Jump to content

Samsung Galaxy Note 4 Exynos 5433 (SM-N910C)

StratosGR
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

όχι φίλε μου. πανάκριβο και κάνουν την ίδια δουλειά. κοιτα αυτό εδώ με 3-3,5€ απο έξω βέβαια, και θα κάνει καμιά 20αριά μέρες να έρθουν χωρίς όμως να πληρώσεις αποστολή κ.λ.π. Ενός φίλου μου που του είχε πέσει (εμένα δε μου έπεσε ποτέ τελικά) στις σκάλες και χτύπησε στην κόχη του σκαλιού, αυτού έσπασε, αλλά έσπασε όπως σπάει το μπαρμπριζ του αυτοκινήτου, χωρίς να πάθει τίποτα η απο μέσα οθόνη του τηλεφώνου:

http://www.ebay.com/itm/301382351130

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItemVersion&item=301382351130&view=all&tid=1105677522020

Σ ευχαριστώ πολύ φίλε για την άμεση απάντηση σου πεσμου σε παρακαλώ για να μάθω γιατί δεν το έχω και πολύ με το τηλέφωνο αυτή την ρύθμιση γιατί την κάνουμε; παίζει ρόλο ότι έχω της φωτογραφίες σε κάρτα μνήμης; το έκανα αλλά ξαναπηγε πάλι όπως ήταν έχει κάτι να κάνω αποθήκευση ώστε να μένει όπως γράφεις; σ ευχαριστώ πολυ και συγνώμη αν σε κούρασα

Για να μην ξαναπάει, θα του κάνεις μια επανεκκίνηση αλλά ΔΕΝ θα απενεργοποιήσεις την επιλογή για προγραμματιστές. έτσι θα μείνει.

Edited by eloy4s
Fender Stratocaster (USA) 1988 Model - Gibson SG Faded (USA)- Gibson Les Paul Standard 1959 model (USA) -Schecter C1 Blackjack - Jackson DX10 D Reverse - Ovation Celebrity "electroacoustic" - Juan Martinez Spain Clasic guitar - Washburn bass

• Απαντήσεις 6,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

όχι φίλε μου. πανάκριβο και κάνουν την ίδια δουλειά. κοιτα αυτό εδώ με 3-3,5€ απο έξω βέβαια, και θα κάνει καμιά 20αριά μέρες να έρθουν χωρίς όμως να πληρώσεις αποστολή κ.λ.π. :

http://www.ebay.com/itm/301382351130

\

Δυστηχώς καίγομαι για σήμερα αύριο για προστασία οθόνης.:(

Άν κάποιος την έχει πάρει σε δύο τεμάχια και του περισσεύει προς το παρόν μία,θα ήταν ότι πρέπει να την αγοράσω.:)

Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty:

\

Δυστηχώς καίγομαι για σήμερα αύριο για προστασία οθόνης.:(

Άν κάποιος την έχει πάρει σε δύο τεμάχια και του περισσεύει προς το παρόν μία,θα ήταν ότι πρέπει να την αγοράσω.:)

θες να σου πω τι έκανα εγώ με το ΝΟΤΕ 3 ? Έβαλα μια ζελατίνα της πλάκας μέχρι να μου έρθει το τζάμι που περίμενα. με τα δεδομένα που βλέπω της τιμής που έχει αυτό που έδειξες, πληρώνεις 25 ευρώ λιγότερα.

Ενός φίλου μου που του είχε πέσει (εμένα δε μου έπεσε ποτέ τελικά αλλά τα παιδιά πατούσαν την οθόνη στα παιχνίδια λες και πατούσαν κανονικά κουμπιά, με πολύ δύναμη, αλλά χαμπάρι το τζάμι ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ σε τέτοια χρήση) στις σκάλες και χτύπησε στην κόχη του σκαλιού, αυτού έσπασε, αλλά έσπασε όπως σπάει το μπαρμπριζ του αυτοκινήτου, χωρίς να πάθει τίποτα η απο μέσα οθόνη του τηλεφώνου

http://cgi.ebay.com/ws/eBa...=1105677522020

ενώ με 30 ευρώ παίρνεις

1) μια ζελατίνα προχειρη μέχρι να έρθει το τζαμι,

2) το τζαμι

3) θήκη για το κινητο

4) και δεύτερη μπαταρία

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ:

του φίλου που επεσε, έπεσε με φόρα σαν να το πέταξες με δύναμη αφού έπεσε στις σκάλες και αφού κατέβηκε μισό όροφο, βρηκε η μέση της οθόνης σε κοχη σκαλιού. έγινε μικρά μικρά θρυψαλάκια, τα οποία τα καθάρισε (σηκώνοντας το ένα κομματάκι, σηκώθηκαν όλα μαζί τα θρύψαλα ενωμένα) απο την οθόνη και η οθόνη έμεινε άθικτη.

Θεωρώ ότι είναι κοροιδία τα 30€ γι'αυτο στο λέω. Βέβαια η επιλογή είναι δική σου, όπως και το ότι εσυ ξέρεις τι μπορεις να δωσεις.

Edited by eloy4s
Fender Stratocaster (USA) 1988 Model - Gibson SG Faded (USA)- Gibson Les Paul Standard 1959 model (USA) -Schecter C1 Blackjack - Jackson DX10 D Reverse - Ovation Celebrity "electroacoustic" - Juan Martinez Spain Clasic guitar - Washburn bass

Με λολλι και εγώ και μου κολλάει στο scrolling.. Μου το έκανε μόλις την είχα περάσει έκανα επαναφορά και εξαφανίστηκε.. Και τώρα πάλι; ; μήπως φταίει καμία εφαρμογή;;

Συν ότι σε συγκεκριμένη επαφή κατά την κλήση κάνει το στατικό ηλεκτρισμό... Τι γίνεται πάλι ρε παιδιααααα;;;;

Edited by panoramix77

Σ ευχαριστώ πολύ φίλε για την άμεση απάντηση σου πεσμου σε παρακαλώ για να μάθω γιατί δεν το έχω και πολύ με το τηλέφωνο αυτή την ρύθμιση γιατί την κάνουμε; παίζει ρόλο ότι έχω της φωτογραφίες σε κάρτα μνήμης; το έκανα αλλά ξαναπηγε πάλι όπως ήταν έχει κάτι να κάνω αποθήκευση ώστε να μένει όπως γράφεις; σ ευχαριστώ πολυ και συγνώμη αν σε κούρασα

θιμησε μου παλι φιλε σε τι μας χρησιμευει αυτο ? σε τι επηρεαζει τη λειτουργια του τηλεφωνου ? γινεται πιο γρηγορο το τηλεφωνο ?

Υπάρχει πρόγραμμα call recorder (χωρίς root) που να κάνει εγγραφή μέσω bluetooth και τον συνομιλητή (δοκιμασμένο) ?

Πλήρης απογοήτευση... Παρέλαβα το κινητό από smartec χωρίς να βρούν κανένα πρόβλημα στην συσκευή... Πάω σπίτι το ανοίγω βάζω sim και κάνει πάλι τα ίδια!!! και σαν να μην έφτανε αυτό πρέπει να έχουν κολλήσει/τοποθετήσει στραβά την οθόνη και το κατάλαβα γιατί είναι στραβό το home button... Είμαι τρομερά εκνευρισμένος έχω ξοδέψει τόσα χρήματα για τις 2 συσκευές έχω χάσει χρήματα πουλώντας τις μια συσκευή και τώρα σκέφτομαι να "ξαναπουλισω" και την δεύτερη και να μην πάρω πάλι samsung... Πραγματικά είμαι απογοητευμένος και ξενερωμενος αν δεν το λύσω άμεσα από μένα μαύρο στην samsung για τουλάχιστον μια 10αιτια

----- προσθήκη μηνύματος 88 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

+ ότι δεν έχουν περάσει η 7 μέρες τις αντικατάστασης... πρέπει να βρω τρόπο να μου αντικαταστήσουν το κινητό..

Είναι ξεκάθαρο ότι είναι θέμα δικτύου εφόσον λες ότι στο έκανε και στην προηγούμενη συσκευή ... πως γίνεται να έχει κάτσει στραβά η οθονη?μήπως βλέπεις το κενό που έχει γύρο στη οθόνη και μπερδεύεσαι ?Επειδή ο κατασκευαστής το λέει αυτό οτι πρέπει να έχει αυτό κενό, το αναγράφει στις οδηγίες..Τεσπα δεν νομίζω να στο άνοιξαν το τηλ και καλό ειναι να ελενξεισ αν χρησιμοπιεισ κάρτα μνήμης γιατί η υποδοχή της κάρτας μνήμης και τής κάρτα σιμ είναι στο ίδιο πλακετακι που ενώνετε με την κεντρική πλακέτα.. Αρα αν έχει πρόβλημα η κάρτα μνήμης σου μπορεί να κάνει παρεμβολές στο δίκτυο..υποθέση κάνω.. δεν πιστεύω να φταίει αυτό αλλά ειναι μια λογικη.. για μενα κοιτα το δικτυο σου. εκει ειναι το προβλημα

----- προσθήκη μηνύματος 42 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

............

:lol::lol::lol::lol::lol:

Edited by le1985

Με λολλι και εγώ και μου κολλάει στο scrolling.. Μου το έκανε μόλις την είχα περάσει έκανα επαναφορά και εξαφανίστηκε.. Και τώρα πάλι; ; μήπως φταίει καμία εφαρμογή;;

Συν ότι σε συγκεκριμένη επαφή κατά την κλήση κάνει το στατικό ηλεκτρισμό... Τι γίνεται πάλι ρε παιδιααααα;;;;

Υπάρχει πρόγραμμα call recorder (χωρίς root) που να κάνει εγγραφή μέσω bluetooth και τον συνομιλητή (δοκιμασμένο) ?

Μόνο το ACR και μόνο στο F...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Με ΤW ή καποιο αλλο launcher? σε ποια σημεια κολλαει το scroling?

🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷

Δυστυχώς μόνο το f γράφει συνομιλητή , δοκιμασμένα όλα τα recorders app.

Λοιπόν μετα τα 1&2 λέω να πάρω και το 4 αν και περνάω μία περιοδο τσιγκουνιας. Ασε που φοβαμαι οτι το 5 θα ειναι σαν το S6 χωρις SD και αφαιρουμενη μπαταρια οπότε το 4 θα είναι ένα από τα τελευταία "καλα" Note.

Για επεξεργαστή σκέφτομαι τον Exynos και απλά θα ήθελα να μου πείτε αν υπάρχει κάτι ή κάποιος λόγος να μην τον προτιμήσω ή να μην πάρω το Note 4 γενικότερα.

Αν είχες το 1 και το 2 και πάρεις το 4 θα πεις ότι πήγες σε άλλη κατηγορία!!η διαφορά υπέρ του 4 είναι χαοτική!από- οθόνη επεξεργαστή -κάμερα -καλύτερο s pen -υλικά κατασκευής...από το 2 λοιπόν στο 4 μην κοιτάξεις καθόλου πίσω(προσωπική μου άποψη).

Εδώ τότε είχαμε πάρει το 2 και είχαμε μουρλαθει. Τότε είπα να δοκιμάσω και άλλα τηλέφωνα και τώρα γύρισα ξανά στο note μιλάμε νόμιζα πως έχασα χρόνο με όλα αυτά τα καλά που προσφέρει αυτή η συσκευή. Έχει μείον δεν λέμε όχι σε αυτό αλλά είναι ένα εργαλείο με τα όλα του.
Θοδωρής

Καλησπερα , σκεφτομαι να παρω το note με exynos αν και δεν ειμαι απολυτα σιγουρος για το ποιο μοντελο θα παρω τελικα . ηθελα να ρωτησω τα εξης πως γινεται να ξερω εαν θα εχει cat6 και οχι το cat4 λενε οτι διαφερει αναλογα με την χωρα προμηθευτη επισης χθες ολα τα καταστηματα pupl-plai-germ ριξαν την τιμη του στα 545 . η αλλη αγορα πχ (skroutz) που το ειχε ηδη καιρο σε αυτα τα χρηματα θα το κατεβασει ποιο χαμηλα ? συνεπως να περιμενω η να το παρω αυριο ? Edited by Yamahaz4

Καλησπερα , σκεφτομαι να παρω το note με exynos αν και δεν ειμαι απολυτα σιγουρος για το ποιο μοντελο θα παρω τελικα . ηθελα να ρωτησω τα εξης πως γινεται να ξερω εαν θα εχει cat6 και οχι το cat4 λενε οτι διαφερει αναλογα με την χωρα προμηθευτη επισης χθες ολα τα καταστηματα pupl-plai-germ ριξαν την τιμη του στα 545 . η αλλη αγορα πχ (skroutz) που το ειχε ηδη καιρο σε αυτα τα χρηματα θα το κατεβασει ποιο χαμηλα ? συνεπως να περιμενω η να το παρω αυριο ?

Δεν ξέρω για το cat.

Δεν θα πέσουν οι τιμές στο σκρουτζ λόγο του ότι τα μαγαζιά το έβαλαν σε αυτή την τιμή. Η τιμή που το έβαλαν τώρα είναι για να ξεστοκαρουν. Στο σκρουτζ θα έχει μια φυσιολογική πτώση τιμής με την πάροδο του χρόνου

Θοδωρής

Λοιπόν μετα τα 1&2 λέω να πάρω και το 4 αν και περνάω μία περιοδο τσιγκουνιας. Ασε που φοβαμαι οτι το 5 θα ειναι σαν το S6 χωρις SD και αφαιρουμενη μπαταρια οπότε το 4 θα είναι ένα από τα τελευταία "καλα" Note

Αν εχεις ακομα το νοτε2, περνα του μια καστομ ρομ με τα καλουδια του νοτε4 και με τα λεφτα που θα γλιτωσεις παρε το tab S 10.5, και θα σου μεινουν και ρεστα. Απο τις πιο σωστες αποφασεις μου. Αλλα παλι καθενας εχει τα δικα του γουστα.

Μεταφέρθηκαν μηνύματα που αφορούσαν σύγκριση μεταξύ των δύο μοντέλων C & F στο αντίστοιχο νήμα.
Φιλικά Γιώργος

θες να σου πω τι έκανα εγώ με το ΝΟΤΕ 3 ? Έβαλα μια ζελατίνα της πλάκας μέχρι να μου έρθει το τζάμι που περίμενα. με τα δεδομένα που βλέπω της τιμής που έχει αυτό που έδειξες, πληρώνεις 25 ευρώ λιγότερα.

Ενός φίλου μου που του είχε πέσει (εμένα δε μου έπεσε ποτέ τελικά αλλά τα παιδιά πατούσαν την οθόνη στα παιχνίδια λες και πατούσαν κανονικά κουμπιά, με πολύ δύναμη, αλλά χαμπάρι το τζάμι ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ σε τέτοια χρήση) στις σκάλες και χτύπησε στην κόχη του σκαλιού, αυτού έσπασε, αλλά έσπασε όπως σπάει το μπαρμπριζ του αυτοκινήτου, χωρίς να πάθει τίποτα η απο μέσα οθόνη του τηλεφώνου

http://cgi.ebay.com/ws/eBa...=1105677522020

ενώ με 30 ευρώ παίρνεις

1) μια ζελατίνα προχειρη μέχρι να έρθει το τζαμι,

2) το τζαμι

3) θήκη για το κινητο

4) και δεύτερη μπαταρία

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ:

του φίλου που επεσε, έπεσε με φόρα σαν να το πέταξες με δύναμη αφού έπεσε στις σκάλες και αφού κατέβηκε μισό όροφο, βρηκε η μέση της οθόνης σε κοχη σκαλιού. έγινε μικρά μικρά θρυψαλάκια, τα οποία τα καθάρισε (σηκώνοντας το ένα κομματάκι, σηκώθηκαν όλα μαζί τα θρύψαλα ενωμένα) απο την οθόνη και η οθόνη έμεινε άθικτη.

Θεωρώ ότι είναι κοροιδία τα 30€ γι'αυτο στο λέω. Βέβαια η επιλογή είναι δική σου, όπως και το ότι εσυ ξέρεις τι μπορεις να δωσεις.

'Εχεις απόλυτο δίκιο,ήδη αγόρασα με 1 ευρώ ζελατίνα απο σκρουτζ και βρήκα και απο εδώ το γυαλί που μου προτείνεις αλλα με κόστος 9 κάτι ευρώ.Πολύ καλύτερο απο το 29,90.:)

Άλλη μία ερώτηση,όταν ήμουν στο μαγαζί που το πήρα,πήρα τηλέφωνο την εξυπηρέτηση πελατών και μου είπε με το IMEI ότι είναι Αυστριακό και με το phone info το δίνει σαν Oυγγαρίας,δίπλα δίπλα είναι σαν χώρες αλλά τι παίζει εδώ?

Edited by ioannis_m
Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty:

Με ΤW ή καποιο αλλο launcher? σε ποια σημεια κολλαει το scroling?

Κάτω δεξιά πάνω από το εικονίδιο εφαρμογές.. Εκεί κολλάει. TW μαμισια...

Παίδες συνεχίζει το κόλλημα.. Καμία ιδέα;; πάλι επαναφορά η να περιμένω την 5.0.2;;

Edited by panoramix77

'Εχεις απόλυτο δίκιο,ήδη αγόρασα με 1 ευρώ ζελατίνα απο σκρουτζ και βρήκα και απο εδώ το γυαλί που μου προτείνεις αλλα με κόστος 9 κάτι ευρώ.Πολύ καλύτερο απο το 29,90.:)

Άλλη μία ερώτηση,όταν ήμουν στο μαγαζί που το πήρα,πήρα τηλέφωνο την εξυπηρέτηση πελατών και μου είπε με το IMEI ότι είναι Αυστριακό και με το phone info το δίνει σαν Oυγγαρίας,δίπλα δίπλα είναι σαν χώρες αλλά τι παίζει εδώ?

Γιατί κόστος 9€ ? 3,5€ έκανε.

'Οσο για τις πληροφορίες, και εγώ στο phone_info αυτό είδα. CSC Hungary. Αλλά αφού δουλεύει μια χαρά και δεν έχει κανένα μα κανένα προβλημα και για τη Ζιμπάμπουε να ήταν, δε με ενδιαφέρει (εφόσον θα μου το κάλυπτε εγγύηση και για τη Ζιμπάμπουε :) ). Η εγγύηση το πιάνει. Τώρα το τι παίζει, μάλλον το ξέρουν αυτά τα μαγαζιά που το φέρνουν. Μπορεί να το φέρνουν πιο φτηνά, ποιος ξέρει;

Το έβαλε κανείς; Τι διορθώνει;

Επικοινώνησα με Samsung σήμερα για το θέμα με το Ok Google Always On και αύριο θα μπουν με remote Assistance. Ελπίζω μην μου χαλάσουν τίποτα γιατί θα γίνει χαμός :-P Έχει κανείς εμπειρία από remote Assistance στο παρελθόν?

• The title was changed to Samsung Galaxy Note 4 Exynos 5433 (SM-N910C)