chris_amg Δημ. August 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2015 O nova launcher αξιζει εχεις βαλει κανεις ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. August 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2015 O nova launcher αξιζει εχεις βαλει κανεις ?? Αξίζει με το παραπάνω ειδικά ο Prime με τις χειρονομίες είναι όλα τα λεφτά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_amg Δημ. August 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2015 Αξίζει με το παραπάνω ειδικά ο Prime με τις χειρονομίες είναι όλα τα λεφτά Χειρονομίες τι εννοείς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. August 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2015 Χειρονομίες τι εννοείς? Έχει κάποιες χειρονομίες έτσι λέγοντε οι οποίες είναι κινήσεις που μπορείς να κάνεις και αυτές να κάνουν κάποιες ενέργειες που εσύ τις όρισες! Δλδ άμα κάνεις κύλισης την οθόνη προς τα πάνω να ανοίγει η καμερα πχ ή άμα βάλεις διπλό πατημα να βγάζει τα recent apps παράδειγμα!τα κάνεις εσύ αυτά ανάλογα με τα γούστα σου και τις ανάγκες σου! Νομίζω να έγινα κατανοητός και να μην σε μπερδεψα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_amg Δημ. August 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2015 Έχει κάποιες χειρονομίες έτσι λέγοντε οι οποίες είναι κινήσεις που μπορείς να κάνεις και αυτές να κάνουν κάποιες ενέργειες που εσύ τις όρισες! Δλδ άμα κάνεις κύλισης την οθόνη προς τα πάνω να ανοίγει η καμερα πχ ή άμα βάλεις διπλό πατημα να βγάζει τα recent apps παράδειγμα!τα κάνεις εσύ αυτά ανάλογα με τα γούστα σου και τις ανάγκες σου! Νομίζω να έγινα κατανοητός και να μην σε μπερδεψα Ναι σε κατάλαβα απολύτως...θέματα με lag και τέτοια δν έχουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. August 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2015 Ναι σε κατάλαβα απολύτως...θέματα με lag και τέτοια δν έχουμε? Όχι θα έλεγα είναι πιο γρήγορο και δουλεύει καλύτερα από TWZ ειδικά άμα βάλεις χειρονομία να κυλάς οθόνη προς τα κάτω και να κατεβαίνει η μπάρα ειδοποιησεων δεν προκειτε να τον αλλάξεις πότε χαχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. August 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2015 O nova launcher αξιζει εχεις βαλει κανεις ?? Όπως είπε και ο φίλος. Από τις λίγες εφαρμογές που τα έσκασα και δεν το μετάνιωσα. Σε βγάζει από κόπο και ειδικά σε Samsung τηλέφωνο ειναι απαραίτητος. Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. August 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2015 Όπως είπε και ο φίλος. Από τις λίγες εφαρμογές που τα έσκασα και δεν το μετάνιωσα. Σε βγάζει από κόπο και ειδικά σε Samsung τηλέφωνο ειναι απαραίτητος. Εγώ έχω βάλει τον Apus,που είναι δωρεάν,και μου αρέσει.Τον έχεις υπ' όψιν σου; Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. August 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2015 Αξίζει με το παραπάνω ειδικά ο Prime με τις χειρονομίες είναι όλα τα λεφτά Aν θυμαμαι καλα, ο apex στην δωρεαν εκδοση εχει 2 χειρονομιες. Στην επι πληρωμη εχει παραπανω χειρονομιες. Το γραφω λογο cc μιας και δεν μπορει να αγορασει εφαρμογες με ελληνικη καρτα. Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. August 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2015 Εγώ έχω βάλει τον Apus,που είναι δωρεάν,και μου αρέσει.Τον έχεις υπ' όψιν σου; Δεν τον έχω οχι απλά ειμαι λίγο κολλημένος με τον nova. Ίσως επειδή τον έχω μάθει Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. August 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2015 Κανένα νέο έχουμε για εμάς για 5.1.1 η τπτ καινούριο μιας και βγήκε και το νοτε 5 ή μπααα μας κόβω από Χριστούγεννα και μετά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. August 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2015 Τον τελευταίο καιρό όταν είμαι με ανοιχτή ακρόαση μου παραπονιούνται οι συνομιλητές μου ότι δεν με ακούνε και πρέπει να το φέρω κοντά στο στόμα μου για να με ακούν καθαρά (ή να βγάλω την αν. ακρόαση). Προηγουμένως δεν μου το έκανε αυτό, γνωρίζει κανείς σας τι γίνεται; Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. August 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2015 Τον τελευταίο καιρό όταν είμαι με ανοιχτή ακρόαση μου παραπονιούνται οι συνομιλητές μου ότι δεν με ακούνε και πρέπει να το φέρω κοντά στο στόμα μου για να με ακούν καθαρά (ή να βγάλω την αν. ακρόαση). Προηγουμένως δεν μου το έκανε αυτό, γνωρίζει κανείς σας τι γίνεται; δοκιμασε μηπως φταει τπτ η μειωση θορυβου ! μηπως σκαλωσε πουθενα ξετικαρε κανε καμια κληση τικαρε ξανακανε καμια κληση..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. August 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2015 δοκιμασε μηπως φταει τπτ η μειωση θορυβου ! μηπως σκαλωσε πουθενα ξετικαρε κανε καμια κληση τικαρε ξανακανε καμια κληση..... Μάλιστα, θα το δοκιμάσω φίλε μου και θα επανέλθω. Χρόνια πολλά σε όλους παιδιά!!! Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis999445 Δημ. August 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2015 Καλημέρα. έχω vdsl 50 άρα. Γιατί όταν κάνω speedtest με pc γράφει 45-46 και 4.65 αντίστοιχα και όταν το κάνω με το νοτε γράφει 20-30 με 4.65 ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. August 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2015 Στα πόσα mbps συνδέεσαι με το router ; Αν είσαι στα 130 πχ οπως εγω δεν θα χεις τετοιο θεμα.Αν συνδέεσαι στα 45 και εισαι και μερικα μετρα αποσταση είναι λογικό. Πατα πανω στο δικτυο σου για να το δεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suerpi Δημ. August 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2015 Καλησπερα παιδια, εχει ενας φιλος το note 4 με τον exynos και σκεφτομαι να το αγορασω για 400 ευρω μαζι με θηκη spigen slim armour αξιας 50ε.Το τηλεφωνο γενικα ειναι σε αριστη κατασταση.Το μονο που με προβληματιζει ειναι αυτα που διαβαζω στο ιντερνετ περι εξυνος οτι υπερθερμαινεται.Δεν με ενδιαφερουν τα σκορ στο αντουτου σε συγκριση με το μοντελο F ουτε οι μικρες διαφορες στα γραφικα.Αλλα το θεμα της υεπρθερμανσης ειναι dealbreaker για μενα.Ο φιλος μου μου λεει οτι σε γενικες γραμμες μονο αμα το "καψει" στην χρηση ζεσταινεται και οχι και πολυ.Τι γνωμη εχετε; Και παρεπιπτοντως 400 ευρω καλη τιμη δεν ειναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. August 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2015 Όσο το ειχα δεν ζεστάθηκε πολυ σε καμία περίπτωση. Μόνο όταν χτύπαγε στην πολυ 44 βαθμούς ο ήλιος έκαιγε λίγο αλλα σε λογικά πλαίσια. Για εμένα αν δεν έχει πρόβλημα το τηλέφωνο χτυπά το. Εργαλείο μεγάλο. Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suerpi Δημ. August 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2015 Όσο το ειχα δεν ζεστάθηκε πολυ σε καμία περίπτωση. Μόνο όταν χτύπαγε στην πολυ 44 βαθμούς ο ήλιος έκαιγε λίγο αλλα σε λογικά πλαίσια. Για εμένα αν δεν έχει πρόβλημα το τηλέφωνο χτυπά το. Εργαλείο μεγάλο. Δεν εχει κανενα προβλημα ειναι σε πολυ καλη κατασταση..Η τιμη πως σου φαινεται; :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fouskmech Δημ. August 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2015 Όσο το ειχα δεν ζεστάθηκε πολυ σε καμία περίπτωση. Μόνο όταν χτύπαγε στην πολυ 44 βαθμούς ο ήλιος έκαιγε λίγο αλλα σε λογικά πλαίσια. Για εμένα αν δεν έχει πρόβλημα το τηλέφωνο χτυπά το. Εργαλείο μεγάλο. Θοδωρή...... το έδωσες τελικά? Δεν το έχεις πιά...? Και τι συσκευή έχεις τώρα (αν επιτρέπεται)? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UNEXPECTEDGR Δημ. August 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2015 Καλησπερα παιδια, εχει ενας φιλος το note 4 με τον exynos και σκεφτομαι να το αγορασω για 400 ευρω μαζι με θηκη spigen slim armour αξιας 50ε.Το τηλεφωνο γενικα ειναι σε αριστη κατασταση.Το μονο που με προβληματιζει ειναι αυτα που διαβαζω στο ιντερνετ περι εξυνος οτι υπερθερμαινεται.Δεν με ενδιαφερουν τα σκορ στο αντουτου σε συγκριση με το μοντελο F ουτε οι μικρες διαφορες στα γραφικα.Αλλα το θεμα της υεπρθερμανσης ειναι dealbreaker για μενα.Ο φιλος μου μου λεει οτι σε γενικες γραμμες μονο αμα το "καψει" στην χρηση ζεσταινεται και οχι και πολυ.Τι γνωμη εχετε; Και παρεπιπτοντως 400 ευρω καλη τιμη δεν ειναι; Η αύξηση της θερμοκρασίας αυτή την χρονική περίοδο είναι αναμενόμενη πάντα σε επιτρεπτά πλαίσια...Κατά τα άλλα η συσκευή hardwarika σε γενικές γραμμές δεν έχει καθόλου ζητήματα…Νομίζω πως είναι μία καλή ευκαιρία η τιμή που στο δίνουν… ;) Παράθεση Philips Savvy // Sony Ericsson T28s // Nokia 6510 // Nokia N93 // Nokia N95 8GB // Blackberry Storm 2 9520 // Samsung Galaxy S PLUS // Samsung Galaxy SΙΙ{NeatROM_v6.4 & Apolo-4.15b_ExtrV0 // Samsung Galaxy A5{2016} // Samsung Galaxy Note 4 {Exynos} // Xiaomi Mi Max 3{Global Version} // POCO X4 GT Φιλικά, Ανδρέας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. August 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2015 Μια χαρά ειναι η τιμή. Τι αν επιτρέπεται ρε συ Χαχα. Άλλαξα ναι οχι γιατί δεν μου άρεσε απλά γιατί αλλάζω συνέχεια τηλέφωνα. Πήγα σε iPhone 6 τελικά ετσι να θυμηθώ τα παλιά. Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suerpi Δημ. August 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2015 Εγινε παιδια ευχαριστω παρα πολυ!! Λογικα απο Δευτερα θα ειμαι κατοχος :D:D:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. August 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2015 Εγινε παιδια ευχαριστω παρα πολυ!! Λογικα απο Δευτερα θα ειμαι κατοχος :D:D:D Άντε με το καλο. Για εμένα ειναι το τέλειο εργαλείο δουλειάς. Συνδιάζει τα πάντα. Πετάς και έναν αλλο launcher επάνω να μην έχει τα χαζοlags του touch wiz και είσαι κομπλέ. Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. August 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2015 Θέλω να το πω ρε παιδιά, το έβγαλα σήμερα απο την protective case να το καθαρίσω και ξαναθυμήθηκα πόσο όμορφο είναι, το κοιτούσα και αναρωτιόμουν πόσο θα ήθελα να μπορούσα να το χρησιμοποιούσα γυμνό...κόσμημα είναι το ρημάδι!!! Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts