα και το παιχνίδι έτρεχε άψογα. Περισσότερα αύριο

Edited by johnnyman25

Αντε να έρθει και το δικό μου.

Παραγγελία από vickmall 9/1 σήμερα βλέπω ακόμη Σιγκαπούρη.

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160123/aaf2577c3093861263b7bbbebe460ff8.jpg

Λέτε να έχω μέλλον ακόμη ;

και εγω στις 9 παρηγγειλα και ρωτησα στο vickmall τι γινεται με το trucking number γιατι μου δειχνει οτι ειναι ακομα αεροδρομιο?

Hi dear friend

thank you so much for your support and trust

for your order100025152 which we sent it out with tracking number RF373579972SG

i have checked that parcel were stuck in Singapore airport now which wait to be process and fly out,

we are very sorry for the delay and made much inconvenience for you,

we have asked 4px company for the reason,they told us that "Operating system due to a comprehensive upgrade of the operating system in Singapore has led to delays in cargo operations for nearly a week"

so all packages got delay,

they informed to us that everything will be back normal this week,

so hope each one of you can wait a few days again

thanks in advance.

Ρε παιδιά πως μπορώ να βάλω μια εφαρμογή στις εξαιρέσεις;;;;; εχω το gravity screen αγορασμένο κ ενώ δουλεύει μια χαρά αν το αφήσω με κλειστή οθόνη για πάνω από 30 λεπτά μου το κλείνει. Εννοείτε πες το έχω κλειδώσει δηλ όταν πατάω το πλήκτρο με τις γραμμές είναι με κλειδαριά. Στο κέντρο ασφάλεια στις εξαιρέσεις έχει μόνο αφαίρεση από εξαιρέσεις εγώ θέλω προσθήκη. Έχω stable 7.0 root αυτόματη έναρξη φυσικά στο κέντρο ασφ.

Καλημέρα, τελικά έκανα καθαρή εγκατάσταση από τον οδηγό στην πρώτη σελίδα και ήταν παιχνιδάκι. Το προτείνω σε όσους το φοβούνται και τους ενθαρρύνω να "παίξουν" άφοβα με τις ρομ.

Εγώ δεν το βρίσκω και τόσο τρομερό πάντως, αλλά αν θέλεις να έχεις το su, δεν χρειάζεται φλασαρισμα. Απλώς κατέβασε το από play store, δώσε του Ρουτ (για τελευταία φορά :happy:), κάνε αναβάθμιση το bin, reboot και είσαι ok.

Αν κανείς αναβάθμιση την τελευταία dev, θα χρειαστεί πάλι αναβάθμιση το bin και reboot. Αυτα..!

Αναβάθμιση δυσκολα να κανω απο τη στιμγη που ολα δουλευουν ρολοι ειδικα η αυτονομια.Οκ αυτο που λες αλλα ετσι απλα αλλαζω εφαρμογη Super user.Δε θα εχω κανενα θεμα με conflict λογω Κεντρου Ασφαλειας κλπ?Βασικα τι το ψειριζω κανω ενα Nandroid και δοκιμαζω τσακα τσακα.

16 δολάρια όμως, αξίζουν θεωρείς;

Γι αυτό δείξε μας φωτο! Χα χα

Κοιτα ακριβουτσικη ειναι αλλα επειδη τα πηρα ολα μαζι δε μου φανηκε τοσο. Εδωσα 151 ευρω και πηρα τη συσκευη με δωρο τη θηκη σιλικονης και το Screen protector,το Nilkin tempered Glass και τη Nilkin hard case και αυτο το Back cover. Ειχα και ενα κουπονι 5 Usd οποτε μια χαρα μου βγηκε. Εν τω μεταξυ αρχικα ειχα παραγγελει ασπρη και μετα απο 1 ωρα τους εστειλα mail οτι αλλαξα γνωμη και θελω μαυρη με ασημι πλαισιο. Δεν το ειδαν καν και μου εστειλαν το πακετο με την ασπρη τους γκρινιαξα και μου εστειλαν free την μαυρη. Αρα με 16 USD πηρα 2 καπακια!

Αντε να έρθει και το δικό μου.

Παραγγελία από vickmall 9/1 σήμερα βλέπω ακόμη Σιγκαπούρη.

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160123/aaf2577c3093861263b7bbbebe460ff8.jpg

Λέτε να έχω μέλλον ακόμη ;

Δεν θελω να σε απογοητευσω αλλα σε 4 5 μερες ξεκιναει η επισημη αργια της Κινας και για κανενα 20ημερο δεν δουλευει τιποτα. Εαν εχει φυγει απο Vickmall και το εχει παραλαβει η SG Post και το εχει στην Μαλαισια θα σου ερθει οπου ναναι.Αλλιως.....Βαλε κανενα μηνα σιγουρα απο την παραγγελια. Εμενα παντως για Vickmall αργησε. 2/1 παραγγελια μου ηρθε 21. Συνηθως κανουν 2 εβδομαδες το πολυ.

Ακομα 10 λεπτα εχει για να δουμε!!το επαιξες στο ισορροπημενη η υψηλη αποδοση?

Edit:μόλις τελείωσα την πρώτη λίστα και το παιχνίδι έτρεχε άψογα. Περισσότερα αύριο

Φιλε μου σε ισορροπημένη απόδοση ενοεις στις ρυθμίσεις της συσκευής ή στις ρυθμίσεις του παιχνιδιού?

Στις ρυθμίσεις της συσκευής. Στο παιχνίδι άμα είδα καλά δεν έχει ρυθμίσεις για τα γραφικά

Παιδια σας χαιρετω!

Με περηφανια σας ενμερωνω οτι και εγω προσεχως εντος λιγων ημερων θα ειμαι ενας Νεος κατοχος Redmi Note 2 2,2Ghz 32Gb.

Απλα ηθελα να ρωτησω επειδη προτιμω να ΜΗΝ πειραζω κατι οταν δεν ειναι αναγκαιο, Το κινητο το παραγγειλα και θα ερθει με ΑγγλικοΚινεζικα αφου ετσι και αλλιως εγω στα κινητα μου γενικοτερα δουλευω μονο την αγγλικη γλωσσα. Θα χρειαστει λετε να περασω καινουρια Φλασια ή να το αφησω ως εχει?

Ευχαριστω!

Εφόσον σου έρθει με την επίσημη αγγλοκινεζικη 7.1.κατι, δεν χρειάζεται να την πειράξεις αφού θα λαμβάνεις αυτόματα όλες τις ενημερώσεις για το κινητό σου από την xiaomi απ'ευθειας . Εσύ θα χρειαστεί να περάσεις το play store. Με μια μικρή αναζήτηση στο miui forum μπορείς να δεις πως να το κάνεις. Δεν είναι τίποτα.

Στις ρυθμίσεις της συσκευής. Στο παιχνίδι άμα είδα καλά δεν έχει ρυθμίσεις για τα γραφικά

Μπορείς να μου πεις που να πάω για αυτή τη ρύθμιση? Επίσης το παιχνίδι όταν λες δε σου κολαγε καθόλου ούτε ελάχιστα το ,frame rate ενοω?

Είναι μέσα στις ρυθμίσεις μπαταρίας! Δεν κολλάει όχι. Μερικά σπασιματακια μονο

Είναι μέσα στις ρυθμίσεις μπαταρίας! Δεν κολλάει όχι. Μερικά σπασιματακια μονο

Ναι αυτά τα σπασιματακια λέω κι εγώ ότι κάνει που που :/ λες να είναι του παιχνιδιού?

Edited by giorgosmc

Γεια σας και πάλι, λοιπόν μετά από μια φαινομενικά σωστή εγκατάσταση της τελευταίας stable δεν μου βρίσκει κάρτα σιμ στην πρώτη θέση ενώ στην δεύτερη την ίδια κάρτα την βρίσκει. Κάποια βοήθεια; Ευχαριστώ

Ρε παιδιά πείτε μου επειδή έχω φάει το τόπο να ψάχνω πως μπορώ να κάνω τα games να αποθηκεθοντε στη microsd και που μπορώ να δω που είναι αποθηκευμένα τα games μου και ένα τρόπο να τα μεαφερω από την εσωτερική μνήμη στη micro sd έλεος να μη μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο με το gingebread που ειχα στο xperia μπορούσα και δε γίνετε εδώ??

Η απάντηση είναι απλά "ναι".

Όταν είχες gingerbread,είχες το πολυ 4gb rom στα καλά τηλέφωνα, όχι 32.

Edited by Roid_rage

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

Mία ερώτηση και από εμένα παιδιά. Που μπορώ να δω ποσες ώρες οθόνης έχω? Το βλέπω κάπου στο κινητό ή πρεπει να κατεβάσω κάποια εφαρμογή?

Ρυθμίσεις - πρόσθετες ρυθμίσεις - μπαταρία - χρηση μπαταρίας - εξοπλισμός - οθόνη

Η απάντηση είναι απλά "ναι".

Όταν είχες gingerbread,είχες το πολυ 4gb rom στα καλά τηλέφωνα, όχι 32.

Ναι το θέμα είναι ότι κατέβασα 4-5 games και μου έφαγε 10 gb και έχω 16 gb απλά μου φαινετε κουλο να μη μπορώ να κάνω μεταφορά και ακόμα πιο κουλο το ότι δεν υπάρχει επιλογή να κατεβενουν απευθείας στη καρτα μνήμης, δηλαδή πιο το νόημα να του βάλω μια 64αρα μόνο για τα τραγούδια και τα βίντεο? Ενώ ότι εφαρμογή παιχνίδι κατεβασω θα πάει στην εσωτερικη? Ακόμα και το 32αρη να έχεις είναι λίγο όταν υπάρχουν παιχνίδια που πιάνουν 2 και 3 gb

επιτελους καταφερα και φλασαρα την cm12.1 που βρισκεται στο needrom.

ακομη μπουταρει....

Την 1.9 βάζεις? Όταν ιό δουλέψεις πες μας εντυπώσεις.. Την άλλη cm γιατί την έβγαλες? Εμένα γέμισε άγνωστο γιατί η εσωτερική μνήμη..

ναι, την 1.9

ηθελα να δοκιμασω την συγκεκριμενη γιατι εχει το xposed ηδη εγκατεστημενο + κατι για clearmotion διαβαζω

Ναι το θέμα είναι ότι κατέβασα 4-5 games και μου έφαγε 10 gb και έχω 16 gb απλά μου φαινετε κουλο να μη μπορώ να κάνω μεταφορά και ακόμα πιο κουλο το ότι δεν υπάρχει επιλογή να κατεβενουν απευθείας στη καρτα μνήμης, δηλαδή πιο το νόημα να του βάλω μια 64αρα μόνο για τα τραγούδια και τα βίντεο? Ενώ ότι εφαρμογή παιχνίδι κατεβασω θα πάει στην εσωτερικη? Ακόμα και το 32αρη να έχεις είναι λίγο όταν υπάρχουν παιχνίδια που πιάνουν 2 και 3 gb

Εγω αυτή τη στιγμή έχω 12 παιχνίδια και δεν τα παίζω όλα, πιάνουν συνολο οι εφαρμογές 12.07gb, ακόμα και το 16αρι να είχα δε θα είχε γεμίσει. Αν παίζεις παραπάνω, σημαίνει ότι θέλεις παιχνιδομηχανή και θες και δύο μπαταρίες την ημέρα. Δε συμβαίνει αυτό γενικά. Οι καρτες μνημης είναι πιο αργές και ευπαθείς, εφόσον καλυπτει η εσωτερική, δεν υπάρχει λόγος να στέλνεις στην κάρτα.

Γίνεται πάντως να γράφονται στην κάρτα, με εφαρμογές στυλ foldermount, αλλα θα πηγαίνουν όλα στην κάρτα, όχι εφαρμογή-εφαρμογή, εγώ δε βλέπω το λόγο.

Μια πλήρης φόρτιση.

Γεια σας και πάλι, λοιπόν μετά από μια φαινομενικά σωστή εγκατάσταση της τελευταίας stable δεν μου βρίσκει κάρτα σιμ στην πρώτη θέση ενώ στην δεύτερη την ίδια κάρτα την βρίσκει. Κάποια βοήθεια; Ευχαριστώ

Απογοήτευση, το ένα από τα δύο που παρήγγειλα από το vickmall τελικά φαίνεται να έχει θέμα με την θέση σιμ 1.Έχω δοκιμάσει να κάνω όλα τα wipes έβαλα και την stable και την Ελληνική dev με καμία δεν βρίσκει σιμ στην θέση 1. Μάλλον είναι φάουλ του vickmall και θα επιστραφεί. Αν είναι όντως έτσι το αναφέρω για αυτούς, συμπεριλαμβάνω και τον εαυτό μου, που το θεωρούσαν αξιόπιστο. Μείον ένα από εμένα. :mad:

Το vickmall τα φτιάχνει;

Μια πλήρης φόρτιση.