Jump to content

Samsung Galaxy Note 4 Exynos 5433 (SM-N910C)

StratosGR
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το κινητό μου παιδιά είναι το οκταπυρηνο. Και η χώρα προέλευσης είναι από Βιετνάμ. Βέβαια αγοράστηκε από μαγαζί skroutz εδώ στην Αθήνα. Θα πάρει αναβάθμιση Lollipop? ???? Περιμένω απάντηση σας. Ευχαριστώ όλους σας

----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Φίλε μου το έκανα αυτό που μου είπες και γράφει τα εξής για το τηλέφωνο μου .

Country of origin : Made in Vietnam

CSC County : Romania. Τη γίνεται με την αναβάθμιση εδώ στην Ελλαδα;;;

----- προσθήκη μηνύματος 44 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Φίλε μου το έκανα αυτό που μου είπες και γράφει τα εξής για το τηλέφωνο μου .

Country of origin : Made in Vietnam

CSC County : Romania. Τη γίνεται με την αναβάθμιση εδώ στην Ελλαδα;;;

Περιμένεις αναβάθμιση από Ρουμανία τότε αλλιώς περνάς της Πολωνίας που έχει βγει ήδη.

• Απαντήσεις 6,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

πρωτον αλλου που φτιαχτηκε που ειναι στο Βιετναμ και αλλο για πια χωρα ειναι και πουλιεται ειναι η Ρουμανια! μεχρι στιγμης περιμενουμε εχει βγει μονο για την Πολωνια μολις μαθει καποιος κατι θα ανεβει κατευθειαν ! μολις βγει στην Ρουμανια το Update θα το παρεις και εσυ!

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ φίλε. Άρα περιμένουμε και βλέπουμε. Αν ακούσετε κάτι μας ενημερώνεται. Σας ευχαριστώ για τις άμεσες απαντήσεις σας

Την έχω βάλει σε exynos και δουλεύει μια χαρά με Bluetooth δεν δουλεύει και τόσο καλά αλλά με handsfree η σκέτο τηλέφωνο είναι τέλειο πεντακάθαρο

Εγώ το πήρα σήμερα (Ν910C). Το ACR pro με το ΒΤ μου γράφει (καθαρά) μόνο την φωνή μου και καθόλου του συνομιλητή. :(

Εγώ το πήρα σήμερα (Ν910C). Το ACR pro με το ΒΤ μου γράφει (καθαρά) μόνο την φωνή μου και καθόλου του συνομιλητή. :(

Εμενα μου γραφει κανονικά με bluetooth και την φωνη του συνομιλητή. .(εχω το f και μόλις το δοκιμασα)

Έχεις αγοράσει την άδεια acr ή απλά έχεις την σκέτη εφαρμογή?

Edit

Τωρα ειδα οτι εχεις το pro

Μήπως είναι θέμα bluetooth τελικά? Εμένα είναι της Samsung , η εγγραφή που κάνει είναι πολύ καθαρή! !

Εμενα μου γραφει κανονικά με bluetooth και την φωνη του συνομιλητή. .(εχω το f και μόλις το δοκιμασα)

Edit

Μήπως είναι θέμα bluetooth τελικά? Εμένα είναι της Samsung , η εγγραφή που κάνει είναι πολύ καθαρή! !

οπότε ίσως να θέλει Samsung Bluetooth . εγώ όσα δοκίμασα ήταν άλλες μάρκες.

Περιμένεις αναβάθμιση από Ρουμανία τότε αλλιώς περνάς της Πολωνίας που έχει βγει ήδη.

ενημερωνω οτι αν κανεις αυτο ,θα εχεις θεμα με κεραια δεν θα εχει σημα.θα ειναι ακριβως στα μισα.

αν υπαρχει κανενας να ξερει κατι περρισοτερο για αυτο ας το γραψει μηπως και βγαλω ακρη

Edit

Το ένα ΒΤ είναι ΝΟΚΙΑ και έχω πρόβλημα και στην συνομιλία ενώ δεν είχα με κανένα άλλο κινητό. Στο ΒΤ car kit του αυτοκινήτου (εργοστασιακό) μιλάω καθαρά, αλλά δεν γράφει τον συνομιλητή όποια ρύθμιση κάνω. Αυτό το πρόβλημα το είχα και με το S5. Με το Α5 ήταν ΟΚ.

ενημερωνω οτι αν κανεις αυτο ,θα εχεις θεμα με κεραια δεν θα εχει σημα.θα ειναι ακριβως στα μισα.

αν υπαρχει κανενας να ξερει κατι περρισοτερο για αυτο ας το γραψει μηπως και βγαλω ακρη

Εγώ πάντως που την πέρασα δεν έχω δει διαφορά στο σήμα.

Galaxy Note II Grey Titanium, Fujitsu Lifebook T900 Dual Digitizer

Πρωτη φορα ακουω κατι τετοιο. Πως σου ηρθε αυτο? Το διαβασες καπου?

Μάριος...

Προσπαθώ να κάνω συγχρονισμό τις επαφές μου για πρώτη φορά με το google, αλλά δεν τις βλέπω εκεί, ενώ δεν μου βγάζει κάποιο μήνυμα. Καμιά γνώμη; Ο μόνος λόγος που το θέλω είναι για να έχω τις ομάδες επαφών, γιατί με κουράζει να τις περνώ κάθε φορά. Δοκίμασα να μεταφέρω από το s4 στο note 4 με το SMART SWITCH MOBILE της SAMSUNG, αλλά τις ομάδες δεν μου τις μεταφέρει. Δοκίμασα και με το helium αλλά δεν μου βγάζει επαφές παρά μόνιμο εφαρμογές. Δοκίμασα και με το MYBACK UP PRO και πάλι τα ίδια. Δοκίμασα και με την εξαγωγή των επαφών στην κάρτα sd σαν αρχείο vcf, αλλά πάλι τις ομάδες δεν τις περνά. Κανένας άλλος τρόπος υπάρχει; Μέσω KIES δεν δοκίμασα, αλλά παλιά θυμάμαι ότι δεν το έκανε. Edited by topet
Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66

Προσπαθώ να κάνω συγχρονισμό τις επαφές μου για πρώτη φορά με το google, αλλά δεν τις βλέπω εκεί, ενώ δεν μου βγάζει κάποιο μήνυμα. Καμιά γνώμη; Ο μόνος λόγος που το θέλω είναι για να έχω τις ομάδες επαφών, γιατί με κουράζει να τις περνώ κάθε φορά. Δοκίμασα να μεταφέρω από το s4 στο note 4 με το SMART SWITCH MOBILE της SAMSUNG, αλλά τις ομάδες δεν μου τις μεταφέρει. Δοκίμασα και με το helium αλλά δεν μου βγάζει επαφές παρά μόνιμο εφαρμογές. Δοκίμασα και με το MYBACK UP PRO και πάλι τα ίδια. Δοκίμασα και με την εξαγωγή των επαφών στην κάρτα sd σαν αρχείο vcf, αλλά πάλι τις ομάδες δεν τις περνά. Κανένας άλλος τρόπος υπάρχει; Μέσω KIES δεν δοκίμασα, αλλά παλιά θυμάμαι ότι δεν το έκανε.

Ανετα μεσω Kies, εμενα τα περναει μια χαρα εδω και δυο χρονια ομαδες-αγαπημενα κτλ κτλ

Παντως με αυτη την εφαρμογη μπορεις να κανεις ανετα και αξιοπιστα τα backup..για καταλογο,dialer,μνμτ...

https://play.google.com/store/apps/details?id=mobilehome.backup

🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷

Να είστε καλά παιδιά! Θα το δοκιμάσω.

Παντως με αυτη την εφαρμογη μπορεις να κανεις ανετα και αξιοπιστα τα backup..για καταλογο,dialer,μνμτ...

https://play.google.com/store/apps/details?id=mobilehome.backup

Είσαι τέλειος!! Επιτέλους ένα πρόγραμμα που πραγματικά δουλεύει!!!!!!!!;)

Συνεχόμενα Μηνύματα

:!: Από Ομάδα Διαχείρισης :!:

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματος.

Edited by truckman
Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66

Καλημερα.Απο ισχυς σηματος στο wifi πως παει το C παιδια γιατι διαβασα κατι σχολια στο σκρουτζ οτι δεν εχει καλο σημα..
Χαλεπόν Εαυτόν Γνώναι

Καλημερα.Απο ισχυς σηματος στο wifi πως παει το C παιδια γιατι διαβασα κατι σχολια στο σκρουτζ οτι δεν εχει καλο σημα..

Καλημέρα φίλε,

Μια χαρά λειτουργεί το wi-fi... Τουλάχιστον εγώ προσωπικά δεν αντιμετωπίζω κανένα πρόβλημα... Ούτε μου χάνει κωδικούς από αποθηκευμένα δίκτυα!Όλα λειτουργούν άψογα! ;)

Edited by UNEXPECTEDGR

Philips Savvy // Sony Ericsson T28s // Nokia 6510 // Nokia N93 // Nokia N95 8GB // Blackberry Storm 2 9520 // Samsung Galaxy S PLUS // Samsung Galaxy SΙΙ {NeatROM_v6.4 & Apolo-4.15b_ExtrV0} // Samsung Galaxy A5 {2016// Samsung Galaxy Note 4 {Exynos// Xiaomi Mi Max 3 {Global Version} // POCO X4 {GT} // Samsung Galaxy S24 Ultra {1TB}

Φιλικά, Ανδρέας

Mobile History.jpg

Καλημέρα λοιπόν επειδή και τα δύο πέρασαν απ τα χέρια μου (βασικά το C παραμένει) ούτε στα σήματα ούτε στο WiFi αλλά ούτε και στο Bluetooth υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Το μόνο σίγουρο ότι το C είναι κάτι τις πιο γρήγορο στο Internet(μην φανταστείς και τρέλα πράγματα) και σίγουρα από κάτω καίει λιγότερο.

Ελπίζω να σε

----- προσθήκη μηνύματος 115 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Καλημέρα λοιπόν επειδή και τα δύο πέρασαν απ τα χέρια μου (βασικά το C παραμένει) ούτε στα σήματα ούτε στο WiFi αλλά ούτε και στο Bluetooth υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Το μόνο σίγουρο ότι το C είναι κάτι τις πιο γρήγορο στο Internet(μην φανταστείς και τρέλα πράγματα) και σίγουρα από κάτω καίει λιγότερο.

Ελπίζω να σε κάλυψα.

Ευχαριστω πολυ!Απο custom roms τι γινεται;νομιζω πως το F ειναι πιο δημιφιλες σε αυτο τον τομεα...Εχετε βρει αδυνατα σημεια του C πουθενα ή εστω συγκρητικα με το F;
Χαλεπόν Εαυτόν Γνώναι

Που είναι ρε παιδιά το παλιό γλειφιτζουρι;;; τι θα γίνει;; Ουγγαρία εδώ..

Ουγγαρία κι εγώ..αλλά επειδή περνούσαν οι μέρες και κανένα νέο..πέρασα προχθές την πολωνική και όλα μια χαρά. Καμία σχέση η kk με την lollipop, όλα προς το καλύτερο φυσικά. Και σε ταχύτητα και σε smooth. Παρατήρησα δύο αρνητικά όμως..τα emoticons στο πληκτρολόγιο της σαμσουνγκ αν τα κάνετε πάνω κάτω αριστερά δεξιά γρήγορα καραλαγκάρουν..και το άφησαν ίδιο με πριν..και στις πρόσφατες εφαρμογές..επίσης έχει λαγκ αν κάνετε με το δάχτυλο πάνω κάτω σιγά σιγά. Αλλά στο σύνολο όλα είναι βελτιωμένα και είναι εμφανή από το πρώτο λεπτό.

Πάντως και το u που έχω ακόμα τίποτα δεν ακούγεται για lollipop...

Χαχαχα.

Μάλλον θα την δούμε κατευθείαν στο s6 μου φαίνεται.

Εδώ και ένα περίπου χρόνο σταμάτησα τα root στα τηλέφωνα και έτσι θα περιμένω ota την αναβάθμιση.

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Καλημέρα. Έχω το εξής πρόβλημα. Σε δύο εφαρμογές "sport24" και "365scores" δε μου έρχονται ειδοποιήσεις. Κοιτάζω στις ρυθμίσεις των εφαρμογών κανονικά ενεργοποιημενες οι ειδοποιήσεις, οπότε απεγκατεστησα αυτές τις δύο εφαρμογές και τις ξαναεβαλα. Τις 2-3 πρώτες μέρες όλα οκ, έρχονταν κανονικά ειδοποιήσεις. Μετά τίποτα. Ξανασταματησαν. Επίσης στο imdb 2-3 φορες μέσα σε 20 μέρες που έχω το κινητό με έχει αποσυνδεσει από μόνο του από το λογαριασμό μου. Τέλος έχω παρατηρήσει ότι και σε άλλες εφαρμογές καμια φορά (σπανια) μπορεί να φάει καμία ειδοποίηση. Έχεις κανεις ιδέα τι μπορεί να φταίει? Έχει κανείς παρόμοιο πρόβλημα.?

Προς ενημερωση σας καλεσα στο τμημα εξυπηρετησης της Samsung στο τηλ 80111 7267864 και δινοντας το IMEI του SM-G910C μου επιβεβαιωσαν οτι η συσκευη μου προοριζεται για χωρα ΕΕ (συγκεκριμενα για Σλοβενια) και η ελληνικη εγγυηση 2 ετων για την συσκευη αλλα και 12 μηνων για την μπαταρια και τα αξεσουαρ ισχυουν κανονικα. Edited by truckman
--NickB

Προς ενημερωση σας καλεσα στο τμημα εξυπηρετησης της Samsung στο τηλ 80111 7267864 και δινοντας το IMEI του SM-G910C μου επιβεβαιωσαν οτι η συσκευη μου προοριζεται για χωρα ΕΕ (συγκεκριμενα για Σλοβενια) και η ελληνικη εγγυηση 2 ετων για την συσκευη αλλα και 12 μηνων για την μπαταρια και τα αξεσουαρ ισχυουν κανονικα.
Εδώ να κάνω μια διόρθωση μιας και μου είχαν πει τα ίδια σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί τους σχετικά με τον χρόνο εγγύησης της μπαταρίας.Όταν μετά από λίγο πέρασα ο ίδιος από την smartec και τους ζήτησα αλλαγή μπαταρίας στο note του γιου μου αφού ήταν τότε 7 μηνών, έφαγα πόρτα λέγοντας μου ότι η εγγύηση για την μπαταρία είναι 6 μήνες και ότι η κοπέλα στο τηλέφωνο είχε κάνει λάθος που μου είπε για 12. Edited by truckman

• The title was changed to Samsung Galaxy Note 4 Exynos 5433 (SM-N910C)