liogia Δημ. October 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2015 Βγήκε simplrom 5f, όσοι πιστοί προσέλθετε! αν και την λατρευα ως τωρα.νομιζω οτι θα γυρισω στη ρομ του note 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mger Δημ. October 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2015 αν και την λατρευα ως τωρα.νομιζω οτι θα γυρισω στη ρομ του note 5 γιατι αφηνεις την simpl rom ; ποια ειναι η ρομ του ΝΟΤΕ 5 για το νοτε 4 ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liogia Δημ. October 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2015 γιατι αφηνεις την simpl rom ; ποια ειναι η ρομ του ΝΟΤΕ 5 για το νοτε 4 ; battlehero λεγεται το παλικαρι στο xda.του note 5.ειναι σαφως καλυτερη απο την simple.σε πολλα σημεια οποτε η simple θα μεινει ως backup Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mger Δημ. October 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2015 μηπως θα σου ηταν ευκολο να μου δωσεις καποιο λινκ ; απο μπαταρια τι λεει και lag ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liogia Δημ. October 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2015 μηπως θα σου ηταν ευκολο να μου δωσεις καποιο λινκ ; απο μπαταρια τι λεει και lag ; lug free.μπαταρια εμενα που εχω την heavy debloated μου παει περιπου 5:30-6 ωρες http://forum.xda-developers.com/note-4/snapdragon-dev/rom-kyubi-rom-note-5-t3220106 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iganiats Δημ. October 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2015 Αυτή εδώ η kyubi rom τι λέει? http://forum.xda-developers.com/note-4/snapdragon-dev/rom-kyubi-note-5-n910f-xxu1coi3-t3219005 Υποθέτω ότι έχει όλο το bloatware της Samsung. Από μπαταρία και ταχύτητα υπάρχουν εντυπώσεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mger Δημ. October 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2015 εγώ είμαι στη 2η ημέρα με την heavy de bloated v3 και είναι υπερβολικά γρήγορη Rom χωρίς ίχνος lug το μόνο θέματακι είναι η μπαταρία. η αλήθεια είναι ότι μόλις βρω χρόνο το σκαλιζω συνεχώς. ελπίζω να πιάσω τα επίπεδα της simplite Rom . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liogia Δημ. October 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2015 εγώ είμαι στη 2η ημέρα με την heavy de bloated v3 και είναι υπερβολικά γρήγορη Rom χωρίς ίχνος lug το μόνο θέματακι είναι η μπαταρία. η αλήθεια είναι ότι μόλις βρω χρόνο το σκαλιζω συνεχώς. ελπίζω να πιάσω τα επίπεδα της simplite Rom . απο μπαταρια simple rom δεν θα γινει ποτε.απλα κανε ενα calibration βαλε greenify Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mger Δημ. October 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2015 είμαι με greenify .το calibration τι είναι πως γίνεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liogia Δημ. October 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2015 είμαι με greenify .το calibration τι είναι πως γίνεται? κατεβασε μια εφαρμογη απο playstore και μολις φορτισεις την μπαταρια τελειως την χρησιμοποιεις για να κανεις calibration.επισης το xposed τσακιζει την μπαταρια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mger Δημ. October 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2015 είμαι χωρίς xposed . δεν γίνεται κάποιος τρόπος θα υπάρχει για να διορθωθεί το battery draining. . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liogia Δημ. October 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2015 είμαι χωρίς xposed . δεν γίνεται κάποιος τρόπος θα υπάρχει για να διορθωθεί το battery draining. . κανε calibration και μετα δες πως παει.οπως ειπα σε μενα με τοκ κερνελ της ρομ greenify και το app ops παει πολυ καλα σε μπαταρια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mger Δημ. October 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2015 για calibration ποια εφαρμογή να χρησιμοποιήσω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liogia Δημ. October 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2015 για calibration ποια εφαρμογή να χρησιμοποιήσω? δεν ξερω καποια καλη.γιατι δεν κανω ποτε φανταζομαι καποιος αλλος θα ξερει να σου πει σιγουρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mger Δημ. October 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2015 (edited) παρατηρω οτι δε λαμβανω μηνύματα στο viber παρα μονο αν ανοιξω την εφαρμογη θα μου ερθουν. η εφαρμογη δεν είναι στο greenify . γνωριζει καποιος τι μπορει να συμβαινει ; Edited October 28, 2015 by mger Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voodooman Δημ. October 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2015 παρατηρω οτι δε λαμβανω μηνύματα στο viber παρα μονο αν ανοιξω την εφαρμογη θα μου ερθουν. η εφαρμογη δεν είναι στο greenify . γνωριζει καποιος τι μπορει να συμβαινει ; Αν έχεις κάνει επαναφορά της εφαρμογής μέσω titanium, κάνεις πλήρη απεγκατάσταση της εφαρμογής και την ξαναπερνάς από το store. Τί βλακεία και αυτή του Viber, να μην έχεις εύκολο τρόπο να κάνεις backup/restore των μηνυμάτων σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. October 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2015 Αν έχεις κάνει επαναφορά της εφαρμογής μέσω titanium, κάνεις πλήρη απεγκατάσταση της εφαρμογής και την ξαναπερνάς από το store. Τί βλακεία και αυτή του Viber, να μην έχεις εύκολο τρόπο να κάνεις backup/restore των μηνυμάτων σου. Συμφωνώ απολύτως. Τους το έχω στείλει και σε μήνυμα και μου είχαν αναφέρει ότι το δουλεύουν για backup restore. Από κει και πέρα κάτι παίζει με την εφαρμογή και σε άλλες συσκευές από ότι είδα στο forum. Εγώ είχα επαναφέρει με titanium και είχα αυτό το θέμα. Μετά όμως πέρασα άλλη Rom και έκανα καθαρό install από το Play και στην αρχή λειτουργούσε κανονικά. Όταν κάποια στιγμή έκανα εκκαθάριση ram από την έξυπνη διαχείριση άρχισαν να μην έρχονται στην ώρα τους τα μηνύματα. Μπας και κρατάει κάπως το ποιες εφαρμογές έκλεισες και το κάνει μόνο του μετά? Ή είναι το γενικό θέμα με το memory leak και κλείνει αβέρτα διεργασίες το LMK? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mger Δημ. October 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2015 Αν έχεις κάνει επαναφορά της εφαρμογής μέσω titanium, κάνεις πλήρη απεγκατάσταση της εφαρμογής και την ξαναπερνάς από το store. Τί βλακεία και αυτή του Viber, να μην έχεις εύκολο τρόπο να κάνεις backup/restore των μηνυμάτων σου. δυστηχως τιποτα. κατι αλλο μου σταματαει το viber Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galactob Δημ. October 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2015 δυστηχως τιποτα. κατι αλλο μου σταματαει το viber αν εχεις περασμένη την 5.1.1 πήγαινε στην έξυπνη διαχείριση - ram - διαχείριση εφαρμογών και δες αν ειναι ενεργοποιημενη η αυτόματη διακοπη στο viber Παράθεση "ΚΑΜΙΑ ΚΑΛΗ ΠΡΑΞΗ ΔΕΝ ΜΕΝΕΙ ΑΤΙΜΩΡΗΤΗ" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mger Δημ. October 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2015 αν εχεις περασμένη την 5.1.1 πήγαινε στην έξυπνη διαχείριση - ram - διαχείριση εφαρμογών και δες αν ειναι ενεργοποιημενη η αυτόματη διακοπη στο viber πηγαίνω στη διαχείριση εφαρμογών αλλα ειναι κενο..επισης στις εφαρμογές παρασκήνιου καποιες φορες τρεχει ( το viber ) καποιες αλλες στιγμές δεν υπαρχει στη λιστα... τι κανω εδω ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polo1400 Δημ. October 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2015 αν εχεις περασμένη την 5.1.1 πήγαινε στην έξυπνη διαχείριση - ram - διαχείριση εφαρμογών και δες αν ειναι ενεργοποιημενη η αυτόματη διακοπη στο viber Φιλε μου επειδή και εγω έχω θέμα με το viber πηγα στην οθόνη που λες στην έξυπνη διαχείριση και σε όλες τις εφαρμογές και στο viber γράφει από κάτω αυτόματη διακοπή και κατάργηση εγκατάστασης!τι κάνουμε εδω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galactob Δημ. November 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2015 Φιλε μου επειδή και εγω έχω θέμα με το viber πηγα στην οθόνη που λες στην έξυπνη διαχείριση και σε όλες τις εφαρμογές και στο viber γράφει από κάτω αυτόματη διακοπή και κατάργηση εγκατάστασης!τι κάνουμε εδω? πρεπει να ειναι ετσι... http://s29.postimg.org/b2cd9dtur/Scr.jpg Παράθεση "ΚΑΜΙΑ ΚΑΛΗ ΠΡΑΞΗ ΔΕΝ ΜΕΝΕΙ ΑΤΙΜΩΡΗΤΗ" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polo1400 Δημ. November 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2015 Έτσι είναι και εμένα άρα σωστά το εχω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mger Δημ. November 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2015 υπαρχει καποιος τροπος για εμας με τις custom να δουμε otetv go ; οι εφαρμογς του play store δεν βοηθησαν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackertom Δημ. November 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2015 Μπορεί κάποιος να ανεβάσει το S Reminder για την Lollipop; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts