mol Δημ. December 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2014 παω να βαλω ευρω στην καρτα και το παιρνω το βραδυ (θα περιμενω μπας και βγαλει το 630 στις cs του eshop ε καλη τιμη) ελληνικα φανταζομαι θα εχει, επισης ειναι σφραγισμενη η παραπανω συσκευη; μη παρω κανα μεταχειρο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgos_Z Δημ. December 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2014 παω να βαλω ευρω στην καρτα και το παιρνω το βραδυ (θα περιμενω μπας και βγαλει το 630 στις cs του eshop ε καλη τιμη) ελληνικα φανταζομαι θα εχει, επισης ειναι σφραγισμενη η παραπανω συσκευη; μη παρω κανα μεταχειρο Κανονικα θα εχει ελληνικα, απλα λογικα θα ανοιξει η συσκευη στα γαλλικα και μετα αλλαζεις γλωσσα. Δεν νομιζω να μας στειλουν ανοιγμενες συσκευασιες ρε ολοκληρο amazon.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktsolkas Δημ. December 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2014 Απο εγγυηση τι παιζει?κανονικα 2 χρονια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis164 Δημ. December 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2014 (edited) μη παρω κανα μεταχειρο η πώληση ειναι από το ίδιο το αμαζον και όχι από μεταπωλητή / συνεργαζόμενο κατάστημα . Απο εγγυηση τι παιζει?κανονικα 2 χρονια? ναι εννοειτε.. όλα τα ευρωπαϊκά τα δέχονται για 2 χρονιά εγγύηση στα nokia care. έχω ρωτήσει.. και έχω πάει το 820 που ήταν αγορασμένο από carrefour Ιταλίας. και η εγγύηση μετράει από την πρώτη ενεργοποίηση. Edited December 13, 2014 by Dimis164 Παράθεση ------------------------------------------------------------- Life is what happens when your cell phone is charging. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2014 (edited) Ακομη πιο κοντα στην παραγγελια! Σε λιγο το προχωραω! Γιατι η τιμη στο αμαζον απο 101 με παει στα 103.53??? Πρόταση θηκης και μεμβρανης προστασίας? (Απο ebay καλυτερα?) edit: εγινε η παραγγελια :D Edited December 13, 2014 by mol Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis164 Δημ. December 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2014 (edited) άντε με το καλό να το λάβεις.. τι ημερομηνία σου έδωσε? edit: το αμαζον θα ξαφνιάστηκε με τόσες παραγγελίες από Ελλάδα.. λολ.. Edited December 14, 2014 by Dimis164 Παράθεση ------------------------------------------------------------- Life is what happens when your cell phone is charging. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2014 22/12-27/12 μακαρι να ερθει μεχρι τοτε γιατι το θελω δωρο για τις γιορτες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rev_elli Δημ. December 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2014 Η Microsoft επιβεβαίωσε το πρόβλημα με την αφή και υπόσχεται διόρθωση με software update http://www.gsmarena.com/microsoft_confirms_lumia_535_touch_issues_fix_coming_soon-news-10479.php Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2014 Μακαρι να το βγάλουν σύντομα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkamb Δημ. December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 Προσπαθώ να το παραγγείλω και εγώ από amazon.fr, όμως στη παραγγελία μου (109€ για το πορτοκαλί) προσθέτει χωρίς λόγο 2.72€ καθώς επίσης και 8.10€ για Livraison (Ναυτιλία?!) δηλαδή σύνολο 119.82€. Δεν ξέρω γαλλικά και προχωράω την παραγγελία με την μετάφραση στα ελληνικά του chrome. Τι μπορεί να κάνω λάθος? Η δωρεάν αποστολή δεν ισχύει για εμάς? Παράθεση MyPhones: Nokia 2110i, Nokia 6150, Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia N70, Nokia N73ME, Nokia 5800XM, Nokia C7, Nokia L920 (Win10), Nokia L625 (Win8.1), Microsoft L640, Microsoft L640XL, Microsoft L950DS, Xiaomi Pocophone F1, Xiaomi Poco F2 Pro, Xiaomi Poco F4 MyBands: Xiaomi Mi Band 2, 3, 4, Honor Watch ES, Huawei Watch Fit Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgos_Z Δημ. December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 Προσπαθώ να το παραγγείλω και εγώ από amazon.fr, όμως στη παραγγελία μου (109€ για το πορτοκαλί) προσθέτει χωρίς λόγο 2.72€ καθώς επίσης και 8.10€ για Livraison (Ναυτιλία?!) δηλαδή σύνολο 119.82€. Δεν ξέρω γαλλικά και προχωράω την παραγγελία με την μετάφραση στα ελληνικά του chrome. Τι μπορεί να κάνω λάθος? Η δωρεάν αποστολή δεν ισχύει για εμάς? Το 2.72 ειναι λογικα η προσφορα με την θηκη που εβαλε η εταιρεια, ψαξε καπου θα εχει τικ για να το βγαλεις αν θες. Γνωμη μου, επειδη οταν παρηγγειλα εγω δεν την ειχε αυτην την προσφορα και οι θηκες που ειχαν αλλα μαγαζια συνεργαζομενα με amazon δεν στελναν Ελλαδα, παρε και την θηκη, γιατι 2,5 ευρω θηκη απλα δεν βρισκεις αλλου. Ναι το 8.10 ειναι τα μεταφορικα. Δεν ισχυει η δωρεαν αποστολη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis164 Δημ. December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 η δωρεάν αποστολή ειναι μόνο για Γαλλία. κατά τα άλλα ένα καπέλο 2 ευρώ σε όλους το έβαλε.. ίσως ειναι κάποιος έξτρα φόρος. (αλλά και τα μεταφορικά αντί για 8 να τα έβαζε 10 δεν θα έλεγα τίποτα)... και εγώ 119 το παρήγγειλα αλλά μια μέρα το έχει προσφορά - 3,20 και μου τα επεστρεψε λόγο εγγύησης καλύτερης τιμής. οπότε μου πήγε 116. έχει και κάποια προσφορά αν ψωνίσεις με Visa ότι σου επιστρέφει κάποιο ποσό αλλά δεν ξέρω αν μετραει για εμάς ή ειναι μόνο για τα Γαλλάκια Παράθεση ------------------------------------------------------------- Life is what happens when your cell phone is charging. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkamb Δημ. December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 Το 2.72 ειναι λογικα η προσφορα με την θηκη που εβαλε η εταιρεια, ψαξε καπου θα εχει τικ για να το βγαλεις αν θες. Γνωμη μου, επειδη οταν παρηγγειλα εγω δεν την ειχε αυτην την προσφορα και οι θηκες που ειχαν αλλα μαγαζια συνεργαζομενα με amazon δεν στελναν Ελλαδα, παρε και την θηκη, γιατι 2,5 ευρω θηκη απλα δεν βρισκεις αλλου. Ναι το 8.10 ειναι τα μεταφορικα. Δεν ισχυει η δωρεαν αποστολη. η δωρεάν αποστολή ειναι μόνο για Γαλλία. κατά τα άλλα ένα καπέλο 2 ευρώ σε όλους το έβαλε.. ίσως ειναι κάποιος έξτρα φόρος. (αλλά και τα μεταφορικά αντί για 8 να τα έβαζε 10 δεν θα έλεγα τίποτα)... και εγώ 119 το παρήγγειλα αλλά μια μέρα το έχει προσφορά - 3,20 και μου τα επεστρεψε λόγο εγγύησης καλύτερης τιμής. οπότε μου πήγε 116. έχει και κάποια προσφορά αν ψωνίσεις με Visa ότι σου επιστρέφει κάποιο ποσό αλλά δεν ξέρω αν μετραει για εμάς ή ειναι μόνο για τα Γαλλάκια Σας ευχαριστώ πολύ Παράθεση MyPhones: Nokia 2110i, Nokia 6150, Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia N70, Nokia N73ME, Nokia 5800XM, Nokia C7, Nokia L920 (Win10), Nokia L625 (Win8.1), Microsoft L640, Microsoft L640XL, Microsoft L950DS, Xiaomi Pocophone F1, Xiaomi Poco F2 Pro, Xiaomi Poco F4 MyBands: Xiaomi Mi Band 2, 3, 4, Honor Watch ES, Huawei Watch Fit Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 ερχεται το "δικο μου" εκτιμωμενη ημερομηνια 26 δεκεμβρη :lol: μαθαμε τι ειναι τα παραπανω ευρω που πληρωσαμε; η τιμη πλεον ειναι 109 για ολα τα χρωματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katcos Δημ. December 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2014 Είναι η διαφορά του ΦΠΑ Γαλλίας (20%) - Ελλάδας (23%) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2014 αχα! δε το ξερα αυτο! hands free και φορτιστη εχει μεσα το πακετο; ξερει κανεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bojito Δημ. December 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2014 Παιδια καλησπερα! Εχω παραγγειλει και εγω το συγκεκριμενο κινητο απο τις 4/12/14 απο το amazon.fr. Στις 12/12/14 εφυγε το δεμα απο αγγλια με iparcel tracking number. Η εκτιμωμενη ημερομηνια παραδοσης ηταν χθες αλλα ακομα κ σημερα δεν ηρθε κατι. Θα ηθελα να σας ρωτησω εσεις που το πηρατε απο γαλλια εχετε παραλαβει;; Αν ναι με τι ερχεται τελικα το δεμα; Ελτα; Ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgos_Z Δημ. December 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2014 Παιδια καλησπερα! Εχω παραγγειλει και εγω το συγκεκριμενο κινητο απο τις 4/12/14 απο το amazon.fr. Στις 12/12/14 εφυγε το δεμα απο αγγλια με iparcel tracking number. Η εκτιμωμενη ημερομηνια παραδοσης ηταν χθες αλλα ακομα κ σημερα δεν ηρθε κατι. Θα ηθελα να σας ρωτησω εσεις που το πηρατε απο γαλλια εχετε παραλαβει;; Αν ναι με τι ερχεται τελικα το δεμα; Ελτα; Ευχαριστω! Και το δικο μου και του Dimis εχουν ημερομηνια παραδοσης 18/12/14 οπως το δικο σου. Εμενα 17/12/14 με πηραν τηλεφωνο απο ΕΛΤΑ επειδη δεν εγραψα το ονομα μου και καλα. Τελος παντων εγω βρηκα ευκαιρια ετσι και τους ρωτησα τι γινεται. Μου ειπαν "Σημερα (17/12/14) το μεσημερι αναμενουμε να ερθει απο Γαλλια (οχι Αγγλια μην μπερδευεσαι), και αυριο πρωι (18/12/14) θα ξεκινησει η αποστολη σε εσενα, και θα παραλαβεις σε 2-3 μερες." Λογικα εργασιμες μερες, αρα απο Δευτερα τα νεα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polhs Δημ. December 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2014 Στο amazon.fr χωρίς να γνωρίζω γαλλικά γράφει . 1,09 W/kg. Le DAS (débit d'absorption spécifique) des téléphones mobiles quantifie le niveau d'exposition maximal de l'utilisateur aux ondes électromagnétiques, pour une utilisation à l'oreille. La réglementation française impose que le DAS ne dépasse pas 2 W/kg. Αναφέρεται στο sar του κινητού , και αν ναι υψηλό δεν είναι ? Ας το διευκρινήσει κάποιος που γνωρίζει γαλλικά πάντως η microsoft λέει για 0,60 W/kg . Τι ισχύει ? Καλό βράδυ σε όλους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bojito Δημ. December 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2014 Ωραια αρα Δευτερα-Τριτη πρεπει να το εχουμε. Απλα το tracking number που εχει το πακετο δεν ειναι εντοπισιμο απο τα Ελτα και διαβασα και κατι περιπτωσεις με iparcel(αρνητικες) και για αυτο ανησυχησα :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis164 Δημ. December 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2014 (edited) Το παρέλαβα. Νεότερα σε λίγο.. Συντονιστείτε στο φόρουμ Edit: πρώτο βιντεάκι... περιεχόμενα συσκευασίας -> πέρασε η ώρα και δεν προλάβαινα για κάτι παραπάνω σήμερα.. θα σας κάνω καλύτερο το σουκου Edited December 19, 2014 by Dimis164 video added Παράθεση ------------------------------------------------------------- Life is what happens when your cell phone is charging. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2014 τελεια! εχει οτι ηθελα μεσα! αν σε ειναι ευκολο, μπορεις να ποσταρεις λιγο την διαδρομη που εκανε (ολα τα βηματα του track) και με τι σε ηρθε (ελτα?) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgos_Z Δημ. December 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2014 Το παρέλαβα. Νεότερα σε λίγο.. Συντονιστείτε στο φόρουμ Edit: πρώτο βιντεάκι... περιεχόμενα συσκευασίας -> πέρασε η ώρα και δεν προλάβαινα για κάτι παραπάνω σήμερα.. θα σας κάνω καλύτερο το σουκου Ωραια τυχερε, εμας μας ξεχασαν φαινεται, απο Δευτερα :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bojito Δημ. December 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2014 Με'γεια σου !! Ειχε τελικα και ακουστικα μεσα το πακετο οποτε μια χαρα. Αν μπορεις πες μας τελικα ηρθε με ΕΛΤΑ κανονικα η στο εφερε κουριερ στο σπιτι? Λογικα οι υπολοιποι θα το παρουμε απο Δευτερα, θελω να πιστευω. Πες και εντυπωσεις!! Και διαβασα οτι στις 27-12 βγαινει και το patch για το προβλημα στην touchscreen. Δεν θα εχουμε τιποτα να ανησυχουμε λοιπον με την κινηταρα :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. December 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2014 Με I-parcel αποκλειστικά απο ΕΛΤΑ παράλαμβάνεται.(θα σας αφήσει ειδοποιητήριο λογικά να πάτε κατάστημα) Και ναι δυστυχώς 2 εβδομάδες στην καλύτερη αναμονή εως παράλαβετε. Σε μια παραγγελία απο αγγλικό Amazon μου έκανε 25 ημέρες και σε μια δεύτερη 15 ημέρες. Για αυτό μονο γερμανικό Amazon που στέλνουν με ups και 4-5 ημέρες στα φέρνει σπίτι σου κατευθείαν. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts