Jump to content

Samsung Galaxy Note 4 Exynos 5433 (SM-N910C)

StratosGR
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

To δικό μου F με 128GB κάρτα ανοίγει αμέσως.

Έχεις απενεργοποιήσει το S-Voice? Αν όχι, δοκίμασέ το.

• Απαντήσεις 6,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

To δικό μου F με 128GB κάρτα ανοίγει αμέσως.

Έχεις απενεργοποιήσει το S-Voice? Αν όχι, δοκίμασέ το.

Ναι το εχω απενεργοποιησει ..το αφησες με σβηστει οθονη για πανω απο 15 δευτερολεπτα?

Edited by dadelis1

Και μένα το f λειτουργεί κανονικά αυτό το κουσούρι μου το έκανε το νότ3 έχω την San disk 32αρα την extreme σε ένα πρόγραμμα που είχα κατεβάσει για να μετρήσω την ταχύτητα της τζίφος η δουλειά μόνο 25 mb ανά δευτερόλεπτο ενώ αν θυμάμαι καλά έλεγε 80 ,στο τεσσάρι που την έχω τώρα με τα ίδια πράγματα μέσα μου βγάζει 73 mb ανά δευτερόλεπτο, γιατί ήταν περιορισμένο στο 3αρι δεν ξέρω,για μέτρα την κάρτα σου μήπως δεν είναι συμβατή και δεν έχει την ταχύτητα που αναγράφει, το πρόγραμμα που το μετράω εγώ είναι το A1 SD Bench για δες την.

Και μένα το f λειτουργεί κανονικά αυτό το κουσούρι μου το έκανε το νότ3 έχω την San disk 32αρα την extreme σε ένα πρόγραμμα που είχα κατεβάσει για να μετρήσω την ταχύτητα της τζίφος η δουλειά μόνο 25 mb ανά δευτερόλεπτο ενώ αν θυμάμαι καλά έλεγε 80 ,στο τεσσάρι που την έχω τώρα με τα ίδια πράγματα μέσα μου βγάζει 73 mb ανά δευτερόλεπτο, γιατί ήταν περιορισμένο στο 3αρι δεν ξέρω,για μέτρα την κάρτα σου μήπως δεν είναι συμβατή και δεν έχει την ταχύτητα που αναγράφει, το πρόγραμμα που το μετράω εγώ είναι το A1 SD Bench για δες την.

Οκ..σ ευχαριστω Κωστα θα το κατεβάσω και θα δοκιμασω

Καλησπέρα παιδιά θέλω να επισημάνω κάτι που παρατήρησα στο δικό μου n910c κ να ρωτήσω αν το εχει παρατήρηση κάποιο άλλο παιδί σε n910c η n910f. .. οταν εχω τοποθετημένη καρτα sd και εχω σβηστεί την οθόνη για πάνω από 15 δευτερόλεπτα με του που πατάω να ανοίξει μου κάνει λαγκ 3 δευτερόλεπτα μεχρι να ανοίξει ..ενώ αν αφαιρέσω την sd card δουλεύει κανονικά κ ανοίγει αμέσως. .. τωρα φταίει η sd card (64gb η μιση γεματη με φωτο κ διαφορά )η ετσι ειναι σε όλους? Ευχαριστώ εκ των προτέρων παιδια

Όχι, ανοίγει στιγμιαία.

Eχω microSD 32GB σχεδόν γεμάτη, class10 (910F)

ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²]

Ναι το εχω απενεργοποιησει ..το αφησες με σβηστει οθονη για πανω απο 15 δευτερολεπτα?

μου το εκανε παλια το s4 αυτο με sandisk 64 class 10.\

με samsung class 10 πηγαίνει λες και δεν εχει καρτα .

Γιαννης

Αυτό που λές το έχω παρατηρήσει και εγώ.

Για αυτό αγόρασα μια Samsung 64GB Pro για να κάνω την δουλεία μου!

Edited by geovass

Εχω την transcend XC I 64GB class 10 ..μηπως δεν ειναι καλη? Την εχω δυο χρονια και την φοραγα πριν στο galaxy s4

Εχω την transcend XC I 64GB class 10 ..μηπως δεν ειναι καλη? Την εχω δυο χρονια και την φοραγα πριν στο galaxy s4

Εγώ όταν βάζω μια κάρτα στο κινητό μου, την κάνω πάντα format απο την ίδια την συσκευή τηλεφώνου.

Samsung Galaxy Note 5 SM-N920C Black Sapphire

Samsung GEAR S

Samsung Galaxy Tab S2 9.7 T813

Αυτό με το lag το είχε αναφέρει ξανά κάποιο παιδί . Αλλά αφού στο κάνει μόνο με την κάρτα μάλλον είναι και εκείνη η αιτία, οπότε πας για αλλαγή ή για κάποιο format της κάρτας.

Σε εμένα με 32άρα δεν έχει κάποιο θέμα ανοίγει αμέσως έχω το f

Αυτό που λές το έχω παρατηρήσει και εγώ.

Για αυτό αγόρασα μια Samsung 64GB Pro για να κάνω την δουλεία μου!

απροβλημάτιστη εντελώς.:)

απο αυτα που εχω δει λεω πως αυτη φταίει .αν παρεις παρε μονο samsung class 10 και εχεις το κεφαλι σου ήσυχο.

Γιαννης

Μετά απο λίγο καιρό συμβίωσης έχω να πω τα καλυτέρα όσον αφορά αυτονομία οθόνη και λοιπά.Αλλά με έχει απογοητεύσει να το πω στο θέμα με το gaming.Και εξηγούμαι.

Αν ανοίξω ενα παιχνίδι και το χω στο background χωρίς να το σβήσω το κινητό αρχίζει κ κάνει κολλήματα παντού.τι στο παιχνίδι,τι σε άλλο παιχνίδι τι στο fb-messenger-τηλ- παντού όμως.Να ενημερώσω πως το έχω ροοτάρει βέβαια καθώς έχω περάσει και το xmod(το έβγαλα μόλις είδα τα κολλήματα αλλά το πρόβλημα συνεχίστηκε).Δεν ξέρω τι χρήση του κάνετε εσείς αλλά βρίσκω αδικαιολόγητο το γεγονός να χρειαστεί να κάνω restart το τηλ για να παίξω ενα game smooth και ταυτόχρονα να μην παγώνει το τηλ.

όποιος έχει ιδέα ευπρόσδεκτη πέρα απο το hard restore της συσκευής που θα γίνει ούτως η άλλως σε λίγες μέρες.

Κάποιος??

Οποιαδήποτε βοήθεια ευπρόσδεκτη.

Μήπως έχεις background ή lockscreen εικόνα που στην κάρτα;

Αν ναι, βάλτες στην εσωτερική.

Ξέρει κανείς κανένα σκρουτζομαγαζο ώστε να μπορώ να χρησιμοποιήσω την επιδότηση μου με τις χαμηλές τιμές τους;

Ξέρει κανείς κανένα σκρουτζομαγαζο ώστε να μπορώ να χρησιμοποιήσω την επιδότηση μου με τις χαμηλές τιμές τους;

Birdphone.gr και mobilehellas εγώ αυτά ξέρω αν υπάρχουν κι άλλα με ενδιαφέρει κι εμένα διότι κανένα από τα δύο δεν φέρνει το n910c

{What goes around comes around}

Επειδή αρκετά παιδιά έχουν ρωτήσει και εμένα για το u μοντέλο και η αλήθεια ειναι ότι δεν είχα δει τα μηνύματα να πω ότι το έχω πάρει απο το sell phone παιδιά εδώ στην Ελλάδα.

Δεν ξέρω αν θα ξαναφέρει αλλα κάντε μια προσπάθεια.

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Πολύ δύσκολο έως απίθανο βλέπω να ξεκλειδώσουν τον επεξεργαστή στα 64.

Θα είναι μέγα λάθος (απο πλευρά ήθους και marketing) ως προς τους πελάτες της με τον Snapdragon.

Να θυμίσω ότι η ναυαρχίδα της Google - Nexus 6 τρέχει με τον Snapdragon 805 με Android Lollipop.

Αν δωθουν οι drivers θα ξεκλειδωσει ανεπισημα. Και λογικα θα δοθουν γιατι ο 5433 πλεον ειναι 7xxx. Απλα θα γινει αφου παρουσιαστει το Note 5

Φιλιππος

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μήπως έχεις background ή lockscreen εικόνα που στην κάρτα;

Αν ναι, βάλτες στην εσωτερική.

Ναι ειχα φωτο back ground απο sd card και δοκίμασα αυτο που μου ειπες και δούλεψε κανονικά και χαρηκα πολυ... αλλά μετα απο κανα μισάωρο με το που ανοιξα να δω της φωτογραφίες απο το φάκελο της sd card άρχισε να ξαναλαγκαρη και μου έφυγε η χαρα χαχαχα

Birdphone.gr και mobilehellas εγώ αυτά ξέρω αν υπάρχουν κι άλλα με ενδιαφέρει κι εμένα διότι κανένα από τα δύο δεν φέρνει το n910c

Σε ευχαριστώ πολύ

Αν δωθουν οι drivers θα ξεκλειδωσει ανεπισημα. Και λογικα θα δοθουν γιατι ο 5433 πλεον ειναι 7xxx. Απλα θα γινει αφου παρουσιαστει το Note 5

Δύσκολο όσο η ναυαρχίδα της Google τρέχει σε 32bit με τον 805.

Τοτε βρε παιδια τι τον εβαλε τον 64 bit επεξεργαστη και καθολου αν δεν εχει σκοπο να τον ξεκλειδωσει?Δεν τις καταλαβαινω καθολου τις εταιριες σε ορισμενα θεματα.

Νομιζω οτι εχω και εγω το ιδιο προβλημα με ασταθες 3g σημα στο 910C στο δικτιο της κοσμοτε ......... Ενω εχω Η+ σταδιακα πεφτει σε Η και μετα σε Ε μεχρι που χανει τελειως τα δεδομενα.........Το εχει παρατηρηση καποιος αλλος εδω μεσα ?????

----- προσθήκη μηνύματος 102 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Παιδια εχω το 910c εδω κ μερικες μερες κ παρατηρω προβλημα νε ασταθες σημα και με το 3g. Μου δουλευει οποτε του ερθει. Ειμαι σε δικτυο κοσμοτε. Εχεται καμμια ιδεα τι μπορει να ειναι? Ακομα δρν ξερω πως να απενεργοποιησω το 4g να μην χρεωνομαι αδικα. Ευχαριστω

Νομιζω οτι εχω και εγω το ιδιο προβλημα με ασταθες 3g σημα στο 910C στο δικτιο της κοσμοτε ......... Ενω εχω Η+ σταδιακα πεφτει σε Η και μετα σε Ε μεχρι που χανει τελειως τα δεδομενα.........Το εχει παρατηρηση καποιος αλλος εδω μεσα ?????

Δύσκολο όσο η ναυαρχίδα της Google τρέχει σε 32bit με τον 805.

Οταν θα βγει η πρώτη συσκευη που θα φοράει τον 7xxx με lolipop τοτε θα ξεκλειωσει. Απλα θα αργησει

Φιλιππος

[sIGPIC][/sIGPIC]

Να ρωτήσω κάτι ως καινούριος κάτοχος ενός note 4 C . Κοιτάζω την ram και ειναι μόνιμα στο 2,10 / 2,77 σαν πολύ δεν ειναι.και δεν τρέχω καμία εφαρμογή .επειδη είμαι πρωτάρης σε Samsung πρέπει να κάνω κάτι άλλο? τα cclenear δουλεύουν η ειναι μούφα?

Να ρωτήσω κάτι ως καινούριος κάτοχος ενός note 4 C . Κοιτάζω την ram και ειναι μόνιμα στο 2,10 / 2,77 σαν πολύ δεν ειναι.και δεν τρέχω καμία εφαρμογή .επειδη είμαι πρωτάρης σε Samsung πρέπει να κάνω κάτι άλλο? τα cclenear δουλεύουν η ειναι μούφα?

Μακριά από τέτοιες εφαρμογές, δεν κάνουν τίποτα, ίσως και να δημιουργούν πρόβλημα εκεί που δεν υπάρχει. Μην σε απασχολεί καθόλου πόση διαθέσιμη ραμ έχεις

• The title was changed to Samsung Galaxy Note 4 Exynos 5433 (SM-N910C)