MALACHASKOS Δημ. January 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2016 Με όλες τις rom μέχρι τώρα (miui) μου κάνει ένα χαζό. Όταν το τηλ είναι σε αναμονή και κάποιος με καλεί δεν μπορώ να απαντήσω, το μόνο πλήκτρο που λειτουργεί είναι το power Μετά μόλις το κλείσει ο άλλος λειτουργούν όλα τέλεια... Το έχει κάποιος άλλος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonos Δημ. January 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2016 Είναι διαφορετικά τηλεφ. Το ένα είναι το redmi note 2 και το αλλά το redmi 2 pro. Καμμία σχέση :D Διάβασα ότι οι διαφορές είναι στον χρονισμό του επεξεργαστή και ότι το pro έρχεται με 32gb μνήμη. Περίεργο που είναι πιο φτηνό από το απλό. Λες να έχω κάποιο πρόβλημα με το 4g ; Παράθεση iPhone 16 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinos_g7 Δημ. January 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2016 Μα το λέει καθαρά , βάζεις άλλη Rom και όχι του Redmi 2 Note !!! μου το βγάζει κ εμένα αυτό το error βάζοντας την σωστή fastboot Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. January 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2016 Διάβασα ότι οι διαφορές είναι στον χρονισμό του επεξεργαστή και ότι το pro έρχεται με 32gb μνήμη. Περίεργο που είναι πιο φτηνό από το απλό. Λες να έχω κάποιο πρόβλημα με το 4g ; Καλά, δε διάβασες καθόλου το quote που έβαλες; Ειναι άλλο τηλέφωνο λέμε, οχι άλλη έκδοση του ιδιου μοντέλου. Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonos Δημ. January 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2016 Καλά, δε διάβασες καθόλου το quote που έβαλες; Ειναι άλλο τηλέφωνο λέμε, οχι άλλη έκδοση του ιδιου μοντέλου. Πρωινή στραβομαρα ... συγγνώμη. Παράθεση iPhone 16 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xnikos Δημ. January 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2016 Μετα απο ενα ταξιδι σε ολες τις miui roms(stable,ελληνικη,ευρωπαικη,global, κινεζικη developer)εχω μεινη στην κινεζικη stable, λογω των πολυ ομορφων θεματων (themes)... Εχω ενα προβλημα ομως με το επισημο miui appstore... Δεν μπορω να κατεβασω εφαρμογες, μου εμφανιζει μυνημα οτι δεν υπαρχει installer,σημειωτεων οτι υπαρχουν αλλα δυο stores ενσωματωμενα(baidu και ενα ακομα που δεν το γνωριζω) και απο κει κατεβαζω ανετα , οπως επισης και απο αλλα μαρκετ (aptoide κ.α.) ....επισης δεν μπορω να βρω το google installer, ενω της προηγουμενες φορες υπηρχε....εννοειτε οτι ειμαι χωρις google apps...καμια λυση απο καποιον που εχει ασχοληθη με την κινεζικη ρομ ; εχει γινει καθαρη εγκατασταση αν αυτο λεει κατι... βάλε τα gapps από εδώ: http://en.miui.com/thread-44428-1-1.html ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Με όλες τις rom μέχρι τώρα (miui) μου κάνει ένα χαζό. Όταν το τηλ είναι σε αναμονή και κάποιος με καλεί δεν μπορώ να απαντήσω, το μόνο πλήκτρο που λειτουργεί είναι το power Μετά μόλις το κλείσει ο άλλος λειτουργούν όλα τέλεια... Το έχει κάποιος άλλος? είχες κάνει καθαρή εγκατάσταση στην αρχή? μπορείς να δοκιμάσεις μήπως στρώσει με wipe cache +dalvik cache, αλλιώς στο επόμενο update καθαρή εγκατάσταση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MALACHASKOS Δημ. January 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2016 είχες κάνει καθαρή εγκατάσταση στην αρχή? μπορείς να δοκιμάσεις μήπως στρώσει με wipe cache +dalvik cache, αλλιώς στο επόμενο update καθαρή εγκατάσταση. Ναι πάντα καθαρή εγκατάσταση... Με όλες τις rom μου το κάνει, τώρα είμαι με stable 7.1.1 αλλά και με τις dev το ίδιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zenix Δημ. January 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2016 Πρωινή στραβομαρα ... συγγνώμη. Πιες ένα καφεδακι και...όλα καλά :) Παράθεση Mecool M8s Pro L - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STOLIS Δημ. January 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2016 έχω την ίδια και για την ώρα αυτή χρησιμοποιώ. Μεγαλώνει η συσκευή αρκετά σε μέγεθος, αλλά δίνει ωραία αίσθηση στο πιάσιμο (προσωπικό γούστο φυσικά) Καλημέρα, να σου κάνω μια ερώτηση? Με τη συγκεκριμένη θήκη, οι φωτογραφίες με φλας βγαινουν καλές? διότι σε άλλο τηλέφωνο, με παρόμοια θήκη, το φως κοβόταν απ την τρύπα της θήκης και στη φωτό φαινόταν κάτι σαν φωτοστέφανο-λαμψη στη μεριά του φλας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mic31 Δημ. January 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2016 Ναι πάντα καθαρή εγκατάσταση... Με όλες τις rom μου το κάνει, τώρα είμαι με stable 7.1.1 αλλά και με τις dev το ίδιο Παλιά μου το έκανε ένα 1s που είχα, αλλά είχα κάνει βλακεία όταν έβαλα μια μεμβράνη και κάλυψα τον αισθητήρα εγγύτητας. Το τηλέφωνο νόμιζε ότι το είχα στην τσέπη μου, ή ότι ήταν στο αυτί μου. Δοκιμασε να αποεπιλεξεις την επιλογή προστασίας από ανεπιθύμητες κλήσεις στην τσέπη ή κάπως έτσι από τις ρυθμίσεις οθόνης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonos Δημ. January 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2016 Πιες ένα καφεδακι και...όλα καλά :) Άντε να δούμε τώρα σε πόσες μέρες θα έρθει. Τους ζήτησα να μην βάλουν κανένα firmware και να το στείλουν με το official της xiaomi. Αν έχω καταλάβει καλά θα πρέπει να κάνω μόνος μου εγκατάσταση τα gapps και να βάλω και ένα πληκτρολόγιο που να έχει ελληνικά. Έβαλα στην παραγγελία και ένα Nillkin Tempered Glass και πήγαμε στα 140€. Περιμένω να το βάλω δίπλα δίπλα με ένα m8 και ένα s4 που έχω να δω τι ψάρια πιάνει. Παράθεση iPhone 16 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trtr Δημ. January 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2016 Ερώτημα προς κινεζοαγοραστές!!!!! Από Aliexpress ψωνίζουμε; 121€ το βρήκα με 99.2 positive feedback. Πού θα βρω την καλύτερη τιμή γενικά;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2016 Στο βικμολ με.καμια 10ρια ευρώ παραπανω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kaboomzer Δημ. January 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2016 Για 5 -10 ευρώ λιγότερα μη ρισκάρεις να μην έχεις paypal, γιατί μετά αυτά τα 5-10 μπορεί να τα χάσεις από τριπλάσια έως και όλο το ποσό της αγοράς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiross4 Δημ. January 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2016 Πως μπορω να περασω twrp recovery σε stable; Πρεπει να ειμαι ρουτ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisdo Δημ. January 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2016 Kαλημερα... με την νεα rom 6.1.7 Eχω προβλημα με το youtube.... ξεκιναει να παιζει και στα 4 δευτερα σταματαει... αν ξαναρχισει ειναι χωρις ηχο...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaf_4 Δημ. January 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2016 Ερώτημα προς κινεζοαγοραστές!!!!! Από Aliexpress ψωνίζουμε; 121€ το βρήκα με 99.2 positive feedback. Πού θα βρω την καλύτερη τιμή γενικά;;;; Το προτιμότερο να το αγοράσεις από vickmall γιατί έχει πολύ καλό after sales. Παράθεση zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ! Xiaomi Pocophone F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thepre913 Δημ. January 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2016 Ένα μικρό δείγμα από φωτογραφίες https://flic.kr/s/aHskp1hHFY Παράθεση Mi Note 3 RedMi Note 4x-RedMi Note 2-Jiayu G4S- Samsung Galaxy S3 mini Sony Ericsson W995-Sony Ericsson W810i-Sony Ericsson K750i- SIEMENS C65-SIEMENS A55-Nokia 3310-Nokia 3210-Motorola International 8700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pitspan Δημ. January 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2016 φιλε μου αυτο ηταν , απο κεκτημενη ταχυτητα διαβασα το power + volume down ως συν της φωνης, τελικα τα καταφερα και τωρα περναω την 5.12.31 !!! Αφου τελειωσει χρειαζεται να κανω κατι αλλο; τωρα αν θελω να παω σε stable ή αλλη μεταγενεστερη developer ρομ πως θα την περασω ;; την κατεβαζω, την βαζω παλι στο τηλεφωνο και ξανα απντειτ ;;; Αν θες να πας σε stable θελει ολα τα wipe.. Αν θες να πας σε επομενη developer μπορεις με 2 τροπους.. Κατευθειαν απο το updater του κινητου...η... Μπαινεις recovery κανεις wipe dalvik και cache και μετα install. Και με τους 2 τροπους δεν αλλαζει κατι στο κινητο..καμια ρυθμιση δεν χανεται..νομιζω μονο το θεμα. ----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Τελικα νομιζω οτι ειναι μονοδρομος η χρηση μιας εφαρμογης οπως το cpu no frills που χρησιμοποιω εγω για να ριξεις τη συχνοτητα του κινητου και να δεις καλυτερη διαχειρηση μπαταριας..εχω ριξει τη συχνοτητα στα 1,4 GHz και εχω αυτη τη στιγμη 3 ωρες οθονης στο 50%..δεν εχω δει καποιο lag και γενικοτερα να αργει το κινητο..δεν εχω δοκιμασει καποιο βαρυ παιχνιδι ακομα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2016 τι ρυθμισεις εχεις στο κινητο και δεν εχεις καλη διαρκεια μπαταριας; εγω παιζω ΠΑΝΤΑ στις ~5 ωρες (μαζι με παιχνιδι κιολας, χωρις φτανω τις 6) δε χρησιμοποιω κατι για χαμηλη συχνοτητα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgiosimeoni Δημ. January 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2016 Δουλεύει σωστά το cpu no frills; παλαιότερα είχα χρησιμοποιήσει το kernel auditor αλλά δεν κρατούσε τις ρυθμίσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pitspan Δημ. January 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2016 τι ρυθμισεις εχεις στο κινητο και δεν εχεις καλη διαρκεια μπαταριας; εγω παιζω ΠΑΝΤΑ στις ~5 ωρες (μαζι με παιχνιδι κιολας, χωρις φτανω τις 6) δε χρησιμοποιω κατι για χαμηλη συχνοτητα Εγω 5 ωρο οθονη εβλεπα μονο με stable.με developer ουτε καν. Τωρα ειμαι με 5.12.31.οσον αφορα τη χρηση καθολου gaming.μονο surfaρισμα,τηλεφωνο μηνυματα..wifi ολη μερα και το δικτυο στο 2g.με παιχνιδι δεν εβλεπα πανω απο 4 ωρες σε dev. ----- προσθήκη μηνύματος 34 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δουλεύει σωστά το cpu no frills; παλαιότερα είχα χρησιμοποιήσει το kernel auditor αλλά δεν κρατούσε τις ρυθμίσεις. Μια χαρα μου δουλευει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STOLIS Δημ. January 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2016 (edited) Kαλημερα... με την νεα rom 6.1.7 Eχω προβλημα με το youtube.... ξεκιναει να παιζει και στα 4 δευτερα σταματαει... αν ξαναρχισει ειναι χωρις ηχο...... Το ιδιο πρόβλημα κι εγώ με stable 7,1,1.0 Ξαναγυρισα στην 7.0.8.0 με το backup της TWRP και όλα καλά. edit: Με απευθείας αναβάθμιση από http://en.miui.com/forum.php?mod=viewthread&tid=176879&highlight=redmi%2Bnote%2B2%2B7.1.1 δουλευει και το youtube. Edited January 9, 2016 by STOLIS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billeridis Δημ. January 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2016 Kαλημερα... με την νεα rom 6.1.7 Eχω προβλημα με το youtube.... ξεκιναει να παιζει και στα 4 δευτερα σταματαει... αν ξαναρχισει ειναι χωρις ηχο...... 6.1.7 δεν έχω θέμα με το youtube οπότε λογικά δεν είναι θέμα Rom , θα το είχαμε όλοι , προτείνω wipe cache / dalvik και διαγραφή youtube ή διαγραφή δεδομένων youtube Παράθεση Δγιαδόσται !!!11! :https://www.thepressproject.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickgt7 Δημ. January 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2016 Ενδιαφέρομαι και εγω για αγορα. Βλέπω οτι το 16gb το εχει το vickmall 128 ευρώ. Εκτός απο την χωρητικότητα, εχει κάποια άλλη διάφορα με το Prime; Επίσης γράφει οτι δεν παίζει 4g αλλά το κάνουν root αυτοί και μετα παιζει κανονικά. Ισχύει; Για την ρόμ πρέπει να τους ζητήσω να το ρόυταρουν; Εαν δεν θελω να ασχολούμαι και πολύ με τα τεχνικά θέματα, τι θα πρέπει να ζητήσω. Αυτο που σκέφτομαι να τους Ητησω να μην το πειράξουν και να βάλω την ελληνικη ρόμ απο τους δικούς μας developers. Σε αυτήν θα πρέπει να κάνω συνέχεια updates; Επίσης θελω απαραίτητα καλή μπαταρία. Παιζει ρόλο τι ρόμ θα έχεις; Κάπου το διάβασα στο νήμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts