Theo_Pech Δημ. March 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2015 (edited) Εγώ την πέρασα την καινούρια. Μου ήρθε ΟΤΑ. Εμφανησιακά βλέπω άλλαξαν τη γραμμή στην αυτόματη φωτεινότητα, στη μπάρα ειδοποιήσεων. Το λαγκ και το stuttering στις πρόσφατες εφαρμογές υπάρχει ακόμα δυστυχώς. Νομίζω η κάμερα ανοίγει πιο γρήγορα από πριν. Γενικά πατώντας το κεντρικό κουμπί οι εφαρμογές κλείνουν έναν κλικ πιο γρήγορα. Πάντως 222,81 mb δεν είναι λίγα. Θα δείξει στη πορεία πως θα πάει. Τίποτα καινούριο σε σχέση με το s6 μην περιμένετε.:lol: Edited March 19, 2015 by Theo_Pech Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
setter Δημ. March 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2015 Μία ερώτηση ρε παιδιά Γιατί έχετε φαγωθεί όλοι για το πότε θα πάρετε αναβάθμιση; έχει κάτι το τηλέφωνο σας; υστερεί σε κάτι; μήπως δεν είναι αρκετά γρήγορο; Έρχομαι από το s5 ήμουν πολύ ευχαριστημένος με το τηλέφωνο μέχρι που έκανα την μ@@@@α να βάλω την 5 ε αυτό ήταν δεν είχα πια τηλέφωνο όλα κωλουσαν το φορτιζα δύο φορές την μέρα μέχρι που το έδωσα και πήρα το Note4 το έχω βάλει στην μη αυτόματη επιλογή να μην κάνει αναβάθμιση μην κάνετε το λάθος που έκανα και εγω θα το μετανιώσετε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. March 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2015 Μία ερώτηση ρε παιδιά Γιατί έχετε φαγωθεί όλοι για το πότε θα πάρετε αναβάθμιση; έχει κάτι το τηλέφωνο σας; υστερεί σε κάτι; μήπως δεν είναι αρκετά γρήγορο; Έρχομαι από το s5 ήμουν πολύ ευχαριστημένος με το τηλέφωνο μέχρι που έκανα την μ@@@@α να βάλω την 5 ε αυτό ήταν δεν είχα πια τηλέφωνο όλα κωλουσαν το φορτιζα δύο φορές την μέρα μέχρι που το έδωσα και πήρα το Note4 το έχω βάλει στην μη αυτόματη επιλογή να μην κάνει αναβάθμιση μην κάνετε το λάθος που έκανα και εγω θα το μετανιώσετε Θα με συγχωρέσεις αλλά σε βρίσκω λίγο υπερβολικό. Ξέρω αρκετούς που έχουν περάσει την lollipop σωστά στο note 4 , όπως την έχουμε περάσει και πολλοί στο τριάρι και οι συσκευές πετάνε. Εγώ δεν θα γυρνούσα σε kit kat για κανένα λόγο. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjLOuis Δημ. March 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2015 http://www.androidpit.com/how-to-get-android-5-0-lollipop-on-the-galaxy-note-4 ,φιλοι μου τι μου προτεινετε να την βαλω η να περιμενω την επισημη αναβαθμιση της σαμσουνγκ μεσω wifi.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a_tsa Δημ. March 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2015 (edited) Οπως και να το κανουμε ειναι αναβαθμιση,περιμενουμε το διαφορετικο,το καινουργιο που θα αναζωπυρώσει "την σχεση μας" και θα μας κανει να ασχοληθουμε για λιγο μεχρι την επομενη αναβαθμιση που θα αργησει πολυ,με την samsung που μπλεξαμε.:lol::lol: Ασε που σε λιγο δεν θα γραφει κανενας αφου ολα εχουν απαντηθει και δεν θα υπαρχει ενδιαφερον απο κανεναν.:p Και εγω με το G3 ειδα διαφορα προς το χειροτερο στην μπαταρια.Τωρα περιμενουμε εντυπωσεις απο τους πρωτους που θα παρουν και βλεπουμε τι θα κανουμε.;) Edited March 19, 2015 by a_tsa Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. March 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2015 Επιτέλους έβαλα κι εγώ τη Lollipop την καινούργια Πολωνική N910CXXU1BOC3 και το κινητό πετάει! Είναι άλλο κινητό εντελώς σχεδόν!! Έκανα πρώτα factory reset και ξαναέκανα μετά την εγκατάσταση. Εννοείται knox 0x0..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GaNgBaNg Δημ. March 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2015 Καλησπέρα. Πώς μπορούμε μέσω του Hangouts να στέλνουμε sms με 160 χαρακτήρες; Χρησιμοποιώ το google keyboard. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UNEXPECTEDGR Δημ. March 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2015 Μία ερώτηση ρε παιδιά Γιατί έχετε φαγωθεί όλοι για το πότε θα πάρετε αναβάθμιση; έχει κάτι το τηλέφωνο σας; υστερεί σε κάτι; μήπως δεν είναι αρκετά γρήγορο; Έρχομαι από το s5 ήμουν πολύ ευχαριστημένος με το τηλέφωνο μέχρι που έκανα την μ@@@@α να βάλω την 5 ε αυτό ήταν δεν είχα πια τηλέφωνο όλα κωλουσαν το φορτιζα δύο φορές την μέρα μέχρι που το έδωσα και πήρα το Note4 το έχω βάλει στην μη αυτόματη επιλογή να μην κάνει αναβάθμιση μην κάνετε το λάθος που έκανα και εγω θα το μετανιώσετε Φίλε και εγώ έχω απενεργοποιημένες τις ενημερώσεις λογισμικού! Θα είμαι από τους τελευταίους που θα κάνουν το update… Μια χαρά είμαι με kit kat… :D Παράθεση Philips Savvy // Sony Ericsson T28s // Nokia 6510 // Nokia N93 // Nokia N95 8GB // Blackberry Storm 2 9520 // Samsung Galaxy S PLUS // Samsung Galaxy SΙΙ{NeatROM_v6.4 & Apolo-4.15b_ExtrV0 // Samsung Galaxy A5{2016} // Samsung Galaxy Note 4 {Exynos} // Xiaomi Mi Max 3{Global Version} // POCO X4 GT Φιλικά, Ανδρέας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. March 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2015 Επιτέλους έβαλα κι εγώ τη Lollipop την καινούργια Πολωνική N910CXXU1BOC3 και το κινητό πετάει! Είναι άλλο κινητό εντελώς σχεδόν!! Έκανα πρώτα factory reset και ξαναέκανα μετά την εγκατάσταση. Εννοείται knox 0x0..... Άλλαξες και χώρα για να παίρνεις ota από την συγκεκριμένη; Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. March 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2015 Άλλαξες και χώρα για να παίρνεις ota από την συγκεκριμένη; Λογικά ναι αλλά δεν είμαι και 100% σίγουρος. Το κινητό είναι πολύ καλύτερο γενικότερα με τη Lollipop! Το μόνο "θέμα" που έχω είνια ότι ενώ με την kitkat είχα σκορ στο antutu 51160, με τη lollipop έχω 48096. Δεν ξέρω που οφείλεται αυτό. Το έχει παρατηρήσει κανείς άλλος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. March 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2015 Λογικά ναι αλλά δεν είμαι και 100% σίγουρος. Το κινητό είναι πολύ καλύτερο γενικότερα με τη Lollipop! Το μόνο "θέμα" που έχω είνια ότι ενώ με την kitkat είχα σκορ στο antutu 51160, με τη lollipop έχω 48096. Δεν ξέρω που οφείλεται αυτό. Το έχει παρατηρήσει κανείς άλλος? Αναλογα με τι θερμοκρασία είχε ο επεξεργαστης και πόσο το δούλευες πριν κάνεις το τεστ ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. March 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2015 Αναλογα με τι θερμοκρασία είχε ο επεξεργαστης και πόσο το δούλευες πριν κάνεις το τεστ ! Το γνωρίζω γι αυτό και φρόντισα να είναι ίδιες οι συνθήκες και η θερμοκρασία του κινητού. Στο Geekbench όμως ανέβηκε το multi-core σκορ στα 4326 δηλαδή μεγαλύτερο απ ό,τι με την kitkat.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. March 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2015 Το γνωρίζω γι αυτό και φρόντισα να είναι ίδιες οι συνθήκες και η θερμοκρασία του κινητού. Στο Geekbench όμως ανέβηκε το multi-core σκορ στα 4326 δηλαδή μεγαλύτερο απ ό,τι με την kitkat.... Μπορεί να έτρεχε κάτι από πίσω! Από όπου και να το πιάσεις είναι σφαίρα ! Παιδιά έχουν ανέβει κάποια σκόρ κλπ στο techblog ανάμεσα στο σ6 και το gflex δείχνουν να τρέχουν ακόμα σε davlik! Και όχι σε art συμβαίνει κάτι τέτοιο και στο νοτε όσοι πέρασαν το λολλιποπ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rospy7 Δημ. March 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2015 (edited) Καλησπερα.Ναι οντος και εμενα Ουγγαριας ειναι το κινητο αλλα εχω φλασαρι εδω και 3 εβδομαδες την Πωλονικη lollipop 5.0.1 μολις τωρα εκανα μεσω ΟΤΑ update την καινουργια αναβαθμιση ειναι περιπου 222mb.Για να δουμε εχει καμια διαφορα. Edited March 19, 2015 by Rospy7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. March 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2015 Να μας πειτε εντυπωσεις παιδια,και αυτονομια κυριως Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theo_Pech Δημ. March 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2015 Να μας πειτε εντυπωσεις παιδια,και αυτονομια κυριως Αυτονομία ανάλογα με τως λειτουργεί ο καθένας το κινητό. Εγώ το έχω πάντα στην αυτόματη και ίντερνετ με wifi συνέχεια. Κατά μέσο όρο 6 ώρες οθόνη. Το ίδιο με πριν. Μια χαρά είναι παιδιά αν αναλογιστούμε την τεράστια ανάλυση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. March 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2015 Αυτονομία ανάλογα με τως λειτουργεί ο καθένας το κινητό. Εγώ το έχω πάντα στην αυτόματη και ίντερνετ με wifi συνέχεια. Κατά μέσο όρο 6 ώρες οθόνη. Το ίδιο με πριν. Μια χαρά είναι παιδιά αν αναλογιστούμε την τεράστια ανάλυση. Αυτο εννοω,τι παρατηρει ο καθενας σε σχεση με πριν.Αν ειναι καλυτερα ή οχι.Το λεω αυτο γιατι σε καποιες συσκευες που βαλαμε lolipop ειδαμε αρκετη μειωση της αυτονομιας.Αντιθετα εδω λενε οτι εμεινε το ιδιο.Αυτο ειναι καλο Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjLOuis Δημ. March 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2015 πριν απο λιγο περασα την 5.0.1 και στο αντουτου μου εβγαλε 43.000 ενω πριν στην 4.4 μου εβγαζε σχεδον 52000 γνωριζει κανεις τι γινεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. March 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2015 μπορει να μου απαντησει καποιος στο προηγουμενο ποστ που εκανα σχετικα με το πως τρεχει το Νοτε με λολλιλοπ....;;; davlik ή art ;;; και δεν αναφερομαι στην επιλογη προγραμματιστη να το αλλαξεις μονος σου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rospy7 Δημ. March 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2015 (edited) πριν απο λιγο περασα την 5.0.1 και στο αντουτου μου εβγαλε 43.000 ενω πριν στην 4.4 μου εβγαζε σχεδον 52000 γνωριζει κανεις τι γινεται? Λογικό είναι αν έκανες antutu αμέσως μετά το φλασάρισμα σίγουρα η συσκευή σου θα είχε ανεβάσει θερμοκρασία για αυτό σου έβγαλε τέτοιο score.Οσο αφορά το καινούργιο update πάνω στην Πωλονικη 5.0.1 lollipop επιτέλους επανέφεραν την επιλογή Σίγαση και από ότι βλέπω είναι λίγο ποιο smooth στην αφή.. Edited March 19, 2015 by Rospy7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sxizwdogwlo Δημ. March 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2015 Μολις εβαλα κ γω BOC3 OTA. Διορθοθηκε το bug με τις Επαφες εκλεισε νομιζω. Το πεταγε αμα ανοιγα κ τερματιζα πολυ γρηγορα την εφαρμογη τηλεφωνου. Προσθεθηκε σιγαση. Περιπου 15mb περισσοτερη ελευθερη Ram. Αυτα ως τωρα! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. March 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2015 Μολις εβαλα κ γω BOC3 OTA. Διορθοθηκε το bug με τις Επαφες εκλεισε νομιζω. Το πεταγε αμα ανοιγα κ τερματιζα πολυ γρηγορα την εφαρμογη τηλεφωνου. Προσθεθηκε σιγαση. Περιπου 15mb περισσοτερη ελευθερη Ram. Αυτα ως τωρα! Εμένα κατεβαίνει ήδη, αύριο θα την περάσω. Δεν άντεξα Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjLOuis Δημ. March 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2015 ποπο ευτυχως,ειχες απολυτο δικιο καμια σχεση το δευτερο τεστ!! 53000!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. March 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2015 ποπο ευτυχως,ειχες απολυτο δικιο καμια σχεση το δευτερο τεστ!! 53000!!!!!! Βαλτο στην καταψυξη θα πιασεις πανω απο 100000 Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. March 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2015 μπορει να μου απαντησει καποιος στο προηγουμενο ποστ που εκανα σχετικα με το πως τρεχει το Νοτε με λολλιλοπ....;;; davlik ή art ;;; και δεν αναφερομαι στην επιλογη προγραμματιστη να το αλλαξεις μονος σου! Η lollipop είναι αποκλειστικά σε art...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts