Jump to content

Samsung Galaxy Note 4 Exynos 5433 (SM-N910C)

StratosGR
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το είδα σε αυτό το βίντεο: https://youtu.be/R8axWmFrxrM

Αυτη πιθανότατα ειναι η custom rom echorom n5 για n4. Αλλωστε πάει και στο site της rom.

Σίγουρα πάντως δεν είναι η επίσημη. Άλλωστε δεν πήγε καν να δειξει οτι ειναι η 6.0, γιατί απλούστατα αυτό που βλέπεις είναι 100% 5.1.1

Κανεις δεν ξερει αν θα δωσει τα θέματα, όπως στο note 5.Δινει τα υπολοιπα ομως, το γραψιμο με αφαίρεση της πένας και πως το λενε, το εικονίδιο που εμφανίζεται στο 5 οταν ακουμπας την πενα στην οθόνη.

• Απαντήσεις 6,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Πριν πάρω το Note 4 (λίγο πριν τις γιορτές) παιζόμουν μεταξύ αυτού και του LG G4. Μεγάλος έρωτας και με τα δυο. Με κέρδισε τελικά το Note κυρίως λόγο της γραφίδας.

Το κανα δικό μου λοιπόν και όλες τις γιορτές ξεστραβώθηκα πάνω του. Δυο φορτίσεις το 24ωρο δηλαδή..!! Αλλά δεν γινόταν διαφορετικά. Πρώτον γιατί ήταν το "παιχνίδι μου", το δώρο στο εαυτό μου δηλαδή και δεύτερον οφείλω να το δαμάσω και να το φέρω στα μέτρα μου............

..........Φαίνεται πως αυτό δεν άρεσε και πολύ στη γυναίκα μου :mad:

............ Τώρα είμαι στη φάση που αν δεν με χωρίσει σύντομα και εξαιτίας του, ίσως και να αντέξουμε πολλά περισσότερα χρόνια μαζί και να σωθεί ο γάμος τελικά :lol:

Επίσης φοβάμαι πως είναι πολύ πιθανόν να μου το σπάσει με κάποιο τρόπο ("ωχ αγάπη μου συγνώμη, μου γλίστρησε" και τέτοια). Έχει μείνει με ένα iPhone 4 και κατα βάθος θέλει καινούργιο κι αυτή. Για να τα κουκουλώσω και να της κλείσω το στόμα :X σκέφτομαι να της πάρω το LG G4 (με πολλές άτοκες δόσεις). Άσε που θα το χω και κοντά μου και θα το χαϊδεύω κι αυτό :p

Θα χαρώ πολύ λοιπόν (και μπορεί να σωθεί κι ο γάμος) αν μου απαντήσει κάποιος στα εξής:

1) Δεν βλέπω στις ρυθμίσεις κάποια επιλογή που ο ήχος κλήσης να μην ξεκινά χαμηλά και μετά να δυναμώνει. Μόνο με εφαρμογή αυτό;

2) Υπάρχει εφαρμογή (που να δουλεύει σωστά) για double tap to wake και double tap to sleep για κλείδωμα και ξεκλείδωμα οθόνης (όπως έχουν τα Windows Phone & LG) ?

3) Το S Pen έχει κάποια ενσωματωμένη μπαταρία η οποία κάποια στιγμή τελειώνει και μετά θέλουμε καινούργια γραφίδα; Έχει το μπουτόν πάνω της γι' αυτό αναρωτιέμαι. Πως αντιδρά στα πατήματα και επικοινωνεί με τη συσκευή χωρίς ρεύμα;

Ευχαριστώ :)

Edited by johnphone

Πριν πάρω το Note 4 (λίγο πριν τις γιορτές) παιζόμουν μεταξύ αυτού και του LG G4. Μεγάλος έρωτας και με τα δυο. Με κέρδισε τελικά το Note κυρίως λόγο της γραφίδας.

Το κανα δικό μου λοιπόν και όλες τις γιορτές ξεστραβώθηκα πάνω του. Δυο φορτίσεις το 24ωρο δηλαδή..!! Αλλά δεν γινόταν διαφορετικά. Πρώτον γιατί ήταν το "παιχνίδι μου", το δώρο στο εαυτό μου δηλαδή και δεύτερον οφείλω να το δαμάσω και να το φέρω στα μέτρα μου............

............ Τώρα είμαι στη φάση που αν δεν με χωρίσει σύντομα και εξαιτίας του, ίσως και να αντέξουμε πολλά περισσότερα χρόνια μαζί και να σωθεί ο γάμος τελικά :lol:

Επίσης φοβάμαι πως είναι πολύ πιθανόν να μου το σπάσει με κάποιο τρόπο ("ωχ αγάπη μου συγνώμη, μου γλίστρησε" και τέτοια). Έχει μείνει με ένα iPhone 4 και κατα βάθος θέλει καινούργιο κι αυτή. Για να τα κουκουλώσω και να της κλείσω το στόμα :X σκέφτομαι να της πάρω το LG G4 (με πολλές άτοκες δόσεις). Άσε που θα το χω και κοντά μου και θα το χαϊδεύω κι αυτό :p

Θα χαρώ πολύ λοιπόν (και μπορεί να σωθεί κι ο γάμος) αν μου απαντήσει κάποιος στα εξής:

1) Δεν βλέπω στις ρυθμίσεις κάποια επιλογή που ο ήχος κλήσης να μην ξεκινά χαμηλά και μετά να δυναμώνει. Μόνο με εφαρμογή αυτό;

2) Υπάρχει εφαρμογή (που να δουλεύει σωστά) για double tap to wake και double tap to sleep για κλείδωμα και ξεκλείδωμα οθόνης (όπως έχουν τα Windows Phone & LG) ?

3) Το S Pen έχει κάποια ενσωματωμένη μπαταρία η οποία κάποια στιγμή τελειώνει και μετά θέλουμε καινούργια γραφίδα; Έχει το μπουτόν πάνω της γι' αυτό αναρωτιέμαι. Πως αντιδρά στα πατήματα και επικοινωνεί με τη συσκευή χωρίς ρεύμα;

Η πένα δεν έχει μπαταρία μην αγχώνεσαι ! Χρησιμοποιησε την χωρίς να σκέφτεσαι αλλά περιττά ! Μόνο άμα χαλάσει σπάσει δλδ τότε θέλεις άλλη πένα που καινούρια έχει κοντά στο 20 αρικο πλέον!

Για screen on δυστυχώς όχι ! Μόνο από κάποιες εφαρμογές αλλά δεν είναι το ίδιο στην ουσία κρατάει συνέχεια την οθόνη ανοιχτή με αποτέλεσμα baterry drain για screen off όμως ναι μπορείς να βάλεις τον nova launcher prime που είναι και φουλ παραμετροποιησιμος και έχει στα gesture double tap screen off! ΤΏΡΑ για τον ήχο δεν θυμάμαι θα σε γελάσω

@johnphone

1) Μονο με εφαρμογή απο το play ή κάνοντας root .

2)To double tap to wake εχει να κάνει με τον kernel ,αν υπάρχει κάτι για note τότε τον βαζεις χάνοντας όμως την εγγύηση , Το double tap to sleep μπορει να γίνει με κάποιον άλλον launcher ( π.χ nova ).

3)Υπάρχουν αρκετά βίντεο στο youtube ή με μια αναζητηση στο google μπορείς να ενημερωθείς για το πως δουλεύει το s-pen .

https://www.google.gr/webhp?sourceid=chrome-instant&ion=1&espv=2&ie=UTF-8#q=how%20does%20s%20pen%20work

Samsung galaxy s21+

Καλησπερα παιδια , ανοιξα το ενεργο σημειωμα και εγραψα εναν αριθμο και ενα ονομα και πατησα να το κανει επαφη αλλα το ονομα δεν το καταλαβαινει στα ελληνικα και το βγαζει στα αγγλικα , θυμαστε πως το αλλαζω αυτο ?

Για τον ήχο κατέβασε αυτη την εφαρμογή

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.shumoapp.disableincreasingring

Καλησπερα παιδια , ανοιξα το ενεργο σημειωμα και εγραψα εναν αριθμο και ενα ονομα και πατησα να το κανει επαφη αλλα το ονομα δεν το καταλαβαινει στα ελληνικα και το βγαζει στα αγγλικα , θυμαστε πως το αλλαζω αυτο ?

Μπορεί να το καταλάβει μόνο σε μία γλώσσα κάθε φορά. Θα χρειαστεί να την αλλάξεις από

Ρυθμίσεις--> Γλώσσα και εισαγωγή--> Αναγνώριση χειρογράφου

(Settings--> Language and input--> Handwriting recognition)

Αν δεν υπάρχουν τα ελληνικά τα κατεβάζεις διαλέγοντάς τα από τις διαθέσιμες γλώσσες εισαγωγής μπαίνοντας Περισσότερες Γλώσσσες (More Languages) κάτω.

Το clean master και το cm security τα δουλεύεται; ; η προτιμάτε την έξυπνη διαχείριση της Samsung;

μακρια και αγαπομενοι ! επιβαρυνουν το κινητο χειροτερα. Αυτο της σαμη μονο και πολυ ειναι κατα την γνωμη μου

Το clean master και το cm security τα δουλεύεται; ; η προτιμάτε την έξυπνη διαχείριση της Samsung;

Παιδιά το έχουμε πει και το γράφει άλλωστε στην διαχείριση της Samsung ότι στην ουσία είναι το clean master αυτούσιο! Άρα μάλλον δουλεύει και δεν είναι κάτι κακό όπως έχει αναφερθεί. Άλλωστε εγώ το χρησιμοποιούσα πριν από την 5.1.1 που το έβαλαν επίσημα και δεν είχα κάποιο θέμα.

Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66

και εγω του κινητου μ αρεσει καλυτερα απο ολους! το μονο που με ξενερωνει ειναι οτι δεν γινεται να το εχεις συνεχεια σε desktop mode οπως τους αλλους broswer (μπορεις με το debug e.t.c αλλα με ενα clear all apps ή reboot παλι απο την αρχη).Γινεται συχρονισμος με acc firefox η γραμματοσειρα και το πως φωνεται νομιζω ειναι η καλυτερη σε οσους δοκιμασα.Νομιζω πως φευγουμε εκτος θεματος αλλα τεσπα :p

ξερεις κανει πβς γινετε να βαλω τους σελιδοδεικτες απο τον chrome στον browser του κινητου ?

μονο λογαριασμο firefox μπορεις να συνεδεσεις και να περαστουν ολα! για Chrome δεν ειχα δει κατι,εγω το εχω με τον firefox μιας και δουλευω και firefox στο pc και δεν το αλλαζω ! για περισσοτερα εδω γιατι βγαινουμε εκτος θεματος http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=271921

παιδια γινεται να βαλω στο play store αντι για κωδικο επιβεβαιωσης αγορας να εχει το αποτυπωμα; εχει καποια επιλογη πουθενα στο κινητο το κανεις καπου; ή δεν γινεται κατι τετοιο ακομα;

Μια ερώτηση: Στην έξυπνη διαχείριση, στη βελτιστοποίηση εφαρμογών το καλύτερο είναι να τις έχουμε στην αυτόματη βελτιστοποίηση η στο να γίνεται πάντα βελτιστοποίηση; Edited by truckman

Δημήτρης

...THE BRINGER OF RAIN...

:!: Ενημέρωση :!:

Επειδή η συζήτηση είχε ξεφύγει, έγιναν διαγραφές-τροποποιήσεις μηνυμάτων. Να υπενθυμίσω ότι μυνήματα τύπου trolling, ειρωνικά και προκλητικά, απαγορεύονται από τους κανονισμούς του φόρουμ. Συνεχίζουμε με τα περί της συσκευής.

καλησπέρα παιδιά. Θέλω να αλλάξω την κάρτα μνήμης για κάτι πιο μεγάλο...128gb τραβάει? στα spects λεει οτι τραβάει αλλά το έχει δοκιμάσει κανένας....εγω φοράω 32 αλλά μου είναι μικρή γτ επεξεργάζομαι φώτο ...ξέρετε πόσο χώρο δίνει καθαρά η 128 και ουσιαστικα συμβαδίζει με το κινητο ή θα έχω άλλα προβληματα μετά με κολλήματα και τέτοια?

καλησπέρα παιδιά. Θέλω να αλλάξω την κάρτα μνήμης για κάτι πιο μεγάλο...128gb τραβάει? στα spects λεει οτι τραβάει αλλά το έχει δοκιμάσει κανένας....εγω φοράω 32 αλλά μου είναι μικρή γτ επεξεργάζομαι φώτο ...ξέρετε πόσο χώρο δίνει καθαρά η 128 και ουσιαστικα συμβαδίζει με το κινητο ή θα έχω άλλα προβληματα μετά με κολλήματα και τέτοια?

Καλησπέρα φίλε,

Για κάρτες μνήμης μιλάμε εδώ:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=403129

Κανονικότατα υποστηρίζει η συσκευή μας microSD έως 128GB.. Προσωπικά εδώ και 1 χρόνο έχω μία SanDisk 128GB και μου δουλεύει ρολόι λύνοντας κάθε θέμα αποθηκευτικού χώρου… Από τα 128GB μου δίνει 119Gb ελεύθερα που είναι υπεραρκετά! Με 1 χρόνο που έχω την συσκευή ο αποθηκευτικός χώρος που μου έχει απομείνει είναι 65GB και ήδη έχω τραβήξει χιλιάδες photos… δεκάδες video σε τέρμα ανάλυση! Προχώρα ελεύθερα στα 128GB…Αφού την έχουμε την επιλογή εκμεταλλεύσου την! ;)

Edited by UNEXPECTEDGR

Philips Savvy // Sony Ericsson T28s // Nokia 6510 // Nokia N93 // Nokia N95 8GB // Blackberry Storm 2 9520 // Samsung Galaxy S PLUS // Samsung Galaxy SΙΙ {NeatROM_v6.4 & Apolo-4.15b_ExtrV0} // Samsung Galaxy A5 {2016} // Samsung Galaxy Note 4 {Exynos} // Xiaomi Mi Max 3 {Global Version} // POCO X4 {GT} // Samsung Galaxy S24 Ultra {1TB}

Φιλικά, Ανδρέας

MOBILE HISTORY FINAL.jpg

Σήμερα τεσταρα το κινητό νοτε με το α5 ποιο ανοίγει πιο γρήγορα τις σελίδες στο ίντερνετ και παρατήρησα οτι το α5 ανοίγει πιο γρήγορα...είναι λογικό αυτό?

ευχαριστώ πολύ φίλε για την βοήθεια. Εσυ αμ επιτρέπεται ποιο μοντέλο μνήμης έχεις? Συγνώμη για το άκυρο post εδώ

Σου έστειλα PM φίλε!;)

Philips Savvy // Sony Ericsson T28s // Nokia 6510 // Nokia N93 // Nokia N95 8GB // Blackberry Storm 2 9520 // Samsung Galaxy S PLUS // Samsung Galaxy SΙΙ {NeatROM_v6.4 & Apolo-4.15b_ExtrV0} // Samsung Galaxy A5 {2016} // Samsung Galaxy Note 4 {Exynos} // Xiaomi Mi Max 3 {Global Version} // POCO X4 {GT} // Samsung Galaxy S24 Ultra {1TB}

Φιλικά, Ανδρέας

MOBILE HISTORY FINAL.jpg

Τον τελευταίο καιρό έβλεπα αρκετό baterry drain και εκτός δικτύου το κινητό και δεν ήξερα γιατί!είχα απελπιστεί! Το άλλαξα τελικά σε 3g/2g και έχω πάντα φουλ σήμα και είδα 30 λεπτά παραπάνω οθόνη!η ερώτηση μου είναι η αλλαγή δεν είναι αυτόματη ακόμα και αν το έχεις στο 4G/3G/2G από την στιγμή που έπιανε με το ζόρι μια γραμμή και 2 και κάνα δυο φορές κατά 90% εκτός δικτύου συγκεκριμένες ώρες (ακόμα δεν ξέρω τι φάση με αυτο)δεν θα έπρεπε να γυρνάει σε 3g μόνο του; με είχε βγάλει το λάδι το 4G δίκτυο που έχουμε εμείς είναι για κλάματα τελικά! Επίσης ξέρει κανείς πως βάζω το αποτύπωμα για ερωτήσεις ασφαλείας σε αγορές στο Play store ; το έψαξα λίγο και κανονικά έπρεπε να βγάζει επιλογή στις ρυθμίσεις αλλά σε μένα δεν έχει τπτ :/ any idea ;

• The title was changed to Samsung Galaxy Note 4 Exynos 5433 (SM-N910C)