mol Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 Υπερχρονισμενη είναι η γραφικών στο πριμε. Χειρότερη μπαταρία το πριμε??? Πόσο βγαζει δηλαδή το απλό? 8 ώρες??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnvou Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 πανε εδω http://designer.xiaomi.com κανε λογαριαμο κ μετα περιμενεις λογικα εμαιλ ενεργοποίησης οπως κ εγω κ εισαι ετοιμος απο εκει λιγο πιο κατω κατεβαζεις κ το θεμα http://en.miui.com/forum.php?mod=viewthread&tid=202964&highlight=mus8ight το περνας απο την επιλογη απο sd card Eυχαριστώ πολύ! Αν δεν έχω sd card δεν υπάρχει άλλος τρόπος μεταφοράς στο κινητό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 Τα περνάς στην μνήμη του κινητου Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosmessa Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 Τα περνάς στην μνήμη του κινητου Μπα δεν μπορω ακομα να το περάσω ρε συ μάλλον κατι εκανα λάθος είναι συνδεδεμένος κανονικά ο λογαριασμός μου εκεί στα θέματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 Μπα δεν μπορω ακομα να το περάσω ρε συ μάλλον κατι εκανα λάθος είναι συνδεδεμένος κανονικά ο λογαριασμός μου εκεί στα θέματα Σου ήρθε mail επιβεβαίωσης? Που είπα για την μνήμη του κινητού αναφέρθηκα στο φίλο που είπε τι γίνεται άμα δεν έχω κάρτα sd. Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosmessa Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 Σου ήρθε mail επιβεβαίωσης? Που είπα για την μνήμη του κινητού αναφέρθηκα στο φίλο που είπε τι γίνεται άμα δεν έχω κάρτα sd. Όχι ακόμα τόσο πολύ αργεί;;;; γι αυτό λέω. Έχει πόσες ώρες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 Εμένα μια μέρα έκανε νομίζω :D Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosmessa Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 Εμένα μια μέρα έκανε νομίζω :D Α οκ έχουμε ακόμα δηλαδή. Οκ οπότε αναμένουμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Keraunos Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 Υπερχρονισμενη είναι η γραφικών στο πριμε. Χειρότερη μπαταρία το πριμε??? Πόσο βγαζει δηλαδή το απλό? 8 ώρες??? Δεν εχουν ίδια κάρτα γραφικών.Δεν γίνεται 200MHz CPU και νομίζω αλλα τόσα gpu παραπάνω να καταναλώνουν την ίδια ενέργεια, όπως και η μνημη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ayrton Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 (edited) Δεν εχουν ίδια κάρτα γραφικών.Δεν γίνεται 200MHz CPU και νομίζω αλλα τόσα gpu παραπάνω να καταναλώνουν την ίδια ενέργεια, όπως και η μνημη. http://www.gsmarena.com/xiaomi_redmi_note_2-6992.php Είναι η ίδια κάρτα γραφικών. Μην επιμένεις. Μόνο στον επεξεργαστή υπάρχει διαφορά. (και στο ότι το Prime βγαίνει με τα 32GB). To αυτό μπορείς να το επιβεβαιώσεις και απο το site της Mediatek. Ο συγκεκριμένος επεξεργαστής βγαίνει μέχρι τα 2.2, και με την Power VR6200 επάνω. Edited January 6, 2016 by Ayrton Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panospc Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 (edited) Στο παρακάτω site γράφει πως στο απλό η GPU είναι χρονισμένη στα 550mhZ ενώ στο prime στα 700mhz. Δεν ξέρω κατά πόσο είναι αξιόπιστο http://www.devicespecifications.com/en/comparison/c2ed3d368 Edited January 6, 2016 by panospc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ayrton Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 Το ίδιο πράγμα λέμε όλοι μας. Είναι το ίδιο hardware λίγο πουσαρισμένο (απο την μάνα του). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jokey5 Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 καλησπέρα στην παρέα , πέρασε κανείς την τελευταία ελληνική stable 7,1 να μας πει διαφορές στην χρήση πέρα από το κείμενο που συνοδεύει την ρομ ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran66 Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 καλησπέρα στην παρέα , πέρασε κανείς την τελευταία ελληνική stable 7,1 να μας πει διαφορές στην χρήση πέρα από το κείμενο που συνοδεύει την ρομ ? Καλησπερα!Ποια εννοεις φιλε μου?Εχεις καποιο λινγκ? Παράθεση Apple iPhone 14 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theocholi Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 Μόλις ήρθε ή πρώτη ξενερα.