Jump to content

DjLOuis

Members
  • Δημοσιεύσεις

    70
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by DjLOuis

  1. Παιδια κσληδπερα μηπως γνωριζει κσποιος πως θα διορθωσω το θεμα που εχω με το γιουτουμπ δτην σρχη μου επσιξε κσνσ δεκσρι βιντεο μετα ολο κολλαει ουτε μπορω νσ το διαγραψω ουτε νσ το αναβθμισω σε φαση που πρεπει ν κανω επανεκινηση για να ξεκινησει το προγραμα αλλιως δεν αποκρινεται καθολου.
  2. Φιλοι μου πηγα το κινητο στα κεντρικα του σερβις για να ελεγξουν κατι στην οθονη και υστερα μηπως αντικαταστησουν την οθονη με καινουρια,θα ηθελα να ρωτησω οταν θα βγαλιυν την οθονη για να την ελεγξουν και την επανατοπιθετησουν αν θα υπαρχει καποιο προβλημα γιατι απο οτι εχω δει υοαρχει μια κολλα και φοβαμαι μηπως μετα δεν εφαρμοσμενη σωστα στη συσκευη.μετα.
  3. Παιδια μπορει να βοηθησει καποιος με την αναλυση για τη τελευταια εκδοση του igo 9.6 για note4
  4. Φιλαρακια με igo 9 εχει βγαλει καποιος ακρη?εχω προβλημα νε την αναλυση αν μπορει καποιος να με βοηθησει ας μου στειλει μυνημα. ----- προσθήκη μηνύματος 18 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Φιλαρακια με igo 9 εχει βγαλει καποιος ακρη?εχω προβλημα νε την αναλυση αν μπορει καποιος να με βοηθησει ας μου στειλει μυνημα.
  5. Φιλαρακια παλι μου βγαζει οτι.να ναι.στο αντουτου.ολο διαφορετικα σκορ.βγαζει απο 40κμεχρι και 53κ.μηπως εχω κανει κατι λαθος Η να κοιταξω καποια ρυθμιση?
  6. ποπο ευτυχως,ειχες απολυτο δικιο καμια σχεση το δευτερο τεστ!! 53000!!!!!!
  7. πριν απο λιγο περασα την 5.0.1 και στο αντουτου μου εβγαλε 43.000 ενω πριν στην 4.4 μου εβγαζε σχεδον 52000 γνωριζει κανεις τι γινεται?
  8. http://www.androidpit.com/how-to-get-android-5-0-lollipop-on-the-galaxy-note-4 ,φιλοι μου τι μου προτεινετε να την βαλω η να περιμενω την επισημη αναβαθμιση της σαμσουνγκ μεσω wifi..
  9. οχι παιδια τα hdc ειναι κορυφαια κινητα εχω ε ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- οχι ρε παιδια τα hdc ειναι κορυφαια κινητα εχω ενα b9002 με mtk6582 και εχω μινει παρα πολυ ικανοποιημενος το ειχα παρει 100 dollars και σκευτομαι να παρω κανα note 4 με οχταπυρηνο. το μονο που αλλαξα ειναι μπαταρια και καπως με ταλαιπωρησε με το gps το οποιο το καταφερα να κλειδωσει μμε καποιες ρυθμισεις. ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- οποιος χρειαστει βοηθεια με την ενεργοποιηση και το κλειδωμα gps ας με ενημερωσει
  10. Δεν εχω σκοπο να ασχοληθω και πολυ,πουλημα στα καπακια...αλλα θα κανω μια προσπαθεια
  11. Φιλαρακια καλησπερα μολις εχω στα χερια μου το hdc b 9002 του εβαλα πανω και μια αυθεντικη σαμσουνγκ μπαταρια η οποια ομως γραφει made in china αγορασμενη απο wipe5 τωρα δεν ξερω κατα ποσο ειναι αυθεντικη..τελοσπαντων το προβλημα μου ειναι οτι δεν λειτουργει το gps εστειλα μηνημα και μου απαντησε αμεσως μαλιστα η fastcardtech το παρακατω ... Dear customer, Sorry about your inconvenience. First please go to https://play.google.com/store/apps/details?id=zausan.zdevicetest&hl=en Down one install it you can do a test, you will know GPS is built in and it work. If it not work system will not show it in list. and 2th step here we have a small guide for help you know how to use GPS Please go setting- location and service- all choose on and download epo then please open your data connection and check again! Sometime for help GPS get signal please open AGPS too. 3th important thing is you need use original and authorized GPS software. Τι προτεινετε να κανω?
  12. Ρε παιδια εχω το κινητο απο τις αρχες ιουνιου και πραγματικα το εχω καταευχαριστηθει,το μονο που θελω να σας ρωτησω ειναι αν υπαρχει κανα προγραμμα που να βελτιωνει τη καμερα,διοτι οταν βλεπω τις εικονες στον υπολογιστη φαινεται θαμπαδα και οχι καλη ευκρινεια στην οθονη του κινητου ειναι αψογες...
  13. Παιδια σημερα μου εφεραν απο σιγκαπουρη το παραπνω κινητο το οποιο δεν ειναι διαθεσιμο στην ευρωπη,με το που το ανοιξα ειχε ρωσσικα και ευτυχως αλλαξα τη γλωσσα στα αγγλικα,το προβλημα μου ειναι οτι σε καποιες φασεις μου πεταγονται κατι κινεζικα μηπως γνωριζει καποιος πως τα βγαζω ολα αυτα και αν εδω στην ευρωπη θα αναβαθμιστει σε 4.4 διοτι ειναι με 4.3.βρηκα απο το γκουγκλ σχετικο λινκ με ρουτ . forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2592252 Να το κρατησω η να μπω σε διαδικασια πωλησης? Και αν μπω στη διαδικασία, σε τι τιμή θα προτείνατε? Καλες γιορτες σε ολη τη παρεα!
  14. Εχω το κινητο htc desire 300 και τελευταια μου παρουσιαζει προβληματα , οπως κλεινει μονο του , χανει το σημα στο ιντερνετ και αποσυνδεετε ευκολα , προβληματα στην αφη , δηλ δεν ανταποκρινεται σωστα.. παρακαλω τηνβοηθεια σας εαν γνωριζεται κατι που μπορω να κανω
  15. ρε παιδια δεν μπορει να ανεβασει καποιος ενα βιντεακι που να δειχνει βημα προς βημα πως κανουμε ρουτ το τζι2 και τι κανουμε μετα για να βαλουμε μια καστομ ρομ να ειναι ολα στα ελληνικα ,δεν νομιζω οτι ειναι δυσκολο για καποιιον εξπερτ εδω μεσα να ασχοληθει και να βοηθησει και μας τους ασχετους που 8ελουμε να περασουμε μια καστομ ρομ και χεζομαστε μη καταστρεψουμε το καινουριο κινητο μας και χασουμε την εγγυηση και δεν μας το φτιαχνουν. προσωπικα εμενα μια χαρα παει με την 4.4.2f το μοντ της καμερας με ενδιαφερει να δω αν οντως θα δω καποια διαφορα.
  16. θελω καποιο προγραμμα που να μου υπενθυμιζει τις εργασιες μου μεστη εβδομαδα.
  17. απο οτι ειδα μου εχει βελτιωσει πολυ το 2πλο κλικ για το ανοιγμα της οθονης πριν καθυστερουσε πολ με τα 2 κλικ και δεν επιςνε παντα,καθως και τη προσθηκη του knock code στο κπειδωμα της οθονης. τωρα τι αλλο μπορει να εχει αναβαθμισει η lg δεν γνωριζω,εχω την εντυπωση παντως οτι διαχειριζεται καλυτερα τη μπαταρια θα το δω μακροπροθεσμα καλυτερα
  18. ρε παιδια εχθες μου εκανε αυτοματη αναβαθμιση λογισμικου με αποτελεσμα ναμεχω τρελαθει απο τη χαρα μου για το λογο 7τι θα περασει την 4.4.4 η εστω την 4.4.3 και παω ο ταλαιπωρος και βλεπω παλι 4.4.2 οπως κλασικα ηταν και η αρχικη στοκ εγκατεστημενη ρομ. Να σας πω την αληθεια ομως γραφει στην εκδοση λογισμικου d802 20f eur ,μηπως υπαρχουν διαφορες εκδοσεις 4.4.2 η ειναι η ιδεα μου.
  19. Φιλοι μου σημερα μου εκανε αυτοματη αναβάθμιση λογισμικού καθως ειχα την 4.4.2 προεγκατεστημενη οταν το αγορασα πριν ενα μηνα,θα ηθελα να ξερω τι στο καλο αναβαθμησε τωρα γιατι εγω περιμενα να δω 4.4.4 και ειναι η παλια εγκατεστημενη εκδοση,δεν γνωριζω αν σας εχει συμβει και σε εσας που ειστε με στοκ ρομς
  20. Παιδια μηπως μπορειτε να με βοηθησετε να τρεξω την εφαρμογη,μολις εγκαταστω το apk μου βγαζει μηνημα να τοποθετηστε την igosd καρτα μνημης
  21. παιδια καποιος οδηγος για εμας τους αρχαριους,θελω να περασω την mahdi 4.4.4.
  22. φιλοι μου καλησπερα ,2η εβδομαδα ενασχολησης με το κορυφαιο g2 και τα λογια ειναι περιττα το εχω καταχαρει σαν μικρο παιδακι που του ειχαν παρει το πρωτο game boy.Το ερωτημα μου ειναι το ε3ης εχοντας μεσα στοκ την 4.4.2 χρειαζετε να βαλω καποια αλλη και κανω ρουτ ? επισης διαβαζω για καποιο μοντ καμερας που την βελτιωνει αρκετα.Τι μου προτεινετε να κανω ?,η καλυτερα να κατσω με τη στοκ και να μην πολυ μπερδευομαι με πραγματα που δεν εχω καμια εμ8ειρια.
  23. εχω καποια προβληματα με αρκετες εκδοσεις του σκαιπ,οπως δεν μου εμφανιζει ολες τις επαφες,κα8οιες εκδοσεις δεν μου τις εγκαθιστα καν και γενικα δεν εχω βρει καποια λυση. Εσεις ποια εκδοση χρησιμοποιειτε και πειτε μου αν σας παρουσιαζει καποιο προβλημα.
  24. παιδια επειδη με ενδιαφερει πολυ η ποιοτητα της φωτογραφιας μηπως να παω σε sony xperia z1
  25. παιδια σκεφτομουν να αγορασω απο merimobiles το κορεατικο το οποιο εχει και sd card και αποσπομενη μπαταρια,το θεμα μας ειναι θα λειτουργησει κανονικα εδω στην ελλαδα
×
×
  • Create New...