Dimis164 Δημ. January 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2015 και το facebook του καταστήματος... δεν παίρνεις 3700 likes εύκολα... https://www.facebook.com/NokiaCarePatision?ref=br_tf Παράθεση ------------------------------------------------------------- Life is what happens when your cell phone is charging. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Redshift Δημ. January 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2015 καλα μην ορκιζεσαι κιολας για τα likes Παράθεση Settings > Wi-Fi & Internet > Private DNS > dns.adguard.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis164 Δημ. January 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2015 εννοείται ότι δεν ορκίζομαι.. :) Παράθεση ------------------------------------------------------------- Life is what happens when your cell phone is charging. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsserv10 Δημ. January 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2015 όσοι έχετε το κινητό πήρατε κάποια αναβάθμιση για την ευαισθησία οθόνης? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgos_Z Δημ. January 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2015 όσοι έχετε το κινητό πήρατε κάποια αναβάθμιση για την ευαισθησία οθόνης? Οχι ακομα τιποτα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgos_Z Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 (edited) Βρηκα ενα προβληματακι.. Ελπιζω να διορθωνεται με το update που θα παρουμε.. Οταν θελεις να σβησεις ενα κειμενο και κρατας πατημενο το Χ (το Χ που σβηνει, οτι το γραμμα χ), πατιουντε αλλα γραμματα.. Οι αλλοι κατοχοι εχουν το ιδιο προβλημα; Το εβγαλα βιντεο για να το ανεβασω, αλλα δεν γινεται να ανεβασω βιντεο μαλλον. Οποτε εβγαλα screenshots απο το βιντεο που φαινεται τι εννοω. Edited January 3, 2015 by Giorgos_Z Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rookie1 Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 Βρηκα ενα προβληματακι.. Ελπιζω να διορθωνεται με το update που θα παρουμε.. Οταν θελεις να σβησεις ενα κειμενο και κρατας πατημενο το Χ (το Χ που σβηνει, οτι το γραμμα χ), πατιουντε αλλα γραμματα.. Οι αλλοι κατοχοι εχουν το ιδιο προβλημα; Το εβγαλα βιντεο για να το ανεβασω, αλλα δεν γινεται να ανεβασω βιντεο μαλλον. Οποτε εβγαλα screenshots απο το βιντεο που φαινεται τι εννοω. Ισως το πρόβλημα που αναφέρεις να οφείλεται στο γενικότερο πρόβλημα που έχει η οθόνη του συγκεκριμένου τηλεφώνου. Διάβασε ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες Το θέμα είναι οτι δεν ξέρουν πότε θα διαθέσουν το upgrade στην ελληνική αγορα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis164 Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 Βρηκα ενα προβληματακι.. Ελπιζω να διορθωνεται με το update που θα παρουμε.. Οταν θελεις να σβησεις ενα κειμενο και κρατας πατημενο το Χ (το Χ που σβηνει, οτι το γραμμα χ), πατιουντε αλλα γραμματα.. Οι αλλοι κατοχοι εχουν το ιδιο προβλημα; Το εβγαλα βιντεο για να το ανεβασω, αλλα δεν γινεται να ανεβασω βιντεο μαλλον. Οποτε εβγαλα screenshots απο το βιντεο που φαινεται τι εννοω. δεν το κάνει το δικό μου αυτό που περιγράφεις. ή εγώ δε το κάνω καλά. Παράθεση ------------------------------------------------------------- Life is what happens when your cell phone is charging. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgos_Z Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 (edited) Μαλιστα, μπορει να εχει προβλημα η οθονη οντως.. Ελπιζω να ειναι μονο αυτο, γιατι δεν ειναι κατι τρομερο που αξιζει τον κοπο να ταλαιπωρηθω με την amazon για την εγγυηση. https://www.youtube.com/watch?v=tY9xQH957aY&feature=youtu.be Οριστε και το βιντεο Edited January 3, 2015 by Giorgos_Z Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rookie1 Δημ. January 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2015 Θα επικοινωνήσω αύριο Δευτέρα με το nok-store για να ρωτήσω αν ισχύει η ημερομηνία 8ης Ιανουαρίου και τα 119 ευρώ που μου είπαν σην προπαραγγελία που έκανα και θα σας ενημερώσω για όσους ενδιαφέρονται. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2015 Ουτε σημερα ηρθε. Πρωτη αγορα απ το αμαζον και πηγε χαλια.... Με βλεπω refund και αγορα απο δω αν ειναι προσιτή η τιμη ή καποιο android.... Κριμα :'( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsserv10 Δημ. January 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2015 πότε έγινε η παραγγελία ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2015 15/12 Αργησε πολυ. Το ηθελα μεσα στις γιορτές Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsserv10 Δημ. January 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2015 εντάξει μεσολάβησαν και οι γιορτές , περίμενε το πολύ μέχρι το τέλος της εβδομάδας πιστεύω να έρθει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2015 Απο γαλλια???? Πίστευα μεχρι 31 το πολυ να ειχε ερθει. Τεσπα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsserv10 Δημ. January 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2015 Απο γαλλια???? Πίστευα μεχρι 31 το πολυ να ειχε ερθει. Τεσπα μάλλον επειδή μεσολάβησαν οι γιορτές και έρχεται με τα ελτά καταλαβαίνεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmous Δημ. January 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2015 15/12 Αργησε πολυ. Το ηθελα μεσα στις γιορτές 14/12 έκανα την αγορά και ενώ μου έδωσαν ημερομηνία παράδοσης 26/12 ακόμη περιμένω . Και το ήθελα για δώρο .................. τελικά μου φύγανε άλλα 30 γιατί κάτι έπρεπε να βάλω κάτω από το δέντρο . gsserv10 εσένα σου ήρθε ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rookie1 Δημ. January 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2015 Μετά απο τηλεφωνική επικοινωνια σήμερα με το nok-store μου ειπαν οτι θα είναι διαθεσιμο σε όσους το εχουν κάνει προπαραγγελία, στις 8 Ιανουαριου στην ΤΕΛΙΚΗ τιμη των 119 ευρώ και θα διατίθεται σε ΟΛΑ τα χρώματα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2015 τεταρτη πρωι παω στη νοκια(vodafone) να ρωτησω αν το φερουν, σε τι τιμη και ποτε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsserv10 Δημ. January 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2015 14/12 έκανα την αγορά και ενώ μου έδωσαν ημερομηνία παράδοσης 26/12 ακόμη περιμένω . Και το ήθελα για δώρο .................. τελικά μου φύγανε άλλα 30 γιατί κάτι έπρεπε να βάλω κάτω από το δέντρο . gsserv10 εσένα σου ήρθε ; εγώ ακόμα περιμένω δυστυχώς μάλλον πρέπει να χάθηκε ή να κλάπηκε το δέμα τόση καθυστέρηση δεν δικαιολογείται , μου είπαν να περιμένω μέχρι την τετάρτη ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μετά απο τηλεφωνική επικοινωνια σήμερα με το nok-store μου ειπαν οτι θα είναι διαθεσιμο σε όσους το εχουν κάνει προπαραγγελία, στις 8 Ιανουαριου στην ΤΕΛΙΚΗ τιμη των 119 ευρώ και θα διατίθεται σε ΟΛΑ τα χρώματα. εγώ δεν τους πολυπιστεύω μετά της 15 γενάρη θα έχουν απόθεμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rookie1 Δημ. January 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2015 εγώ δεν τους πολυπιστεύω μετά της 15 γενάρη θα έχουν απόθεμα Έχεις κάποιες "ενδείξεις" και το λες ή απλά απο οτι έχεις ...ακούσει? Για να ξέρω αν είναι να ψαξω αλλού να μην περιμένω άδικα/ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a16 Δημ. January 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2015 (edited) Μετά απο τηλεφωνική επικοινωνια σήμερα με το nok-store μου ειπαν οτι θα είναι διαθεσιμο σε όσους το εχουν κάνει προπαραγγελία, στις 8 Ιανουαριου στην ΤΕΛΙΚΗ τιμη των 119 ευρώ και θα διατίθεται σε ΟΛΑ τα χρώματα. Η τιμή είναι προσφορά για προπαραγγελιες ή σε αυτή θα κυμανθεί και ύστερα; Edited January 6, 2015 by a16 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsserv10 Δημ. January 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2015 Έχεις κάποιες "ενδείξεις" και το λες ή απλά απο οτι έχεις ...ακούσει? Για να ξέρω αν είναι να ψαξω αλλού να μην περιμένω άδικα/ μίλησα σε live chat της microsoft και μου είπαν μέσα γενάρη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bojito Δημ. January 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2015 Καλη Χρονια με υγεια σε ολους! Το κινητο τελικα ηρθε στις 24 Δεκεμβρη απο 8 που ειχε φυγει απο Γαλλια και θεωρω οτι ημουν και τυχερος που δεν αργησε κι αλλο. Γενικα διαβασα οτι η iParcel δεν εχει σταθερες ημερομηνιες παραδοσης. Μετα απο τις μερες αυτες που το χρησιμοποιησα μπορω με σιγουρια να πω οτι ειμαι πολυ ικανοποιημενος! Βεβαια το λειτουργικο με κανει να θελω να δοκιμασω και τα 'θηρια' της εταιρειας :Ρ Δεν κολλαει με τιποτα το κινητο, ειναι αξιοπιστο και σε θεμα μπαταριας και σε θεμα εφαρμογων, κλησεων. Πολυ καλη καμερα με τρομερη εφαρμογη ενσωματωμενη. Γενικα ειμαι ενθουσιασμενος απο το software! To εχω γυρισει σε region UK και εχω Cortana, Mixradio. Το προβλημα με την αφη ειναι πραγματικα μηδαμινο. Αν δεν το ελεγαν τοσο πολυ στα φορουμ ισως να μην το προσεχα. Το μονο λιιιγο αρνητικο ειναι το πισω cover που θα επρεπε να ειναι πιο στιβαρο. Αλλα το κινητο ειναι πανεμορφο! Σημερα πηρα και την αναβαθμιση! Νομιζω οτι βελτιωθηκε πλεον η αφη και το προβλημα ειναι ανυπαρκτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsserv10 Δημ. January 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2015 αυτή η αναβάθμιση είναι για την ευαισθησία της οθόνης? εγώ 10 το παρήγγειλα και ακόμα τίποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts