vag74 Δημ. March 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2015 Παίζει βέβαια φίλε αν έχεις ειδικά και custom rom μπορεί να δεις αρκετή διαφορά σε χρόνους οθόνης νομίζω μια odex rom βασισμένη στην stock απαλαγμενη από bloatware και σωστές ρυθμίσεις από τον developer μπορεί να κάνει διαφορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elessar86 Δημ. March 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2015 Παιδιά απο θέμα μόνο μπαταρίας πιο λέτε είναι καλύτερο snapdragon ή exynos.....σίγουρα αυτοί που είχαν-έχουν και τα δύο θα ξέρουν καλύτερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bolek76 Δημ. March 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2015 Wanam 1.6 και ultimate kernel overclock 1500 και 1900 [ATTACH]57870[/ATTACH][ATTACH]57871[/ATTACH][ATTACH]57872[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. March 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2015 Ποιο μοντέλο έχεις? Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sxizwdogwlo Δημ. March 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2015 C εχει λογικα. Περιμενω exposed framework για lolipop για να βαλω και γω wanam 2 και ultimate kernel. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. March 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2015 Μπα δεν βάζω aosp. Βαρέθηκα τόσους μήνες. Ρουτ σε λίγο καιρό και αφαίρεση σαβουρας Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bolek76 Δημ. March 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2015 Ποιο μοντέλο έχεις? Το c εχω παιδια προερχομενος απο Note 3 και εχω παθει πλακα:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. March 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2015 Το c εχω παιδια προερχομενος απο Note 3 και εχω παθει πλακα:D Και έβαλες ρε θηριο αμέσως custom :p Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bolek76 Δημ. March 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2015 Και έβαλες ρε θηριο αμέσως custom :p Παντα ετσι κανω απο την πρωτη μερα αλλαζω ρομ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Venisk Δημ. March 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2015 Καλησπέρα! Εδώ και μια εβδομάδα έχω το note 4 με τον exynos επεξεργαστή, πέρασα μέσο odin την official lollipop, και πριν και μετά την εγκατάσταση της ήμουν κ είμαι εντελώς απογοητευμένος από την μπαταρία του..Για κάποιο λόγο ο fb messenger κάνει υπερβολικά μεγάλη κατανάλωση, το κινητό δεν βγάζει πάνω από 3.5 ώρες με ανοιχτή την οθόνη! Να προσθέσω ότι έχω τον nova launcher prime, icon pack, galaχy pack live wallpaper και 1 widget καιρού το weather now και κάποια άλλα. Έχω ελαττωματική μπαταρία? http://i.imgur.com/f7gxuNJ.png?1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UNEXPECTEDGR Δημ. March 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2015 Παντα ετσι κανω απο την πρωτη μερα αλλαζω ρομ Καλύτερα να μιλάμε εδώ για τροποποιήσεις και βελτιώσεις: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=403111 Σχετικά με τις εφαρμογές τοu s-pen λειτουργούν κανονικά φίλε;Κάποιο bug έχεις παρατηρήσει μετά την νέα rom?Πολύ αργότερα θα αρχίσω τα «πειράγματα» βέβαια εγώ...Για την ώρα παραμένω όπως είμαι... :D Παράθεση Philips Savvy // Sony Ericsson T28s // Nokia 6510 // Nokia N93 // Nokia N95 8GB // Blackberry Storm 2 9520 // Samsung Galaxy S PLUS // Samsung Galaxy SΙΙ{NeatROM_v6.4 & Apolo-4.15b_ExtrV0 // Samsung Galaxy A5{2016} // Samsung Galaxy Note 4 {Exynos} // Xiaomi Mi Max 3{Global Version} // POCO X4 GT Φιλικά, Ανδρέας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. March 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2015 Καλησπέρα! Εδώ και μια εβδομάδα έχω το note 4 με τον exynos επεξεργαστή, πέρασα μέσο odin την official lollipop, και πριν και μετά την εγκατάσταση της ήμουν κ είμαι εντελώς απογοητευμένος από την μπαταρία του..Για κάποιο λόγο ο fb messenger κάνει υπερβολικά μεγάλη κατανάλωση, το κινητό δεν βγάζει πάνω από 3.5 ώρες με ανοιχτή την οθόνη! Να προσθέσω ότι έχω τον nova launcher prime, icon pack, galaχy pack live wallpaper και 1 widget καιρού το weather now και κάποια άλλα. Έχω ελαττωματική μπαταρία? http://i.imgur.com/f7gxuNJ.png?1 Φίλε με weather now και live wallpaper τι περιμένεις? Ρουφάνε για πλάκα. Είχα το weather now αγόρασε νομίζω μάλιστα και το πέταξα. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. March 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2015 Καλησπέρα! Εδώ και μια εβδομάδα έχω το note 4 με τον exynos επεξεργαστή, πέρασα μέσο odin την official lollipop, και πριν και μετά την εγκατάσταση της ήμουν κ είμαι εντελώς απογοητευμένος από την μπαταρία του..Για κάποιο λόγο ο fb messenger κάνει υπερβολικά μεγάλη κατανάλωση, το κινητό δεν βγάζει πάνω από 3.5 ώρες με ανοιχτή την οθόνη! Να προσθέσω ότι έχω τον nova launcher prime, icon pack, galaχy pack live wallpaper και 1 widget καιρού το weather now και κάποια άλλα. Έχω ελαττωματική μπαταρία? http://i.imgur.com/f7gxuNJ.png?1 με live wallpaper μια χαρα οθονη εβγαλες ! :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Venisk Δημ. March 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2015 Φίλε με weather now και live wallpaper τι περιμένεις? Ρουφάνε για πλάκα. Είχα το weather now αγόρασε νομίζω μάλιστα και το πέταξα. Ναι το καταλαβαίνω γι αυτά, για τον messenger δεν καταλαβαίνω τι ζόρι τραβάει στο note..:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. March 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2015 Ναι το καταλαβαίνω γι αυτά, για τον messenger δεν καταλαβαίνω τι ζόρι τραβάει στο note..:rolleyes: Σε όλα τα κινητά είναι έτσι. τα άλλα που σου είπα είναι το μέγα προβλήμα και ας μην φαίνονται σε αριθμούς η κατανάλωση. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. March 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2015 Μετά από 3 πλήρης φορτίσεις και επειδή δεν είχα δουλειά σήμερα το πρωί είπα να τεστάρω τις αντοχές του. Το άφησα όλο το βράδυ και έχασε 1% με τα πάντα κλειστά βέβαια. Μόνο 2g. Η χρήση που έκανα ήταν 70-30 σε wifi και 3g/data. Κυρίως tapatalk,Facebook, messenger . viber. Chrome.και αρκετές κλήσεις. Αυτόματη φωτεινότητα. Έχω απενργοποησει κάποιες εφαρμογές που δεν με ενδιαφέρουν αλλά δεν ξέρω αν παίζει πολύ μεγάλο ρόλο. Γενικά το τηλέφωνο δεν κόλλησε πουθενά και όλα κυλούν ομαλά όπως και το m8. Είχα διαβάσει για μπαταρία στο 3ωρο αλλά είναι και τι χρήση κάνει ο καθένας. Γενικά θα έβγαζα παραπάνω αλλά έφτασα να γυρίσω σπίτι το βράδυ με 40% και δεν μπορούσα να το λιώσω. Έχω το C μοντέλο. Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. March 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2015 Μετά από 3 πλήρης φορτίσεις και επειδή δεν είχα δουλειά σήμερα το πρωί είπα να τεστάρω τις αντοχές του. Το άφησα όλο το βράδυ και έχασε 1% με τα πάντα κλειστά βέβαια. Μόνο 2g. Η χρήση που έκανα ήταν 70-30 σε wifi και 3g/data. Κυρίως tapatalk,Facebook, messenger . viber. Chrome.και αρκετές κλήσεις. Αυτόματη φωτεινότητα. Έχω απενργοποησει κάποιες εφαρμογές που δεν με ενδιαφέρουν αλλά δεν ξέρω αν παίζει πολύ μεγάλο ρόλο. Γενικά το τηλέφωνο δεν κόλλησε πουθενά και όλα κυλούν ομαλά όπως και το m8. Είχα διαβάσει για μπαταρία στο 3ωρο αλλά είναι και τι χρήση κάνει ο καθένας. Γενικά θα έβγαζα παραπάνω αλλά έφτασα να γυρίσω σπίτι το βράδυ με 40% και δεν μπορούσα να το λιώσω. Έχω το C μοντέλο. μια χαρα αποτελεσματα ειναι! το θεμα ειναι οταν μπαινουν και παιχνιδια στα στατιστικα αυτα ! αυτοματα αμα παιξεις καποιο παιχνιδι αν ειναι με καλα γραφικα ενα 40' λεω εγω τωρα χανεις αρκετη ωρα απο ενεργη οθονη απο οτι θα εβγαζες αμα δεν επαιζες καθολου και το ειχες μονο για βιντεο και σερφαρισμα! χθες εγω με λιωσιμο 2 ωρες παιχνιδι και σερφαρισμα στο 13% ειχα 4 ωρες οθονης αλλα επαιζα και 2 ωρες παιχνιδι! το εβγαλα απο την πριζα το πρωι κατα τις 9 και το εβαλα παλι στις 10 το βραδυ! μπορουσα να το αφησω χωρις να το πειραξω ετσι στην αναμονη και να εβγαζα μια μερα μονο και μονο για σκορ αλλα δεν εχει ουσια πιστευω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. March 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2015 Όντως και εγώ κάθε βράδυ το βάζω. Στην αργή φόρτιση κιόλας. Απλά ήθελα να δω πως πέφτει σε αναμονή. Και παιχνίδια δεν παίζω. Ισχύει και αυτό. Λίγο subway surfers έβαλα για ένα δεκάλεπτο. Πάντως μια χαρά τα παει Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. March 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2015 Παιδιά η αναμονή σκίζει. Δεν κλείνω τπτ από εφαρμογές και τρέχουν όλες. Εγώ ακόμα στρώνω μπαταρία. Πάντως μικτό έβγαλα ένα 5ωρακι σε 24 ώρες. Με φώτο πολλές σερφαρισμα ,viber messenger fb κλπ Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis_m Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 Παιδιά η αναμονή σκίζει. Δεν κλείνω τπτ από εφαρμογές και τρέχουν όλες. Εγώ ακόμα στρώνω μπαταρία. Πάντως μικτό έβγαλα ένα 5ωρακι σε 24 ώρες. Με φώτο πολλές σερφαρισμα ,viber messenger fb κλπ Πιο μοντέλο έχεις?:) PS:Στραβομάρα...είδα την υπογραφή σου μετά από μιά τζούρα καφέ.. :P Παράθεση Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gdamprxp Δημ. March 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2015 Για βοηθήστε λίγο ρε παιδιά Το φορτίζω ασχολούμαι μαζί του κάνα 40 λεπτό περίπου και η μπαταρία πάει 91% ΟΚ μέχρι εδώ πέφτω κοιμάμαι κατά της 12 σηκώνομαι στης 6 και βλέπω την μπαταρία στο 78%!! Η αναμονή γράφει 10% και η αδράνεια επίσης 10%. Τι στο καλό γίνετε ? καλύτερα να το χρησιμοποιώ παρά να να είναι σε αδράνεια ή αναμονή. 4 φόρτιση σήμερα και είμαστε έτσι από την αρχή. Προχτές από την στιγμή που το έβγαλα από την φόρτιση μέσα σε 43 λεπτά πγε στο 78% από μια εφαρμογή index service εάν θυμάμαι καλά….. Το έψαξα και είδα πως σκαλώνει στο s finder και την κάρτα μνήμης έκανα διακοπή την υπηρεσία διέγραψα και κάτι από την κάρτα μνήμης που έχω όλα καλα δε μου ξανα έκανε κάτι. Αυτή την στιγμή τα στοιχεία είναι αυτά 12 ωρες και 42 λεπτα και η μπαταρία είναι στο 70% Φωνητικές κλήσεις 18% - 22 λεπτά Οθόνη 18% 1ώρα και 5 λεπτά Σύστημα android 13% Εφαρμογή google 9% Σε αναμονή 9% Αδράνεια συσκευής 9% Λειτουργικό σύστημα android 8% Wifi 4% Υπηρεσίες google 3% Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. March 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 Καλησπέρα... Θα μου πει κάποιος το λέει η μπαταρία μου.. Να χρήση 3g από το πρωί.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. March 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 Αν είσαι όλη μέρα με δεδομένα κτλ. Συγχρονισμός ,email κτλ κτλ μου φαίνεται λογικό. Θα μπορούσε να είναι πιο ψηλό το ποσοστό αλλά είναι και τι εφαρμογές έχει ο καθένας και πόσο καταναλώνουν από μόνες τους. Εγώ μικτά wifi,3g/data βγάζω 5 ώρες. Εσένα οι 3 ωρες κοντά που έχεις είναι φυσιολογικές. Ακόμα και κακό σήμα να έχεις καταναλώνεις περισσότερο. Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LION_XX Δημ. March 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 Θα ήθελα να ρωτήσω τι παίζει με την πρώτη φόρτιση. Το αφήνω να κλείσει από μπαταρία και το φορτίζω 8 ώρες ; Παράθεση Samsung Note 4 Samsung Galaxy S3 Samsung Tab S 8.4" Samsung Gear 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. March 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 Θα ήθελα να ρωτήσω τι παίζει με την πρώτη φόρτιση. Το αφήνω να κλείσει από μπαταρία και το φορτίζω 8 ώρες ; Εγώ το έβαλα από το 10 μέχρι 100 και ακόμα δέκα λέρα. Κανονικά δεν αφήνουμε το κινητό να πέφτει πολύ κάτω από 10-15% καλό είναι να το βάζουμε. Τα 8 ώρα ίσχυαν παλιά. Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts