takaros31 Δημ. May 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2015 (edited) Καλημέρα και ευχαριστώ πολύ, είναι όντως πολύ αξιόλογη συσκευή και μακάρι να δουλεύει out of the box σωστά και απροβλημάτιστα γιατί για μένα αυτό είναι το ζητούμενο. Κοίτα σίγουρα θα μπορέσω να έχω μια καλύτερη άποψη μόλις παραλάβει η κοπέλα γιατί κάθεται δίπλα μου οπότε θα το ψάξω αρκετά. Απ'οτι βλέπω αυτή τη στιγμή στο avatar έχεις sony... σίγουρα την αυτονομία του δεν θα την έχει... αν μπορείς να συμβιβαστείς με αυτό και να παίζεις με μια δεύτερη μπαταρία σε περίπτωση που χρειάστει αν και θεωρητικά την μέρα θα την βγάζει θα είσαι οκ. Κατα τ'άλλα εγω απο το 32αρι το d855 δεν έχω κανένα παράπονο δεν βλέπω τον λόγω να έχει κάποιο θέμα το δίκαρτο δεδομένο οτι μιλάμε για το ίδιο hardware Edited May 20, 2015 by takaros31 Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. May 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2015 Κοίτα σίγουρα θα μπορέσω να έχω μια καλύτερη άποψη μόλις παραλάβει η κοπέλα γιατί κάθεται δίπλα μου οπότε θα το ψάξω αρκετά. Απ'οτι βλέπω αυτή τη στιγμή στο avatar έχεις sony... σίγουρα την αυτονομία του δεν θα την έχει... αν μπορείς να συμβιβαστείς με αυτό και να παίζεις με μια δεύτερη μπαταρία σε περίπτωση που χρειάστει αν και θεωρητικά την μέρα θα την βγάζει θα είσαι οκ. Κατα τ'άλλα εγω απο το 32αρι το d855 δεν έχω κανένα παράπονο δεν βλέπω τον λόγω να έχει κάποιο θέμα το δίκαρτο δεδομένο οτι μιλάμε για το ίδιο hardware με τα φλασαρισμα τι γινετε ομως..??καποιος που το εχει να μας πει. αν φλασαρετε... Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros_P Δημ. May 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2015 Κοίτα σίγουρα θα μπορέσω να έχω μια καλύτερη άποψη μόλις παραλάβει η κοπέλα γιατί κάθεται δίπλα μου οπότε θα το ψάξω αρκετά. Απ'οτι βλέπω αυτή τη στιγμή στο avatar έχεις sony... σίγουρα την αυτονομία του δεν θα την έχει... αν μπορείς να συμβιβαστείς με αυτό και να παίζεις με μια δεύτερη μπαταρία σε περίπτωση που χρειάστει αν και θεωρητικά την μέρα θα την βγάζει θα είσαι οκ. Κατα τ'άλλα εγω απο το 32αρι το d855 δεν έχω κανένα παράπονο δεν βλέπω τον λόγω να έχει κάποιο θέμα το δίκαρτο δεδομένο οτι μιλάμε για το ίδιο hardware Σωστά βλέπεις, Sony Z Ultra αλλά για χρήση 2ης συσκευής και αυτό όμως άν το δουλέψω κανονικά μέσα στη μέρα το βράδυ (ή και νωρίτερα...) πάει για φόρτιση...:O Το θέμα μου όμως δεν είναι η μπαταρία πιστεύω την μέρα θα την βγάζει, με ενδιαφέρει πολύ να είναι αξιόπιστο και να μην χρειάζεται δική μου παρέμβαση. Με το καλό να παραλάβει η φίλη σου, περιμένουμε πλήρες review !!! ;) Παράθεση Στη ζωή όσο ζεις μαθαίνεις .- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. May 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2015 Σωστά βλέπεις, Sony Z Ultra αλλά για χρήση 2ης συσκευής και αυτό όμως άν το δουλέψω κανονικά μέσα στη μέρα το βράδυ (ή και νωρίτερα...) πάει για φόρτιση...:O Το θέμα μου όμως δεν είναι η μπαταρία πιστεύω την μέρα θα την βγάζει, με ενδιαφέρει πολύ να είναι αξιόπιστο και να μην χρειάζεται δική μου παρέμβαση. Με το καλό να παραλάβει η φίλη σου, περιμένουμε πλήρες review !!! ;) οκ φίλε μου θα σε ενημερώσω μόλις το παραλάβει! Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. May 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2015 (edited) [ATTACH]61109[/ATTACH] Παρεληφθη εντυπώσεις σύντομα 4g κανονικότατα η μία κάρτα, ράδιο κανονικότατα όλα τα άλλα ίδια! Έχει ένα t action που δεν ξέρω ακόμα τι κάνει που δεν το έχει το απλό. Edit : βρήκαμε τελικά τι κάνει : Edited May 21, 2015 by takaros31 Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikler Δημ. May 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2015 Χαιρετώ το φόρουμ! είμαι ο πωλητής της αγγελίας στο ινσόμνια. Να εξηγήσω τους λόγους που το έβαλα αγγελία καθώς και τους λόγους που την διέγραψα: σαν τηλέφωνο είναι πραγματικά άριστο.δουλεύει απροβλημάτιστα και έχει πάρει αναβάθμιση σε lollipop. ο μοναδικός λόγος που το έβαλα σε αγγελία ήταν γιατί ήθελα να γυρίσω σε S5 (αλλά αυτή τη φορά σε duos) καθώς έχει επιλογή sensitive screen που μου ήταν πολύ χρήσιμη στο τρέξιμο (δεν χρειάζεται να βγεί απο τη θήκη μπράτσου) επίσης για μένα είχε πιο βολικό μέγεθος και υστερεί μόνο στο ότι δεν έχει ραδιόφωνο. όταν έβαλα την αγγελία το s5 duos είχε στο bestprice 380 (όσο πήρα και το g3 dual) οπότε σκέφτηκα να το δώσω φρέσκο φρέσκο μιας εβδομάδας στα 350 ( με τα γνωστά παζάρια) και να βάλω τη διαφορά να το πάρω.όμως οι ενδιαφερόμενοι ήθελαν να το σκοτώσω κυριολεκτικά το lg και σαν να μην έφτανε αυτό ανέβηκε και η τιμή του s5 duos στα 400. οπότε και εγκατέλειψα τις όποιες σκέψεις πώλησης και το κρατάω. αυτά,ευχαριστώ για τη φιλοξενία σας και το χρόνο σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. May 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2015 Χαιρετώ το φόρουμ! είμαι ο πωλητής της αγγελίας στο ινσόμνια. Να εξηγήσω τους λόγους που το έβαλα αγγελία καθώς και τους λόγους που την διέγραψα: σαν τηλέφωνο είναι πραγματικά άριστο.δουλεύει απροβλημάτιστα και έχει πάρει αναβάθμιση σε lollipop. ο μοναδικός λόγος που το έβαλα σε αγγελία ήταν γιατί ήθελα να γυρίσω σε S5 (αλλά αυτή τη φορά σε duos) καθώς έχει επιλογή sensitive screen που μου ήταν πολύ χρήσιμη στο τρέξιμο (δεν χρειάζεται να βγεί απο τη θήκη μπράτσου) επίσης για μένα είχε πιο βολικό μέγεθος και υστερεί μόνο στο ότι δεν έχει ραδιόφωνο. όταν έβαλα την αγγελία το s5 duos είχε στο bestprice 380 (όσο πήρα και το g3 dual) οπότε σκέφτηκα να το δώσω φρέσκο φρέσκο μιας εβδομάδας στα 350 ( με τα γνωστά παζάρια) και να βάλω τη διαφορά να το πάρω.όμως οι ενδιαφερόμενοι ήθελαν να το σκοτώσω κυριολεκτικά το lg και σαν να μην έφτανε αυτό ανέβηκε και η τιμή του s5 duos στα 400. οπότε και εγκατέλειψα τις όποιες σκέψεις πώλησης και το κρατάω. αυτά,ευχαριστώ για τη φιλοξενία σας και το χρόνο σας. ωραίος! φίλε μου να σε ρωτήσω την lollipop πως την έβαλες σου είχε έρθει ota? και εμείς απο best price το πήραμε Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikler Δημ. May 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2015 ναι ήρθε ειδοποίηση και την εγκατέστησα κανονικά.αλλά για να είμαι ειλικρινής προσωπικά προτιμούσα κιτκατ. νομίζω πιό όμορφο και χρηστικό (προσωπική μου άποψη επαναλαμβάνω) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. May 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2015 ναι ήρθε ειδοποίηση και την εγκατέστησα κανονικά.αλλά για να είμαι ειλικρινής προσωπικά προτιμούσα κιτκατ. νομίζω πιό όμορφο και χρηστικό (προσωπική μου άποψη επαναλαμβάνω) ok φίλε μου ευχαριστώ πολυ! Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikler Δημ. May 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2015 να είσαι καλά,καλημέρα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalvar Δημ. May 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2015 [ATTACH]61109[/ATTACH] Παρεληφθη εντυπώσεις σύντομα 4g κανονικότατα η μία κάρτα, ράδιο κανονικότατα όλα τα άλλα ίδια! Έχει ένα t action που δεν ξέρω ακόμα τι κάνει που δεν το έχει το απλό. Edit : βρήκαμε τελικά τι κάνει : Κι απο εγγυηση τι παιζει? Δινει το καταστημα δύο χρονια? Κι αν κλεισει το καταστημα τι κανεις? Εννοω σου παρεχει καποια σιγουριά εγγυησης ή οχι? Παράθεση Samsung a51-Huawei p smart z-xiaomi redmi note 8 pro-honor 8x - Samsung s7 edge-Xiaomi redmi note 4-Letv-lenovo p1-samsung note 4-Htc one m8 - lenovo z2 pro - lg g3 - samsung a5 - lenovo z2 - iphone 5s - samsung s5 - samsung grand 2 - lg g2 - asus zenfone 5 - samsung s3 - lumia 520 - samsung s4 mini - iphone 4s etc.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. May 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2015 Κι απο εγγυηση τι παιζει? Δινει το καταστημα δύο χρονια? Κι αν κλεισει το καταστημα τι κανεις? Εννοω σου παρεχει καποια σιγουριά εγγυησης ή οχι? Εγγύηση ναι από το κατάστημα. Σιγουριά δεν μπορεί να σου παρέχει. Από κει και πέρα δεν ξέρω τι μπορεί να γίνει σε περίπτωση που πάθει κάτι και ελπίζω να μην μάθουμε. Όπως είπα το τηλέφωνο το έχει πάρει φίλη. Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. May 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2015 Έχει πέσει στα 340€ η τιμή πάντως από το κατάστημα που το πήρε η κοπέλα για το χρυσό χρώμα για όποιον ενδιαφέρεται Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ultravox Δημ. May 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2015 Έχει πέσει στα 340€ η τιμή πάντως από το κατάστημα που το πήρε η κοπέλα για το χρυσό χρώμα για όποιον ενδιαφέρεται Ειναι ok το τηλέφωνο της; Εχει καποια μειονεκτηματα σε σχεση με το μονοκαρτο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. May 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2015 Ειναι ok το τηλέφωνο της; Εχει καποια μειονεκτηματα σε σχεση με το μονοκαρτο; oχι καμια. εγω το απεριψα καθαρα για λογους φλασαρισματος και υψηλου sar βεβαιως....!! η επιλογη δικη σου Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. May 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2015 Ειναι ok το τηλέφωνο της; Εχει καποια μειονεκτηματα σε σχεση με το μονοκαρτο; Κανένα απολύτως φίλε μου μια χαρά πάει. Ίσα ίσα έχει πάρει και έκδοση 5.0.1 ενώ στο μονοκαρτο είμαστε 5.0 Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
abakas Δημ. June 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2015 θα μπορούσε κάποιος να μου πει αν το τηλέφωνο είναι dual-active? Διότι δεν έχω καταλάβει και με ενδιαφέρει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. June 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2015 θα μπορούσε κάποιος να μου πει αν το τηλέφωνο είναι dual-active? Διότι δεν έχω καταλάβει και με ενδιαφέρει. οχι φίλε μου. η μια sim είναι stand by. Βασικά έχει κάποια ουσιαστική διαφορά? Η μια είναι 4G και η άλλη είναι 2G. Αν ήταν active θα μπορουσαν να τρέχουν ακι οι δύο σε 4g δίκτυα? Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
abakas Δημ. June 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2015 οχι φίλε μου. η μια sim είναι stand by. Βασικά έχει κάποια ουσιαστική διαφορά? Η μια είναι 4G και η άλλη είναι 2G. Αν ήταν active θα μπορουσαν να τρέχουν ακι οι δύο σε 4g δίκτυα? Ευχαριστώ. Ενδεχομένως μου κάνει και έτσι. Cosmote 4G Data στη δουλειά μου με Wind F2G ομιλία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. June 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2015 Ευχαριστώ. Ενδεχομένως μου κάνει και έτσι. Cosmote 4G Data στη δουλειά μου με Wind F2G ομιλία. πάντως επειδή το τηλέφωνο το έχει πάρει συνάδελφος που κάθεται δίπλα μου, πάει πολύ καλά και δεν έχει κανένα θέμα μέχρι τώρα. Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnideal Δημ. August 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2015 Κανένα απολύτως φίλε μου μια χαρά πάει. Ίσα ίσα έχει πάρει και έκδοση 5.0.1 ενώ στο μονοκαρτο είμαστε 5.0 ΠΩΣ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΤΗΝ 5.0.1. ΓΙΑΤΙ. ΕΓΩ ΕΧΩ ΑΚΟΜΗ ΤΗΝ 4.4.4 KITKAT Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. August 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2015 (edited) ΠΩΣ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΤΗΝ 5.0.1. ΓΙΑΤΙ. ΕΓΩ ΕΧΩ ΑΚΟΜΗ ΤΗΝ 4.4.4 KITKAT Θα ρωτήσω αύριο την συνάδελφο που το έχει πάρει και θα σου στείλω να σου πω. Νομίζω βρήκε την επίσημη ρομ και την φλασαρε με το LG flashtool αλλά δεν είμαι 100% σίγουρος. Θα σου πω αύριο σίγουρα. Edited August 10, 2015 by takaros31 Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexyari Δημ. August 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2015 ΠΩΣ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΤΗΝ 5.0.1. ΓΙΑΤΙ. ΕΓΩ ΕΧΩ ΑΚΟΜΗ ΤΗΝ 4.4.4 KITKAT Σε μενα παντως, ηλθε OTA (αγορασμενο απο VNP).:happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skokman Δημ. September 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2015 Ξερει κανεις μαγαζι που να το εχει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexyari Δημ. September 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2015 Ξερει κανεις μαγαζι που να το εχει? Αυτην τη στιγμη, αμεσα διαθεσιμο, κανενα. Αν σ' ενδιαφερει, δινω το δικο μου (αψογο, πληρης συσκευασια, σε καλη τιμη), μαζευτηκαν πολλα στα χερια μου. Οτι θελεις, στειλε p.m.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts