mal Δημ. April 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2015 To χρησιμοποίησα για 4 μέρες, Νυρεμβέργη-Μόναχο και ήταν εξαιρετικό. Το ίδιο κι εδώ στην Ελλάδα. ; Ευχαριστώ καλή ανάσταση . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plutevos Δημ. April 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2015 (edited) Πρέπει να είναι root και το αρχείο σε zip μορφή? Ενας χριστιανός! Το τηλέφωνο είναι αγορασμένο από γερμανία και δεν έχει ελληνικά. Φίλε μου δυστυχώς δεν μπορούσα να απαντήσω γρηγορότερα, ναι το τηλέφωνο πρέπει να είναι root και το αρχείο σε μορφή zip, αν δυσκολεύεσαι κάπου πες μου, και εγώ από Γερμανία το έχω πάρει . ----- προσθήκη μηνύματος 13 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εβγαλε upgrade η Alcatel για το pop C9? να μη ρωτησω για KitKat... ουτε σε root δεν εχω δει... καλημερα και καλη ανασταση! Υπάρχει φίλε μου custom rom kit kat s5 rom και root εννοειται!!! http://www.zimagez.com/images/zz.png' alt='zz.png'> Edited April 13, 2015 by plutevos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xabos Δημ. April 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2015 Τώρα μας έβαλες φωτιά. Ένας οδηγός για να δούμε περισσότερες πληροφορίες σίγουρα θα υπάρχει κάπου..... Το μόνο που κατάφερα ήταν, να δω το robot ανάσκελα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plutevos Δημ. April 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2015 Τώρα μας έβαλες φωτιά. Ένας οδηγός για να δούμε περισσότερες πληροφορίες σίγουρα θα υπάρχει κάπου..... Το μόνο που κατάφερα ήταν, να δω το robot ανάσκελα! https://www.facebook.com/groups/343302785847734/?fref=nf Γίνεται μέλος σε αυτήν την σελίδα έχει τα πάντα για το συγκεκριμένο τηλέφωνο, υπάρχει και rom note 3 και lollipop ,εγώ έχω στο δικό μου την s5 η οποία δουλεύει άψογα, το μόνο μείον ότι βλέπει την camera σαν 5 megapixel αλλά δεν έχω πρόβλημα, να πω εδώ ότι δεν έχω μπει στην διαδικασία να επαναφέρω την stock rom και δεν ξέρω πως γίνεται, αλλά δεν με ενδιαφέρει κιόλας, ρωτήστε ότι θέλετε σε αυτήν την σελίδα στα αγγλικά θα σας απαντήσουν, αν δυσκολεύεστε κάπου πείτε μου να σας βοηθήσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plutevos Δημ. April 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2015 [ROM]FOR ALCATEL POPC9 TO[ GALAXY S5] WHATS IT SIDE? 1.PREE ROOTED 2.EXPOSED ISTALLER 3.FREE INSTALL ANY FB 4.gravity box 5.DUAL SIM ================================================================ DOWLOAD LINK:[LINK UPDATED] 1 .http://www.mediafire.com/download/qqnfj6m9671197a/larenze_rom_final.zipw ================================================================== FLASHING INTRUCTION [bAWAL ANG SHORTCUT] 1.GO TO CTR RECOVERY 2. Do s factory reset 3.wipe cache partition *mount and store* 4.format data 5.format system 6.forman cache 7.wipe dalvik back and instal the rom enjoy wait in to a minute... ================================================================== thanks to:PHONOHOLIX TK thanks to :LUIS ELEAN CASTRO Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xabos Δημ. April 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2015 Εχω κάνει Root μετά μπαίνω σε recovey wipe case αλλά δεν μπαίνει η rom ? Μήπως γίνεται με flash.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plutevos Δημ. April 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2015 Εχω κάνει Root μετά μπαίνω σε recovey wipe case αλλά δεν μπαίνει η rom ? Μήπως γίνεται με flash.... Μπαινεις με αυτο το recovery? http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2671387 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xabos Δημ. April 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2015 (edited) Για όλα υπάρχει πάντα μια εξήγηση . Thanks! I will try later. Update, Θα ξεκινήσω με root....kingo root insert use device ενώ έχω ενεργώ το usb debug in. Δεν βλέπει το τηλέφωνο . Framaroot. Προχωρά η διαδικασία και στο behavior βγάζει error. Με άλλο utility (ρωσικό site) κάνει root την συσκευή 68%. To recovery είναι σε μορφή .img το οποίο μπαίνει σε sd? To setup δεν μπορεί να ξεκινήσει ούτε σε zip μορφή . Το τηλέφωνα είναι εδώ και 4μηνες στην κατοχή μου και δεν μπορώ να περάσω τα ελληνικά. Υ.Γ. Η Alcatel δεν δίνει πληροφορίες σε τηλεφώνημα που έκανα και ένα service τοπικό μου ζητάει 30€ Edited April 18, 2015 by xabos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
packo70 Δημ. April 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2015 το δικο μου στο benchmark v5.7 με το που το αγορασα δινει 20161 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atimos40 Δημ. May 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2015 99.90 στο Public.... Το παραγγειλα.:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ianton75 Δημ. May 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2015 Και εγω! πολυ καλη τιμη για να το προσπερασεις! ακομη και κλώνους απο Κίνα βαζει κατω! (μονο "μειονεκτημα" το 4.2, αλλα σιγα!! :D:lol:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dskopa Δημ. May 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2015 Πήρα και εγώ ενα. Αν και πηγα να το δω απο κοντά αλλά δε είχε. 40 κομμάτια σε ολη την Ελλάδα λέει. .. ειμουνα ανάμεσα σε αυτό , το idol 2 και το grand neo plus. Το πήρα για την μεγάλη οθόνη του. αν και το idol στο χέρι μου ηταν απίθανο. .. τα χρώματα ωραία.... ας είναι έτσι και εδώ. ... πρώτη φορά alcatel. Παράθεση Htc One X Samsung Galaxy S 3 Samsung Galaxy S plus redmi note 3 pro redmi note 5 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimos_Vav Δημ. May 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2015 Με την καινούργια προσφορά από το public το πήραν 3 φίλοι μου που είχαν δει πόσο απροβλημάτιστα δουλεύει το δικό μου. Το συστήνω ανεπιφύλακτα ειδικά στα 99 ευρώ μιας και δεν βρίσκεις κάτι καλύτερο με μεγάλη οθόνη σε αυτή την τιμή! Παράθεση Συσκευή: Realme 8 5G 4/64 GB Carriers: 🟢 Cosmote - 🔴 Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volleyball Δημ. May 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2015 Με την καινούργια προσφορά από το public το πήραν 3 φίλοι μου που είχαν δει πόσο απροβλημάτιστα δουλεύει το δικό μου. Το συστήνω ανεπιφύλακτα ειδικά στα 99 ευρώ μιας και δεν βρίσκεις κάτι καλύτερο με μεγάλη οθόνη σε αυτή την τιμή! Έχεις να προτείνεις κάποια θήκη και μεμβράνη προστασίας για την οθόνη; Ή και κάποιος άλλος που έχει τη συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimos_Vav Δημ. May 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2015 (edited) Έχεις να προτείνεις κάποια θήκη και μεμβράνη προστασίας για την οθόνη; Ή και κάποιος άλλος που έχει τη συσκευή. Θήκη είχα παραγγείλει από εδώ: http://m.ebay.com/itm/121389524200?_mwBanner=1 Για μεμβράνη δεν έχω κάτι γιατί ποτέ δεν χρησιμοποιώ. Edited May 8, 2015 by Dimos_Vav Παράθεση Συσκευή: Realme 8 5G 4/64 GB Carriers: 🟢 Cosmote - 🔴 Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dskopa Δημ. May 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2015 Επειδή δεν ήρθε ακόμη. .... otg υποστηρίζει? Παράθεση Htc One X Samsung Galaxy S 3 Samsung Galaxy S plus redmi note 3 pro redmi note 5 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
J76ORDAN Δημ. May 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2015 Υποστηρίζει το έχω δοκιμάσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dskopa Δημ. May 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2015 Ευχαριστώ πολύ. Εγω Πέμπτη παραγγελία και ακόμη περιμένω... να ρωτήσω όσοι το πήρατε απο public κανατε εγγύηση με 19 ευρώ? Ένα φίλους που δουλεύει εκεί μου λέει ότι σε καλύπτει για δυο χρόνια σπάσιμο οθόνης και άλλα. Και σε τέτοια κατηγορία κινητών δεν τα φτιάχνουν δου δίνουν η καινούργιο η πίστωση για 100 ευρώ. Αξίζει? Εγω τον ρώτησα: εαν κολλάει ή έχει θέματα το σπαω και περνω άλλο αμέσως? Και μου λεει φυσικά. ......!!! Έτσι απλά είναι τα πράγματα? Παράθεση Htc One X Samsung Galaxy S 3 Samsung Galaxy S plus redmi note 3 pro redmi note 5 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dskopa Δημ. May 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2015 (edited) επιτελους παρελαβα. ολα καλα το κιν αξιζει μεχρι τωρα τα λευτα του. αν παει ετσι ειμαστε καλα. να ρωτησω για να βαλω φωτογραφια δικια μου στην οθονη κλειδωματος αλλα να ξεκλειδωνει με οποιαδηποτε κινηση οπως και στο s3 που εχω . τι να κανω .. ? edit...ενταξει βρηκα τροπο ... ολα καλα Edited May 11, 2015 by dskopa ενταξει βρηκα τροπο ... ολα καλα Παράθεση Htc One X Samsung Galaxy S 3 Samsung Galaxy S plus redmi note 3 pro redmi note 5 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marduk132003 Δημ. May 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2015 Το πήρα κι εγώ. Όλα καλά, η οθόνη μου φαίνεται λίγο θαμπή λίγο θολή σε σχέση με το S2 αλλά λογικό μου φαίνεται. Υπάρχει κάποια ρύθμιση για τα χρώματα; smartwatch μπορεί να πάρει; Κάποια hints n tips οι έμπειροι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ianton75 Δημ. May 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2015 Το χρησιμοποίησα 4 μέρες με εξαιρετικές εντυπώσεις. Σήμερα όμως και χωρίς κανένα λόγο (πτώση, κακή μεταχείριση κλπ.) Εμφάνισε μια λεπτή πράσινη κάθετη γραμμή στην άκρη της οθόνης. Ώρα να δούμε λοιπόν το σέρβις του public και της Alcatel :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dskopa Δημ. May 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2015 κριμα ... πολυ κριμα... εκανες την εγγυση στα public ? τωρα θα φανει η δουλεια τους.... εμενα μου ειχαν πει οτι σε τετοια κατηγορια δινω αλλο αμεσως.... αλλα απο λογια αλλο τιποτα. εγω εχω παρατηρησει να αποσυνδεεται απο το wifi... καλα ξεμπερδεματα φιλε ... ενημερωσε μας ....... Παράθεση Htc One X Samsung Galaxy S 3 Samsung Galaxy S plus redmi note 3 pro redmi note 5 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimos_Vav Δημ. May 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2015 Το πήρα κι εγώ. Όλα καλά, η οθόνη μου φαίνεται λίγο θαμπή λίγο θολή σε σχέση με το S2 αλλά λογικό μου φαίνεται. Υπάρχει κάποια ρύθμιση για τα χρώματα; smartwatch μπορεί να πάρει; Κάποια hints n tips οι έμπειροι; Το έχω το κινητό περίπου έξι μήνες αλλά δεν είμαι αυτό που λέμε power user. Θαμπάδα δεν έχω παρατηρήσει όπως λες, ίσα - ίσα που η οθόνη έχει καλή ευκρίνεια για την ανάλυση της. Ρυθμίσεις χρώματος δεν έχω βρει πουθενά, εκτός αν είναι σε κάνα "κρυφό" μενου. Το Android 4.2 που φοράει θα σε ζορίσει λίγο για την αγορά smartwatch μιας και τα περισσότερα υποστηρίζουν 4.3 και πανω. Επίσης το Bluetooth υποστηρίζει την έκδοση 4.0 AD2P αλλά μάλλον δεν υποστηρίζει LE (Low energy) που επίσης έχουν τα περισσότερα smartwatches. Αν σε ενδιαφέρει η αγορά τέτοιων αξεσουάρ και σύνδεσης με το κινητό προσοχή στα specs για να μην την πατήσεις. Παράθεση Συσκευή: Realme 8 5G 4/64 GB Carriers: 🟢 Cosmote - 🔴 Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
roxy Δημ. May 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2015 Το εχω εδώ και 3-4 μέρες (από public) και είναι για την ώρα πολύ καλό. Ανάλυση οθόνης που δείχνει πολύ καλή παρ'ολο που δεν έχει στα χαρτιά πολλά ppi - 540 x 960 pixels (~200 ppi pixel density) θέλω να ρωτήσω αν με το GPS TEST έχετε δοκιμάσει πόσους δορυφόρους πιάνει. Εμένα μου δείχνει 9 :mad:, γιατί προφανών δεν βλέπει ρώσικους δορυφόρους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dskopa Δημ. May 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2015 απο την πρωτη στιγμή μου κανει νερα το wifi.. γίνεται ασπρο το σήμα, δηλαδή ειναι η συνδεμενο αλλά δεν παίρνει δεδομένα. το ρουτερ δεν φταίει αφού ολα τα άλλα κιν δουλεύουν σωστα. εβαλα καποιες εφαρμογές οπως το wifi keeper και στρωνει λίγο το πράγμα. εχω κάνει δυο φορές hard reset αλλα παλι τα ίδια. και σαν πρόταση επειδή μπερδευα συνέχεια το κουμπί του on off με της έντασης εβαλα το volume unlock και ειναι οκ.....Αυτά απο εμένα. Παράθεση Htc One X Samsung Galaxy S 3 Samsung Galaxy S plus redmi note 3 pro redmi note 5 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts