Jump to content

[Note 4] Αξεσουάρ (Θήκες, Κάρτες μνήμης, Μπαταρίες κτλ)

m7ixalis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Guest lagoudakis
τοσο ευαισθητο το μεταλικο; :O ....ουτε ματια δεν θα του ριχνω,για τempered class να ψαχτω για nillkin η εχουμε καμμια καλυτερη προταση;....δεν μπορω να κανω και παραγγελια απο ebay με τα capital :mad:

• Απαντήσεις 2,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

στο σημείο που είναι φάλτσα κομμένο γίνονται τα σημάδια, λέτε και είναι από βούτυρο....

Εγώ πάντως ψηφίζω zenus wallet δαγκωτό.... η άλλη που λες.. μέχρι να ωγάλεις τη γκράφα...... έχασες την κλήση...

ΕΝΟΟΕΙΤΑΙ περί ορέξεως..... αν η zenus είχε stand για κανένα video και οπή για να φαίνεται το led των ειδοποιήσεων, θα ήταν ΘΕΪΚΗ

στο σημείο που είναι φάλτσα κομμένο γίνονται τα σημάδια, λέτε και είναι από βούτυρο....

Εγώ πάντως ψηφίζω zenus wallet δαγκωτό.... η άλλη που λες.. μέχρι να ωγάλεις τη γκράφα...... έχασες την κλήση...

ΕΝΟΟΕΙΤΑΙ περί ορέξεως..... αν η zenus είχε stand για κανένα video και οπή για να φαίνεται το led των ειδοποιήσεων, θα ήταν ΘΕΪΚΗ

Έχει και παραλλαγές η motimo εκτός από κλείδωμα με λουρί μπορείς να επιλέξεις ίδιο τρόπο κλεισίματος όπως με zenus ή ακόμα και χωρίς κλείσιμο..

Philips Savvy // Sony Ericsson T28s // Nokia 6510 // Nokia N93 // Nokia N95 8GB // Blackberry Storm 2 9520 // Samsung Galaxy S PLUS // Samsung Galaxy SΙΙ {NeatROM_v6.4 & Apolo-4.15b_ExtrV0} // Samsung Galaxy A5 {2016// Samsung Galaxy Note 4 {Exynos// Xiaomi Mi Max 3 {Global Version} // POCO X4 {GT} // Samsung Galaxy S24 Ultra {1TB}

Φιλικά, Ανδρέας

Mobile History.jpg

Προσωπικα οταν αγορασα την συσκευη, πηρα μαζι και την original flip cover. Εδω και 1 χρονο ολα καλα, εχει φθαρει λιγακι το δερμα, αλλα με εχει βολεψει πολυ.

Στα συν αυτης της θηκης ειναι οτι δεν δινει ογκο καθως βγαινει το καπακι και κουμπωνεις αυτη τη θηκη καθως και οτι ειναι "ενεργο" το καπακι.

Αλλα τωρα τελευταια σκεφτομαι την flip cover της UAG. Την εχει δοκιμασει κανεις;

Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S

Current devices: iPhone 6s, Ipad 2

Δημήτρης

Guest lagoudakis
και εμενα μου αρεσουν οι flip wallet της samsung...μου αρεσει που ειναι ενεργο το πορτακι και δεν παταω συνεχεια το κουμπι για να ανοιξει,επισης δεν δινουν ογκο

Μια βοήθεια παρακαλώ. Σήμερα ξαφνικά η συλλογή δεν βλέπει την κάρτα μνήμης ενώ η συσκευή την βλέπει κανονικά. Η συλλογή μου λέει κανένα άλμπουμ. Καμία σκέψη?

Στάλθηκε από το SM-N910C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Άκυρο

Edited by skatzivas

κανενα tempered glass της προκοπης εχουμε ρε παιδια;ειμαι με ζελατινα αλλα καμμια σχεση στην αισθηση που εχει το γυαλι:(

INOS Δεν αφηνει και πολλες δακτυλιες..

Παιδια πως μπορω να βρω το συμβατο gear vr με note 4 αν υπαρχει??

Υπάρχει. Το είχα googlαρει

Στάλθηκε από το SM-N910C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ξερω οτι το επισημο οριο ειναι τα 128 , αλλα γνωρίζει κανείς αν το Note 4 F δεχεται 200gb microsd ?

Όχι φίλε και το F μέχρι 128GB έχει επιλογή για microSD…

Philips Savvy // Sony Ericsson T28s // Nokia 6510 // Nokia N93 // Nokia N95 8GB // Blackberry Storm 2 9520 // Samsung Galaxy S PLUS // Samsung Galaxy SΙΙ {NeatROM_v6.4 & Apolo-4.15b_ExtrV0} // Samsung Galaxy A5 {2016// Samsung Galaxy Note 4 {Exynos// Xiaomi Mi Max 3 {Global Version} // POCO X4 {GT} // Samsung Galaxy S24 Ultra {1TB}

Φιλικά, Ανδρέας

Mobile History.jpg

Ξερω οτι το επισημο οριο ειναι τα 128 , αλλα γνωρίζει κανείς αν το Note 4 F δεχεται 200gb microsd ?

99% θα υποστηριξει μια χαρα 200gb. Μέχρι και 1.5 terabyte αν θυμάμαι καλα, μπορει και αρκετά παραπανω το πρωτόκολλο είναι ιδιο, που σημαίνει οτι θα παιζει στα υπάρχοντα κινητα ασχετως τι γράφουν. Απλα είναι θεμα μάρκετινγκ καθε νεα συσκευή να γραφει οτι υποστηρίζει οσο η μέγιστη υπάρχουσα. Οταν η μέγιστη ηταν η 64αρα γραφαν οτι υποστηρίζει μεχρι τοσο. Οταν η μέγιστη έγινε 128 το ιδιο κλπ.

. Απο οσο θυμάμαι εχω δει και στο xda που έγραφε αλλος οτι του δουλεύει μια χαρα με 200αρα.

Αφηνω 1% πιθανότητα να μη δουλεύει λογω τυχαιας ασυμβατότητας ή μη τηρησης του πρωτοκόλλου απο τον κατασκευαστή (εξαιρετικά απίθανο) και πχ μη υποστήριξης των υπαρχουσων τασεων.

Για ακριβώς αυτο τον λογο ολες μου οι παλαιες συσκευές που υποστηρίζαν οπως εγραφαν εως 32 ή εως 64, μια χαρα βλεπουν την 128αρα (σε χαμηλοτερη ταχύτητα φυσικά λογω αδυναμου hardware).

Edit Με μια απλη αναζήτηση στο Google για την ακρίβεια :

The note 4 will use micro SD cards all the up to 2 terabytes. No need to worry.

Edited by sosimple2

Έτσι όπως τα λέει ο sosimple πιστεύω και γω ότι είναι.

Σε note 3, που έλεγε μέχρι 64, μια χαρά δούλευα με 128gb.

Το όριο είναι τα 2Tb.

Εκανα edit παραπανω βαζοντας και το link να μη το ψάχνουμε αδικα.. :lol:

Εκανα edit παραπανω βαζοντας και το link να μη το ψάχνουμε αδικα.. :lol:

Ναι, το είδα μόλις πόσταρα :D

Επίσης, μιας και η μόνη 200άρα είναι αυτή της sandisk, ούτε θέμα από πλευράς υποστήριξης των μέγιστων ταχυτήτων θα έχει κάποιο θέμα ο συμφορουμίτης.

Επίσημα είναι μέχρι 128GB ανεπίσημα μπορεί να βάλει και παραπάνω κανείς με δικό του ρίσκο όμως για το αν θα λειτουργεί σωστά η συσκευή ή και η ίδια microSD… Όπως το ίδιο ισχύει και με την μπαταρία...Επίσημα είναι μέχρι 3220mAh ανεπίσημα μπορεί να βάλει κανείς και 10000mAh…

Φιλικά, Ανδρέας

Mobile History.jpg

Επίσημα είναι μέχρι 128GB ανεπίσημα μπορεί να βάλει και παραπάνω κανείς με δικό του ρίσκο όμως για το αν θα λειτουργεί σωστά η συσκευή ή και η ίδια microSD… Όπως το ίδιο ισχύει και με την μπαταρία...Επίσημα είναι μέχρι 3220mAh ανεπίσημα μπορεί να βάλει κανείς και 10000mAh…

Aτυχής ο παραλληλισμός. Καμία σχέση το ένα με το άλλο.

Aτυχής ο παραλληλισμός. Καμία σχέση το ένα με το άλλο.

Σε ένα πράγμα συμφωνούμε… ότι διαφωνούμε…

Φιλικά, Ανδρέας

Mobile History.jpg

2TB πάντως δεν έχουν ακόμα ανακοινωθεί σε mSD νομίζω.

Θα αργήσουν ελαφρώς :p

Μέχρι 512gb, έχουν ανακοινώθει Κωνσταντίνε, ως τώρα και δεν ξέρω καν αν είναι διαθέσιμες.

Στην πράξη η μεγαλύτερη χωρητικότητα που έχω δει να κυκλοφορεί είναι τα 200gb της sandisk.

Καλησπέρα παιδιά! Μπαταρία γνήσια σε καλή τιμή εντός Ελλάδας από που μπορούμε να βρούμε;

Καλύτερα να αγοράσεις από κάποιο επίσημο service για να είσαι σίγουρος. Δεν τις έχουν ακριβά.

Παιδιά θήκη πουγκί που να μπαίνει μέσα ολο το κινητό έχετε υπόψη;Είναι ωραίες αυτές που έχουν και κόψιμο για το ηχείο για να ακούγεται οταν χτυπάει.

• The title was changed to [Note 4] Αξεσουάρ (Θήκες, Κάρτες μνήμης, Μπαταρίες κτλ)