Jump to content

xaxaxaxaxaxa

Members
  • Δημοσιεύσεις

    13
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by xaxaxaxaxaxa

  1. παιδια καλησπερα τι κανετε? Λοιπον εχω το εξης προβλημα. Η κοπελα μου θελει να μου παρει vr και μαλιστα τα official της samsung αλλα ρε παιδια δεν ξερω ποια κανουν για το Note 4. Μπορει καποιος να με βοηθησει? για παραδειγμα αυτα θα ειναι ενταξει η θα υπαρχει προβλημα..ξερει καποιος?:worry::worry::worry: http://www.public.gr/product/wearables-gadgets/virtual-reality/samsung-gear-vr-consumer-edition-maska-eik-pragmatikotitas/prod7862454pp/
  2. ευχαριστώ πολύ φίλε για την βοήθεια. Εσυ αμ επιτρέπεται ποιο μοντέλο μνήμης έχεις? Συγνώμη για το άκυρο post εδώ
  3. καλησπέρα παιδιά. Θέλω να αλλάξω την κάρτα μνήμης για κάτι πιο μεγάλο...128gb τραβάει? στα spects λεει οτι τραβάει αλλά το έχει δοκιμάσει κανένας....εγω φοράω 32 αλλά μου είναι μικρή γτ επεξεργάζομαι φώτο ...ξέρετε πόσο χώρο δίνει καθαρά η 128 και ουσιαστικα συμβαδίζει με το κινητο ή θα έχω άλλα προβληματα μετά με κολλήματα και τέτοια?
  4. Εχω το note 4 (f).Κατεβαζω το drastic για να παιζω pokemon. Το demo απο το playstore παιζει κανονικα και το παιχνιδι pokemon black 2 ενω οποια εκδοση κ αν κατεβασα μετα δεν παιζει καμια ...Υπαρχει καμια ιδεα για βοηθεια....η εστω κανενασ αλλοσ emulator οπωσ ο drastic? Το κινητο δεν ειναι root
  5. γεια σε ολη την note παρεα. Πηρα το note το σαββατο και σαφωσ εχω μεινει εντυπωσιασμενος δεδομενου οτι ερχομουν απο ενα αρκετα καλο κινητο το s3 αλλα σιγουρα οχι στα κυβικα του καινουργιου. Τεσπα αλλο ειναι το προβλημα μου. κατεβασα τον Drastic(ds emulator) γιατι ειμαι λατρησ των pokemon και ενω μου ανοιγει κανονικα το προγραμμα δεν μου τρεχει κανενα παιχνιδι....εχω κατεβασει διαφορες εκδοσεις αλλα σε ολες το ιδιο....Μπορειτε να βοηθησετε?
  6. παιδια λοιπον το sd μου ανοιγει μονο οταν κλεισω το wifi. Οταν τ ανοιγω παλι κλεινε το προγραμμα. ξερει κανεις γιατι?καποια βοηθεια?
  7. δεν νομιζω να ισχυει αυτο γιατι τισ ρυθμισεισ τισ εκανες μεσα στο παιχνιδι...Βασικα αν καταλαβα τι ειπεσ. Εκανα οτι κ στο βιντεο και τωρα εχω θεμα..
  8. Καλημερα .παιδια εχω ενα προβλημα. Παιζω ενα πολυ ωραιο παιχνιδι που λεγεται One piece tresure cruise (απο το γνωστο anime οποιος γνωριζει). Καταλαθος βρηκα ενα τροπο να το hackaρω μεσω απο το sb game hacker. Το θεμα ειναι οτι το εκανα μερικεσ φορες και ηταν οκ αλλα πλεον δεν μου ανοιγει το sb καθολου. Το απεγκατεστησα τ ξαναεγκατεστησα αλλαξα και version της εφαρμογης αλλα και παλι τιποτα...Πλεον δεν ανοιγει καθολου και οταν σβηνει βγαζει το εξης μυνημα "Game hacker εχει παραχωρηθει δικαιωμα superuser για διαδραστικο κελυφος"...η συσκευη S3 και ειναι root. Ξερει κανεις τι γινεται σε αυτη την περιπτωση?καποια βοηθεια γενικως?
  9. Να ρωτησω κατι ? Στο public ή στον Γερμανο μπορεις να παρεις με δωσεις μονο με πιστοτικη ή kai σαν τον Κωτσοβολο με δανειοδότηση?
  10. Το phonegallery το θεωρω πολυ καλο μαγαζι. Εχω αγορασει ενα s3 και ενα s3 mini le fleur και ενα sony και ηταν αψογα και τα τρια σε ολους τουσ τομεις . Εχω ρωτησει και μου ειπαν οτι μονο αν εμφαινιζεται στην σελιδα τους ειναι ετοιμοπαραδοτο. Και αν το δεις (και φυσικα προλαβεις να το κλεισεις)το πολυ μεχρι το μεσημερι αντε τ απογευμα το εχεις. Εγω το s3 mini το παραγγειλα 5:00 το πρωι (πριν φυγω γαι δουλεια )μεσω διαδικτυου και το μεσημερι ειχε ερθει. Γιαυτο και αν τελικα παρω κινητο θεωρω σχεδον σιγουρο οτι θα προτειμησω ξανα το μαγαζι αυτο.
  11. Παιδιά καλησπέρα. Σκεφτομαι εντονα να παρω το συγκεκριμενο ταμπλετ μιας και ειναι σε αρκετα καλη τιμη συγκριτικα με αυτα που προσφερει.Συγκεκριμενα μιλαω για το wifi only 16gb που το βρηκα 320 ευρω . Απλα εσεις που το εχετε θελω να μου πειτε αν τα 16gb ειναι αρκετα και μπορω να εχω αρκετεσ εφαρμογες κτλ..Φυσικα και θα του βαλω μια εξωτερικη καρτα κατα πασα πιθανοτητα 32αρα η 64αρα για ταινιεσ μουσικη κτλ, αλλα μ νοιαζει και ο εσωτερικος χωρος. Θελω να το εχω βοηθητικο ωσ προς το λαπτοπ και να μην χρειαζεται να το κουβαλαω παντου οπωσ τωρα. Οποτε θελω να ξερω αν ειναι καλη επιλογη οσο αναφορα το αποθηκευτικο χωρο ή να κοιταξω σε κατι πιο μεγαλο οπωσ το 12.2 που ειναι στα 32gb .Διοτι εχω μπερδευτει. Σε ολα τα review που εχω δει το εκθιαζουν αλλα εχουν το 32αρι οποτε δεν ξερω τι να διαλεξω. Να σημειωσω οτι εχω S3 16αρ περιπου 1,5χρονο και ειναι γεματα τα περιπυ τα 4 απο τα 11 ποθ εχω διαθεσιμα και το κινητο εχει ολεσ τις εφαρμογες που θελω ή τουλαχιστον οσες μπορει να σηκωσει και με ενδιαφερουν.Ευχαριστω προκαταβολικα.
×
×
  • Create New...