Jump to content

plutevos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    14
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by plutevos

  1. Μπαινεις με αυτο το recovery? http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2671387
  2. [ROM]FOR ALCATEL POPC9 TO[ GALAXY S5] WHATS IT SIDE? 1.PREE ROOTED 2.EXPOSED ISTALLER 3.FREE INSTALL ANY FB 4.gravity box 5.DUAL SIM ================================================================ DOWLOAD LINK:[LINK UPDATED] 1 .http://www.mediafire.com/download/qqnfj6m9671197a/larenze_rom_final.zipw ================================================================== FLASHING INTRUCTION [bAWAL ANG SHORTCUT] 1.GO TO CTR RECOVERY 2. Do s factory reset 3.wipe cache partition *mount and store* 4.format data 5.format system 6.forman cache 7.wipe dalvik back and instal the rom enjoy wait in to a minute... ================================================================== thanks to:PHONOHOLIX TK thanks to :LUIS ELEAN CASTRO
  3. Τώρα μας έβαλες φωτιά. Ένας οδηγός για να δούμε περισσότερες πληροφορίες σίγουρα θα υπάρχει κάπου..... Το μόνο που κατάφερα ήταν, να δω το robot ανάσκελα! https://www.facebook.com/groups/343302785847734/?fref=nf Γίνεται μέλος σε αυτήν την σελίδα έχει τα πάντα για το συγκεκριμένο τηλέφωνο, υπάρχει και rom note 3 και lollipop ,εγώ έχω στο δικό μου την s5 η οποία δουλεύει άψογα, το μόνο μείον ότι βλέπει την camera σαν 5 megapixel αλλά δεν έχω πρόβλημα, να πω εδώ ότι δεν έχω μπει στην διαδικασία να επαναφέρω την stock rom και δεν ξέρω πως γίνεται, αλλά δεν με ενδιαφέρει κιόλας, ρωτήστε ότι θέλετε σε αυτήν την σελίδα στα αγγλικά θα σας απαντήσουν, αν δυσκολεύεστε κάπου πείτε μου να σας βοηθήσω.
  4. Φίλε μου δυστυχώς δεν μπορούσα να απαντήσω γρηγορότερα, ναι το τηλέφωνο πρέπει να είναι root και το αρχείο σε μορφή zip, αν δυσκολεύεσαι κάπου πες μου, και εγώ από Γερμανία το έχω πάρει . ----- προσθήκη μηνύματος 13 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Υπάρχει φίλε μου custom rom kit kat s5 rom και root εννοειται!!! http://www.zimagez.com/images/zz.png' alt='zz.png'>
  5. http://www.mediafire.com/download/qqnfj6m9671197a/larenze+rom+final.zip
  6. https://www.facebook.com/notes/alcatel-ot-pop-c9-ph/larenze-rom-final-zip/418179868360025 Είναι rom s5 την έχω περάσει μέχρι στιγμής δουλεύει άψογα το μόνο μείον είναι ότι βλέπει την κάμερα σαν 5 megapixel αλλά πιστεύω ότι θα διορθωθεί έχει ελληνικό μενού
  7. Και εγω σε premium αναβαθμισα.
  8. Η τελευταία που κατέβασα και την έχω ακόμα είναι η camera ZOMM FX, είχα κατεβάσει και ποιο μπροστά κάτι παρόμοιες αλλά δεν τις θυμάμαι ,κατέβασε αυτήν που γράφω ποιο πάνω και δες αν βγάζει σωστές Φώτο.
  9. Φίλε μου το ίδιο πρόβλημα είχα με την κάμερα την αρχή ,έβγαζε θολές Φώτο και είχα απογοητευτεί, κατέβασα μερικές εφαρμογές για κάμερα που σαφώς βγάζανε μια χαρά Φώτο, μετά που κατέβασα τις εφαρμογές αυτές ξαφνικά έφτιαξε και η εργοστασιακή εφαρμογή, και όλα μια χαρά, δοκίμασε το.
  10. Έχει 3 miui custom rom που δουλεύουν κανονικά στο τηλέφωνο ,έκανα δοκιμή και τις πέρασα αλλά δυστυχώς δεν έχουν ελληνικά, αλλά ήθελα την βοήθεια σας παιδιά, αυτήν την Android 4.2.2 Jelly Bean 01005 με ποιον τρόπο μπορώ να την περάσω στο τηλέφωνο.
  11. Φίλε μου άμα βρεις κάτι ενημέρωσε με και εμένα σε παρακαλώ ,γιατί το ψάχνω και εγώ μια και το δικό μου δεν έχει ελληνικό μενού ,υποθέτω ότι το δικό σου έχει ,αν σου είναι εύκολο πες μου αναλυτικά τα στοιχεία του firmware που έχει επάνω το δικό σου ,μήπως και βρω πουθενά την αναβάθμιση με τα ελληνικο μενου.
  12. Τους πήρα τηλέφωνο, έχουν το ελληνικό firmware αλλά δεν μου το δίνουν, μου λένε να τους στείλω το τηλέφωνο από Γερμανία να μου το περάσουν:) να είσαι καλά φίλε μου ευχαριστώ πολύ!!!
  13. Φίλε μου το τηλέφωνο για τα λεφτά του είναι πάρα πολύ καλό, και εμένα που το έχω τώρα μερικές μέρες με έχει εντυπωσιάσει ,αν κατάλαβα καλά αυτό που είχες στα χέρια σου είχε ελληνικό μενού?
  14. Γεια σας παιδιά από Γερμανία, δεν ξέρω αν το γράφω στο σωστό σημείο εδώ, αλλά έχω ένα πρόβλημα έχω πάρει το συγκεκριμένο κινητό(alcatel one touch pop C9 7047D από εδώ, και δεν έχει ελληνικό μενού ,έχω δοκιμάσει διάφορα προγραματακια και δεν γίνεται τίποτα, με ενδιαφέρει να το αναβαθμίσω να έχει ελληνικό μενού και τίποτα άλλο, δεν με ενδιαφέρει ποια έκδοση firmware θα έχει επάνω, το τηλέφωνο το έχω κάνει ήδη root, θα εκτιμούσα πολύ την βοήθεια σας ευχαριστώ !!!
×
×
  • Create New...