Guest lagoudakis Δημ. April 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2016 τοσο ευαισθητο το μεταλικο; :O ....ουτε ματια δεν θα του ριχνω,για τempered class να ψαχτω για nillkin η εχουμε καμμια καλυτερη προταση;....δεν μπορω να κανω και παραγγελια απο ebay με τα capital :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fouskmech Δημ. April 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2016 στο σημείο που είναι φάλτσα κομμένο γίνονται τα σημάδια, λέτε και είναι από βούτυρο.... Εγώ πάντως ψηφίζω zenus wallet δαγκωτό.... η άλλη που λες.. μέχρι να ωγάλεις τη γκράφα...... έχασες την κλήση... ΕΝΟΟΕΙΤΑΙ περί ορέξεως..... αν η zenus είχε stand για κανένα video και οπή για να φαίνεται το led των ειδοποιήσεων, θα ήταν ΘΕΪΚΗ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UNEXPECTEDGR Δημ. April 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2016 στο σημείο που είναι φάλτσα κομμένο γίνονται τα σημάδια, λέτε και είναι από βούτυρο.... Εγώ πάντως ψηφίζω zenus wallet δαγκωτό.... η άλλη που λες.. μέχρι να ωγάλεις τη γκράφα...... έχασες την κλήση... ΕΝΟΟΕΙΤΑΙ περί ορέξεως..... αν η zenus είχε stand για κανένα video και οπή για να φαίνεται το led των ειδοποιήσεων, θα ήταν ΘΕΪΚΗ Έχει και παραλλαγές η motimo εκτός από κλείδωμα με λουρί μπορείς να επιλέξεις ίδιο τρόπο κλεισίματος όπως με zenus ή ακόμα και χωρίς κλείσιμο.. Παράθεση Philips Savvy // Sony Ericsson T28s // Nokia 6510 // Nokia N93 // Nokia N95 8GB // Blackberry Storm 2 9520 // Samsung Galaxy S PLUS // Samsung Galaxy SΙΙ {NeatROM_v6.4 & Apolo-4.15b_ExtrV0} // Samsung Galaxy A5 {2016} // Samsung Galaxy Note 4 {Exynos} // Xiaomi Mi Max 3 {Global Version} // POCO X4 {GT} // Samsung Galaxy S24 Ultra {1TB} Φιλικά, Ανδρέας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos 55 Δημ. April 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2016 Προσωπικα οταν αγορασα την συσκευη, πηρα μαζι και την original flip cover. Εδω και 1 χρονο ολα καλα, εχει φθαρει λιγακι το δερμα, αλλα με εχει βολεψει πολυ. Στα συν αυτης της θηκης ειναι οτι δεν δινει ογκο καθως βγαινει το καπακι και κουμπωνεις αυτη τη θηκη καθως και οτι ειναι "ενεργο" το καπακι. Αλλα τωρα τελευταια σκεφτομαι την flip cover της UAG. Την εχει δοκιμασει κανεις; Παράθεση Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S Current devices: iPhone 6s, Ipad 2 Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. April 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2016 και εμενα μου αρεσουν οι flip wallet της samsung...μου αρεσει που ειναι ενεργο το πορτακι και δεν παταω συνεχεια το κουμπι για να ανοιξει,επισης δεν δινουν ογκο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. April 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2016 (edited) Μια βοήθεια παρακαλώ. Σήμερα ξαφνικά η συλλογή δεν βλέπει την κάρτα μνήμης ενώ η συσκευή την βλέπει κανονικά. Η συλλογή μου λέει κανένα άλμπουμ. Καμία σκέψη? Στάλθηκε από το SM-N910C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Άκυρο Edited April 26, 2016 by skatzivas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deltaplus Δημ. April 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2016 κανενα tempered glass της προκοπης εχουμε ρε παιδια;ειμαι με ζελατινα αλλα καμμια σχεση στην αισθηση που εχει το γυαλι:( INOS Δεν αφηνει και πολλες δακτυλιες.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FaTaL_ErrOr Δημ. April 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2016 Καλησπέρα παιδιά! Μπαταρία γνήσια σε καλή τιμή εντός Ελλάδας από που μπορούμε να βρούμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dan81 Δημ. April 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2016 Παιδια πως μπορω να βρω το συμβατο gear vr με note 4 αν υπαρχει?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. April 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2016 Παιδια πως μπορω να βρω το συμβατο gear vr με note 4 αν υπαρχει?? Υπάρχει. Το είχα googlαρει Στάλθηκε από το SM-N910C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dan81 Δημ. April 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2016 Αν γνωριζεις στειλε κανενα λινκ γιατι δεν το βρισκω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. May 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2016 Ξερω οτι το επισημο οριο ειναι τα 128 , αλλα γνωρίζει κανείς αν το Note 4 F δεχεται 200gb microsd ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UNEXPECTEDGR Δημ. May 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2016 Ξερω οτι το επισημο οριο ειναι τα 128 , αλλα γνωρίζει κανείς αν το Note 4 F δεχεται 200gb microsd ? Όχι φίλε και το F μέχρι 128GB έχει επιλογή για microSD… Παράθεση Philips Savvy // Sony Ericsson T28s // Nokia 6510 // Nokia N93 // Nokia N95 8GB // Blackberry Storm 2 9520 // Samsung Galaxy S PLUS // Samsung Galaxy SΙΙ {NeatROM_v6.4 & Apolo-4.15b_ExtrV0} // Samsung Galaxy A5 {2016} // Samsung Galaxy Note 4 {Exynos} // Xiaomi Mi Max 3 {Global Version} // POCO X4 {GT} // Samsung Galaxy S24 Ultra {1TB} Φιλικά, Ανδρέας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sosimple2 Δημ. May 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2016 (edited) Ξερω οτι το επισημο οριο ειναι τα 128 , αλλα γνωρίζει κανείς αν το Note 4 F δεχεται 200gb microsd ? 99% θα υποστηριξει μια χαρα 200gb. Μέχρι και 1.5 terabyte αν θυμάμαι καλα, μπορει και αρκετά παραπανω το πρωτόκολλο είναι ιδιο, που σημαίνει οτι θα παιζει στα υπάρχοντα κινητα ασχετως τι γράφουν. Απλα είναι θεμα μάρκετινγκ καθε νεα συσκευή να γραφει οτι υποστηρίζει οσο η μέγιστη υπάρχουσα. Οταν η μέγιστη ηταν η 64αρα γραφαν οτι υποστηρίζει μεχρι τοσο. Οταν η μέγιστη έγινε 128 το ιδιο κλπ. . Απο οσο θυμάμαι εχω δει και στο xda που έγραφε αλλος οτι του δουλεύει μια χαρα με 200αρα. Αφηνω 1% πιθανότητα να μη δουλεύει λογω τυχαιας ασυμβατότητας ή μη τηρησης του πρωτοκόλλου απο τον κατασκευαστή (εξαιρετικά απίθανο) και πχ μη υποστήριξης των υπαρχουσων τασεων. Για ακριβώς αυτο τον λογο ολες μου οι παλαιες συσκευές που υποστηρίζαν οπως εγραφαν εως 32 ή εως 64, μια χαρα βλεπουν την 128αρα (σε χαμηλοτερη ταχύτητα φυσικά λογω αδυναμου hardware). Edit Με μια απλη αναζήτηση στο Google για την ακρίβεια : The note 4 will use micro SD cards all the up to 2 terabytes. No need to worry. Edited May 2, 2016 by sosimple2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. May 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2016 Έτσι όπως τα λέει ο sosimple πιστεύω και γω ότι είναι. Σε note 3, που έλεγε μέχρι 64, μια χαρά δούλευα με 128gb. Το όριο είναι τα 2Tb. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sosimple2 Δημ. May 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2016 Έτσι όπως τα λέει ο sosimple πιστεύω και γω ότι είναι. Σε note 3, που έλεγε μέχρι 64, μια χαρά δούλευα με 128gb. Το όριο είναι τα 2Tb. Εκανα edit παραπανω βαζοντας και το link να μη το ψάχνουμε αδικα.. :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. May 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2016 Εκανα edit παραπανω βαζοντας και το link να μη το ψάχνουμε αδικα.. :lol: Ναι, το είδα μόλις πόσταρα :D Επίσης, μιας και η μόνη 200άρα είναι αυτή της sandisk, ούτε θέμα από πλευράς υποστήριξης των μέγιστων ταχυτήτων θα έχει κάποιο θέμα ο συμφορουμίτης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UNEXPECTEDGR Δημ. May 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2016 Επίσημα είναι μέχρι 128GB ανεπίσημα μπορεί να βάλει και παραπάνω κανείς με δικό του ρίσκο όμως για το αν θα λειτουργεί σωστά η συσκευή ή και η ίδια microSD… Όπως το ίδιο ισχύει και με την μπαταρία...Επίσημα είναι μέχρι 3220mAh ανεπίσημα μπορεί να βάλει κανείς και 10000mAh… Παράθεση Philips Savvy // Sony Ericsson T28s // Nokia 6510 // Nokia N93 // Nokia N95 8GB // Blackberry Storm 2 9520 // Samsung Galaxy S PLUS // Samsung Galaxy SΙΙ {NeatROM_v6.4 & Apolo-4.15b_ExtrV0} // Samsung Galaxy A5 {2016} // Samsung Galaxy Note 4 {Exynos} // Xiaomi Mi Max 3 {Global Version} // POCO X4 {GT} // Samsung Galaxy S24 Ultra {1TB} Φιλικά, Ανδρέας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. May 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2016 Επίσημα είναι μέχρι 128GB ανεπίσημα μπορεί να βάλει και παραπάνω κανείς με δικό του ρίσκο όμως για το αν θα λειτουργεί σωστά η συσκευή ή και η ίδια microSD… Όπως το ίδιο ισχύει και με την μπαταρία...Επίσημα είναι μέχρι 3220mAh ανεπίσημα μπορεί να βάλει κανείς και 10000mAh… Aτυχής ο παραλληλισμός. Καμία σχέση το ένα με το άλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UNEXPECTEDGR Δημ. May 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2016 Aτυχής ο παραλληλισμός. Καμία σχέση το ένα με το άλλο. Σε ένα πράγμα συμφωνούμε… ότι διαφωνούμε… Παράθεση Philips Savvy // Sony Ericsson T28s // Nokia 6510 // Nokia N93 // Nokia N95 8GB // Blackberry Storm 2 9520 // Samsung Galaxy S PLUS // Samsung Galaxy SΙΙ {NeatROM_v6.4 & Apolo-4.15b_ExtrV0} // Samsung Galaxy A5 {2016} // Samsung Galaxy Note 4 {Exynos} // Xiaomi Mi Max 3 {Global Version} // POCO X4 {GT} // Samsung Galaxy S24 Ultra {1TB} Φιλικά, Ανδρέας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. May 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2016 2TB πάντως δεν έχουν ακόμα ανακοινωθεί σε mSD νομίζω. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. May 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2016 2TB πάντως δεν έχουν ακόμα ανακοινωθεί σε mSD νομίζω. Θα αργήσουν ελαφρώς :p Μέχρι 512gb, έχουν ανακοινώθει Κωνσταντίνε, ως τώρα και δεν ξέρω καν αν είναι διαθέσιμες. Στην πράξη η μεγαλύτερη χωρητικότητα που έχω δει να κυκλοφορεί είναι τα 200gb της sandisk. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. May 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2016 Καλησπέρα παιδιά! Μπαταρία γνήσια σε καλή τιμή εντός Ελλάδας από που μπορούμε να βρούμε; Καλύτερα να αγοράσεις από κάποιο επίσημο service για να είσαι σίγουρος. Δεν τις έχουν ακριβά. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aeroporos Δημ. May 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2016 Παιδιά θήκη πουγκί που να μπαίνει μέσα ολο το κινητό έχετε υπόψη;Είναι ωραίες αυτές που έχουν και κόψιμο για το ηχείο για να ακούγεται οταν χτυπάει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fouskmech Δημ. May 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2016 προτείνω αυτήν https://www.amazon.co.uk/Adore-June-Classic-Samsung-Galaxy/dp/B00O8Z723G/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1462472561&sr=8-1&keywords=adore+june+note+4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts