Raptor1 Δημ. December 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2014 Καταρχάς γιατί δεν έχει δημιουργηθεί καινούργιο κομμάτι για τη Microsoft; 2ον και σημαντικότερο.Αν αγοράσουμε οποιοδήποτε καινούργιο Lumia με το λογότυπο της Microsoft,σε ποιον απευθυνόμαστε σε περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος ή βλάβης; Θέλω να το πάρω για δώρο αλλά δεν ξέρω τί γίνεται πλέον με την υποστήριξη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. December 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2014 Καταρχάς γιατί δεν έχει δημιουργηθεί καινούργιο κομμάτι για τη Microsoft; 2ον και σημαντικότερο.Αν αγοράσουμε οποιοδήποτε καινούργιο Lumia με το λογότυπο της Microsoft,σε ποιον απευθυνόμαστε σε περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος ή βλάβης; Θέλω να το πάρω για δώρο αλλά δεν ξέρω τί γίνεται πλέον με την υποστήριξη. Προς το παρόν υπάρχει μόνο μια microsoft συσκευή οπότε δεν έχει νόημα να δημιουργηθεί καινούρια ενότητα για μια μόνο συσκεύη. Μόλις βγούνε μερικές ακόμα θα δημιουργηθεί και θα συγκεντρωθούν εκεί τα επίσημα θέματα των συσκευών αυτών. Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis164 Δημ. December 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2014 Κι εγω το σκεφτομαι αλλα με αυτην την αναλυση βιντεο και τη χαμηλη σχετικα απεικονιση (220ppi) για 5αρα οθονη μαλλον παω για το lumia 730 που ειναι καλυτερο σε ολα του και εμένα με προβλημάτιζε η ανάλυση μέχρι την στιγμή που το είδα από κοντά :) Παράθεση ------------------------------------------------------------- Life is what happens when your cell phone is charging. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgos_Z Δημ. December 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2014 http://www.amazon.fr/Microsoft-Lumia-535-Smartphone-d%C3%A9bloqu%C3%A9/dp/B00PKBT3G6/ref=lp_5520678031_1_21?m=A1X6FK5RDHNB96&s=electronics&ie=UTF8&qid=1417263590&sr=1-21&tag=androcentr04-21&m1k=d_wp Στο γαλλικο amazon, δικαρτο στα 109 ευρω :up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. December 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2014 Φαινεται ωραιο το μπλε! Αν δεν κανω λαθος τα μαυρο, ασπρο και μπλε ειναι με το ματ καπακι και τα αλλα με glossy. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Diafanos_21 Δημ. December 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2014 και εμένα με προβλημάτιζε η ανάλυση μέχρι την στιγμή που το είδα από κοντά :) Δοκιμασες να τραβηξεις ομως ληψη βιντεο η να δεις αν παιζει βιντεο υψηλης αναλυσης? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis164 Δημ. December 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2014 http://www.amazon.fr/Microsoft-Lumia-535-Smartphone-d%C3%A9bloqu%C3%A9/dp/B00PKBT3G6/ref=lp_5520678031_1_21?m=A1X6FK5RDHNB96&s=electronics&ie=UTF8&qid=1417263590&sr=1-21&tag=androcentr04-21&m1k=d_wp Στο γαλλικο amazon, δικαρτο στα 109 ευρω :up: ευχαριστώ πολύ! έπεσε η παραγγελία... σε μαύρο ματ χρωματάκι! παράδοση 9 έως 13 Δεκεμβρίου: "Votre date de livraison estimée est : Mardi 9 décembre 2014 - Samedi 13 décembre 2014" ----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δοκιμασες να τραβηξεις ομως ληψη βιντεο η να δεις αν παιζει βιντεο υψηλης αναλυσης? τράβηξα 1-2 φωτογραφίες μόνο.. δεν παρατήρησα κάτι τραγικό.. σίγουρα στης λεπτομέρειες δεν θα ειναι σαν κάποιο με μεγαλύτερη ανάλυση αλλά μην ξεχνάμε και την τιμή του,, (μόλις το παρήγγειλα με 109ε συν μεταφορικά.) Παράθεση ------------------------------------------------------------- Life is what happens when your cell phone is charging. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Diafanos_21 Δημ. December 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2014 ευχαριστώ πολύ! έπεσε η παραγγελία... σε μαύρο ματ χρωματάκι! παράδοση 9 έως 13 Δεκεμβρίου: "Votre date de livraison estimée est : Mardi 9 décembre 2014 - Samedi 13 décembre 2014" ----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- τράβηξα 1-2 φωτογραφίες μόνο.. δεν παρατήρησα κάτι τραγικό.. σίγουρα στης λεπτομέρειες δεν θα ειναι σαν κάποιο με μεγαλύτερη ανάλυση αλλά μην ξεχνάμε και την τιμή του,, (μόλις το παρήγγειλα με 109ε συν μεταφορικά.) Περιμενουμε κριτικες τοτε και εντυπωσεις ;) Η τιμη του ειναι μεγαλου ατου οντως και με βαση τα χαρακτηριστικα του σκεφτομαι η να το χτυπησω η να αλλαξω κατηγορια για το 730! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgos_Z Δημ. December 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2014 Φαινεται ωραιο το μπλε! Αν δεν κανω λαθος τα μαυρο, ασπρο και μπλε ειναι με το ματ καπακι και τα αλλα με glossy. Σωστος. http://www.rediff.com/getahead/report/gadgets-and-gaming-10-things-you-must-know-about-microsoft-lumia-535/20141117.htm "The glossy covers include orange and green options, whereas the matte panels comprise of cyan, black and white options." Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis164 Δημ. December 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2014 Περιμενουμε κριτικες τοτε και εντυπωσεις ;) Η τιμη του ειναι μεγαλου ατου οντως και με βαση τα χαρακτηριστικα του σκεφτομαι η να το χτυπησω η να αλλαξω κατηγορια για το 730! θα σας κάνω και ελληνικό unboxing... κανονικότατα ;) Παράθεση ------------------------------------------------------------- Life is what happens when your cell phone is charging. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsserv10 Δημ. December 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2014 (edited) καλημέρα από sar τι έχει? και στην dual έκδοση είναι η ίδια? Edited December 2, 2014 by gsserv10 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgos_Z Δημ. December 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2014 καλημέρα από sar τι έχει? και στην dual έκδοση είναι η ίδια? http://www.microsoft.com/en/mobile/about-us/people-and-planet/emf-health/sar/sar-information/ Δεν ξερω ποιο απο ολα αυτα ειναι, παντως 0,6 ειναι η υψηλοτερη τιμη που αναφερει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polhs Δημ. December 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2014 Καλημέρα σε όλους. Όντως η τιμή είναι πρόκληση και σκέφτομαι για αγορά αλλά επειδή είμαι πρωτάρης σε windows phone και με μια ματιά που έριξα με απογοητεύει το γεγονός της έλλειψης αρκετών εφαρμογών απαραιτήτων για μένα όπως vrisko , winbank ( τράπεζα πειραιώς ) , call recorder ( χωρίς σύνδεση στο δίκτυο ) , caller id , ενημέρωση όπως proto thema , real κ.α Μήπως υπάρχουν και κάνω λάθος ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgos_Z Δημ. December 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2014 Παρηγγειλα και εγω με τη βοηθεια λεξικου :P Θα το στειλουν οταν θα ειναι διαθεσιμο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis164 Δημ. December 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2014 (edited) -vrisko -> έχει μια εφαρμογή που εκμεταλλεύεται το vrisko αλλα δεν ειναι native > http://www.windowsphone.com/en-us/store/app/%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B6%CE%AE%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7/be00cd6a-f97a-4194-8e3e-8f50f11e11ac -winbank ( τράπεζα πειραιώς ) -> δεν εχει αλλά χρησιμοποιώ μια χαρα το mobile site -> https://mobile.winbank.gr/login.aspx?__redir=1&lg= από τον πολύ καλό explorer. -call recorder ( χωρίς σύνδεση στο δίκτυο ) -> έχει 5-6 διαφορετικά να διαλέξεις. αλλά δεν τα χρησιμοποιώ για να σου πω αν δουλεύει καλά. -caller id -> έχει ένα "truecaller" αλλά δεν το χρησιμοποιώ για να σου πω αν δουλεύει καλά. -ενημέρωση όπως proto thema , real -> δεν έχουν όλα τα site native apps αλλά όσα δεν έχουν το καλύπτεις πολύ καλύτερα με RSS reader που να έχει και live tile.. μπορείς κατά τα αλλά να δεις και μόνος σου τι εφαρμογές υπάρχουν και απο το store και απο το θέμα "Προτάσεις εφαρμογών για Windows Phone 8" του forum Edited December 2, 2014 by Dimis164 Παράθεση ------------------------------------------------------------- Life is what happens when your cell phone is charging. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. December 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2014 Call recorder δεν υπαρχει στα 8.1, υπηρχε στα wp7 αλλα απο τα 8 και μετα δεν υποστηριζεται. Στο winbank μπαινω και εγω μεσα απο το mobile site και δεν εχω καποιο θεμα, μου ειπαν απο την Πειραιως οτι ερχεται εφαρμογη για windows..βεβαια και για αλλες εχω ακουσει τα ιδια αλλα ακομα τιποτα. Για θεμα, real κλπ news sites χρησιμοποιω το φοβερο nextgen reader. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsserv10 Δημ. December 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2014 το dual sim έχει περισσότερο sar από το απλό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis164 Δημ. December 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2014 (edited) το dual sim έχει περισσότερο sar από το απλό? Προς το παρών δεν μπορώ να ξεχωρίσω ποιο ειναι το dual kai ποιο οχι... αλλά σου παραθέτω της τιμές από όλες της παραλλαγές του μοντέλου 535: Nokia Microsoft Lumia 535 (Type RM-1090) The maximum recorded SAR values for this device are: head 0,60 W/kg over 10g body 0,55 W/kg over 10g Nokia Microsoft Lumia 535 (Type RM-1092) The maximum recorded SAR values for this device are: head 0,32 W/kg over 10g body 0,34 W/kg over 10g Nokia Microsoft Lumia 535 (Type RM-1089) The maximum recorded SAR values for this device are: head 0,62 W/kg over 10g body 0,57 W/kg over 10g Nokia Microsoft Lumia 535 (Type RM-1091) The maximum recorded SAR values for this device are: head 0,32 W/kg over 10g body 0,34 W/kg over 10g ---------------------------------------- όπως θα είδες το μεγαλύτερο ειναι 0,62.. που προσωπικά δεν το θεωρώ υπερβολικό... Edit: νομίζω το πρώτο πρέπει να ειναι το dual sim. Edit2: τα δυο πρώτα ειναι τα dual sim.. ίσως το ένα να ειναι 3g και το άλλο 4g ... αλλά ποιο ειναι ποιο δεν ξέρω. πηγή: http://www.microsoft.com/en/mobile/declaration/declaration-of-conformity/ http://content.screencast.com/users/dimis164/folders/Jing/media/12d7bff6-32db-4458-b551-809c1babe8e9/2014-12-02_2140.png Edited December 2, 2014 by Dimis164 Παράθεση ------------------------------------------------------------- Life is what happens when your cell phone is charging. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polhs Δημ. December 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2014 -vrisko -> έχει μια εφαρμογή που εκμεταλλεύεται το vrisko αλλα δεν ειναι native > http://www.windowsphone.com/en-us/store/app/%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B6%CE%AE%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7/be00cd6a-f97a-4194-8e3e-8f50f11e11ac -winbank ( τράπεζα πειραιώς ) -> δεν εχει αλλά χρησιμοποιώ μια χαρα το mobile site -> https://mobile.winbank.gr/login.aspx?__redir=1&lg= από τον πολύ καλό explorer. -call recorder ( χωρίς σύνδεση στο δίκτυο ) -> έχει 5-6 διαφορετικά να διαλέξεις. αλλά δεν τα χρησιμοποιώ για να σου πω αν δουλεύει καλά. -caller id -> έχει ένα "truecaller" αλλά δεν το χρησιμοποιώ για να σου πω αν δουλεύει καλά. -ενημέρωση όπως proto thema , real -> δεν έχουν όλα τα site native apps αλλά όσα δεν έχουν το καλύπτεις πολύ καλύτερα με RSS reader που να έχει και live tile.. μπορείς κατά τα αλλά να δεις και μόνος σου τι εφαρμογές υπάρχουν και απο το store και απο το θέμα "Προτάσεις εφαρμογών για Windows Phone 8" του forum Ευχαριστώ και καλό βράδυ ----- προσθήκη μηνύματος 47 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Call recorder δεν υπαρχει στα 8.1, υπηρχε στα wp7 αλλα απο τα 8 και μετα δεν υποστηριζεται. Στο winbank μπαινω και εγω μεσα απο το mobile site και δεν εχω καποιο θεμα, μου ειπαν απο την Πειραιως οτι ερχεται εφαρμογη για windows..βεβαια και για αλλες εχω ακουσει τα ιδια αλλα ακομα τιποτα. Για θεμα, real κλπ news sites χρησιμοποιω το φοβερο nextgen reader. Ευχαριστώ για την απάντηση , καλό βράδυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. December 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2014 Ενα πρωτο review απο το Forbes και καποια samples απο φωτογραφιες εδω Not bad! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Diafanos_21 Δημ. December 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2014 Ένα δείγμα ικανοποιητικής ανάλυσης βίντεο θέλω να δω και το εχω τσιμπήσει το κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefterisg2 Δημ. December 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2014 Παντός στο GSM arena κάποιος έγραψε ότι δεν παίζει βίντεο υψηλής ποιότητας κάτι που θα είναι πολύ μειων,ίδωμεν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis164 Δημ. December 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2014 Παντός στο GSM arena κάποιος έγραψε ότι δεν παίζει βίντεο υψηλής ποιότητας κάτι που θα είναι πολύ μειων,ίδωμεν Video recording Main camera video resolution: FWVGA (848 x 480) Camera video frame rate: 30 fps Video recording formats: MP4/H.264 αυτή ειναι η ανάλυση. πηγή microsoft Παράθεση ------------------------------------------------------------- Life is what happens when your cell phone is charging. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsserv10 Δημ. December 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2014 από service τι γίνεται αν υπάρχει πρόβλημα, nokia care? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgos_Z Δημ. December 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2014 (edited) από service τι γίνεται αν υπάρχει πρόβλημα, nokia care? Αυτο πολυ καλη ερωτηση.. 141 ευρω πλεον στο bestprice.. Μου φαινεται μεχρι να μου ερθει στις 18 Δεκεμβριου εμενα απο το Amazon, η τιμη θα ειναι ιδια :p Edited December 5, 2014 by Giorgos_Z Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts