Jump to content

Microsoft Lumia 535

nikosxeng3
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

και το facebook του καταστήματος...

δεν παίρνεις 3700 likes εύκολα...

https://www.facebook.com/NokiaCarePatision?ref=br_tf

-------------------------------------------------------------

Life is what happens when your cell phone is charging.

• Απαντήσεις 2,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

εννοείται ότι δεν ορκίζομαι..

:)

Βρηκα ενα προβληματακι.. Ελπιζω να διορθωνεται με το update που θα παρουμε.. Οταν θελεις να σβησεις ενα κειμενο και κρατας πατημενο το Χ (το Χ που σβηνει, οτι το γραμμα χ), πατιουντε αλλα γραμματα.. Οι αλλοι κατοχοι εχουν το ιδιο προβλημα;

Το εβγαλα βιντεο για να το ανεβασω, αλλα δεν γινεται να ανεβασω βιντεο μαλλον. Οποτε εβγαλα screenshots απο το βιντεο που φαινεται τι εννοω.

Edited by Giorgos_Z

Βρηκα ενα προβληματακι.. Ελπιζω να διορθωνεται με το update που θα παρουμε.. Οταν θελεις να σβησεις ενα κειμενο και κρατας πατημενο το Χ (το Χ που σβηνει, οτι το γραμμα χ), πατιουντε αλλα γραμματα.. Οι αλλοι κατοχοι εχουν το ιδιο προβλημα;

Το εβγαλα βιντεο για να το ανεβασω, αλλα δεν γινεται να ανεβασω βιντεο μαλλον. Οποτε εβγαλα screenshots απο το βιντεο που φαινεται τι εννοω.

Ισως το πρόβλημα που αναφέρεις να οφείλεται στο γενικότερο πρόβλημα που έχει η οθόνη του συγκεκριμένου τηλεφώνου. Διάβασε ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες Το θέμα είναι οτι δεν ξέρουν πότε θα διαθέσουν το upgrade στην ελληνική αγορα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

δεν το κάνει το δικό μου αυτό που περιγράφεις. ή εγώ δε το κάνω καλά.

Μαλιστα, μπορει να εχει προβλημα η οθονη οντως.. Ελπιζω να ειναι μονο αυτο, γιατι δεν ειναι κατι τρομερο που αξιζει τον κοπο να ταλαιπωρηθω με την amazon για την εγγυηση.

https://www.youtube.com/watch?v=tY9xQH957aY&feature=youtu.be

Οριστε και το βιντεο

Edited by Giorgos_Z

Θα επικοινωνήσω αύριο Δευτέρα με το nok-store για να ρωτήσω αν ισχύει η ημερομηνία 8ης Ιανουαρίου και τα 119 ευρώ που μου είπαν σην προπαραγγελία που έκανα και θα σας ενημερώσω για όσους ενδιαφέρονται.
[sIGPIC][/sIGPIC]

Ουτε σημερα ηρθε. Πρωτη αγορα απ το αμαζον και πηγε χαλια....

Με βλεπω refund και αγορα απο δω αν ειναι προσιτή η τιμη ή καποιο android....

Κριμα :'(

εντάξει μεσολάβησαν και οι γιορτές , περίμενε το πολύ μέχρι το τέλος της εβδομάδας πιστεύω να έρθει

Απο γαλλια????

Πίστευα μεχρι 31 το πολυ να ειχε ερθει.

Τεσπα

μάλλον επειδή μεσολάβησαν οι γιορτές και έρχεται με τα ελτά καταλαβαίνεις

15/12

Αργησε πολυ. Το ηθελα μεσα στις γιορτές

14/12 έκανα την αγορά και ενώ μου έδωσαν ημερομηνία παράδοσης 26/12 ακόμη περιμένω . Και το ήθελα για δώρο .................. τελικά μου φύγανε άλλα 30 γιατί κάτι έπρεπε να βάλω κάτω από το δέντρο .

gsserv10 εσένα σου ήρθε ;

Μετά απο τηλεφωνική επικοινωνια σήμερα με το nok-store μου ειπαν οτι θα είναι διαθεσιμο σε όσους το εχουν κάνει προπαραγγελία, στις 8 Ιανουαριου στην ΤΕΛΙΚΗ τιμη των 119 ευρώ και θα διατίθεται σε ΟΛΑ τα χρώματα.
[sIGPIC][/sIGPIC]

14/12 έκανα την αγορά και ενώ μου έδωσαν ημερομηνία παράδοσης 26/12 ακόμη περιμένω . Και το ήθελα για δώρο .................. τελικά μου φύγανε άλλα 30 γιατί κάτι έπρεπε να βάλω κάτω από το δέντρο .

gsserv10 εσένα σου ήρθε ;

εγώ ακόμα περιμένω δυστυχώς μάλλον πρέπει να χάθηκε ή να κλάπηκε το δέμα τόση καθυστέρηση δεν δικαιολογείται , μου είπαν να περιμένω μέχρι την τετάρτη

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Μετά απο τηλεφωνική επικοινωνια σήμερα με το nok-store μου ειπαν οτι θα είναι διαθεσιμο σε όσους το εχουν κάνει προπαραγγελία, στις 8 Ιανουαριου στην ΤΕΛΙΚΗ τιμη των 119 ευρώ και θα διατίθεται σε ΟΛΑ τα χρώματα.

εγώ δεν τους πολυπιστεύω μετά της 15 γενάρη θα έχουν απόθεμα

εγώ δεν τους πολυπιστεύω μετά της 15 γενάρη θα έχουν απόθεμα

Έχεις κάποιες "ενδείξεις" και το λες ή απλά απο οτι έχεις ...ακούσει? Για να ξέρω αν είναι να ψαξω αλλού να μην περιμένω άδικα/

[sIGPIC][/sIGPIC]

Η τιμή είναι προσφορά για προπαραγγελιες ή σε αυτή θα κυμανθεί και ύστερα;

Edited by a16

Έχεις κάποιες "ενδείξεις" και το λες ή απλά απο οτι έχεις ...ακούσει? Για να ξέρω αν είναι να ψαξω αλλού να μην περιμένω άδικα/

μίλησα σε live chat της microsoft και μου είπαν μέσα γενάρη

Καλη Χρονια με υγεια σε ολους!

Το κινητο τελικα ηρθε στις 24 Δεκεμβρη απο 8 που ειχε φυγει απο Γαλλια και θεωρω οτι ημουν και τυχερος που δεν αργησε κι αλλο. Γενικα διαβασα οτι η iParcel δεν εχει σταθερες ημερομηνιες παραδοσης.

Μετα απο τις μερες αυτες που το χρησιμοποιησα μπορω με σιγουρια να πω οτι ειμαι πολυ ικανοποιημενος! Βεβαια το λειτουργικο με κανει να θελω να δοκιμασω και τα 'θηρια' της εταιρειας :Ρ Δεν κολλαει με τιποτα το κινητο, ειναι αξιοπιστο και σε θεμα μπαταριας και σε θεμα εφαρμογων, κλησεων. Πολυ καλη καμερα με τρομερη εφαρμογη ενσωματωμενη. Γενικα ειμαι ενθουσιασμενος απο το software! To εχω γυρισει σε region UK και εχω Cortana, Mixradio. Το προβλημα με την αφη ειναι πραγματικα μηδαμινο. Αν δεν το ελεγαν τοσο πολυ στα φορουμ ισως να μην το προσεχα. Το μονο λιιιγο αρνητικο ειναι το πισω cover που θα επρεπε να ειναι πιο στιβαρο. Αλλα το κινητο ειναι πανεμορφο!

Σημερα πηρα και την αναβαθμιση! Νομιζω οτι βελτιωθηκε πλεον η αφη και το προβλημα ειναι ανυπαρκτο.

• The title was changed to Microsoft Lumia 535