Jump to content

Redmi Note 2

telefoneri
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Υπερχρονισμενη είναι η γραφικών στο πριμε. Χειρότερη μπαταρία το πριμε??? Πόσο βγαζει δηλαδή το απλό? 8 ώρες???

• Απαντήσεις 14,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

πανε εδω

http://designer.xiaomi.com

κανε λογαριαμο κ μετα περιμενεις λογικα εμαιλ ενεργοποίησης οπως κ εγω κ εισαι ετοιμος

απο εκει λιγο πιο κατω κατεβαζεις κ το θεμα

http://en.miui.com/forum.php?mod=viewthread&tid=202964&highlight=mus8ight

το περνας απο την επιλογη απο sd card

Eυχαριστώ πολύ! Αν δεν έχω sd card δεν υπάρχει άλλος τρόπος μεταφοράς στο κινητό?

Τα περνάς στην μνήμη του κινητου

Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB  + Watch 5 44mm

Τα περνάς στην μνήμη του κινητου

Μπα δεν μπορω ακομα να το περάσω ρε συ μάλλον κατι εκανα λάθος είναι συνδεδεμένος κανονικά ο λογαριασμός μου εκεί στα θέματα

Μπα δεν μπορω ακομα να το περάσω ρε συ μάλλον κατι εκανα λάθος είναι συνδεδεμένος κανονικά ο λογαριασμός μου εκεί στα θέματα

Σου ήρθε mail επιβεβαίωσης? Που είπα για την μνήμη του κινητού αναφέρθηκα στο φίλο που είπε τι γίνεται άμα δεν έχω κάρτα sd.

Σου ήρθε mail επιβεβαίωσης? Που είπα για την μνήμη του κινητού αναφέρθηκα στο φίλο που είπε τι γίνεται άμα δεν έχω κάρτα sd.

Όχι ακόμα τόσο πολύ αργεί;;;; γι αυτό λέω. Έχει πόσες ώρες

Εμένα μια μέρα έκανε νομίζω :D

Υπερχρονισμενη είναι η γραφικών στο πριμε. Χειρότερη μπαταρία το πριμε??? Πόσο βγαζει δηλαδή το απλό? 8 ώρες???

Δεν εχουν ίδια κάρτα γραφικών.Δεν γίνεται 200MHz CPU και νομίζω αλλα τόσα gpu παραπάνω να καταναλώνουν την ίδια ενέργεια, όπως και η μνημη.

Δεν εχουν ίδια κάρτα γραφικών.Δεν γίνεται 200MHz CPU και νομίζω αλλα τόσα gpu παραπάνω να καταναλώνουν την ίδια ενέργεια, όπως και η μνημη.

http://www.gsmarena.com/xiaomi_redmi_note_2-6992.php

Είναι η ίδια κάρτα γραφικών. Μην επιμένεις. Μόνο στον επεξεργαστή υπάρχει διαφορά. (και στο ότι το Prime βγαίνει με τα 32GB).

To αυτό μπορείς να το επιβεβαιώσεις και απο το site της Mediatek. Ο συγκεκριμένος επεξεργαστής βγαίνει μέχρι τα 2.2, και με την Power VR6200 επάνω.

Edited by Ayrton

Στο παρακάτω site γράφει πως στο απλό η GPU είναι χρονισμένη στα 550mhZ ενώ στο prime στα 700mhz. Δεν ξέρω κατά πόσο είναι αξιόπιστο

http://www.devicespecifications.com/en/comparison/c2ed3d368

Edited by panospc

καλησπέρα στην παρέα , πέρασε κανείς την τελευταία ελληνική stable 7,1 να μας πει διαφορές στην χρήση πέρα από το κείμενο που συνοδεύει την ρομ ?

καλησπέρα στην παρέα , πέρασε κανείς την τελευταία ελληνική stable 7,1 να μας πει διαφορές στην χρήση πέρα από το κείμενο που συνοδεύει την ρομ ?

Καλησπερα!Ποια εννοεις φιλε μου?Εχεις καποιο λινγκ?

Apple iPhone 14 Pro Max

Μόλις ήρθε ή πρώτη ξενερα.Έβαλα ταινία να δω και από 100% μετά από 1ωρα και 15 λεπτά ή μπαταρία ήταν στο 25%. Έχω το πραιμ με τελευταία dev. Με το lenovo vibe z με ακριβώς ίδια χαρακτηριστικά και μπαταρία είχα μετά από ταινία 70%. Τι να πω κρίμα.

Μόλις ήρθε ή πρώτη ξενερα.Έβαλα ταινία να δω και από 100% μετά από 1ωρα και 15 λεπτά ή μπαταρία ήταν στο 25%. Έχω το πραιμ με τελευταία dev. Με το lenovo vibe z με ακριβώς ίδια χαρακτηριστικά και μπαταρία είχα μετά από ταινία 70%. Τι να πω κρίμα.

Ζεσταθηκε αρκετά;;;

Mi Note 3

RedMi Note 4x-RedMi Note 2-Jiayu G4S-

Samsung Galaxy S3 mini

Sony Ericsson W995-Sony Ericsson W810i-Sony Ericsson K750i-

SIEMENS C65-SIEMENS A55-Nokia 3310-Nokia 3210-Motorola International 8700

Δεν είναι φυσιολογική τόσο μεγάλη πτώση, εγώ παρακολουθώντας 1080p βίντεο στο youtube μέσω WiFi βγάζω πάνω από 5 ώρες οθόνης

Καλησπερα!Ποια εννοεις φιλε μου?Εχεις καποιο λινγκ?

https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/11189-%CE%95%CE%BD%CE%B7%CE%BC%CE%AD%CF%81%CF%89%CF%83%CE%B7-6-1-2016-H-%CE%BD%CE%AD%CE%B1-%CE%BB%CE%AF%CF%83%CF%84%CE%B1-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%B9%CF%82-STABLE-V7-1-ROMs-%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%B8%CE%AD%CF%83%CE%B9%CE%BC%CE%B7-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%BB%CE%AE%CF%88%CE%B7/?postID=84060#post84060

----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ενώ ξεκίνησε και την κατεβαζε τώρα δεν την βρίσκει. Προφανώς τα παιδιά για κάποιο λόγο την κατέβασαν.

Το Σάββατο παρήγγειλα από το minideal στην ελληνική αποθήκη επειδή το βιάζομαι ένα td, την Δευτέρα το έστειλε από Ξάνθη και την Τρίτη ήταν στο κδ Ηρακλείου .

Απο ελληνικη ή ευρωπαικη αποθηκη θα ερχοταν πιο ακριβα ή στην ιδια τιμη? Ποσο πληρωσες?

Edited by giorgosmc

Απο ελληνικη ή ευρωπαικη αποθηκη θα ερχοταν πιο ακριβα ή στην ιδια τιμη? Ποσο πληρωσες?

Δεν υπάρχει ελληνική αποθήκη. Ευρωπαϊκή υπάρχει και είναι πιο ακριβά ακριβώς για αυτό -> τελωνεία :)

Αυτά...

Δεν υπάρχει ελληνική αποθήκη. Ευρωπαϊκή υπάρχει και είναι πιο ακριβά ακριβώς για αυτό -> τελωνεία :)

Δεν ειναι πιο ακριβά λογω αυτού. Ο λόγος που είναι πιο ακριβά είναι ότι βάζουν καπέλο επειδή θα στο φέρουν γρήγορα. εχουν στείλει ήδη δλδ κάποια ποσοτητα κινητων με απλό ταχυδρομειο σε καποια αποθηκη τους εντος ευρωπαικής ένωσης, χωρις να πληρώσουν τελωνειο πάντα, και τα στέλνουν από κει με καποια εταιρεια courier που συνεργαζονται.

οποτε η μεταφορά εντος ε.ε. τους στοιχιζει το κοστος να το στειλουν ευρώπη, το κοστος φυλαξης του και το κοστος του τοπικου courier που θα χρησιμοποιησουν. + καποιο κέρδος για τις παρεχομενες υπηρεσιες τους (ισως για να πληρώσουν το προσωπικο που εχουν στην ευρωπαϊκή αποθηκη τους)

Ναι ζεσταθηκε αλλά όχι τόσο πολύ. Απλά απογοητεύτηκα. Δεν ξέρω αν είναι ή νέα ρομ που αλλαξα. Από 5.11.26 πήγα σε 5.12.31 ελληνική dev. Απογοήτευση.

Ποιο καλό παιδι θέλει να δοκιμάσει στη συσκευή του ενα παιχνιδι για να δω αν το κανει εγκατάσταση. Σε μένα μουλαρωσε και δεν... Με τίποτα όμως...

Το catan είναι. Μονο δοκιμή αν εγκαθίσταται. Ευχαριστώ :)

Εγω σε ειχα δει απο το θεμα με τα παιχνιδια, αλλα το ειδα να εχει 4€; εχεις το apk?

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.