vasilimertzani Δημ. November 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2015 Εκλεισα το κινητο για να αλλαξω μια σιμ και απο τοτε δεν ξανανοιξε ποτε.με χιλια ζορια το ανοιξα,εκανα hard reset αλλα δεν δουλεύει το touch. Ειναι 11μηνων κινητο,με τις τουμπιτσες του.υπαρχει κατι να ω η το στελνω για ελεγχο(και που)? Παράθεση Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2015 που μενεις? παντο σε καποιο νοκια care Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
button Δημ. November 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2015 (edited) με το recovery tool προσπαθησες; εννοείτε ! με hard reset δεν πας στα 8.1 Μόνο με τε recovery tool. Τι μας λες!! συγνώμη για την ειρωνεία.. Το Windows Device Recovery Tool δεν κάνει τίποτα και φοβάμαι να συνεχίσω γιατί είναι αναξιόπιστο Γιατί στην αρχή πάγωνε στο κατέβασμα μετά άρχισε να μην προχωράει την διαδικασία χωρίς να αναφέρει το σφάλμα και τώρα ούτε καν διαβάζει την συσκευή Edited November 24, 2015 by button Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venejo Δημ. November 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2015 εννοείτε ! Τι μας λες!! συγνώμη για την ειρωνεία.. Το Windows Device Recovery Tool δεν κάνει τίποτα και φοβάμαι να συνεχίσω γιατί είναι αναξιόπιστο Γιατί στην αρχή πάγωνε στο κατέβασμα μετά άρχισε να μην προχωράει την διαδικασία χωρίς να αναφέρει το σφάλμα και τώρα ούτε καν διαβάζει την συσκευή Όταν περνάμε μια έκδοση λογισμικού (firmware) μένει αυτή και ΜΟΝΟ. ΔΕΝ υπάρχει η προηγούμενη "φυλαγμένη" κάπου για να γυρίσουμε πίσω. Άλλωστε αν είχαμε την νέα και την προηγούμενη έκδοση θα είχαμε φουλάρει τη μνήμη του τηλ/νου. Μιλάμε λοιπόν για φλασάρισμα και μόνο. Για να πας στην προηγούμενη και άρα επίσημη official υποστηριζόμενη, τα 8.1 δηλαδή, αυτό γίνεται μόνο αν ξανα-φλασάρεις το τηλ/νο με αυτήν, κάτι το οποίο γίνεται μόνο μέσω του Windows Device Recovery Tool και στην ίδια τη ΝΟΚΙΑ. Και επειδή έχω φλασάρει πολλά τηλ/να με αυτό 520, 620, 630-5, 535 δεν έχω πετύχει ΠΟΤΕ κάποιο πρόβλημα. Τώρα αν έχει πρόβλημα η συσκευή σου και ή το PC/σύνδεση σου αυτό είναι άλλη ιστορία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2015 και γω 3 φορες που το χρησιμοποιησα λειτουργησε αψογα! δοκιμασε σε αλλον υπολογιστη μπας και... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. November 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2015 κάτι το οποίο γίνεται μόνο μέσω του Windows Device Recovery Tool Λάθος. Γίνεται και με τον τρόπο του debranding.... Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venejo Δημ. November 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2015 Λάθος. Γίνεται και με τον τρόπο του debranding.... Πάλι για φλασάρισμα μιλάμε μέσω εφαρμογής, όπου εδώ θα πρέπει να έχεις άλλα αρχεία με το "generic" firmware κ.λ.π Το πήγαμε μακριά το πράγμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
button Δημ. November 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2015 θα δοκιμάσω άλλου μπας και ! Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. November 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2015 Και εγω ποτε δεν ειχα καποιο προβλημα με το recovery tool και εχω φλασσαρει τα 620 920 1520 και 535 Τωρα αλλο ειναι το θεμα.μου Η οθονη ΔΕΝ παλευεται με τπτ... Για να γραψω ενα.μηνυμα βλαστημαω,δεν μιλαω για σερφαρισμα η να παιξω κανενα παιχνιδι εκει εχει πολυ γελιο,ενα βημα.ειμαι πριν το πεταξω στον τοιχο. Αυριο θα παρω ενα nooia care να δω τι θα μου πουνε.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. November 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2015 Και εγω ποτε δεν ειχα καποιο προβλημα με το recovery tool και εχω φλασσαρει τα 620 920 1520 και 535 Τωρα αλλο ειναι το θεμα.μου Η οθονη ΔΕΝ παλευεται με τπτ... Για να γραψω ενα.μηνυμα βλαστημαω,δεν μιλαω για σερφαρισμα η να παιξω κανενα παιχνιδι εκει εχει πολυ γελιο,ενα βημα.ειμαι πριν το πεταξω στον τοιχο. Αυριο θα παρω ενα nooia care να δω τι θα μου πουνε.... Αν τελικά το πας και μπορείς, γράψε μας πόσο καιρό το κράτησαν, γιατί ίσως πάω και ενός φίλου. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. November 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2015 Αν τελικά το πας και μπορείς, γράψε μας πόσο καιρό το κράτησαν, γιατί ίσως πάω και ενός φίλου. Επειδη ειμαι σε νησι και δεν κατεβαινω Αθηνα συχνα θα παρω αυριο τηλ να δω τι θα μου πουνε... Παντος πιστευω η ολη ιστορια θα τραβηξει καμια βδομαδα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. November 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2015 Επειδη ειμαι σε νησι και δεν κατεβαινω Αθηνα συχνα θα παρω αυριο τηλ να δω τι θα μου πουνε... Παντος πιστευω η ολη ιστορια θα τραβηξει καμια βδομαδα Πέρα από το χρόνο για την αποστολή/παραλαβή, ας ελπίσουμε να σου πουν 1 μέρα, γιατί δε βλέπω να το φτιάχνει εκείνος ποτέ. :lol: Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. November 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2015 Πέρα από το χρόνο για την αποστολή/παραλαβή, ας ελπίσουμε να σου πουν 1 μέρα, γιατί δε βλέπω να το φτιάχνει εκείνος ποτέ. :lol: Μιλησα με το service,πρωτα τους ειπα εγω τι ακριβως μου παρουσιαζει,δεν υπηρχε η παραμικρη αρνηση απο την πλευρα τους,και θα το στειλω τωρα με ταχυδρομειο την Δευτερα μιας και λογο ΣΚ δεν νομιζω να φτασει γρηγορα... Παντος αφου την γλιτωσε και δεν το εχω σπασει παλι καλα ☺ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. November 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2015 Μιλησα με το service,πρωτα τους ειπα εγω τι ακριβως μου παρουσιαζει,δεν υπηρχε η παραμικρη αρνηση απο την πλευρα τους,και θα το στειλω τωρα με ταχυδρομειο την Δευτερα μιας και λογο ΣΚ δεν νομιζω να φτασει γρηγορα... Παντος αφου την γλιτωσε και δεν το εχω σπασει παλι καλα ☺ Όλα καλά, δηλαδή. :) Μόλις παραλάβεις, θα φύγει και το δικό μου. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theo93 Δημ. November 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2015 καλησπερα παιδια , εχω το 535 περιπου 6μηνες και τις τελευταιες μερες μου βγαζει ενα προβλημα με την φορτιση , φορτιζει πολυ αργα , σε φαση ολο το βραδυ απο 10 % να φτασει στο 40%. Το ιδιο συμβενει και απο πριζα και απο USB . Καμια ιδεα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. November 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2015 καλησπερα παιδια , εχω το 535 περιπου 6μηνες και τις τελευταιες μερες μου βγαζει ενα προβλημα με την φορτιση , φορτιζει πολυ αργα , σε φαση ολο το βραδυ απο 10 % να φτασει στο 40%. Το ιδιο συμβενει και απο πριζα και απο USB . Καμια ιδεα? Κοίταξε το φορτιστή αν παίζει σωστά σε άλλες συσκευές κι αν συνεχίσει, πήγαινέ το σε Nokia Care. Και 3 φορές να το φορτίζεις την ημέρα, μου φαίνεται περίεργο να χάλασε κιόλας η μπαταρία εκτός κι αν το ξεζούμιζες (πχ έπαιζες ενώ φόρτιζε κτλ). Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liverpool89 Δημ. November 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2015 Εκανα επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων, αλλα χαθηκαν το store και οι ρυθμιζεις. Τι μπορει να πηγε στραβα; πως το επαναφερω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. November 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2015 Είσαι σίγουρος πως χάθηκαν? Αν κάνεις swipe δεξιά στο μενού των εφαρμογών δεν υπάρχουν? Επίσης για τις ρυθμίσεις αν «κατεβάσεις» το action center γράφει πάνω δεξιά «Ρυθμίσεις»? Δεν μπαίνει από εκεί? Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
button Δημ. December 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2015 τα επίσημα 10αρια πότε με το κάλο :D Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. December 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2015 τα επίσημα 10αρια πότε με το κάλο :D Απ' ότι λένε και σε άλλα threads που διάβασα, απο 14 Δεκεμβρίου θα αρχίσουν να έρχονται σιγά σιγά! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. December 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2015 Απ' ότι λένε και σε άλλα threads που διάβασα, απο 14 Δεκεμβρίου θα αρχίσουν να έρχονται σιγά σιγά! Και 14 Δεκεμβρίου '16 θα έχουν αναβαθμιστεί όλες οι συσκευές! :lol: Πλάκα κάνω... :p Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
button Δημ. December 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2015 Απ' ότι λένε και σε άλλα threads που διάβασα, απο 14 Δεκεμβρίου θα αρχίσουν να έρχονται σιγά σιγά! Φαντάζομαι πρέπει να γυρίσω στην 8.1 απο ΤΡ10 :) Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bep1995 Δημ. December 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2015 (edited) Δεν θα χρειαστεί να πας ξανά στα 8.1, απλός θα σου έρθει ενημέρωση όταν γίνουν ευρέως διαθέσιμα δηλαδή και εκτός των insiders Edited December 11, 2015 by bep1995 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brousko Δημ. December 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2015 (edited) Αν τελικά το πας και μπορείς, γράψε μας πόσο καιρό το κράτησαν, γιατί ίσως πάω και ενός φίλου. Αγόρασα 535 με κλασσικό πρόβλημα multitouch. Το πήγα σε Nokia Care στην Κατεχάκη και σε λιγότερο από 1 ώρα το παλικάρι μου το χε αλλάξει. Βγήκε οδηγία απ'ότι μου είπε από τη Microsoft να αλλάζουν κάποια digitizer με συγκεκριμένο batch code (ανοίγει το κινητό και το βλέπει αυτός). Είναι hardware το θέμα παιδιά. Τώρα το κινητάκι πετάει.Εξυπηρετικότατος, ταχύτατος. :cool: Edited December 13, 2015 by Brousko Παράθεση Όλες οι γενικεύσεις είναι λάθος,όπως και αυτή εδώ :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. December 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2015 Αγόρασα 535 με κλασσικό πρόβλημα multitouch. Το πήγα σε Nokia Care στην Κατεχάκη και σε λιγότερο από 1 ώρα το παλικάρι μου το χε αλλάξει. Βγήκε οδηγία απ'ότι μου είπε από τη Microsoft να αλλάζουν κάποια digitizer με συγκεκριμένο batch code (ανοίγει το κινητό και το βλέπει αυτός). Είναι hardware το θέμα παιδιά. Τώρα το κινητάκι πετάει.Εξυπηρετικότατος, ταχύτατος. :cool: Τέλεια. Δεν είναι κοντά μου, αλλά το ξέρω το συγκεκριμένο κατάστημα. Thanks!! :thanks: Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts