adversus Δημ. September 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2015 Έτοιμο και το video, ελπίζω να σας ικανοποιεί. Αν θέλετε, μπορώ να τραβήξω και σε εσωτερικό χώρο. Άγγελε, θα εκτιμήσεις το μουσικό background. :p Σε ευχαριστώ Άλκη , πολύ ωραία ανάλυση το βίντεο για τα λεφτά του και καλό το zoom επίσης. Θα του αρέσει του φίλου που το πήρε. Το Πορτραίτο έπρεπε να βάλεις ( αγαπημένο :ninja: ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. September 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2015 Σε ευχαριστώ Άλκη , πολύ ωραία ανάλυση το βίντεο για τα λεφτά του και καλό το zoom επίσης. Θα του αρέσει του φίλου που το πήρε. Το Πορτραίτο έπρεπε να βάλεις ( αγαπημένο :ninja: ) Κι εμένα με ικανοποίησε αρκετά, μιας και δεν έχω μεγάλες απαιτήσεις από την κάμερα. Τυχαία έπαιζε αυτό εκείνη τη στιγμή, αν και όλα τα κομμάτια είναι ένα κι ένα. Είχα βάλει όλο το H&G να παίζει. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. September 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2015 Κι εμένα με ικανοποίησε αρκετά, μιας και δεν έχω μεγάλες απαιτήσεις από την κάμερα. Τυχαία έπαιζε αυτό εκείνη τη στιγμή, αν και όλα τα κομμάτια είναι ένα κι ένα. Είχα βάλει όλο το H&G να παίζει. ;) Για τον φωτισμό που είχε εκείνη την στιγμή ( συννεφιά κτλπ ) μια χαρούλα είναι για τον μέσο χρήση Στις σκοτείνες χαλάει λίγο αλλά την φώτο με φλας θέλω να δω ακόμα και είμαι πλήρης ( ανάθεμα το geekbuying και τις αργές αποστολές του ) (1-2 δεν μου αρέσουν να πω την αλήθεια ,μπορεί να είναι και γιατί ''τα χω φάει στη μάπα '' στο edit :p ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. September 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2015 Παιδιά, πριν περάσουμε την ελληνική ΡΟΜ, πρέπει να κάνουμε wipe data & cash από το recovery με το οποίο ήρθε το κινητό; Και μετά install update package την ελληνική ΡΟΜ; Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. September 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2015 Παιδιά, πριν περάσουμε την ελληνική ΡΟΜ, πρέπει να κάνουμε wipe data & cash από το recovery με το οποίο ήρθε το κινητό; Και μετά install update package την ελληνική ΡΟΜ; Ναι φίλε μου. Update χωρίς wipe κάνεις μόνο οταν περνας την ενημέρωση της ίδιας ρομ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. September 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2015 Για τον φωτισμό που είχε εκείνη την στιγμή ( συννεφιά κτλπ ) μια χαρούλα είναι για τον μέσο χρήση Στις σκοτείνες χαλάει λίγο αλλά την φώτο με φλας θέλω να δω ακόμα και είμαι πλήρης ( ανάθεμα το geekbuying και τις αργές αποστολές του ) (1-2 δεν μου αρέσουν να πω την αλήθεια ,μπορεί να είναι και γιατί ''τα χω φάει στη μάπα '' στο edit :p ) :lol::lol: Θα την έχεις κι αυτή σήμερα το βράδυ! (Ποιά λες; :p) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
abadlot Δημ. September 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2015 Παιδιά επειδή και εγω θέλω να το πάρω απο vickmall σε όσους δεν άρεσαν οι θήκες και το tempered glass, δεν σας άρεσαν τα δώρα ή ακόμα και αυτές που πουλάει ξεχωριστά?? Διότι σου δίνει σαν δώρο και θήκη και tempered glass αλλά έχει και ξεχωριστά τις Nillkin και Mofi που τις πουλάει. Αν αυτες που πουλάει ξεχωριστά αξίζουν ποια λέτε να προτιμήσω? Εγώ πήρα τη μαύρη "δερματινη" θήκη της MOFI και είναι πολύ καλή! για την ακρίβεια είναι παρόμοια με αυτή που είχα στο MI3. Και η διάφανη που κάνει δώρο καλή είναι μωρέ, τι έχει....;;; Ερώτηση για το dualboot. Εάν θελω να γυρναω από το ένα boot στο άλλο χρειάζεται κάποιο wipe; και χάνω ρυθμίσεις έτσι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killmelater Δημ. September 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2015 (edited) Έτοιμο και το video, ελπίζω να σας ικανοποιεί. Αν θέλετε, μπορώ να τραβήξω και σε εσωτερικό χώρο. Άγγελε, θα εκτιμήσεις το μουσικό background. :p Σε σχεση με το lg g2 που εχω νομιζω ειναι απογοητευση :( βασικα μηπως να δεις λιγο τις ρυθμισεις? γτ ειδα βιντεο στο youtube και φαινεται πολυ καλυτερη η αναλυση Edited September 14, 2015 by killmelater Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MALACHASKOS Δημ. September 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2015 Δεύτερη φορά που έφαγα πόρτα από PayPal με δύο διαφορετικές κάρτες... :lol: Βρήκα άκρη με ένα φιλο που έχει από PayPal Αγγλίας. Δύο ερωτήσεις σε όσους έχουν τη συσκευή στα χέρια τους.. 1. Αξίζει το κινητό? Θα το επιλεγατε ξανά? 2. Το prime ή το απλό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. September 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2015 (edited) Σε σχεση με το lg g2 που εχω νομιζω ειναι απογοητευση :( βασικα μηπως να δεις λιγο τις ρυθμισεις? γτ ειδα βιντεο στο youtube και φαινεται πολυ καλυτερη η αναλυση Δεν βλέπω άλλη ρύθμιση για την ποιότητα του video, εκτός από την επιλογή Ποιότητα Βίντεο που είναι ρυθμισμένη στο Full HD. @MALACHASKOS φυσικά και αξίζει. Προσωπικά, θα το επέλεγα ξανά με κλειστά μάτια. Όσο για το δίλημμα απλό ή Prime, αν σου φτάνουν τα 16 GB μνήμης + κάρτα SD, πήγαινε στο απλό, αλλιώς Prime. Το 0,2 GHz διαφορά στον επεξεργαστή δεν είναι τίποτα. Edited September 14, 2015 by alkis_7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Graydath Δημ. September 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2015 Εγώ πήρα τη μαύρη "δερματινη" θήκη της MOFI και είναι πολύ καλή! για την ακρίβεια είναι παρόμοια με αυτή που είχα στο MI3. Και η διάφανη που κάνει δώρο καλή είναι μωρέ, τι έχει....;;;; Οκ σε ευχαριστώ! Απλα μωρε κάποια παιδιά είπαν οτι οι θήκες απο vickmall δεν είναι και πολύ καλές... Επίσης το tempered glass όταν το βάλεις χαλάει το touch, απλά ήθελα να δω αν αυτα που χαρίζουν είναι φτηνιάρικα και για αυτο συμβαίνει...ενω τα άλλα που πουλάνε είναι καλά...εσυ είχες παρόμοια προβλήματα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsre Δημ. September 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2015 Παρελαβα κ γω σήμερα απο vickmall. Μου το εστειλαν rootαρισμενο με την 6.7.2.0 multi. Πέρασα την κινεζικη 6.7.5.0 stable γιατι βαριεμαι τις συνεχείς αναβαθμίσεις. Παρεμπιπτόντως δε μπορεσα να βρω την ιδια stable ουτε σε multi ουτε στην ελληνική. Αν εχει καποιος link για stable ας δώσει.. Το τζαμακι που μου στειλαν δωρο πράγματι κόβει αρκετα απο την αφη και νομιζω οτι θα βαλω παραγγελία για nillkin. Οι θήκες κλασσικές φτηνιαρικες, υποφερτές για αρχή μεχρι να βγούν καλές άλλες. Απο μπαταρία φαινεται υπάρχει θέμα με μια πρωτη μάτια. Επισης να αναφερω οτι απο το 16%-100% η φορτηση κράτησε γυρω στην 1h45min, θεωρω οτι απο 0-100 σε 2 ωρες θα φορτιζει, δλδ μια χαρά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. September 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2015 Δε νομιζω με τζαμακι Nillkin να αλλαξει τπτ.. Αν ειναι αληθεια τα βιντεο με τα κατσαβιδια και τις πτωσεις, τοτε δε χρειάζεται τπτ.. Για τη μπαταρία θα βγει μαλλον συμπέρασμα μετα απο βδομαδες οπωε ειπωθηκε, που θα το αφησεις απο τα χερια σου και θα κανεις την καθιερωμενη χρηση... Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mariosddd Δημ. September 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2015 Δε νομιζω με τζαμακι Nillkin να αλλαξει τπτ.. Αν ειναι αληθεια τα βιντεο με τα κατσαβιδια και τις πτωσεις, τοτε δε χρειάζεται τπτ.. Για τη μπαταρία θα βγει μαλλον συμπέρασμα μετα απο βδομαδες οπωε ειπωθηκε, που θα το αφησεις απο τα χερια σου και θα κανεις την καθιερωμενη χρηση... η αληθεια ειναι πως παιζει να ειμαστε λιγακι προκατηλειμενοι με το θεμα μπαταρια/οταυτονομια για τον λογο του οτι εχουμε διαβασει πολλα ''ασχημα'' σχολια για αυτην...ο καιρος θα δειξει παιδες...ξερει κανεις ποτε θα βγει Miui7 stable με ελληνικα;να παω φανταρος και μετα πχ; (9μηνο) βαριεμε να ειμαι στο περιμενε θελω να την χαρρω τη συσκευη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. September 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2015 Παιδιά, πριν περάσουμε την ελληνική ΡΟΜ, πρέπει να κάνουμε wipe data & cash από το recovery με το οποίο ήρθε το κινητό; Και μετά install update package την ελληνική ΡΟΜ; Τελικά θα κρατήσει το δικό μου NOTE 3G η σύζυγος και θα πάρω εγώ το καινούριο NOTE 2.....οπότε δεν περνάω ελληνική ΡΟΜ, απλά βάζω το update της stable 6.7.5.0 που βρήκε.... Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CRISPAF77 Δημ. September 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2015 Τελικά θα κρατήσει το δικό μου NOTE 3G η σύζυγος και θα πάρω εγώ το καινούριο NOTE 2.....οπότε δεν περνάω ελληνική ΡΟΜ, απλά βάζω το update της stable 6.7.5.0 που βρήκε.... Δεν θα χει Ελληνικα... το γνωρίζεις αυτό βεβαια;Εγώ σου προτείνω την 5.9.11 developer. ----- προσθήκη μηνύματος 48 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- η αληθεια ειναι πως παιζει να ειμαστε λιγακι προκατηλειμενοι με το θεμα μπαταρια/οταυτονομια για τον λογο του οτι εχουμε διαβασει πολλα ''ασχημα'' σχολια για αυτην...ο καιρος θα δειξει παιδες...ξερει κανεις ποτε θα βγει Miui7 stable με ελληνικα;να παω φανταρος και μετα πχ; (9μηνο) βαριεμε να ειμαι στο περιμενε θελω να την χαρρω τη συσκευη Σε λίγες βδομάδες μου πάνε τα παιδιά από miui.gr ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παρελαβα κ γω σήμερα απο vickmall. Μου το εστειλαν rootαρισμενο με την 6.7.2.0 multi. Πέρασα την κινεζικη 6.7.5.0 stable γιατι βαριεμαι τις συνεχείς αναβαθμίσεις. Παρεμπιπτόντως δε μπορεσα να βρω την ιδια stable ουτε σε multi ουτε στην ελληνική. Αν εχει καποιος link για stable ας δώσει.. Stable ελληνική αναμένεται. Ή τελευταία stable είναι αυτή που εβαλες διαφορετικά γυρνας στην 6.7.2.0 που ειχε για multi Παράθεση OnePlus 12R Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsre Δημ. September 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2015 (edited) Εχω ενα βασικό θέμα. Είμαι με κινέζικη stable έχω εγκαταστήσει gapps με την εφαρμογή "Google installer", αλλά δεν μου συγχρονίζει επαφές κ ημερολόγιο! Ξέρει κανείς τι παίζει? Υ.Γ. Τελικά λύθηκε το θέμα! έπρεπε μέσα από την εφαρμογή "Google Installer" να εγκαταστήσω δύο ακόμα εφαρμογές για τον συγχρονισμό επαφών και ημερολογίου. Οπότε παρέμεινα στη κινέζικη stable v6.7.5.0 Edited September 15, 2015 by mitsre Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. September 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2015 (edited) Για αυτόν που ρώτησε για τα ελληνικά, δεν με ενδιαφέρει... Ερώτηση σε όσους έχουν την εργοστασιακή έκδοση από Vickmall 6.7.2.0 multi : Σας δουλεύει η εφαρμογή των μηνυμάτων κανονικά; Στο δικό μου, ανοίγει αρχικά, αλλά όταν πατάω σε ένα μήνυμα για να ανοίξει και να το διαβάσω, κρασαρει!! Καμιά ιδέα;; Επίσης, το update στην 6.7.5.0, έχει κολλήσει στο 85% και δεν κατεβαίνει άλλο.... Λύση; Edited September 14, 2015 by topmar Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny69 Δημ. September 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2015 Παιδιά αυτή η Ελληνική rom που λέτε κάνει updates μέσω OTA η πρέπει κάθε φορά να την κατεβάζεις χειροκίνητα και να την περνάς? Όλες οι rom είναι με ΟΤΑ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. September 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2015 Άλκη δεν λέγονται εδώ αυτά :lol: Καταρχήν, έχεις και τη φωτο με φλας. Είπα να φωτογραφίσω ένα βιβλίο. Δεν τα ανοίγω που δεν τα ανοίγω, τουλάχιστον να τα βγάλω μια φωτογραφία. :p Αν θες και εξωτερικού χώρου, πες μου να βγάλω! Χωρίς φλάς: http://i57.tinypic.com/331oigi.jpg Με φλάς: http://i60.tinypic.com/1fbslz.jpg Και δεύτερον, γι' αυτό υπάρχουν και τα ΠΜ. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. September 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2015 Για αυτόν που ρώτησε για τα ελληνικά, δεν με ενδιαφέρει... Ερώτηση σε όσους έχουν την εργοστασιακή έκδοση από Vickmall 6.7.2.0 multi : Σας δουλεύει η εφαρμογή των μηνυμάτων κανονικά; Στο δικό μου, ανοίγει αρχικά, αλλά όταν πατάω σε ένα μήνυμα για να ανοίξει και να το διαβάσω, κρασαρει!! Καμιά ιδέα;; Επίσης, το update στην 6.7.5.0, έχει κολλήσει στο 85% και δεν κατεβαίνει άλλο.... Λύση; Καλημέρα, έγινε το update και με το restart του τηλεφώνου, νέο σοβαρό πρόβλημα εμφανίζεται!! Δεν συνδέεται στο Google Play, ούτε μπορώ να συνδέσω λογαριασμό υπάρχον Gmail....βγάζει συνεχώς το παρακάτω μήνυμα: "Couldn't sign in. Can't establish a reliable connection to the server. This could be a temporary problem or your Android device may not be provisioned for data services. If it continues, call Customer Care." Τι έγινε ρε παιδιά; Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bilakos10 Δημ. September 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2015 Καλημέρα, έγινε το update και με το restart του τηλεφώνου, νέο σοβαρό πρόβλημα εμφανίζεται!! Δεν συνδέεται στο Google Play, ούτε μπορώ να συνδέσω λογαριασμό υπάρχον Gmail....βγάζει συνεχώς το παρακάτω μήνυμα: "Couldn't sign in. Can't establish a reliable connection to the server. This could be a temporary problem or your Android device may not be provisioned for data services. If it continues, call Customer Care." Τι έγινε ρε παιδιά; Αρχικά δες αν η ημερομηνία και η ώρα είναι ρυθμισμένη σωστά. Το επόμενο βήμα είναι να με έναν file explorer (κατέβασε τον root explorer apk από το Google ) να πας στην τοποθεσία /etc και να κάνεις rename το αρχείο hosts σε hosts.bk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TziMmys79 Δημ. September 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2015 Καταρχήν, έχεις και τη φωτο με φλας. Είπα να φωτογραφίσω ένα βιβλίο. Δεν τα ανοίγω που δεν τα ανοίγω, τουλάχιστον να τα βγάλω μια φωτογραφία. :p Αν θες και εξωτερικού χώρου, πες μου να βγάλω! Χωρίς φλάς: http://i57.tinypic.com/331oigi.jpg Με φλάς: http://i60.tinypic.com/1fbslz.jpg Και δεύτερον, γι' αυτό υπάρχουν και τα ΠΜ. ;) Δυστυχώς η φωτογραφική του δε με εντυπωσίασε καθόλου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argi73 Δημ. September 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2015 Vickmall και με δώρα ! Το έχει η γυναίκα μου πλέον και η μπαταριά τα πάει μια χαρά με 49% εχθές ειχε SOT σχεδόν 3 ώρες.. και FM ράδιο και facebook και ανοικτά 3G/WIFI. Βάλτε τη τελευταία ελληνική Είναι σταθερότατη έχει αρκετά πράγματα μέσα όπως την εφαρμογή για το τηλεχειριστήριο μεταφρασμένη στα ελληνικά και TWPR και root Από φυτογραφική εγώ εχω Samy note2 στο ίδιο μέρος βράδυ χωρίς flash το δικό μου έβγαζε σχεδόν σκοτεινές φωτογραφίες ενώ το Xiaomi πολύ καλές φωτεινές φωτογραφίες. Λίγο αργό στη λήψη μόνο μέχρι να εστιάσει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jokey5 Δημ. September 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2015 Εχω ενα βασικό θέμα. Είμαι με κινέζικη stable έχω εγκαταστήσει gapps με την εφαρμογή "Google installer", αλλά δεν μου συγχρονίζει επαφές κ ημερολόγιο! Ξέρει κανείς τι παίζει? Μέσα στην εφαρμογή installer που εγκατέστησες υπάρχουν δυο εφαρμογές για να συγχρονίσει το ημερολόγιο και οι επαφές δεν θυμάμαι πως λέγονται αλλά θα καταλάβεις ποιες είναι πέρασέ τες .... λογικά έχεις περάσει μόνο το play store Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts