tpal Δημ. April 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2015 Το πρόβλημα μου δεν είναι ότι κάθε χρονια θα έρθει και καποιο καλύτερο κινητό κτλ αλλά συγκεκριμένα η πολιτική των 2 διαφορετικών επεξεργαστών για το 4. Αν το 5 βγει πάλι σε διαφορετικές εκδόσεις που περισσότερο θα μπερδεύουν τους πιθανούς αγοραστές πάρα θα βοηθούν σε κάτι πάλι την ιδια σταση θα έχω. Θεωρώ πως θα βγει με exynos μόνο όπως και τα s6. Δεν νομίζω να κάνει καμία η samsung Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpgalanis Δημ. April 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2015 Συμφωνώ και αναμένω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salmp7 Δημ. April 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2015 Αν είναι να έρθει έτσι και χωρίς κάρτα SD ή αποσπώμενη μπαταρία να το βράσω και αυτό και το design. Δυστυχώς βλέπω να χάνουμε αυτήν την επιλογή στο μέλλον Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. April 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2015 Αν είναι να έρθει έτσι και χωρίς κάρτα SD ή αποσπώμενη μπαταρία να το βράσω και αυτό και το design. Δυστυχώς βλέπω να χάνουμε αυτήν την επιλογή στο μέλλον Επειδή από το note 3(δηλαδή 2 γενιές πίσω από το 5) δίνει 32gb+sd, ελπίζω ότι αν αφαιρέσει την sd θα κάνει την έκπληξη και θα δώσει 64gb ως βασική, όπου και τρώγεται η έλλειψη, αλλιώς στα 32 βασική θα είναι ξεκάθαρο φάουλ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. April 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2015 Παιδιά μην ψάχνεστε δεν υπάρχουν διαφορές αξίες λόγου. Μερικές λεπτομέρειες στην χρήση δημιουργούν μεγαλύτερες διάφορες από απ ότι ο επεξεργαστής. Όλοι γράφουν ότι το Edge είναι πιο αργό από το απλό note με βάση τα benchmark. Στην πράξη είδα σήμερα το αντίθετο όταν ανοιγα τις ίδιες εφαρμογές και στα δύο. Δεν ήταν σπουδαία η διαφορά αλλά στις περισσότερες εφαρμογές ήταν μπροστά το Edge παρόλο ότι φοράνε τον ίδιο επεξεργαστή. Έχω την εντύπωση ότι μεγάλες φορτωμενες sd card ευθύνονται για την καθυστέρηση αλλά και για αυξημένη κατανάλωση. Εγώ δεν έχω βάλει. Μου αρκούν όσα έχει η εσωτερική. Παρόλο που έχω sd 10 class δεν την βάζω. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demon2411 Δημ. April 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2015 Καλησπερα σας. ΕΠειδη σκεφτομαι την μεταβαση σε Note 4, εσεις που τα ξερετε σαφως καλυτερα, μου προτεινετε τον exynos η τον snap? Rom να περασω και φλασαρισμα δεν παιζει μιας και υπαρχει το knox. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. April 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2015 Καλησπερα σας. ΕΠειδη σκεφτομαι την μεταβαση σε Note 4, εσεις που τα ξερετε σαφως καλυτερα, μου προτεινετε τον exynos η τον snap? Rom να περασω και φλασαρισμα δεν παιζει μιας και υπαρχει το knox. Αν δεν σε νοιάζει το root και οι roms και αν δεν θες να πιάνεις 4G+ (το C έχει άλλο μόντεμ και δεν το υποστηρίζει. Υποστηρίζει μέχρι 4G) να πας σε C αλλιώς σε F Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. April 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2015 Παιδιά εμένα δεν με απασχολεί όπως είπα ο επεξεργαστής. Θεωρώ πολύ σημαντικοτερο την ύπαρξη έστω αυτού του μικρού lag που έχει στις recent apps και στο preview των φώτο που τραβάμε. Είναι lag που συμβαίνουν και στα δύο. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. April 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2015 Παιδιά εμένα δεν με απασχολεί όπως είπα ο επεξεργαστής. Θεωρώ πολύ σημαντικοτερο την ύπαρξη έστω αυτού του μικρού lag που έχει στις recent apps και στο preview των φώτο που τραβάμε. Είναι lag που συμβαίνουν και στα δύο. Nexus 6 τοτε φιλε μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. April 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2015 Με nexus 6 χάνεις σε πολλούς άλλους τομείς. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. April 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2015 (edited) Με nexus 6 χάνεις σε πολλούς άλλους τομείς. Κατοχος c και δεν το μετανοιωνω αλλα τελικα ολοι εμεις ψαχνουμε καρφιτσες στα αχυρα.. Οποια ναυαρχιδα παρεις απο οποια εταιρεια εισαι καλυμενος σε οτι και να κανεις.πλεον εν ετη 2015 ολες οι ναυαρχιδες πληρουν τα παντα..ψαχνουμε καλες φωτογραφικες απο κινητα !!!!!!!!!!καλυτερους επεξεργαστες απο pc !!!!!!!!!!!..εχω εγω το c και αλλος καποια αλλη ναυαρχιδα απο αλλη εταιρεια..βλεπει καλυτερα τα emal ή πραγματοποιει καλυτερες κλησεις ή στελνει καλυτερα sms.????????.μεσες ακρες ολα τα ιδια ειναι και δινουμε αξια και λεφτα σε κινητα.(σχεδον μισθο μηνος).νομιζοντας οτι κατι κανουμε..εθισμενοι ειμαστε σε ανουσια πραγματα...ειπον και ελαλησον συνφορμιτες και αμαρτια ουκ εχω.. Edited April 18, 2015 by panoramix77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. April 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2015 οποιο και να παρετε θα ειναι μια χαρα..ο ντορος γινεται γιατι εδω στην ελλαδα κυκλοφορησαν για πρωτη φορα δυο εκδοσεις!!!δεν χρειαζεται custom rom με τετοιους επεξεργαστες..μονο root και ειναι μια χαρα!!! Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liogia Δημ. April 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2015 οποιο και να παρετε θα ειναι μια χαρα..ο ντορος γινεται γιατι εδω στην ελλαδα κυκλοφορησαν για πρωτη φορα δυο εκδοσεις!!!δεν χρειαζεται custom rom με τετοιους επεξεργαστες..μονο root και ειναι μια χαρα!!! to custom παντα θα σου δινει διαφορετικα πραματα απο οτι εχεις.αναλογα τι θελει κανεις απο το κινητο του.αλλα συμφωνω οτι καποιος που δεν θελει πολλα πραματα με το root θα ειναι παραπανω απο καλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis_m Δημ. April 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2015 Eγώ πάντως πιστεύω ότι έκανα πολύ καλά που πήρα το μοντέλο με τον Exynos ειδικά τώρα που βλέπω τα χαρακτηριστικά του S6 που είναι ολόιδια σε κάρτα γραφικών,κάμερα και ελαφρώς υπερχρονισμένο επεξεργαστή από τον δικό μου.:) Παράθεση Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. April 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2015 Eγώ πάντως πιστεύω ότι έκανα πολύ καλά που πήρα το μοντέλο με τον Exynos ειδικά τώρα που βλέπω τα χαρακτηριστικά του S6 που είναι ολόιδια σε κάρτα γραφικών,κάμερα και ελαφρώς υπερχρονισμένο επεξεργαστή από τον δικό μου.:) Γιάννη ο επεξεργαστής έχει απλώς το ίδιο όνομα, Exynos. Του Note 4 είναι ο Exynos 5433 και του S6 o Exynos 7420 με χάραξη 14nm. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis_m Δημ. April 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2015 Γιάννη ο επεξεργαστής έχει απλώς το ίδιο όνομα, Exynos. Του Note 4 είναι ο Exynos 5433 και του S6 o Exynos 7420 με χάραξη 14nm. Το γνωρίζω αυτό απλά το παραθέτω σαν επιλογή σωστή,βάση πολιτικής της Samsung να επιλέξει για βασικό επεξεργαστή τον Exynos.:) (το ελαφρώς υπερχρονισμένο το πάω λίγο στην πλάκα.:p) Παράθεση Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prime Δημ. April 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2015 Γιάννη ο επεξεργαστής έχει απλώς το ίδιο όνομα, Exynos. Του Note 4 είναι ο Exynos 5433 και του S6 o Exynos 7420 με χάραξη 14nm. Έχει καιρό που η Samsung άλλαξε το όνομα του Exynos στο Note 4. Exynos 7410 λέγεται πλέον. http://www.gsmarena.com/samsung_announces_the_exynos_7_octa_is_the_old_exynos_5433-news-9946.php http://www.samsung.com/global/business/semiconductor/minisite/Exynos/m/showcase.html#?v=smartphones Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. April 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2015 στο note 4 n910c δουλευουν και οι οχτω πυρηνες οπως στο s5 G900H? Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. April 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2015 στο note 4 n910c δουλευουν και οι οχτω πυρηνες οπως στο s5 G900H? [ATTACH]59811[/ATTACH] Απλά idle οι 4 πανω πέφτουν στα 300,οι άλλοι μένουν 700 minimum. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. April 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2015 οποτε εχει το hmp οπως και το s5 g900h.. Σ ευχαριστω!! Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prime Δημ. April 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2015 στο note 4 n910c δουλευουν και οι οχτω πυρηνες οπως στο s5 G900H? Ναι. Υποστηρίζει global task scheduling, άρα μπορούν να λειτουργούν και οι 8 πυρήνες ταυτόχρονα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosv7 Δημ. April 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2015 Τελικά οι διαφορές των δυο κινητών είναι αμελητέες απ ότι καταλαβαίνω, με μόνη κ σημαντικότερη τα μοντεμ τους που το ενα ειναι Cat3 κ το άλλο Cat6. Κατά τ άλλα δε νομίζω ότι μπορείς σε καθημερινή χρήση να δεις κ να καταλάβεις διαφορά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prime Δημ. April 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2015 Τελικά οι διαφορές των δυο κινητών είναι αμελητέες απ ότι καταλαβαίνω, με μόνη κ σημαντικότερη τα μοντεμ τους που το ενα ειναι Cat3 κ το άλλο Cat6. Κατά τ άλλα δε νομίζω ότι μπορείς σε καθημερινή χρήση να δεις κ να καταλάβεις διαφορά! Cat.4 το N910C με 150Mbps download/50Mbps upload. Cat.6 το N910F και N910U με 300Mbps download/50Mbps upload. Το Cat.3 είναι από καιρό Note 2 LTE με 100Mbps download. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos7 Δημ. April 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2015 Τα ξαναλέω κι εγώ... Πρακτικά, δηλαδη, η μόνη διαφορά που έχουν είναι στο modem και στον επεξεργαστή που ο snapdragon επιτρέπει το customising. (?) Αρα για μένα μάλλον καλύτερα είναι σε 910F, με βάθος 3ετίας, για την εξέλιξη των δικτύων. Παράθεση Xiaomi Mi Air 13.3 W10 Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prime Δημ. April 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2015 Τα ξαναλέω κι εγώ... Πρακτικά, δηλαδη, η μόνη διαφορά που έχουν είναι στο modem και στον επεξεργαστή που ο snapdragon επιτρέπει το customising. (?) Αρα για μένα μάλλον καλύτερα είναι σε 910F, με βάθος 3ετίας, για την εξέλιξη των δικτύων. Καλύτερη CPU έχει το N910C. Καλύτερη GPU έχει το N910F. Περισσότερες custom ROM θα βρεις για το N910F. Αυτό με το LTE και την εξέλιξή του, για εμένα δεν ισχύει, γιατί δεν υπάρχει unlimited data plan από καμιά εταιρεία στην Ελλάδα. Δηλαδή για αρχεία πάνω από 1GB μέγεθος, όπου θα φαινόταν η διαφορά του Cat.6, θα χρησιμοποιείς και πάλι wifi. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts