Jump to content

Samsung Galaxy Note 4 Exynos 5433 (SM-N910C)

StratosGR
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Η λειτουργία οθόνης είναι στην ίδια ρύθμιση;

Ναι ακριβώς. Εμένα είναι πιο θερμή. Το είχα συναντήσει πάλι σε LG g2 .από περιέργεια και μόνο ρωταω

Δημήτρης

• Απαντήσεις 6,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Για κάποιο περίεργο λόγο δεν μου φορτίζει γρήγορα το κινητό. Έχω κάνει reset και είναι στη γρήγορη φόρτιση, ο φορτιστής είναι αυθεντικός. Έχει συνάντησή κάποιος άλλος τ το ίδιο πρόβλημα;

Μου το έκανε κάποια στιγμή ,έφτιαξε με ενα reboot και απενεργοποιώντας την ονειροπόληση .

Samsung galaxy s21+

Καλησπέρα.. Ξέρει κανείς να μου πει τι λένε τα ποσοστά της μπαταρίας μου;; ς

Καλησπερα. Γράψε εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=403130

Και πες μας τι χρήση έκανες. Wifi η 3g και data. Επίσης πάτα εκεί που λέει οθόνη να δούμε πόση ώρα έχεις.

Θοδωρής

Ξεκίνησα να χρησιμοποιώ τον UC browser. Πραγματικά πολύ γρήγορος, αλαγκάριστος, με πολύ ωραία εφέ και με πολύ ωραίο schrolling κλάσης ανώτερο από οποιονδήποτε έχω χρησιμοποιήσει μέχρι τώρα :D. Ναι και ο στοκ και ο chrome είναι για γέλια μπροστά του. Δεν κάνει ποτέ refresh τα tabs που έχω ανοιχτά, αλλά τα παγώνει και στο back είναι ακαριαίο και δεν φορτώνει ξανά την προηγούμενη σελίδα που κάνουν οι άλλοι 2 αλλά την έχει κρατημένη (όπως κάνει ο safari, πότε επιτέλους θα το φτιάξουν αυτό σε στοκ και σε chrome:mad:) . Επίσης δεν έχει stutters που έχει ο chrome στο zoom in. Δεν γνωρίζω τί παίζει με τον flash αλλά πιστεύω ότι αξίζει να τον δοκιμάσετε. ;)

Ξεκίνησα να χρησιμοποιώ τον UC browser. Πραγματικά πολύ γρήγορος, αλαγκάριστος, με πολύ ωραία εφέ και με πολύ ωραίο schrolling κλάσης ανώτερο από οποιονδήποτε έχω χρησιμοποιήσει μέχρι τώρα :D. Ναι και ο στοκ και ο chrome είναι για γέλια μπροστά του. Δεν κάνει ποτέ refresh τα tabs που έχω ανοιχτά, αλλά τα παγώνει και στο back είναι ακαριαίο και δεν φορτώνει ξανά την προηγούμενη σελίδα που κάνουν οι άλλοι 2 αλλά την έχει κρατημένη (όπως κάνει ο safari, πότε επιτέλους θα το φτιάξουν αυτό σε στοκ και σε chrome:mad:) . Επίσης δεν έχει stutters που έχει ο chrome στο zoom in. Δεν γνωρίζω τί παίζει με τον flash αλλά πιστεύω ότι αξίζει να τον δοκιμάσετε. ;)

Υπάρχει θέμα σχετικό με browsers.

Εδώ μιλάμε για συγκεκριμένη συσκευή.

Καλημέρα.. Ήδη σχεδόν στα μέσα του Μαρτίου και ακόμα να σκάσει το γλειφιτζουρι... Τι θα γίνει δεν ξέρω;;;!!!!!!!

Απορώ γιατί έχει ακόμα την ναυαρχίδα εκτός... Άρε Sammy

Οντως σοβαρα τωρα τι κανει! εχει δωσει σε πολλα εκτος απο εμας! μεχρι και το σ4 αρχισε χθες να περνει http://www.sammobile.com/category/firmware-news/

Ρε παιδία, σοβαρά τώρα, περιμένετε να κερδίσετε κάτι ή να πάρετε κάποια απάντηση απο κάποιον, με το να γκρινιάζετε καθημερινά για την καθυστέρηση των αναβαθμίσεων?

Δυστυχώς έτσι λειτουργεί η samsung εδώ και χρόνια. Οταν έρθει η ώρα θα λάβετε τα updates και έως τότε κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει το γιατί και το πότε.

Ρε παιδία, σοβαρά τώρα, περιμένετε να κερδίσετε κάτι ή να πάρετε κάποια απάντηση απο κάποιον, με το να γκρινιάζετε καθημερινά για την καθυστέρηση των αναβαθμίσεων?

Δυστυχώς έτσι λειτουργεί η samsung εδώ και χρόνια. Οταν έρθει η ώρα θα λάβετε τα updates και έως τότε κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει το γιατί και το πότε.

Έτσι ακριβώς. Και να έρθει η lollipop τι θα κερδίσουμε? Πέρα από χάλια μπαταρία

Θοδωρής

μα δεν γκρινιαζω καθε μερα! και δεν γκρινιαξα ποτε απλος αρχιζω και τα περνω λιγο με την σαμσουνγκ δεν μπορω να καταλαβω γιατι δινει update σε συσκευς 2 χρονων πριν και δεν το δινει σε νεωτερες !! δλδ δεν υπαρχει λογικη σε αυτο! και οπως και να το κανουμε ειναι μια απο τις μεγαλυτερες αναβαθμισεις του android λογικο ειναι να ειμαστε ανυπομονοι ολοι ! πιος δεν θελει τα animation και τα notification στη lock screen! υπαρχει περιστωση να καθυστερει και να δωσει κατευθειαν το 5.1;; να φανταστω οτι δεν υπαρχει; ή να δωσει τον καινουριο TWZ μαζι με το update αλλα και παλι δεν θα το εδινε στην Πολωνικη και στην Γερμανικη; κανω απλους συλλογισμους! συγνωμη αν εγινα κουραστικος και ηξερα πριν παρω παλι σαμσουνκγ οτι ναι ειναι σαμσουνκγ δεν περιμενω τπτ απο τα update!

παιδια λυστε μ λιγο μια απορια εχει μεσα πολλες αχρηστες εφαρμογες what up, hangouts κλπ να τις κανεις απεγκατασταση δεν γινεται χωρις ρουτ και σε εχει την επιλογη απενεργοποιηση ! τι ακριβως ειναι ομως αυτο η εφαρμογη παλι δεν εξακολουθει να λειτουργει αμα ανοιξεις κατ! πχ εδω ειναι καλυτερο παραδειγμα το Google+ αν συνδεθεις απο καπου το youtube ας πουμε παρο ολο που ειναι στα απενεργοποιημενα ανοιγει κανονικα!οποτε ειναι ανουσιο να τα απενεργοποιησεις ή εχει καποια ουσια;; Επισης ενα τελευταια σε οσους εβαλαν λολλιποπ εβγαλαν τπτ απο αυτες τις εφαρμογες ή εξακολουθουν να υπαρχουν; συγνωμη αν κουρασα και ευχαριστω για το χρονο σας!

Εγώ που έχω απενργοποησει κάποιες δεν μου ανοίγουν. Τις έχω κάνει και απόκρυψη να μην τις βλέπω και ηρεμησα
Θοδωρής

Έτσι ακριβώς. Και να έρθει η lollipop τι θα κερδίσουμε? Πέρα από χάλια μπαταρία

Καλησπερα.Εχεις βαλει την lollipop;

Καλησπερα.Εχεις βαλει την lollipop;

Όχι και να έρθει θα αργήσω να τη δοκιμάσω. Δεν έχει κανένα πρόβλημα το τηλέφωνο τώρα.

Για την μπαταρία το λέω από ότι έχω ακούσει και διαβασει

Θοδωρής

Όχι και να έρθει θα αργήσω να τη δοκιμάσω. Δεν έχει κανένα πρόβλημα το τηλέφωνο τώρα.

+1 και από μένα… και εγώ με 4.4.4 θα παραμείνω για πολύ καιρό…

Philips Savvy // Sony Ericsson T28s // Nokia 6510 // Nokia N93 // Nokia N95 8GB // Blackberry Storm 2 9520 // Samsung Galaxy S PLUS // Samsung Galaxy SΙΙ {NeatROM_v6.4 & Apolo-4.15b_ExtrV0} // Samsung Galaxy A5 {2016// Samsung Galaxy Note 4 {Exynos// Xiaomi Mi Max 3 {Global Version} // POCO X4 {GT} // Samsung Galaxy S24 ULTRA {1TB}

Φιλικά, Ανδρέας

Mobile History.jpg

Παιδιά αν δεν γνωρίζετε καλό είναι να μην λέτε ότι σας κατέβει. Έχω την πολωνική εδώ και 3μιση εβδομάδες και καμία σχέση η lollipop με την kk πέρα από 2-3 bugs που χρείζουν διόρθωση αλλά μην ξεχνάμε ότι είναι άλλος κώδικας. Πραγματικά έτσι έπρεπε να λειτουργεί από την αρχή. Δεν υπάρχει περίπτωση να πάρετε τον καινούριο TW πριν κυκλοφορήσει το note 5. Πάντα έτσι κάνει η σάμσουνγκ. Όσο για την μπαταρία όπως ήμουν πριν έτσι είμαι και τώρα. Μέσο όρο 5:30-6 ώρες οθόνη βγάζω, πάντα στην αυτόματη φωτεινότητα, συνέχεια wifi, internet, fb, instagram, messenger, viber και λίγο κλήσεις. Καθόλου δεδομένα από τη στιγμή που έχω wifi ή είμαι σε χώρο που διαθέτει wifi. Οι χρόνοι αλλάζουν ανάλογα με τη χρήση του καθενός, άλλος θέλει 100% φωτεινότητα, άλλος είναι ίντερνετ συνέχεια με 3g, άλλος το λιώνει με παιχνίδι, άλλος βγάζει φωτογραφίες και βίντεο και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο κάνει οπότε λογικό να πέφτουν τα ποσοστά και να βλέπετε 3 και 4 ώρες οθόνη. Από τη στιγμή που έχει γρήγορη φόρτιση και φορτίζει σε 1 ώρα και 15 λεπτά από 1%-100% δεν υπάρχει λόγος να γκρινιάζουμε.:rolleyes:

Edited by Theo_Pech

Παιδιά αν δεν γνωρίζετε καλό είναι να μην λέτε ότι σας κατέβει. Έχω την πολωνική εδώ και 3μιση εβδομάδες και καμία σχέση η lollipop με την kk πέρα από 2-3 bugs που χρείζουν διόρθωση αλλά μην ξεχνάμε ότι είναι άλλος κώδικας. Πραγματικά έτσι έπρεπε να λειτουργεί από την αρχή. Δεν υπάρχει περίπτωση να πάρετε τον καινούριο TW πριν κυκλοφορήσει το note 5. Πάντα έτσι κάνει η σάμσουνγκ. Όσο για την μπαταρία όπως ήμουν πριν έτσι είμαι και τώρα. Μέσο όρο 5:30-6 ώρες οθόνη βγάζω, πάντα στην αυτόματη φωτεινότητα, συνέχεια wifi, internet, fb, instagram, messenger, viber και λίγο κλήσεις. Καθόλου δεδομένα από τη στιγμή που έχω wifi ή είμαι σε χώρο που διαθέτει wifi. Οι χρόνοι αλλάζουν ανάλογα με τη χρήση του καθενός, άλλος θέλει 100% φωτεινότητα, άλλος είναι ίντερνετ συνέχεια με 3g, άλλος το λιώνει με παιχνίδι, άλλος βγάζει φωτογραφίες και βίντεο και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο κάνει οπότε λογικό να πέφτουν τα ποσοστά και να βλέπετε 3 και 4 ώρες οθόνη. Από τη στιγμή που έχει γρήγορη φόρτιση και φορτίζει σε 1 ώρα και 15 λεπτά από 1%-100% δεν υπάρχει λόγος να γκρινιάζουμε.:rolleyes:

Προσωπικά πάντα κρατάω μια στάση αναμονής όταν έρχονται νέες αναβαθμίσεις… Από την στιγμή που με kit kat είμαι ευχαριστημένος δεν βλέπω τον λόγο να αρχίσω να κάνω "πειράματα" δοκιμάζοντας κάτι καινούριο χωρίς να είμαστε σίγουροι αν θα είναι όλα ok…

Philips Savvy // Sony Ericsson T28s // Nokia 6510 // Nokia N93 // Nokia N95 8GB // Blackberry Storm 2 9520 // Samsung Galaxy S PLUS // Samsung Galaxy SΙΙ {NeatROM_v6.4 & Apolo-4.15b_ExtrV0} // Samsung Galaxy A5 {2016// Samsung Galaxy Note 4 {Exynos// Xiaomi Mi Max 3 {Global Version} // POCO X4 {GT} // Samsung Galaxy S24 ULTRA {1TB}

Φιλικά, Ανδρέας

Mobile History.jpg

Δεν λέω ότι μου κατέβει. Σε όσα τηλέφωνα που έβαλα ,είδα την λολιποπ είδα μείωση στην μπαταρία εγώ χρησιμοποιώ πολύ data και βγάζω 5.5 ώρες άρα αν βγάλω μετά 3.5 θα μου κακοφανει. Δεν είπα ότι δεν θα την βάλω καθόλου αλλά θα περιμένω και δεν θα κλάψω αν αργήσει να ερθει
Θοδωρής

Προσωπικά πάντα κρατάω μια στάση αναμονής όταν έρχονται νέες αναβαθμίσεις… Από την στιγμή που με kit kat είμαι ευχαριστημένος δεν βλέπω τον λόγο να αρχίσω να κάνω "πειράματα" δοκιμάζοντας κάτι καινούριο χωρίς να είμαστε σίγουροι αν θα είναι όλα ok…

Δεν λέω ότι μου κατέβει. Σε όσα τηλέφωνα που έβαλα ,είδα την λολιποπ είδα μείωση στην μπαταρία εγώ χρησιμοποιώ πολύ data και βγάζω 5.5 ώρες άρα αν βγάλω μετά 3.5 θα μου κακοφανει. Δεν είπα ότι δεν θα την βάλω καθόλου αλλά θα περιμένω και δεν θα κλάψω αν αργήσει να ερθει

Δυστηχως @tpal δεν μπορεις να λες ετσι απλα εχει χαλια μπαταρια διχως να την εχεις δοκιμασει.Εγω την εχω 3 εβδομαδες η συσκευη εγινε οπως επρεπε να ειναι απο την αρχη ποιο smooth χωρις τα χαζο lag η μπαταρια παει περιφημα εχω ακριβως τις ιδιες ωρες ανοιχτη οθονη και μερικες φορες παραπανω απο οτι ειχα με την KIT KAT οπως και η συσκευη σε αναμονη καταλωνει λιγοτερη μπαταρια.Οντος εχει 2-3 bugs που ειναι χαζα οπως σου πεταει καμια φορα οι επαφες διακοπηκαν οταν πας να μπεις στις επαφες αυτο λυνεται μια απλη εκκαθαριση απο την διαχειριση εφαρμογων επισης δεν υπαρχει η επιλογη τελειως αθορυβο κατα αλλα η συσκευη με την 5.0.1 παει κυριολεκτικα σφαιρα.Ειδη η Samsung εβγαλε για τo Galaxy S5 Plus την 5.0.2 που ειναι ακομα καλυτερη.

Edited by Rospy7

Παντως διαβασα οτι και στο ΝΟΤΕ 4 σε καποιους δημιουργει μερικα random reboots η νεα λολιλοπ. Απο ιδια εμπειρια το προβλημα υπαρχει στο s4 ενος φιλου. Ισως να θελει λιγο optimization και για αυτο δεν βιαζονται να μας την δωσουν.

Αν ειχε βγει η 5.0.1 για s5+ θα ειχαμε μια ελπιδα για update.

Ετσι οπως εχουν τα πραγματα εγω καταλαβαινω οτι αργησαν πολυ να ξεκινησουν να του φτιαξουν lollipop και οταν το αποφασισαν ειχε ηδη βγει η 5.0.2.

Ας ελπιζουμε για 5.1 αργοτερα.

Ελαχιστα Bugs η 5.0.1 αλλά για ναυαρχιδα που τους φερνει τοσα € επρεπε να ηταν τελεια.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ασχολήθηκαν πρώτα με το s6 και αφου το έστρωσαν αυτό και το είχαν έτοιμο για παρουσίαση τώρα θα ασχοληθούν και σοβαρά με το note...

Το έδωσαν σε 1-2 χώρες και σε καποιες αλλες συσκευες για να μην τους κραξουν και επιπλεον όσοι δεν κρατιοντουσαν να το βάλουν. .. εγω πιστευω οτι τέλος Μαρτίου θα το δώσουν. ..Άντε μέχρι το Πάσχα βαριά βαριά

Edited by xiou

Ασχολήθηκαν πρώτα με το s6 και αφου το έστρωσαν αυτό και το είχαν έτοιμο για παρουσίαση τώρα θα ασχοληθούν και σοβαρά με το note...

Το έδωσαν σε 1-2 χώρες και σε καποιες αλλες συσκευες για να μην τους κραξουν και επιπλεον όσοι δεν κρατιοντουσαν να το βάλουν. .. εγω πιστευω οτι τέλος Μαρτίου θα το δώσουν. ..Άντε μέχρι το Πάσχα βαριά βαριά

Ναι όμως, τώρα που ανακοίνωσε η google την 5.1 πρέπει να φτιάξει η σάμσουνγκ την 5.1 στο s6 αρχικά. Αν είναι έτσι δεν πρόκειται να δώσει ποτέ..θα φτάσουμε χριστούγεννα. Μην ξεχνάμε ότι είναι και το galaxy alpha που θα πάρει 5.0.2. Το θεωρώ απαράδεκτο πάντως να θεωρούνται τα s5 και note 4 οι ναυαρχίδες τους και να είναι στην 5.0 και στην 5.0.1 ταυτόχρονα και να δώσει στο alpha την 5.0.2. Πρέπει να αναβαθμίσει και τα άλλα στην 5.0.2 τώρα που βγήκε και η 5.1 απευθείας σε αυτήν. Μην ξεχνάμε ότι μάλλον θα αναβαθμίσει και τα a3,a5,a7,e5,e7 καλά χριστούγεννα δηλαδή. Αν δεν μπορεί να τα βγάλει πέρα δεν χρειάζεται να βγλαζει εκατό galaxy.

Δυστηχως @tpal δεν μπορεις να λες ετσι απλα εχει χαλια μπαταρια διχως να την εχεις δοκιμασει.Εγω την εχω 3 εβδομαδες η συσκευη εγινε οπως επρεπε να ειναι απο την αρχη ποιο smooth χωρις τα χαζο lag η μπαταρια παει περιφημα εχω ακριβως τις ιδιες ωρες ανοιχτη οθονη και μερικες φορες παραπανω απο οτι ειχα με την KIT KAT οπως και η συσκευη σε αναμονη καταλωνει λιγοτερη μπαταρια.Οντος εχει 2-3 bugs που ειναι χαζα οπως σου πεταει καμια φορα οι επαφες διακοπηκαν οταν πας να μπεις στις επαφες αυτο λυνεται μια απλη εκκαθαριση απο την διαχειριση εφαρμογων επισης δεν υπαρχει η επιλογη τελειως αθορυβο κατα αλλα η συσκευη με την 5.0.1 παει κυριολεκτικα σφαιρα.Ειδη η Samsung εβγαλε για τo Galaxy S5 Plus την 5.0.2 που ειναι ακομα καλυτερη.

Έχεις δίκιο επειδή δεν την έχω δοκιμάσει σε note 4 σε όλα τα άλλα τηλέφωνα που είδα και είχα ήταν 1 ώρα οθόνης κάτω.

Μακάρι να είναι όπως τα λες.

Να μου πεις εδώ έλεγαν ότι στην κιτκατ έβγαζαν 4 ωρες μόνο οπότε ίσως και να έχω τόσο άδικο.

Lollipop έχω δει σε one plus one και m8.και η μπαταρία ήταν αισθητά πιο κάτω.

Θοδωρής

Εμένα με ψήνει να την περάσω την πολωνική χειροκίνητα. Γιατί μέχρι να έρθει μόνη της χαιρετίσματα
Δημήτρης

• The title was changed to Samsung Galaxy Note 4 Exynos 5433 (SM-N910C)