Έβαλα ταινία να δω και από 100% μετά από 1ωρα και 15 λεπτά ή μπαταρία ήταν στο 25%. Έχω το πραιμ με τελευταία dev. Με το lenovo vibe z με ακριβώς ίδια χαρακτηριστικά και μπαταρία είχα μετά από ταινία 70%. Τι να πω κρίμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thepre913 Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 Μόλις ήρθε ή πρώτη ξενερα.Έβαλα ταινία να δω και από 100% μετά από 1ωρα και 15 λεπτά ή μπαταρία ήταν στο 25%. Έχω το πραιμ με τελευταία dev. Με το lenovo vibe z με ακριβώς ίδια χαρακτηριστικά και μπαταρία είχα μετά από ταινία 70%. Τι να πω κρίμα. Ζεσταθηκε αρκετά;;; Παράθεση Mi Note 3 RedMi Note 4x-RedMi Note 2-Jiayu G4S- Samsung Galaxy S3 mini Sony Ericsson W995-Sony Ericsson W810i-Sony Ericsson K750i- SIEMENS C65-SIEMENS A55-Nokia 3310-Nokia 3210-Motorola International 8700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panospc Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 Μόλις ήρθε ή πρώτη ξενερα.Έβαλα ταινία να δω και από 100% μετά από 1ωρα και 15 λεπτά ή μπαταρία ήταν στο 25%. Έχω το πραιμ με τελευταία dev. Με το lenovo vibe z με ακριβώς ίδια χαρακτηριστικά και μπαταρία είχα μετά από ταινία 70%. Τι να πω κρίμα.Δεν είναι φυσιολογική τόσο μεγάλη πτώση, εγώ παρακολουθώντας 1080p βίντεο στο youtube μέσω WiFi βγάζω πάνω από 5 ώρες οθόνης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jokey5 Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 Καλησπερα!Ποια εννοεις φιλε μου?Εχεις καποιο λινγκ? https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/11189-%CE%95%CE%BD%CE%B7%CE%BC%CE%AD%CF%81%CF%89%CF%83%CE%B7-6-1-2016-H-%CE%BD%CE%AD%CE%B1-%CE%BB%CE%AF%CF%83%CF%84%CE%B1-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%B9%CF%82-STABLE-V7-1-ROMs-%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%B8%CE%AD%CF%83%CE%B9%CE%BC%CE%B7-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%BB%CE%AE%CF%88%CE%B7/?postID=84060#post84060 ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ενώ ξεκίνησε και την κατεβαζε τώρα δεν την βρίσκει. Προφανώς τα παιδιά για κάποιο λόγο την κατέβασαν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosmc Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 (edited) Το Σάββατο παρήγγειλα από το minideal στην ελληνική αποθήκη επειδή το βιάζομαι ένα td, την Δευτέρα το έστειλε από Ξάνθη και την Τρίτη ήταν στο κδ Ηρακλείου . Απο ελληνικη ή ευρωπαικη αποθηκη θα ερχοταν πιο ακριβα ή στην ιδια τιμη? Ποσο πληρωσες? Edited January 6, 2016 by giorgosmc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclound Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 Απο ελληνικη ή ευρωπαικη αποθηκη θα ερχοταν πιο ακριβα ή στην ιδια τιμη? Ποσο πληρωσες? Δεν υπάρχει ελληνική αποθήκη. Ευρωπαϊκή υπάρχει και είναι πιο ακριβά ακριβώς για αυτό -> τελωνεία :) Παράθεση Αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 Δεν υπάρχει ελληνική αποθήκη. Ευρωπαϊκή υπάρχει και είναι πιο ακριβά ακριβώς για αυτό -> τελωνεία :) Δεν ειναι πιο ακριβά λογω αυτού. Ο λόγος που είναι πιο ακριβά είναι ότι βάζουν καπέλο επειδή θα στο φέρουν γρήγορα. εχουν στείλει ήδη δλδ κάποια ποσοτητα κινητων με απλό ταχυδρομειο σε καποια αποθηκη τους εντος ευρωπαικής ένωσης, χωρις να πληρώσουν τελωνειο πάντα, και τα στέλνουν από κει με καποια εταιρεια courier που συνεργαζονται. οποτε η μεταφορά εντος ε.ε. τους στοιχιζει το κοστος να το στειλουν ευρώπη, το κοστος φυλαξης του και το κοστος του τοπικου courier που θα χρησιμοποιησουν. + καποιο κέρδος για τις παρεχομενες υπηρεσιες τους (ισως για να πληρώσουν το προσωπικο που εχουν στην ευρωπαϊκή αποθηκη τους) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theocholi Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 Ναι ζεσταθηκε αλλά όχι τόσο πολύ. Απλά απογοητεύτηκα. Δεν ξέρω αν είναι ή νέα ρομ που αλλαξα. Από 5.11.26 πήγα σε 5.12.31 ελληνική dev. Απογοήτευση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 Ποιο καλό παιδι θέλει να δοκιμάσει στη συσκευή του ενα παιχνιδι για να δω αν το κανει εγκατάσταση. Σε μένα μουλαρωσε και δεν... Με τίποτα όμως... Το catan είναι. Μονο δοκιμή αν εγκαθίσταται. Ευχαριστώ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 Εγω σε ειχα δει απο το θεμα με τα παιχνιδια, αλλα το ειδα να εχει 4€; εχεις το apk? Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 Εχεις πμ Σε αλλες συσκευές γίνεται κανονικά η εγκατάσταση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts