Jump to content

Microsoft Lumia 535

nikosxeng3
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ακόμα και μετά το τελευταίο fix που έδωσαν μέσω του lumia software recovery tool , υπάρχουν θέματα. Ας πούμε κάτω δεξιά όταν πατάω για τις ρυθμίσεις κάποιας εφαρμογής μερικές φορές δεν το καταλαβαίνει η συσκευή με συνέπεια να πατάω αρκετές φορές μέχρι να βγάλει το μενού ας πούμε. Το zoom έχει φτιάξει και γενικότερα η οθόνη δείχνει να "καταλαβαίνει" ποιο γρήγορα την κίνηση ( μετά το τελευταίο update ). Αν δω και δεν το φτιάξουν σε εύλογο χρονικό διάστημα , θα φύγει για έλεγχο. Edited by Brainmorf

Everything is a frequency 

• Απαντήσεις 2,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ακόμα και μετά το τελευταίο fix που έδωσαν μέσω του lumia software recovery tool , υπάρχουν θέματα. Ας πούμε κάτω δεξιά όταν πατάω για τις ρυθμίσεις κάποιας εφαρμογής μερικές φορές δεν το καταλαβαίνει η συσκευή με συνέπεια να πατάω αρκετές φορές μέχρι να βγάλει το μενού ας πούμε. Το zoom έχει φτιάξει και γενικότερα η οθόνη δείχνει να "καταλαβαίνει" ποιο γρήγορα την κίνηση ( μετά το τελευταίο update ). Αν δω και δεν το φτιάξουν σε ένα εύλογο χρονικό διάστημα , θα φύγει για έλεγχο.

βλέπω βελτίωση γενικά στην αφή..το μόνο πράγμα είναι ότι σε παιχνίδια που θέλουνε 2 δάχτυλα τα χάνει. το double tap δεν ανταποκρίνεται συχνά αλλά προς το παρόν το κρατάω εφόσον δεν έχει κάποιο άλλο θέμα

Nokia 3310, Siemens CX65, LG , Sony K610i , Nokia 5310 Xpress Music, Nokia lumia 525 , Microsoft Lumia 535 , Lumia 730, Lumia 630 (1 week), Lumia 650, Xiaomi Mi A2 Black

Καλησπέρα σας και συγγνώμη εκ των προτέρων αν έχει απαντηθεί η ερώτηση, αλλά η αναζήτηση δεν με βοήθησε.

Γνωρίζετε πώς μπορώ να κάνω ρύθμιση της χρήσης δεδομένων στο 535 για το δίκτυο της Cosmote; Ψάχνοντας βρήκα ότι στέλνεις ένα μήνυμα, αλλά δε λειτούργησε, πήρα απάντηση ότι δεν υπάρχει η υπηρεσία. Δεν ζητάω να ανοίξω απλώς τα δεδομένα, αυτό έχει γίνει, απλώς δεν είναι ρυθμισμένο και δεν μπαίνει στο internet παρόλο που συνδέεται το 3g.

Ποτε ακριβώς θα αρχίσει η αναβαθμηση μέσω ΟΤΑ,ξέρει κάποιος;
Nokia 5800,Nokia Lumia 930,Microsoft Lumia 535 DS,Vernee Apollo Lite,Nokia 6.1 , xiaomi mi 9T

βλέπω βελτίωση γενικά στην αφή..το μόνο πράγμα είναι ότι σε παιχνίδια που θέλουνε 2 δάχτυλα τα χάνει. το double tap δεν ανταποκρίνεται συχνά αλλά προς το παρόν το κρατάω εφόσον δεν έχει κάποιο άλλο θέμα

Ναι , δεν το συζητάω καν ότι υπάρχει βελτίωση ( τουλάχιστον σε αυτό που έχω αγοράσει ) αλλά δεν έχει εξαλειφθεί το πρόβλημα. Επειδή είναι σημαντικό η εμπειρία χρήσης να είναι σε υψηλά επίπεδα για πολλούς και διάφορους λόγους που έχουν να κάνουν με τους χρήστες αλλά και την εταρία , θα πρέπει να το φτιάξουν. Σήμερα πήρα τηλέφωνο το τοπικό κατάστημα Nokia Care και μου είπαν ότι δεν είναι θέμα hardware αλλά software οπότε περιμένουν update για να λυθεί.

Edited by Brainmorf

Everything is a frequency 

Καλησπέρα σας και συγγνώμη εκ των προτέρων αν έχει απαντηθεί η ερώτηση, αλλά η αναζήτηση δεν με βοήθησε.

Γνωρίζετε πώς μπορώ να κάνω ρύθμιση της χρήσης δεδομένων στο 535 για το δίκτυο της Cosmote; Ψάχνοντας βρήκα ότι στέλνεις ένα μήνυμα, αλλά δε λειτούργησε, πήρα απάντηση ότι δεν υπάρχει η υπηρεσία. Δεν ζητάω να ανοίξω απλώς τα δεδομένα, αυτό έχει γίνει, απλώς δεν είναι ρυθμισμένο και δεν μπαίνει στο internet παρόλο που συνδέεται το 3g.

Επισκέψου ένα κατάστημα Cosmote να σου πούνε τι παίζει..μάλλον κάτι με την κάρτα SIM και με το δίκτυο της cosmote

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ποτε ακριβώς θα αρχίσει η αναβαθμηση μέσω ΟΤΑ,ξέρει κάποιος;

Αγνωστο ακόμη... πάντως με ένα καλώδιο >USB και το Lumia Rec Tool 5.0.6 μπορείς να εγκαταστήσεις την τελευταία ενημέρωση, είναι πολύ απλή διαδικασία.

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ναι , δεν το συζητάω καν ότι υπάρχει βελτίωση ( τουλάχιστον σε αυτό που έχω αγοράσει ) αλλά δεν έχει εξαλειφθεί το πρόβλημα. Επειδή είναι σημαντικό η εμπειρία χρήσης να είναι σε υψηλά επίπεδα για πολλούς και διάφορους λόγους που έχουν να κάνουν με τους χρήστες αλλά και την εταρία , θα πρέπει να το φτιάξουν. Σήμερα πήρα τηλέφωνο το τοπικό κατάστημα Nokia Care και μου είπαν ότι δεν είναι θέμα hardware αλλά software οπότε περιμένουν update για να λυθεί.

Άντε να δούμε... είναι τόσο ωραίο κινητό για τα λεφτά του και κρίμα διότι με τόσα λεφτα και λιγότερα παίρνεις το καλύτερο tablet της F&U και δεν κολλάει και μιλάμε για ένα microsoft προιον με βασικά θέματα λειτουργικότητας.

Nokia 3310, Siemens CX65, LG , Sony K610i , Nokia 5310 Xpress Music, Nokia lumia 525 , Microsoft Lumia 535 , Lumia 730, Lumia 630 (1 week), Lumia 650, Xiaomi Mi A2 Black

Παιδιά το αγόρασα στην αδερφή μου αλλά μενουμε σε διαφορετική πόλη και δεν μπορώ να της το δείξω. Έχει τα εξής θέματα, δεν βρ΄σξει επιλογή να σώσει τις φωτογραφίες απο το ιντερνετ κι επίσης έστειλε βίντεο με bluetooth απο αλλο windows phone σε αυτό κι έκανε μία ώρα για 30δευτερα περίπου και το βίντεο κόλλαγε.
Apple :rocket:

Εκανα την αναβαθμηση με καλωδιο USBκαι πλεον εχω το λογισμικο 02060.00000.15053.24003,

εχει μεγεθος 1,64GB. παρατηρησα οτι εχει βελτιωθει πολυ η αφη. Εκανα και το τεστ. Πλεο, βλεπει τεσσερα δακτυλα αλλα λιγο μπερδευει, πεντε δακτυλα δεν τα αναγνωρησε συνεχησε σταθερα να δειχνει τεσσερα. Οταν ειχα συνδεμενο τον φωρτηστη δεν μπορουσα να χρησιμοποιησω την οθονη γιατι τρελενοταν,τωρα μπορω. Συνθεση γραπτου μηνυματως με δυο δακτυλα και γρηγορη γραφει,ολα οκ. Με λιγα λογια η αφη εχει βελτιωθει παρα πολυ.

Nokia 5800,Nokia Lumia 930,Microsoft Lumia 535 DS,Vernee Apollo Lite,Nokia 6.1 , xiaomi mi 9T

Παιδιά το αγόρασα στην αδερφή μου αλλά μενουμε σε διαφορετική πόλη και δεν μπορώ να της το δείξω. Έχει τα εξής θέματα, δεν βρ΄σξει επιλογή να σώσει τις φωτογραφίες απο το ιντερνετ κι επίσης έστειλε βίντεο με bluetooth απο αλλο windows phone σε αυτό κι έκανε μία ώρα για 30δευτερα περίπου και το βίντεο κόλλαγε.

Οταν ανοιξει την φωτο (στον internet explorer φανταζομαι) θα κρατησει πατημενο το δακτυλο και θα της βγαλει επιλογη για αποθηκευση.

Μηπως το video ηταν 1080p; Υποστηριζει μεχρι 720p το κινητο αν και νομιζω οτι o moliplayer παιζει και τα 1080p.

Και κάτι άλλο,πλέον δέν μου λέει στις πληροφορίες του κινητού πια έκδοση lumia έχω. Ξέρει κανείς αν αυτό διορθώνεται ;

Και κάτι άλλο,πλέον δέν μου λέει στις πληροφορίες του κινητού πια έκδοση lumia έχω. Ξέρει κανείς αν αυτό διορθώνεται ;

Την εκδοση lumia την γραφει στα προσθετα & πληροφοριες και οχι στις πληροφοριες!

Την εκδοση lumia την γραφει στα προσθετα & πληροφοριες και οχι στις πληροφοριες!

Ευχαριστώ. Δικό μου λάθος!!!

Οταν ανοιξει την φωτο (στον internet explorer φανταζομαι) θα κρατησει πατημενο το δακτυλο και θα της βγαλει επιλογη για αποθηκευση.

Μηπως το video ηταν 1080p; Υποστηριζει μεχρι 720p το κινητο αν και νομιζω οτι o moliplayer παιζει και τα 1080p.

πατάει πατημένο με το δάχτυλο αλλα δεν κάνει κάτι

Apple :rocket:

πατάει πατημένο με το δάχτυλο αλλα δεν κάνει κάτι

Βγάζει κάποιες τελίτσες κάτω δεξιά ,είναι η επιλογές,πατάς και στην συνέχεια αποθήκευση εικόνας

Πως σας φενεται αυτο το κινητο παιδια σε συκριση με το Nokia Lumia 730 ειναι καλυτερο ανωτερο ; Το ειδα στο Public στα 135 και σκεφτομαι να το τσιμπισω δεν ξερω επειδη ειναι Microsoft ξερετε εχω μια αδυναμια !!!!!!!!!!!

Οσο αφορα τις ενημερωσεις του λειτουργικου συστηματος θα σταματησουν για εμας που εχουμε τα Nokia Lumia 520-530 and 730 ή θα συνεχιζονται ;

Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue

Πως σας φενεται αυτο το κινητο παιδια σε συκριση με το Nokia Lumia 730 ειναι καλυτερο ανωτερο ; Το ειδα στο Public στα 135 και σκεφτομαι να το τσιμπισω δεν ξερω επειδη ειναι Microsoft ξερετε εχω μια αδυναμια !!!!!!!!!!!

Οσο αφορα τις ενημερωσεις του λειτουργικου συστηματος θα σταματησουν για εμας που εχουμε τα Nokia Lumia 520-530 and 730 ή θα συνεχιζονται ;

Το 535 ενημερώνεται για να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα στο touch. Τα 520, 530 και 730/5 δεν έχουν τέτοιο θέμα, οπότε και δεν παίρνουν αυτά τα updates. Όταν έρθει η επόμενη έκδοση των WP, θα την πάρουν κανονικά.

Το 535 ενημερώνεται για να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα στο touch. Τα 520, 530 και 730/5 δεν έχουν τέτοιο θέμα, οπότε και δεν παίρνουν αυτά τα updates. Όταν έρθει η επόμενη έκδοση των WP, θα την πάρουν κανονικά.

Μαλιστα ομως εχω μια απορια εγω γιατι τα λετε νεα τα 535 της Microsoft και οχι αυτα της Nokias 530-730 π.χ. αυτα ειναι παλια μοντελα επειδη η nokia πεθανε και την αγορασε η αγαπημενη μας Microsoft ; Αυτο συμενει οτι δεν θα αγοραζουμε κινεζικα κινητα με made in chine αλλα αυθεντικα απο την ιδια την Microsoft.

Μαλιστα ομως εχω μια απορια εγω γιατι τα λετε νεα τα 535 της Microsoft και οχι αυτα της Nokias 530-730 π.χ. αυτα ειναι παλια μοντελα επειδη η nokia πεθανε και την αγορασε η αγαπημενη μας Microsoft ; Αυτο συμενει οτι δεν θα αγοραζουμε κινεζικα κινητα με made in chine αλλα αυθεντικα απο την ιδια την Microsoft.

Τα Lumia κατασκευάζονταν πάντα στην Κίνα και θα συνεχίσουν να κατασκευάζονται εκεί. Το 535 το λέμε νέο επειδή είναι πιο καινούριο από τα 730/5 π.χ.

Edited by Alex_tz

Τα Lumia κατασκευάζονταν πάντα στην Κίνα και θα συνεχίσουν να κατασκευάζονται εκεί. Το 535 το λέμε νέο επειδή είναι πιο καινούριο από τα 730/5 π.χ.

Μαλιστα καταλαβα. Κατασκευαζονται ολα στην Κινα λογο φτηνου υλικου σωστα ;

Μαλιστα καταλαβα. Κατασκευαζονται ολα στην Κινα λογο φτηνου υλικου σωστα ;

Και τα iPhone κατασκευαζονται στην Κινα, και δεν εχουν φτηνο υλικο, τα εργατικα χερια ειναι "φτηνα" φιλε μου.

Και τα iPhone κατασκευαζονται στην Κινα, και δεν εχουν φτηνο υλικο, τα εργατικα χερια ειναι "φτηνα" φιλε μου.

Καλημερα αυτο ηθελα να πω :)

Να ρωτησω επειδη εχω χοτρο κολλημα με την Microsoft τωρα που αγορασε την Nokia θα δω καμια διαφορα σε σχεση με την εμφανιση αν αγορασω το MS Lumia 535 ή θα ναι λεφτα στον καδο που θα πανε ; ρωταω επειδη που το ειδα στο Public ειδα οτι εχει οθονη 5.0 σε σχεση με το Nokia Lumia 730 που εχει οθονη 4.7 ουτε εβδομαδα δεν εκλεισε που το αγορασα. Ποση διαφορα θα παιζει η οθονη 3 ποντους περιπου ; Εσεις ειστε ευχαριστημενοι πειτε μ τις εντυπωσεις σας ειχατε Nokia Lumia οποιοδιποτε μοντελο και μετα πηγατε σε Microsoft Lumia 535 πως σας φανηκε αυτη η αλλαγη ;

Microsoft close to releasing next Lumia 535 update to fix display issue

http://www.windowscentral.com/microsoft-release-another-lumia-535-ota-update-fix-touchscreen-issues

Και πως εξηγεί η Microsoft ότι τα μισά 535 έχουν πρόβλημα με την οθόνη και τα άλλα μισά είναι απροβλημάτιστα? Ακόμη την καραμέλα με το software, αντί να κάνει ανάκληση την προβληματική παρτίδα. Πόσα παιδιά τα έδωσαν στο service και τους έκαναν αντικατάσταση-αλλαγή πλακέτας.

Samsung Note 3 White :( RIP (Σπασμένη οθόνη)

Microsoft Lumia 640XL

Xiaomi Redmi Note 4 3/64

Pipo w2

Καλημερα αυτο ηθελα να πω :)

Να ρωτησω επειδη εχω χοτρο κολλημα με την Microsoft τωρα που αγορασε την Nokia θα δω καμια διαφορα σε σχεση με την εμφανιση αν αγορασω το MS Lumia 535 ή θα ναι λεφτα στον καδο που θα πανε ; ρωταω επειδη που το ειδα στο Public ειδα οτι εχει οθονη 5.0 σε σχεση με το Nokia Lumia 730 που εχει οθονη 4.7 ουτε εβδομαδα δεν εκλεισε που το αγορασα. Ποση διαφορα θα παιζει η οθονη 3 ποντους περιπου ; Εσεις ειστε ευχαριστημενοι πειτε μ τις εντυπωσεις σας ειχατε Nokia Lumia οποιοδιποτε μοντελο και μετα πηγατε σε Microsoft Lumia 535 πως σας φανηκε αυτη η αλλαγη ;

To 730 ειναι στα 200€ και το 535 στα 100€, δεν ειναι τυχαια η διαφορα τιμης..Το 730 ειναι καλυτερο σε ολα του, επεξεργαστη, οθονη και καμερα.

To 730 ειναι στα 200€ και το 535 στα 100€, δεν ειναι τυχαια η διαφορα τιμης..Το 730 ειναι καλυτερο σε ολα του, επεξεργαστη, οθονη και καμερα.

Σε ευχαριστω παρα πολυ φιλε μου αρα να μην παω να δωσω τα χρηματα μου και να το αγορασω οχι επειδη ειναι νεο και στην ουσια τι νεο ειναι ; απλος απο Nokia ----> εγινε σε Microsoft. Σε χαρακτηριστικα τωρα διαφερει απο το Nokia Lumia 730 ; για να μην μιλησω για το Nokia Lumia 530.

Edited by impreza_sti
Αφαίρεση άσκοπης μορφοποίησης κειμένου

• The title was changed to Microsoft Lumia 535